Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR414.08 FtUSD399.68 FtCHF436.3 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Valószínűleg a böngészőbe nincs telepítve a megfelelő kiegészítés, ami a videók lejátszását teszi lehetővé.
Bővebb választ a Videók fórumban találsz.
Link: Videók topic
B Peti:
Ellenőriztem a Gépítéletet és nekem sikerült új márkát és típust valamint csak új típust létrehozni.
Esetleg a JavaScriptek futtatásának tiltása eredményezhet ilyet, de ha most megírod, hogy milyen Márka/Típus gépítéletet szeretnél írni, akkor létrehozom, hogy csak ki kelljen választani.
Üdv Géház! Miért nem jelennek meg nekem a video topic-ban a belinkelt videok?Csak a keret van a bal felsö sarkában egy kis többszinű négyzettel.De hiába kattintok bárhová,nem mozdul semmi.
Visszaállítottuk az apróhirdetésnél a képek kinagyíthatóságát.
Problémaként merült fel, hogy bizonyos helyeken alacsony a file feltöltési korlát.
Viszont gyors végig kattintgatással nem találtam olyan helyet, ahová egy 1680×1050-es képet ne tudtam volna feltölteni.
Amennyiben kérdés, kérés, hiba vagy bármi hasonló merül fel, akkor konkrétan jelezzék, hogy hol.
Köszi igyekszünk. Az aprólistázás kész lett, illetve most teszteljük.
Utánanézünk annak is amit említettél: a képfeltöltési korlátoknak is, de szerintem ebből csak holnap lesz valami info.
Mindenesetre holnap reggel 7 kor kezd az első műszak az oldalon dolgozni:)
Válasz #996. hozzászólásra
Srácok megoldjuk ezt, az apróhirdetés listázásnál pedig visszaállítjuk egyelőre azt, hogy nagyítson - ne a részleteker menjen.
Mi van a rendszerrel? Nincs kapacitása?Már az is nagy bukás volt hogy a 2 kilótól nagyobb képet nem vette be,most meg még a kicsiket sem.Teljesen élvezhetetlen az egész.Valamit igazán csinálhatnátok,ez így egyre rosszabb.
Ilyenkor sokat segítene, ha azt is megadnád, hogy milyen képeket nem tudsz megnézni az oldal melyik részén, mert így picit nehéz megtalálni miről is van szó.
Ez is 1 olyan dolog ami nem rajtunk múlik.
NYUGIIIIIIIIIIIIIII.......
Ne magadban keresd a hibát sose...
... mindig a másikban... heheeheehehheheeeeeeee
Még valaki egyetért ezzel? Eddig tényleg így volt. Most azért állítottuk át, hogy a hirdetés részleteit könnyebb legyen elérni. Kaptunk sok telefont már azzal kapcsolatban, hogy nem látnak a hirdetésnél tel. számot. Kiderült azért mert nem tudják vannak még további részletek is a feladott hirdetéssel kapcsolatban.
Teszünk a listanézetbe egy nagyító ikont, akkor továbbra is megmarad a listanézetből képnagyítás funkció.
Meg felteszünk egy Részletek gombot is.
Modik, az aprónál idáig a hirdetés megnézése nélkül ki lehetett nagyítani a képet. Szerintem az sokkal jobb volt mint így, hogy a képre kattintva a hirdetésre ugrik.
Az lett volna a még jobb, ha a főoldali képre kattintva a hirdetésben szereplő mindkét képet meg lehetett volna nézni.
Igazad van ezek szó szerint xxxxx ! Félnek az igazságtól, az ilyen emberek önmagukkal sem mernek szembe nézni, nem merik felvállalni Önmagukat. Lásd: Dombegyházi éjjeliőr esete akit fondorlatos módon kibuktattam és kiderült , hogy nem hogy gazdálkodó, de még földje, szakismerete, sincs, miközben a végén amikor már sarokba szorította, úgy adta elő magát , hogy Szegeden egy biztonsági cég igazgatója, közben kiderült róla egy egyszerű éjjelíőr , aki éjszaka unatkozik és közben böcsmérel mindenkit az interneten különféle állneveken.
De most mitől fostok azt nem értem, kiderül hogy ki kicsoda!!!! Én nem fosok semmitől ami rám van mérve ugyse tudom elkerülni!!!!!!!! CSAK ELŐRE SOSEM HÁTRA!!!!!!!
Csak névvel és címmel lehessen bármelyik témához hozzászóllni azzal maximálisan egyet értek. Sajnos nyálasszájú taknyos kölykök / néhány van belőlük az oldalon / állnév mögé bújva mocskolódik rendszeresen ezen az oldalon.. Jani x, Paldó, K. pisti stb. gazdaságát egyszer már szeretném látni, mert itt nagyon tudják ám az eszet osztani. Csak nehogy úgy járjanak Ők is mint a Dombegyházi barátunk, aki állandóan okos volt, meg igazgatónak adta ki magát és kiderült hogy össze-vissza hazudott gazdasága nincs Kása Jóskánál éjjeliőrként dolgozott. El is tünt erről az oldalról egy életre.
Számomra az is elég lenne hogy a név kerülne csak a nyilvánosságra, nem kell és nem vagyok kíváncsi senki személyes adatára. Majd ha akarom tudni hogy ki kicsoda megkeresem a megfelelő oldalon. Mert hogy sokan máshol meg reklámozzák magukat!!!!!
Na most ha a másik oldalát nézzük akkor helyt adok az adatok nem puplikussá tételére, mert én is, és még pár ember publikussá tettük és volt, meg van is olyan ember aki azzal szórakozott, hogy az adatokat olyan helyre tették fel, hogy az embernek kellemetlenséget okozhasson!
Én abszolút nem vagyok gondban, de az biztos hogyha nyilvánosak lennének a dolgok szerintem biztos megszűnnének az ilyen egész estét egybe függő köpködések!
7857 hozzászólás
Válasz #1007. hozzászólásra
Laca:
Valószínűleg a böngészőbe nincs telepítve a megfelelő kiegészítés, ami a videók lejátszását teszi lehetővé.
Bővebb választ a Videók fórumban találsz.
Link: Videók topic
B Peti:
Ellenőriztem a Gépítéletet és nekem sikerült új márkát és típust valamint csak új típust létrehozni.
Esetleg a JavaScriptek futtatásának tiltása eredményezhet ilyet, de ha most megírod, hogy milyen Márka/Típus gépítéletet szeretnél írni, akkor létrehozom, hogy csak ki kelljen választani.
Üdv:
Gépház
Üdv Géház! Miért nem jelennek meg nekem a video topic-ban a belinkelt videok?Csak a keret van a bal felsö sarkában egy kis többszinű négyzettel.De hiába kattintok bárhová,nem mozdul semmi.
Válasz #1004. hozzászólásra
Üdv gépház.
Írnék gépitéletet,de az általam beírt márkát nem veszi fel a listára.
Pedig most a bögyömben van,megírnám a magamét!!!
Köszönöm:B Peti
Válasz #1004. hozzászólásra
Köszönjük nektek
Üdv mindenkiNET!
A fórumba linkelt képek hibáit kijavítottuk!
Visszaállítottuk az apróhirdetésnél a képek kinagyíthatóságát.
Problémaként merült fel, hogy bizonyos helyeken alacsony a file feltöltési korlát.
Viszont gyors végig kattintgatással nem találtam olyan helyet, ahová egy 1680×1050-es képet ne tudtam volna feltölteni.
Amennyiben kérdés, kérés, hiba vagy bármi hasonló merül fel, akkor konkrétan jelezzék, hogy hol.
Ami sokat segít:
- böngésző címsora (pl: http://agroinform.com/forum.php?act=showTopic)
- funkció neve (pl: fórum, új hozzászólás, kép beillesztés)
- képernyőkép, képernyő mentés (Print Screen gombot lenyomni, Paintben (Start/Minden program/Kellékek/Paint) elmenteni, és oldalra feltölteni)
Köszönjük a segítséget és továbbra is várjuk az észrevételeket!
Agroinform fejlesztő csapat
Válasz #1002. hozzászólásra
Meglesz ma a kép, de videókat is várunk:-))
Telefonnal, kiskamerával bárhogy:)
Válasz #1001. hozzászólásra
a képeket jó lenne megoldani!szivügyem nekem is
Válasz #1000. hozzászólásra
Köszi igyekszünk. Az aprólistázás kész lett, illetve most teszteljük.
Utánanézünk annak is amit említettél: a képfeltöltési korlátoknak is, de szerintem ebből csak holnap lesz valami info.
Mindenesetre holnap reggel 7 kor kezd az első műszak az oldalon dolgozni:)
Válasz #999. hozzászólásra
OK bízunk bennetek
Válasz #996. hozzászólásra
Srácok megoldjuk ezt, az apróhirdetés listázásnál pedig visszaállítjuk egyelőre azt, hogy nagyítson - ne a részleteker menjen.
Válasz #997. hozzászólásra
Azokat csömöszöld össze.
Ne gondold h. akkorákat pakolunk nónó....
Mi van a rendszerrel? Nincs kapacitása?Már az is nagy bukás volt hogy a 2 kilótól nagyobb képet nem vette be,most meg még a kicsiket sem.Teljesen élvezhetetlen az egész.Valamit igazán csinálhatnátok,ez így egyre rosszabb.
Válasz #994. hozzászólásra
Ja!
Úgy gondoltam értetek a fél mondatokból is....
Amiket berakunk képeket nem lehet kinagyítani.
Marha kínos...
Az a claassos izé meg végkép nem működik, hülyeség h. arra kell nyomni...
Válasz #994. hozzászólásra
Itt a fórumra feltöltött kép nem nagyítható,csak a mellé beillesztett :class="shutter"> és a class ra kattintva nagyít.Nézzétek meg,ez nem fer így.
Válasz #991. hozzászólásra
Ilyenkor sokat segítene, ha azt is megadnád, hogy milyen képeket nem tudsz megnézni az oldal melyik részén, mert így picit nehéz megtalálni miről is van szó.
Válasz #992. hozzászólásra
Ez is 1 olyan dolog ami nem rajtunk múlik.
NYUGIIIIIIIIIIIIIII.......
Ne magadban keresd a hibát sose...
... mindig a másikban... heheeheehehheheeeeeeee
Válasz #991. hozzászólásra
te sem???Aszittem én vaok a balfasz megen...
Képeket nem tudjuk megnézni.
MI
VAN
ITT???????????
Válasz #984. hozzászólásra
A nagyító funkció is tökéletes megoldás. Köszi.
Meg ugye nem felejtettétek el azt, hogy amit már megnéztem hirdetést, azt jó lenne ha megjegyezné, és megjelölné más színnel. (mint az expresszen)
Válasz #986. hozzászólásra
Melyik hirdetés volt ez?
Kérlek ha találtaok ilyet küldjétek el a linket az online@agroinform.com -ra, hogy a programozók is találkozzanak a jelenséggel.
Megnézem én is.
Mert az már törölt, csak még "látszik"
Én is így jártam, kérdeztem, de magamtól kellett rájönnöm.
Ha megnézek egy hirdetést és visszalépek miért az oldal tetejére ugrik vissza és nem az adott hirdetéshez?
Pl. a híreknél is a képre kattintással bekattintunk a részletekhez.
Válasz #983. hozzászólásra
Még valaki egyetért ezzel? Eddig tényleg így volt. Most azért állítottuk át, hogy a hirdetés részleteit könnyebb legyen elérni. Kaptunk sok telefont már azzal kapcsolatban, hogy nem látnak a hirdetésnél tel. számot. Kiderült azért mert nem tudják vannak még további részletek is a feladott hirdetéssel kapcsolatban.
Teszünk a listanézetbe egy nagyító ikont, akkor továbbra is megmarad a listanézetből képnagyítás funkció.
Meg felteszünk egy Részletek gombot is.
Modik, az aprónál idáig a hirdetés megnézése nélkül ki lehetett nagyítani a képet. Szerintem az sokkal jobb volt mint így, hogy a képre kattintva a hirdetésre ugrik.
Az lett volna a még jobb, ha a főoldali képre kattintva a hirdetésben szereplő mindkét képet meg lehetett volna nézni.
Válasz #981. hozzászólásra
Menyus!
Válasz #980. hozzászólásra
Ki az?
Válasz #970. hozzászólásra
Igazad van ezek szó szerint xxxxx ! Félnek az igazságtól, az ilyen emberek önmagukkal sem mernek szembe nézni, nem merik felvállalni Önmagukat. Lásd: Dombegyházi éjjeliőr esete akit fondorlatos módon kibuktattam és kiderült , hogy nem hogy gazdálkodó, de még földje, szakismerete, sincs, miközben a végén amikor már sarokba szorította, úgy adta elő magát , hogy Szegeden egy biztonsági cég igazgatója, közben kiderült róla egy egyszerű éjjelíőr , aki éjszaka unatkozik és közben böcsmérel mindenkit az interneten különféle állneveken.
Válasz #978. hozzászólásra
Hát szerintem késő, mert van itt mindig 1 !!!........
Válasz #977. hozzászólásra
fuuu............. b...meg!
Modik !!!
KIRÁLYOK VAGYTOK !!!!!
Válasz #974. hozzászólásra
Hát gyorsan le kéne venni még valakinek baja nem lesz belőle...
Válasz #974. hozzászólásra
vagy elkezdünk irogatni az összes topicba,oszt toljuk lefele!!!!!!!!!!
Válasz #973. hozzászólásra
IH Puma 195 vagy 210?-ból a 130-ast kapjátok már ki szerintem !
JÓLACI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MODIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S O S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #971. hozzászólásra
OKÉ CSAK ELŐRE GYERÜNK EGYÜTT, ÉS TE IS TÖKÖS FIÚ LESZEL VELEM EGYÜTT!!!!
Válasz #970. hozzászólásra
Jó.
Akkor holnap kim1ünk a szakadékhoz...
Odaállítlak a szélihöz és elkiáltom magam:
CSAK ELŐRE SOSEM HÁTRA!!!!!!!
De most mitől fostok azt nem értem, kiderül hogy ki kicsoda!!!! Én nem fosok semmitől ami rám van mérve ugyse tudom elkerülni!!!!!!!! CSAK ELŐRE SOSEM HÁTRA!!!!!!!
Válasz #968. hozzászólásra
Ha vlm. nem kóser amit írunk cáfold Farkas úr, waze.
Esetemben SOHASE tetted.
TEHÁT: MINDEN KÓSER VOLT!!!!!!!!!!!!
Akkormeg
MI
A
BAJOD????????????
Gazdaságot meg nem sűrűn mutogatunk.
PUNK
TUM!
Válasz #963. hozzászólásra
Csak névvel és címmel lehessen bármelyik témához hozzászóllni azzal maximálisan egyet értek. Sajnos nyálasszájú taknyos kölykök / néhány van belőlük az oldalon / állnév mögé bújva mocskolódik rendszeresen ezen az oldalon.. Jani x, Paldó, K. pisti stb. gazdaságát egyszer már szeretném látni, mert itt nagyon tudják ám az eszet osztani. Csak nehogy úgy járjanak Ők is mint a Dombegyházi barátunk, aki állandóan okos volt, meg igazgatónak adta ki magát és kiderült hogy össze-vissza hazudott gazdasága nincs Kása Jóskánál éjjeliőrként dolgozott. El is tünt erről az oldalról egy életre.
teszt
Bence volt egy kérésem az állnevekkel kapcsolatban, mi rá a válaszod????????????
Válasz #964. hozzászólásra
Hehehehehe!
Te nem számítasz "kuláknak"
Válasz #954. hozzászólásra
nekünk még nem volt gondunk egymással, de van aki itt alapból kötekszik mindenkivel
Válasz #962. hozzászólásra
Számomra az is elég lenne hogy a név kerülne csak a nyilvánosságra, nem kell és nem vagyok kíváncsi senki személyes adatára. Majd ha akarom tudni hogy ki kicsoda megkeresem a megfelelő oldalon. Mert hogy sokan máshol meg reklámozzák magukat!!!!!
Na most ha a másik oldalát nézzük akkor helyt adok az adatok nem puplikussá tételére, mert én is, és még pár ember publikussá tettük és volt, meg van is olyan ember aki azzal szórakozott, hogy az adatokat olyan helyre tették fel, hogy az embernek kellemetlenséget okozhasson!
Válasz #960. hozzászólásra
Én abszolút nem vagyok gondban, de az biztos hogyha nyilvánosak lennének a dolgok szerintem biztos megszűnnének az ilyen egész estét egybe függő köpködések!
Válasz #958. hozzászólásra
De nem értem...
Van itt gond?
Nincs itt gond...
Vagy mi a gond???
Ja persze misike van nagy gondban.........
Válasz #958. hozzászólásra
KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor más oldalokon is voltak ilyen problémák!
Paldoo szorúl a hurok, még most változtass adatot amíg lehet!