Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR414.08 FtUSD399.68 FtCHF436.3 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mondom mindig azok rapliznak a legjobban akik nem merik felvállalni a kilétüket, csak a nagy semmi mögé bújva mernek nyilatkozni nagy pofával!
De ahogy tanult fórumozó mondta nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel!
Mermilenne ha kapnál 1 nevet?????????
Akkor is beírnám amit akarok...
Simán leseggfejeznélek akkor is, akár úgy is, ha épp arra lenne hangulat...
Szállj le a témáról.......
Mi a f...tól fostok hogy kiderül a kilétetek?????? Számomra csak egyenes ember létezik, aki sumák az tetű nálam!!!!!!! Én az elmult 8-évben soha nem tagadtam a nézeteimet sőt büszke voltam rá, én úgy látom hogy van baloldali nemzeti érzelmű ember, őket becsülöm.
Lvesztetted a józan ítélőképességedet???
Kinek lenne az jó ha kiderülne h. a nevem Robinson Cruuzoo ??????
Ugyihogy semmire se lenne az jó neked...
Há mondom én!!!
Mitgondolsz tudnak ők neveket vagy mi??????
BENCE TE TUDOD HOGY A FANTÁZIA NEVEK MÖGÖTT KIK VANNAK SZÜNTESD MEG A BUJKÁLÁSI LEHETŐSÉGET, DERÜLJÖN KI VÉGRE KI KICSODA!!!!!!MERT SOKAN NAGYON BUNKÓK ITT ÉS MINDENFÉLE F..GOT IROGATNK!!!! ELŐRE IS KÖSZI!!!!
Bár én most próbáltam és az esti órákban nagyobb terhelésnek van kitéve a szerverünk, de működött.
Érdemes ilyen esetben frissíteni a böngészőt a ctrl + r vagy ctrl + F5 gombokkal és utána megpróbálni.
offtopikot javaslom a folytatásra, ha lehet. Bár remélem nem lesz hosszú életű beszélgetés. Az éncsakvicceltemdenemértikaviccetezekahulyék, meg avelemneszorakozzanakezekahulyek c. témafolyamot elkellene felejteni:)
Naná ! Mindenki ismeri őket... Nyugi , rendet raknak itt hamar . Jönnek és kitörölnek minden nem ide valót.(csak sajna nem az igazi szemetet ÖRÖKRE!!!)
Ilyenkor már úgy várom a modit mint kis gyerek a Karácsonyt!!!!!!! De legalább én megint megmondtam!!!! Ne hagyja magát senki!!!!!!!! ÁÁÁÁÁááááááááá már jönnek a modik!!!!!!!!
Petyka! Azért találod a google-ban, mert az eltárolja egy másik szerverre azt az információt amit feltettél. És te hiába törölted le, ott még fent marad. Idő kell ahhoz hogy a google észlelje a változást, és ha ez meg van várhatóan eltűnik onnan is a hirdetésed.
zseniális offolás folyik megint. Paldoo offolását további jó indulatú, nem személyeskedő offolás követi.
bemásolok ide egy cikket ami az indexen jelent meg fórumozással kapcsolatban:
Pedig nem poén volt amit irtam , annyit tudhatnál, hogy a GOOGLE tárol
EZért irtam, hogy ne az Agroinfomrot kérdezd a problémáddal, hanem a Google-t faggasd (ami persze lehetetlen , de a működéséröl olvashatsz a neten, hülyébb má nem leszel tőle az tuti )
7857 hozzászólás
Válasz #906. hozzászólásra
Szolgálati ÁRTALOM, h. mindenkinek a nevét bogarássza!!!
Onnét ez a mániája má tudom........
Mondom mindig azok rapliznak a legjobban akik nem merik felvállalni a kilétüket, csak a nagy semmi mögé bújva mernek nyilatkozni nagy pofával!
De ahogy tanult fórumozó mondta nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel!
Válasz #904. hozzászólásra
volt már olyan Jani, akit igazoltattál és nem büntettél meg?
Válasz #904. hozzászólásra
Mermilenne ha kapnál 1 nevet?????????
Akkor is beírnám amit akarok...
Simán leseggfejeznélek akkor is, akár úgy is, ha épp arra lenne hangulat...
Szállj le a témáról.......
Válasz #902. hozzászólásra
Látszik ki fosik, hogy nehogy kiderüljön a kiléte!
Általában az tiltakozik mindig ha fel jön ez a téma!
Válasz #902. hozzászólásra
Janixet levasvilláznák stb......, kinek hiányzik az???
Számomra meg elveszne a fórum varázsa stb....., kinek hiányzik az???
Szólíts tetűnek akkor........
offfffff
Válasz #899. hozzászólásra
Mi a f...tól fostok hogy kiderül a kilétetek?????? Számomra csak egyenes ember létezik, aki sumák az tetű nálam!!!!!!! Én az elmult 8-évben soha nem tagadtam a nézeteimet sőt büszke voltam rá, én úgy látom hogy van baloldali nemzeti érzelmű ember, őket becsülöm.
Válasz #898. hozzászólásra
A bunkókkal nem kell szóba állni,ha nem lesz vitapartner,nemlesz értelme nekik írogatni.
...és ez almozottan érvényes azokra, akik nem fideszesek
Lvesztetted a józan ítélőképességedet???
Kinek lenne az jó ha kiderülne h. a nevem Robinson Cruuzoo ??????
Ugyihogy semmire se lenne az jó neked...
Há mondom én!!!
Mitgondolsz tudnak ők neveket vagy mi??????
BENCE TE TUDOD HOGY A FANTÁZIA NEVEK MÖGÖTT KIK VANNAK SZÜNTESD MEG A BUJKÁLÁSI LEHETŐSÉGET, DERÜLJÖN KI VÉGRE KI KICSODA!!!!!!MERT SOKAN NAGYON BUNKÓK ITT ÉS MINDENFÉLE F..GOT IROGATNK!!!! ELŐRE IS KÖSZI!!!!
Válasz #896. hozzászólásra
Köszi!
Most végre siker
Délután "úgy tett" a rendszer mint ha fel lenne töltve az avatár, de nem látszódik.
Válasz #895. hozzászólásra
Bár én most próbáltam és az esti órákban nagyobb terhelésnek van kitéve a szerverünk, de működött.
Érdemes ilyen esetben frissíteni a böngészőt a ctrl + r vagy ctrl + F5 gombokkal és utána megpróbálni.
Válasz #893. hozzászólásra
Nem m1 így se
Válasz #893. hozzászólásra
Köcce a segítséget!!!!! Időközben rájöttem,csak bekavart a jelszómódosítás lehetősége.
Válasz #892. hozzászólásra
Kiválasztod a feltöltendő képet(valószínűleg csak jpg formátumú lehet), aztán rákattintasz az adatmódosítás mehet gombra.
Érdeklődnék,hogy lehet avatart feltenni,mert nálam eltűnt a "ment" gomb.......
A video topikot kicsit el@-tam,vagy csak nálam rossz?
Köszi
Válasz #888. hozzászólásra
Először egy videómegosztóra tedd fel.
Saját gépemen levö videót,hogy tudom feltölteni?
Fejlesztők heló!
kukorica 15 53 at h. lehet kivitelezni??????
Válasz #883. hozzászólásra
Gyökérzöldségfélék hol van?
Mé vettétek ki?
Van rá igény, vannak itt répázók...
Kinek nem tetszett má megin????????????????????????????
Válasz #880. hozzászólásra
Oké megjött már válaszoltam is!
Válasz #880. hozzászólásra
Nem jött semmi!
offtopikot javaslom a folytatásra, ha lehet. Bár remélem nem lesz hosszú életű beszélgetés. Az éncsakvicceltemdenemértikaviccetezekahulyék, meg avelemneszorakozzanakezekahulyek c. témafolyamot elkellene felejteni:)
Thanks.........
ITT VANNAK!!!!!!!!!! és remélem kitörlik a 874-est is!!!!!
Válasz #878. hozzászólásra
ment a mail....
Válasz #877. hozzászólásra
Naná ! Mindenki ismeri őket... Nyugi , rendet raknak itt hamar . Jönnek és kitörölnek minden nem ide valót.(csak sajna nem az igazi szemetet ÖRÖKRE!!!)
Válasz #876. hozzászólásra
Mondasz e-mail címet akkor mutatok valami érdekeset!
Ha nem publikus küldj egy levelet a tracsakpeter@freemail.hu-ra.
Válasz #876. hozzászólásra
Ha igazad van akkor igazad van!
De szerintem eléggé szét lett bazseválva ez a topik is!
Válasz #875. hozzászólásra
Ilyenkor már úgy várom a modit mint kis gyerek a Karácsonyt!!!!!!! De legalább én megint megmondtam!!!! Ne hagyja magát senki!!!!!!!! ÁÁÁÁÁááááááááá már jönnek a modik!!!!!!!!
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-10-14 18:02:57
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-10-14 18:05:35
Válasz #872. hozzászólásra
Akkor volt már neked is részed ilyenben!
Válasz #866. hozzászólásra
Látom figyelsz... Van mit... Ez egy szokásos támadás tőlük... Mindig így kezdődik... Csak hajrá!
Válasz #870. hozzászólásra
Ne idegesíts ezekkel a baromságokkal...........
Sokat író.
Maradjunk ennél...
Na heló......
Válasz #867. hozzászólásra
akkor te troll vagy?
Válasz #868. hozzászólásra
Köszönöm!
KB. ilyen stílusú választ vártam!
Petyka! Azért találod a google-ban, mert az eltárolja egy másik szerverre azt az információt amit feltettél. És te hiába törölted le, ott még fent marad. Idő kell ahhoz hogy a google észlelje a változást, és ha ez meg van várhatóan eltűnik onnan is a hirdetésed.
Válasz #866. hozzászólásra
Én csak segítséget kértem hééééééééjjjj.....
zseniális offolás folyik megint. Paldoo offolását további jó indulatú, nem személyeskedő offolás követi.
bemásolok ide egy cikket ami az indexen jelent meg fórumozással kapcsolatban:
http://index.hu/tech/net/2009/09/23/hulyeknek_nem_jar_szolasszabadsag/
Válasz #864. hozzászólásra
Egy súlycsoport
Válasz #863. hozzászólásra
Mostmár késő a bocsánatkérés ,de mivel nem vagyunk egy súlycsoport nem haragszok ................ANNYIRA
Válasz #862. hozzászólásra
A válaszod első részét hamarabb közlöd megúszunk egy csomó blamázó szöveget!
Válasz #858. hozzászólásra
Pedig nem poén volt amit irtam , annyit tudhatnál, hogy a GOOGLE tárol
EZért irtam, hogy ne az Agroinfomrot kérdezd a problémáddal, hanem a Google-t faggasd (ami persze lehetetlen , de a működéséröl olvashatsz a neten, hülyébb má nem leszel tőle az tuti )
Válasz #859. hozzászólásra
Te most melyikhez tartozol a HÜLYE OKOSHOZ, vagy OKOS HÜLYÉHEZ?
Válasz #858. hozzászólásra
Nem úgy tűnik.
Nem poén volt.
Válasz #857. hozzászólásra
Ezt nálunk úgy mondják, hogy nem mindegy ,hogy egy OKOS hülyéskedik, vagy egy HÜLYE okoskodik