Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kedves Korzo!
Ellenőriztük a hibát több Apple gépen is. OSX 10.5.8, illetve 10.6.2 alatt is. Safari 4.0.4, Firefox 3.5.6, Opera 10.10, valamint Google Chrome 4.0.249 alatt.
Az említett problémát nem sikerült reprodukálnunk.
Kérem, ha jelentkezne még, feltétlenül szóljon!
Paál Domonkos
Így már érthető a probléma. Ezt most orvosoltam.
cimbike
Az e-mail cím a felhasználó által nem módosítható adat. Ilyen esetben írjon egy e-mailt az online@agroinform.com címre, ahol leírja a kérését és kollégánk elvégzi a módosítást. A változtatáshoz adj meg a jelenlegi adatait (név, becenév, e-mail) és amit változtatni szeretne (jelen esetbe e-mail cím).
korzo
Köszönjük az értesítés. Ellenőrizzük a hibát és lehetőségeink szerint kijavítjuk.
Milyen OS-X alatt jelentkezett a probléma?
Adatmódosítás OS-X alatt nem eszi a telefonszámot (mindig idegen karakter hibára megy), próbáltam Firefox-al és Safari-val is. Végül win lett a megoldás...
A kérdésem arra vonatkozott, hogy mit nem tudsz változtatni. (Esetleg, hogy mire?!)
De a rendszer bizonyára ad valami üzenetet, vagy ha nem ad, akkor az a hiba.
Ha a választott becenév foglalt, akkor nem is fogja hagyni a módosítást. Ugyan ez vonatkozik a telefonszámra is, amiből két egyforma nem lehet a rendszerben.
De a személyes leírásra azon felül, hogy speciális karaktereket nem lehet használni benne, más megkötés nincs, így nehezen tudom elképzelni, hogy azt ne lehetne módosítani.
Szép napot mindenkinek, aki ide téved!
Olvastam a problémát és nem értem, mi a gond. Esetleg konkrétabb leírást, ha lehetne.
Én az imént teszteltem és sikerült Becenevet, Telefonszámot, Személyes üzenetet, Avatart és Jelszót is változtatni.
KÖszi! javítottam a Fendt történetben az elírást. Ha már ott voltam a portál szerkesztőségi felületén, csatoltam a cikkhez egy új Fendthez kapcsolódó videót is.
Holnap megbeszélem a programozó kollégákkal a képfeltöltéshez kapcsolódó maximális file méret kérdést. remélem találunk olyan megoldást amivel mindenki elégedett lesz.
Nemrég olvastam, hogy a facebook.com nevű a Föld bolygón legnépszerűbb közösségi oldalt 300.000 db (!) szerver szolgál ki, és amiatt kell egyrészt ilyen mennyiségű szerver mert a képkezelés adja a legnagyobb terhelést :)
Most tettem fek 2 képet a SZÁNTÁS KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK-ba.Az első egy tömörített(300KB)a második egy eredeti 2,2 MB-os lett volna de a képmegosztó vagy mi,amit írtál nem vette be mert túlméretes volt.Erre levágtam alul-felül,így lett 1,4MB.Ezt bevette,de az eredményt láthatod Te is.Totál semmi előrelépés az eddigiekhez képest.??????????????????????
Néhány hónapja nem lehet betölteni képet(2,1MB)csak tömörítve(450KB).Ezt viszont alig lehet látni.Az előbb tettem be az MTZ topikba egy villamossági kapcsolási rajzot,de nem lehet látni,se nagyítani.Mondjatok valamit a problémára.Köszi.
Egyedivé tettük a felhasználói neveket, hogy ne legyen két egyforma név. Egy időben meglehetett adni olyan becenevet ami már létezett.
Pl. Robi5 azért lett Robi5 mert ő regisztrált 6.nak Robi névvel. Az elsőket még nem számozzuk be.
most már ugyanazokból a karakterekből nem állhat 2 becenév.
7857 hozzászólás
Köszi Szépen!
Jó éjszakát!
Sziasztok!
Helló Moderátor!
Kérném az Adásvételi szerződésben a 60. hozzászólásomat törölni!
Köszi szépen!
Itt...
Ez lenne az?
Válasz #1153. hozzászólásra
Írjá be telefonszámot.........
Válasz #1152. hozzászólásra
nekem nem akarja az új avatart kitenni pls segítsetek
Válasz #1151. hozzászólásra
Kössz h. beírtad nem köll nekem...hehehe
Má most jó......
Válasz #1150. hozzászólásra
Kedves Emberek!
Azt is nézzétek már meg h miért keverednek a topikok, miért nem a legfrissebb hozzászólás alapján rendeződnek.
Csók
Cimbike
Válasz #1149. hozzászólásra
Kedves Korzo!
Ellenőriztük a hibát több Apple gépen is. OSX 10.5.8, illetve 10.6.2 alatt is. Safari 4.0.4, Firefox 3.5.6, Opera 10.10, valamint Google Chrome 4.0.249 alatt.
Az említett problémát nem sikerült reprodukálnunk.
Kérem, ha jelentkezne még, feltétlenül szóljon!
Köszönöm!
Ábel (Agroinform Tech)
Válasz #1148. hozzászólásra
OS-X 10.6.2, Hungarian és Hungarian Pro kiosztás
Safari 4.0.4
Firefox 3.5.6
Válasz #1146. hozzászólásra
Paál Domonkos
Így már érthető a probléma. Ezt most orvosoltam.
cimbike
Az e-mail cím a felhasználó által nem módosítható adat. Ilyen esetben írjon egy e-mailt az online@agroinform.com címre, ahol leírja a kérését és kollégánk elvégzi a módosítást. A változtatáshoz adj meg a jelenlegi adatait (név, becenév, e-mail) és amit változtatni szeretne (jelen esetbe e-mail cím).
korzo
Köszönjük az értesítés. Ellenőrizzük a hibát és lehetőségeink szerint kijavítjuk.
Milyen OS-X alatt jelentkezett a probléma?
Üdvözlettel:
Gépház
Adatmódosítás OS-X alatt nem eszi a telefonszámot (mindig idegen karakter hibára megy), próbáltam Firefox-al és Safari-val is. Végül win lett a megoldás...
Válasz #1144. hozzászólásra
én emailt szeretnék változtatni, mert az asszonyéval regisztráltam.
Válasz #1144. hozzászólásra
Avatart akartam változtatni de már lehet...
Telefon kellett neki, ami IDÁIG NEM KELLETT!!!!!!!!
Válasz #1137. hozzászólásra
Szabi
Ezt a kombinációt mindjárt megnézem és ha nálunk is előfordul, akkor javítjuk.
Paál Domonkos
A kérdésem arra vonatkozott, hogy mit nem tudsz változtatni. (Esetleg, hogy mire?!)
De a rendszer bizonyára ad valami üzenetet, vagy ha nem ad, akkor az a hiba.
Ha a választott becenév foglalt, akkor nem is fogja hagyni a módosítást. Ugyan ez vonatkozik a telefonszámra is, amiből két egyforma nem lehet a rendszerben.
De a személyes leírásra azon felül, hogy speciális karaktereket nem lehet használni benne, más megkötés nincs, így nehezen tudom elképzelni, hogy azt ne lehetne módosítani.
Üdv:
Gépház
Válasz #1142. hozzászólásra
tényleg
Válasz #1141. hozzászólásra
ez én vótam
Válasz #1140. hozzászólásra
Domi, te újra a régi színben pompázol.
Válasz #1139. hozzászólásra
megy ez emberek
próba
Válasz #1136. hozzászólásra
Pl.: nekem csak a telószám megadása után lehetett avatart belőni addig semmit !!!!
Válasz #1136. hozzászólásra
Nekünk meg nem sikerül----------------------------
Válasz #1126. hozzászólásra
Szép napot mindenkinek, aki ide téved!
Olvastam a problémát és nem értem, mi a gond. Esetleg konkrétabb leírást, ha lehetne.
Én az imént teszteltem és sikerült Becenevet, Telefonszámot, Személyes üzenetet, Avatart és Jelszót is változtatni.
Üdv:
Gépház
Válasz #1134. hozzászólásra
meg is érdmli, én is megszoktam
Válasz #1132 hozzászólára
azóta párszor megsimogattam a 10-est.
Válasz #1126. hozzászólásra
nem nem
ebbe most má beragadtál mint légy a PÓKHÁLÓBA és nem is jössz ki onnan
Válasz #1131. hozzászólásra
kurva nehéz jót találni , szinte lehetetlen , de ez olyan mint a lottó minden nap figyelni kell és reménykedni.
Válasz #1130. hozzászólásra
a múltkorival beégtem rendesen!
Válasz #1129. hozzászólásra
semmit
Válasz #1128. hozzászólásra
nyomjad neki! találtál valamit?
Válasz #1123. hozzászólásra
szeva!
csak el voltam
mostmár megvagyok
Válasz #1125. hozzászólásra
ADATMÓDOSÍTANI AKARUNKKKKKK!!!!!!
ADATMÓDOSÍTANI AKARUNKKKKKK!!!!!!........
Válasz #1124. hozzászólásra
A szüleid nagy keresztények voltak a születésedkor.....Pál.....Domonkos...........Jezsuita
Válasz #1122. hozzászólásra
Á nem növünk.
Sorsunk az örök fiatalság end fiatalosság.......
Válasz #1122. hozzászólásra
szeva! el vagy veszve..........
Válasz #1121. hozzászólásra
nekem sokkal szimpatikusabb mint az előző ...
((csak felkéne nőni ehhez a névhez , és minden paraszt inná a szavaidat ))
Válasz #1120. hozzászólásra
B.A.Z. + erre gondótam én is!!!!!!
Válasz #1119. hozzászólásra
Gondolom azért , hogy Domonkos maradhass örökre
MIÉRT
NEM
LEHET
ADATOTMÓDOSÍTANI????????????????????????????
Válasz #1117. hozzászólásra
KÖszi! javítottam a Fendt történetben az elírást. Ha már ott voltam a portál szerkesztőségi felületén, csatoltam a cikkhez egy új Fendthez kapcsolódó videót is.
Sziasztok!
A Fendtes cikkben van 1 apró nyomdahiba:
"8150 LE-ig)" .
Válasz #1115. hozzászólásra
Holnap megbeszélem a programozó kollégákkal a képfeltöltéshez kapcsolódó maximális file méret kérdést. remélem találunk olyan megoldást amivel mindenki elégedett lesz.
Nemrég olvastam, hogy a facebook.com nevű a Föld bolygón legnépszerűbb közösségi oldalt 300.000 db (!) szerver szolgál ki, és amiatt kell egyrészt ilyen mennyiségű szerver mert a képkezelés adja a legnagyobb terhelést :)
Válasz #1114. hozzászólásra
Most tettem fek 2 képet a SZÁNTÁS KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK-ba.Az első egy tömörített(300KB)a második egy eredeti 2,2 MB-os lett volna de a képmegosztó vagy mi,amit írtál nem vette be mert túlméretes volt.Erre levágtam alul-felül,így lett 1,4MB.Ezt bevette,de az eredményt láthatod Te is.Totál semmi előrelépés az eddigiekhez képest.??????????????????????
Válasz #1113. hozzászólásra
Szia!
Használd a KépFeltöltés.hu oldalt és az ott kapott linket szúrd be ide.
Üdv:
Gépház
Néhány hónapja nem lehet betölteni képet(2,1MB)csak tömörítve(450KB).Ezt viszont alig lehet látni.Az előbb tettem be az MTZ topikba egy villamossági kapcsolási rajzot,de nem lehet látni,se nagyítani.Mondjatok valamit a problémára.Köszi.
Válasz #1111. hozzászólásra
oké, köszi az infót ,és légyszives töröld az mf-es topicbol a kérdésem ,nem oda való
Egyedivé tettük a felhasználói neveket, hogy ne legyen két egyforma név. Egy időben meglehetett adni olyan becenevet ami már létezett.
Pl. Robi5 azért lett Robi5 mert ő regisztrált 6.nak Robi névvel. Az elsőket még nem számozzuk be.
most már ugyanazokból a karakterekből nem állhat 2 becenév.
Biztos Lacikánk nem jár kocsmába oszt azé...... heheheheheeeeee
Majd pár év??? múlva fog. heheheheeheeee
Tegyétek vissza hadd örüljön itt a nép neki.
Megígéri mindenki h. NEM NYITUNK TÖBB ballaszt topikot...
UGYE MINDENKI!!!!!!!! MEGÍGÉRI!!!!????
Most nézem töröltétek a kocsma topikot . De miért ?