Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kérném az állandóan nevet változtató-barack , obámá,drenthe fórumozó regjének törlését. Mert lopja az avatar képeket és a reg.neveket . A nevemben irkál . Egyébként ez csak egy áll reg.-je mert a valódi :Június Cézár néven fut... Ez a valódi reg.em , ő meg csak egy csaló , aki már végre sokak örömére az örökös kitiltást is megérdemelné! Ha nem találnátok , az ő hozzászólása ezen a néven(drenthe) kb a tizede az enyémnek...
Válasz #1033. hozzászólásra
De ha mondjuk vennék a fáradtságot,és a hirdetés kezelés-ben törölnék az azelőtt feladottakat,és csak az új maradna,akkor nem lenne pár oldalanként egy csomó a hirdetésükből.................
miért van az ,hogy minden hozzászólásomban egy spész mindig kimarad?
(
eddig azt hittem , hogy én felejtem el leütni, de már töbX is elolvasom a h.sz.-mat mielőtt elküldeném és nincs szpész hiány)
Valaki másnak is extra lassú az oldal vagy csak nekem??? Kb 1 hete az is 1 perc , hogy megjelenjenek a topic-ok... A netem nem a leggyorsabb , de eddig is ez volt a gépem most lett rendbe rakva , úgyhogy csak a szerver maradt...
Szia Cimbi! Most cseréltem, így működik: 1.: előző törlése 2.: új feltöltése 3.: feltöltés után látszik az adatlapon az új. Annyi van most hogy ki kell jelentkezni és újra belépés után látszik az adatlapon.
Emiatt szólok a fejlesztőknek, hogy kilépés nélkül is látszódjon a jobb oldalon.
Uraim!
Előbb tisztában kellene lenni a hirdetési módokkal,utána kellene nekiállni bunkózni.Ha még nem jöttetek rá,akkor elmondom,hogy a kategóriánként feladott hirdetéseket együtt látjátok ha csak az aprohirdetésre kattintotok.Nem szórakozásból rakunk fel mindent négyszer. Ha nem akarjuk,hogy naponta tíz oldallal hátrébb kerüljön a hirdetés,akkor sajnos naponta fel kell adni újból.Legjobb lenne egy olyan hirdetési kategóriát csinálni,ahol csak kereskedők hirdetnének.
Nem hiszem, hogy valahogy nem lehet blokkolni !!!!!!!!
Az is idegesít aki minden nap de 2 naponta biztos feladja a maga 10-20 hírdetését, és ez már megy 1 éve..... nem jön rá, hogy engedni kéne az árból.....
Bence, tényleg be kellene most már vezetni a heti 1-2 ingyenes hirdetést. Lehet hogy csak engem idegesít ennyire a kombájnalkatrészes, de ma is bunkó módon megszórta az aprót.
Most kaptam egy új monitort (19collos, 16:9-es), ezen még érdekesebben néz ki az oldal. Jobb oldalt a monitor 40%-án nincs semmi. (És nincs bekapcsolva az adblock)
A gépítéletben hasznos lenne, ha az idő előrehaladtával a további tapasztalatokat hozzá lehetne biggyeszteni az előzőekhez.
Persze ehhez kéne az adatlapon még egy "gépítélet tovább szerkesztése" sor, vagy hasonló.
Engem már rendesen idegesítenek a kombájnalkatrészes hirdetései. Feladja 3-4-szer ugyanazt, majd még 15-ször hasonlóképpen, és ezt pár naponta megismétli.
Valamikor a betett képeket teljes nagyságban lehetett megnézni.Most olyan kicsiben(kb 1/4 képernyő)hogy szinte alig lehet látni és majdnem teljesen élvezhetetlen.Ha nem túl nagy gond,visszaállíthatnátok a teljes képernyős megjelenítést.Köszi.
7857 hozzászólás
Kérném az állandóan nevet változtató-barack , obámá,drenthe fórumozó regjének törlését. Mert lopja az avatar képeket és a reg.neveket . A nevemben irkál . Egyébként ez csak egy áll reg.-je mert a valódi :Június Cézár néven fut... Ez a valódi reg.em , ő meg csak egy csaló , aki már végre sokak örömére az örökös kitiltást is megérdemelné! Ha nem találnátok , az ő hozzászólása ezen a néven(drenthe) kb a tizede az enyémnek...
Kösz.
Válasz #1056. hozzászólásra
Nekem most 2 is kieset a mondat közepén.
Válasz #1049. hozzászólásra
Hol marad ki egy space? Elején, vagy a végén?
Válasz #1054. hozzászólásra
Látod nem hagyott pedig nyomtam...
Válasz #1053. hozzászólásra
Semmi.
Az eke nem zeke.
Válasz #1051. hozzászólásra
Most elválik...
Ha traktor akkor ZETOR.
De ha mondjuk vennék a fáradtságot,és a hirdetés kezelés-ben törölnék az azelőtt feladottakat,és csak az új maradna,akkor nem lenne pár oldalanként egy csomó a hirdetésükből.................
Válasz #1050. hozzászólásra
nem tom, de zavaró , lehet h. az én gépemmel van a gond ?
Válasz #1049. hozzászólásra
A kulcsszavaknál szivat.
De mi értelme???????????????
miért van az ,hogy minden hozzászólásomban egy spész mindig kimarad?
(
eddig azt hittem , hogy én felejtem el leütni, de már töbX is elolvasom a h.sz.-mat mielőtt elküldeném és nincs szpész hiány)
Válasz #1047. hozzászólásra
Nekem ez már segített sokszor - hogy a gyorsabb betöltésre is gyógyír-e azt nem tudom 100%-osan de hátha.
Válasz #1044. hozzászólásra
Most ugye viccelsz...
Válasz #1038. hozzászólásra
Most beszéltem a kombajnalkatresz.hu-s hirdetővel. Úgy néz ki megtaláltuk a megoldást.
Válasz #1040. hozzászólásra
Igen, az Adatmódosítás mehet! c. sárga gomb lentebb, erre kell kattintani.
Válasz #1041. hozzászólásra
Drenthe, próbálj meg egy újra indítást, hátha ez segít.
A hiba az Ön készülékében van!
nekem relative jó
Valaki másnak is extra lassú az oldal vagy csak nekem??? Kb 1 hete az is 1 perc , hogy megjelenjenek a topic-ok... A netem nem a leggyorsabb , de eddig is ez volt a gépem most lett rendbe rakva , úgyhogy csak a szerver maradt...
Válasz #1039. hozzászólásra
Az előzőt már napokkal ezelőtt cseréltem. Tehát a TALLÓZÁS-ra megyek, kiválasztom a képet, beírja az elérési útvonalat, utána nincs FELTÖLTÉS gomb.
Válasz #1036. hozzászólásra
Szia Cimbi! Most cseréltem, így működik: 1.: előző törlése 2.: új feltöltése 3.: feltöltés után látszik az adatlapon az új. Annyi van most hogy ki kell jelentkezni és újra belépés után látszik az adatlapon.
Emiatt szólok a fejlesztőknek, hogy kilépés nélkül is látszódjon a jobb oldalon.
Válasz #1037. hozzászólásra
Bence azt igérte szól a tulbuzgó hirdetőknek.
Add fel akkor sms-kiemeléssel a hirdetésed, ha annyira fontos elöl lenned!
miért nem tudok feltenni avatart?
Ez hülyeség, arra van kitalálva a fizetős hirdetés!!
A büdös életben nem kerestem kategóriánként.........egyszerűbb átnézni az az napi, vagy az utolsó 2-3 napi hírdetéseket, mint kategóriánként.
Válasz #1031. hozzászólásra
Uraim!
Előbb tisztában kellene lenni a hirdetési módokkal,utána kellene nekiállni bunkózni.Ha még nem jöttetek rá,akkor elmondom,hogy a kategóriánként feladott hirdetéseket együtt látjátok ha csak az aprohirdetésre kattintotok.Nem szórakozásból rakunk fel mindent négyszer. Ha nem akarjuk,hogy naponta tíz oldallal hátrébb kerüljön a hirdetés,akkor sajnos naponta fel kell adni újból.Legjobb lenne egy olyan hirdetési kategóriát csinálni,ahol csak kereskedők hirdetnének.
Válasz #1031. hozzászólásra
Én meg már réééééééééég tudom... hehehehehee
Válasz #1030. hozzászólásra
Már kezdtem azt hinni, hogy egyedül vagyok ezzel a problémával.
Válasz #1029. hozzászólásra
Nem hiszem, hogy valahogy nem lehet blokkolni !!!!!!!!
Az is idegesít aki minden nap de 2 naponta biztos feladja a maga 10-20 hírdetését, és ez már megy 1 éve..... nem jön rá, hogy engedni kéne az árból.....
Bence, tényleg be kellene most már vezetni a heti 1-2 ingyenes hirdetést. Lehet hogy csak engem idegesít ennyire a kombájnalkatrészes, de ma is bunkó módon megszórta az aprót.
Válasz #1027. hozzászólásra
ez volt nálam is délután, de már megjavult
Mi van a topikokkal? A régi dátumosok kerültek előre
http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002011A.gif
Mi ez a kavarodás a topikok között?
Válasz #1023. hozzászólásra
Van otthon esztergapad!
Válasz #1018. hozzászólásra
nincsenek oválisra kopott furataid? és weimar alkatrész se kell?
Válasz #1020. hozzászólásra
Heti egyszeri hirdetés volna ingyenes,a többi fizetős.
Válasz #1017. hozzászólásra
Ha mindenki cserél 19-es re akkor mi is feljebb vesszük az oldal méretet :)
A statisztkáink szerint viszont még mindig vannak akik 800x600-as felbontást használnak:
1.
1024x768: 49,90%
2.
1280x800: 13,67%
3.
1280x1024: 12,76%
4.
1440x900: 4,69%
5.
800x600: 4,47%
és ez a 4.47% is 20.000 látogatást tesz ki havonta.
Válasz #1018. hozzászólásra
holnap felhívjuk mind két hiperaktív hirdetőt és megkérjük őket a higgadásra.
Válasz #1016. hozzászólásra
Nekem is ilyen.
Válasz #1014. hozzászólásra
Az "ESZTERGÁLYOS, marós és vésős munkát vállalok" illetve az "OVÁLISRA KOPOTT FURATOK kerekre" hirdetések sem különbek!
Válasz #1016. hozzászólásra
Nekem is 19" és nekem sincs jobb oldalt semmi, de már megszoktam
Most kaptam egy új monitort (19collos, 16:9-es), ezen még érdekesebben néz ki az oldal. Jobb oldalt a monitor 40%-án nincs semmi. (És nincs bekapcsolva az adblock)
Helló!
A gépítéletben hasznos lenne, ha az idő előrehaladtával a további tapasztalatokat hozzá lehetne biggyeszteni az előzőekhez.
Persze ehhez kéne az adatlapon még egy "gépítélet tovább szerkesztése" sor, vagy hasonló.
Válasz #1013. hozzászólásra
ez igy van tényleg
Engem már rendesen idegesítenek a kombájnalkatrészes hirdetései. Feladja 3-4-szer ugyanazt, majd még 15-ször hasonlóképpen, és ezt pár naponta megismétli.
Valamikor a betett képeket teljes nagyságban lehetett megnézni.Most olyan kicsiben(kb 1/4 képernyő)hogy szinte alig lehet látni és majdnem teljesen élvezhetetlen.Ha nem túl nagy gond,visszaállíthatnátok a teljes képernyős megjelenítést.Köszi.
Válasz #1010. hozzászólásra
Köszönöm.
Válasz #1009. hozzászólásra
Elkészítettem a kért Márka és Típus sorait.
Most már tudsz gépítéletet írni, ha kiválasztod a legördülő menüből.
Üdv:
Gépház
Válasz #1008. hozzászólásra
Hali gépház.
A márka: Vladimirec
A tipus T-25A
Köszönöm szépen.