Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.83 FtUSD399.84 FtCHF435.35 FtGBP491.16 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mint az alább mellékelt ábrák mutatják, mostantól lehet nyugodtan smilezni, szmötyizni vagy, hogy az előttem szólót idézzem "berakni sárga vigyorgó, nem vigyorgó, karatézó ............ stb. stb. ...... izéket".
Reméljük, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését és a kínálat is elég széles lesz.
Bár gondolom már néhányan észrevették, de bekerült egy a fóruméletet segítő újítás.
Mostantól a "Válasz #0000. hozzászólásra" szövegrész az számmal jelölt kommentárra ugrik.
Reméljük elnyeri mindenkinek a tetszését az új funkció.
Most h. így asszem elhagytuk a 200 000 beírást oldjátok már meg, h. lehessen berakni sárga vigyorgó, nem vigyorgó, karatézó ............ stb. stb. ...... izéket.
Nagyon vegyes érzelmekkel töltve fóromozgat az ember.
Csakhogy ezeket idevetíthessük ezek segítségével...
Unom a zárójelezgetést.............
ROHADTUL IDEJE LENNE MÁR.
Az 1. kérés óta köbök milliárdjai folytak le , nem a Dunán, hanem már a patakomon is WAZEEEEE!!!!!
Az egyik fejlesztőnk tesztelte a fórumot, mert kicsit átalakításra került a hibajelzés.
/* Persze ez csak az összeesküvés elméleteseknek küldött kamuszöveg. ;) */
A strandon igen:).... Én csinálnék Gépítéletet , de a típus nem létezik és enélkül nem küldi el... jó kérdés a fogyasztás is csak tudnám mit lehet oda írni...Szántás , tárcsázás , kombinátorozás??????? Pedig ha sikerül majd elküldeni nem leszek kíméletes!
a legtöbben csak azt ismerik ami van nekik,meg az mtzt.Meg mindig az a legjobb a világon ami éppen nekik van,a másé az mindig szr,mert a más az mindig hülyébb mint ők és az nemtuggya milyent kell venni.
No majd egyszer írok, csak legyen rá időm. Azt elolvashatod ! :-)) De amit megfigyeltem, nagyon sok apró szarért a kezelő a hibás, nem eléggé figyelmes, akár mennyire is próbálkozna.
Szerintem ha valaki megvett 10-20-30 misikért egy trakit , az nem fogja azt irni a gépitéletbe , hogy kva xar megnem venném még 1ccer, még akkor is ha egy rohadt nagy kula az egész gép , ez nem jellemző az "okos" parasztokra
7858 hozzászólás
Válasz #805. hozzászólásra
mmmmmmmm kis édi Baby
Válasz #804. hozzászólásra
Szép napot mindenkinek!
Mint az alább mellékelt ábrák mutatják, mostantól lehet nyugodtan smilezni, szmötyizni vagy, hogy az előttem szólót idézzem "berakni sárga vigyorgó, nem vigyorgó, karatézó ............ stb. stb. ...... izéket".
Reméljük, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését és a kínálat is elég széles lesz.
További jó fórumozást mindenkinek!
És most a szmötyiáradat...
Válasz #802. hozzászólásra
köszönjük!!
(már épp ideje volt , de jobb későn mint soha:-)))
Bár gondolom már néhányan észrevették, de bekerült egy a fóruméletet segítő újítás.
Mostantól a "Válasz #0000. hozzászólásra" szövegrész az számmal jelölt kommentárra ugrik.
Reméljük elnyeri mindenkinek a tetszését az új funkció.
További jó fórumozást mindenkinek!
Válasz #800. hozzászólásra
Mindjárt repül.....
Válasz #799. hozzászólásra
n em gondol itt senki semmi rosszat, de azt észrevettem, ha nem szólunk egy kicsit "durvábban " akkor b...tok ránk
Válasz #798. hozzászólásra
Szia Pisti!
Nagyon tetszik, hogy mindig azt gondolja vk. a fórumozók közül, hogy nekük fentről diktálnak:))
Azért vettük le, mert nem volt 100 % -ig kész - addig inkább ne zavarjon össze senkit.
Lehet hogy pár nap és újra ott lesz.
Válasz #797. hozzászólásra
amig működött addig se lehetett irni bele ,úgyhogy nem vesztettünk semmit
ennek az értékelős mesének mikor lessz valami eredményhirdetése vagy mittomén mi ?????
Válasz #796. hozzászólásra
Kimondták rá az ítéletet!
HAL
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL
!!!!!!!!!!!!!!
Eltünt a GÉPITÉLET
tán beszóltak "fentröl"?
Most h. így asszem elhagytuk a 200 000 beírást oldjátok már meg, h. lehessen berakni sárga vigyorgó, nem vigyorgó, karatézó ............ stb. stb. ...... izéket.
Nagyon vegyes érzelmekkel töltve fóromozgat az ember.
Csakhogy ezeket idevetíthessük ezek segítségével...
Unom a zárójelezgetést.............
ROHADTUL IDEJE LENNE MÁR.
Az 1. kérés óta köbök milliárdjai folytak le , nem a Dunán, hanem már a patakomon is WAZEEEEE!!!!!
Az egyik fejlesztőnk tesztelte a fórumot, mert kicsit átalakításra került a hibajelzés.
/* Persze ez csak az összeesküvés elméleteseknek küldött kamuszöveg. ;) */
Válasz #792. hozzászólásra
Az jó olyanokat lehet.
Szájjjj Te is misike szájjjjjjjjjjjjjjj....
Válasz #791. hozzászólásra
Téged dicsértek hogy milyen faxa csávó vagy csak inkább ki modizták mielőtt el olvasod mert a sok dicsérettől még jobban el szállsz! :-DDDDDDDDDDD
Válasz #790. hozzászólásra
Hogy mit írt be a csávoooooooo.
Szidott benneteket?
Követelőzött?
Vagy mi?
Mire vagy kíváncsi Paldoo?
Ha vlk. elmondaná mi is volt itt...
(leapadna a kíváncsisági indexem elég rendesen)
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-09-29 11:48:30
Megint bekakilt vlm. ...
Válasz #785. hozzászólásra
Lehet nem is az.
Nyisd meg egy képnézegetővel, és mentsd el másként, megint jpg-ként. Akkor biztos az lesz.
szeretnék képet feltölteni,de nem veszi be.Azt írja ki nem jpg fájl.mit lehet tenni????????????????????????????????????
Bence!
Köszi a lányoknak a sapit, igaz nehezen adtak
Válasz #781. hozzászólásra
Á nem is ez a fárasztó.
Rájöttem ám, h. mi az!
Az apám amit reggeltől csinálsz estéig...
Ilyenkorra meg már csak lézengesz.........
Válasz #781. hozzászólásra
Fára sz tó az Tny.
De áldozni kLL néha...
Vlm.t vlm.ért.....
Lépek én is.
(Le kéne szokni erről az oldalról, mert marha fárasztó a dolog.)
Na megyek...... Csá....
Válasz #778. hozzászólásra
Ja ja... Őszintén remélem hogy sikerül róla mindenkit lebeszélnem....
Válasz #777. hozzászólásra
Gondolom a meciről ! :-))))) Pedig majdnem vettem a huntrakotól annó.
Válasz #772. hozzászólásra
A strandon igen:).... Én csinálnék Gépítéletet , de a típus nem létezik és enélkül nem küldi el... jó kérdés a fogyasztás is csak tudnám mit lehet oda írni...Szántás , tárcsázás , kombinátorozás??????? Pedig ha sikerül majd elküldeni nem leszek kíméletes!
Válasz #772. hozzászólásra
jet-sky-ztem ott egy párx a kilenvenes éveg végén
Válasz #774. hozzászólásra
Így igaz !!!! :-)))))))
Kár volt vele szarakodnod !!!!!!!!!
De ami érdekes, a jd-sben már benne vannak az új szériák.
csak még nem látni :O
na csináltam egyet :))
Válasz #771. hozzászólásra
Abádszalókon valaki ismerős-e ?????????????
Válasz #768. hozzászólásra
erröl beszélek
az pofázzon , aki már dolgozott legalább 10.000 ü.ó-át legalább három négy márkával, tipussal
a többi az mind önfényezés
(
de azt azé megsugom, hogy JD után minden más márka fosnak fog tünni , ki tudja miért:-))))))))) ?)
Válasz #769. hozzászólásra
Ismerős !!! :-))
Válasz #766. hozzászólásra
Irta egyszer valaki, nagyon igaza volt, hogy a legnagyobb hiányosága egy traktornak, az ülés és a kormánykerék között helyezkedik el
nagyon igaza volt
Válasz #763. hozzászólásra
a legtöbben csak azt ismerik ami van nekik,meg az mtzt.Meg mindig az a legjobb a világon ami éppen nekik van,a másé az mindig szr,mert a más az mindig hülyébb mint ők és az nemtuggya milyent kell venni.
Válasz #766. hozzászólásra
én irtam, de nem lehet elküldeni
Válasz #763. hozzászólásra
No majd egyszer írok, csak legyen rá időm. Azt elolvashatod ! :-)) De amit megfigyeltem, nagyon sok apró szarért a kezelő a hibás, nem eléggé figyelmes, akár mennyire is próbálkozna.
Válasz #760. hozzászólásra
azt még nem tudja :-)))))))))
Válasz #759. hozzászólásra
De jó kérdések vannak !!!!!!!!!! :-)
Meg is ragatt egy engem, hú de kitölteném az anyát !
Íme : Milyen talajra? Tengerpartra ! :-DDDDD
Válasz #758. hozzászólásra
Szerintem ha valaki megvett 10-20-30 misikért egy trakit , az nem fogja azt irni a gépitéletbe , hogy kva xar megnem venném még 1ccer, még akkor is ha egy rohadt nagy kula az egész gép , ez nem jellemző az "okos" parasztokra
dicséretet meg nincs kedvem olvasni
Válasz #759. hozzászólásra
jó okés !!
Válasz #758. hozzászólásra
hehe :)))
Válasz #757. hozzászólásra
ja igen kösz !!
és hogy rögziti a szavazásodat ??