Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD390.93 FtCHF441.89 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Mihály #7029. hozzászólásáraÉs az a szomorú hogy csinálok egy képernyő fotót de azt nem lehet feltölteni csak jpg formátumot. Na én meg nem vagyok számítógép guru hogy át formázzam azt sem tudom hogy kell. Szomorú hogy ezt is abba kell hagyni a sok üres reklám miatt.
Agroinformosok!
El lehetne valahogy intézni hogy topicváltások között még több nyomorult reklámot stb toljatok a pofánkba?mert férne még mert csak az oldal 1/3 át takarja ki.
Az ember azt hinné hogy az idő múlásával nő a színvonal de ez nálatok ez pont fordítva van.
Válasz Koczka József #7028. hozzászólására ugyanez roppant idegesítő de tegnap ahogy határlesőnek írtam teljesen eltünt erre ma reggel újra minden lapnál előbb x-szelni
Válasz Határleső #7022. hozzászólására Nem tudom mit csináltak ezek chip vadászok de megint bakot lőttek ma minden egyes lap amit az agroinformon megnyitok azonnal hozz egy fél oldal fehér semmit ill. az alján ott van hogy hírdetés gyönyörű minden hírdetésnek jó lenne de ne a fél monitoron áldja meg őket az ég a keret itt maradt azt is eltüntikézhetnék
Válasz Határleső #6985. hozzászólásáraNem mondtam már,hogy konok dög vagyok? Állítsátok már meg azt a felül futó árfolyam csíkot. Látjuk mi akkor is de legalább nem zavar.
Válasz Határleső #7000. hozzászólásáraÜdv!
Szeretném megkérdezni, miért lett levéve a feltölthető képek mennyisége?
Ugyan abban a nagyságban töltöm fel, fél éve nyugodtan lehetett 6 képet, 2 hete már csak 2 képet enged, ma már csak 1 képet lehet feltölteni 1 hozzászóllásba.
A moderátor kollégánk igyekszik a trágár szavakat kiszűrni. Nézzétek el ezt neki :-)
Az az elsődleges moderálási cél, hogy azt az egy-két bomlasztó felhasználót kitudjuk szűrni és arról szóljon a fórum amire való: vagyis, hogy a mezőgazdasággal kapcsolatos eszme- és tapasztalatcsere platformja legyen.
Válasz kis Zombi #7004. hozzászólására köszi általában nem használok trágár szavakat de vannak kivételek de azok még azt sem érdemlik hogy reagáljakrájuk de mindenkiben van annyi kurázsi hogynem hagyja magát na olyankor .....
Válasz Határleső #7000. hozzászólására Nos kérlek írd már meg akár privátba ..is -mit vétettem ezért az 1 hét pihiért mert nem tudiom annyit láttam hogy kivettél 1 szót az elefánt seggén egy pattanásból ha ez már enyibe kerül akkor itt jó néhány embernek kell kényszer szünetre mennie...
Válasz mtz1221 #6995. hozzászólásáraRossz nagyítva, az igaz. Átmenetileg jó csak a nagyítás, arra, hogyha valaki másként nem fér hozzá a fórumhoz. Azután vissza lehet állítani.
Megoldás még esetleg, könyvjelzőbe tenni, és onnan indítani a fórumot, átmenetileg.
Válasz d-032a #6994. hozzászólásáraNálam 125%-nál javul meg, de annyinál olvashatatlanul nagyok lesznek a betűk. Oldják meg, ha már elbacták a régi jó fórum platformot.
A Fórum rovatot, Linux pc/ Firefoxon is kitakarja a bejelentkezés/fiókom gomb.
Az oldal 120%-ra nagyításakor, a "fiókom gomb" visszamászik az eredeti helyére.
Valószínű, hogy a gépbeállításokban, a képernyő felbontásának a megváltotatásával is orvosolható a probléma, átmenetileg és egyénileg, amíg központilag meg nem oldódik.
Lassan két hete nem működik megfelelően az oldal, ugyanis a fórumban a topikok megnyitásakor - változó gyakorisággal - az alábbihoz hasonló oldal jelenik meg az adott topik helyett. Az URL-ben láthatod, hogy Google hirdetést nyit meg az oldal. Android - Chrome, hirdetésblokkoló nélkül. Asztali gépen Adblock-kal tökéletes. Kérlek, javítsátok a hibát.
A ragya ..... ... aki a hírdetésekkel állandóan elb@ssza az oldalt , most pl a címlapon egy sárga fiókom felirat miatt nem lehet megnyitni a fórum rovatot!
Válasz Határleső #6982. hozzászólásáraHogy milyen ügyesek a kollégáid.
Még túl is teljesítettek,zavaró ez a futó csík az oldal tetején. Kérem vissza a régi megoldást,csak simán a lap tetején.
7781 hozzászólás
Válasz Mihály #7029. hozzászólásáraÉs az a szomorú hogy csinálok egy képernyő fotót de azt nem lehet feltölteni csak jpg formátumot. Na én meg nem vagyok számítógép guru hogy át formázzam azt sem tudom hogy kell. Szomorú hogy ezt is abba kell hagyni a sok üres reklám miatt.
Agroinformosok!
El lehetne valahogy intézni hogy topicváltások között még több nyomorult reklámot stb toljatok a pofánkba?mert férne még mert csak az oldal 1/3 át takarja ki.
Az ember azt hinné hogy az idő múlásával nő a színvonal de ez nálatok ez pont fordítva van.
Válasz Koczka József #7028. hozzászólására ugyanez roppant idegesítő de tegnap ahogy határlesőnek írtam teljesen eltünt erre ma reggel újra minden lapnál előbb x-szelni
Nekem is fel jön a hirdetés kocka fehéren minden megnyitás előtt de a képernyő képet nem tudom feltölteni mert nem jpg. Ezen is lehetne változtatni.
Válasz Mihály #7026. hozzászólására Ej elkiabáltam ma reggel ugyanaz ....DE MIÉRT????
Válasz Határleső #7025. hozzászólására Már jó lett amúgy Win-7 és a böngésző Crhome már nagyon untam x-szelni
Válasz Mihály #7024. hozzászólásáraÜdv!
Képernyőképet tudsz küldeni ? :)
Illetve milyen platform milyen böngésző ?
Modi.
Válasz Határleső #7022. hozzászólására Nem tudom mit csináltak ezek chip vadászok de megint bakot lőttek ma minden egyes lap amit az agroinformon megnyitok azonnal hozz egy fél oldal fehér semmit ill. az alján ott van hogy hírdetés gyönyörű minden hírdetésnek jó lenne de ne a fél monitoron áldja meg őket az ég a keret itt maradt azt is eltüntikézhetnék
Válasz Határleső #7022. hozzászólására
Válasz mtz1221 #7021. hozzászólásáraÜdv!
Továbbítottam a kollégák felé! :)
Modi.
Válasz mtz1221 #7020. hozzászólásáraÉs elfelejtettem hogy Windows 10 Pro.
Válasz Határleső #7018. hozzászólására1920 x 1080 felbontás (van kisebb is, nagyobb is, laptop is, mindnél ezt csinálja).
Válasz Sk Laci #7009. hozzászólásáraÜdv!
Teszteltem én többet is feltudok tölteni. :)
Modi.
Válasz mtz1221 #7013. hozzászólásáraÜdv!
Szükségünk lenne a böngészőverziód számára!
Illetve a képernyőd méretére!
Modi.
Válasz máris szomszéd #6983. hozzászólásáraNálam nem futkos semmi
Válasz Határleső #6985. hozzászólásáraNem mondtam már,hogy konok dög vagyok? Állítsátok már meg azt a felül futó árfolyam csíkot. Látjuk mi akkor is de legalább nem zavar.
Válasz Határleső #7014. hozzászólására Nekem is dromon fut de nekem kint van jobb szélen ahol volt ...
Válasz mtz1221 #7013. hozzászólásáraÜdv!
Jelzem a kollégáknak!
Modi!
Válasz Határleső #7012. hozzászólásáraPC-n Chrome kereső, 125 vagy ez alatti nagyításnál.
Válasz mtz1221 #7011. hozzászólásáraÜdv!
Nálam nem jelentkezik ez a hiba, többieknél is van ilyen gond ?
Válasz Határleső #7010. hozzászólásáraSárga FIÓKOM felirat, még mindig eltakarja a fórumot.
Válasz Sk Laci #7009. hozzászólásáraÜdv!
Nem tudok róla hogy van ilyen változtatás, megnézem.
Modi.
Válasz Határleső #7000. hozzászólásáraÜdv!
Szeretném megkérdezni, miért lett levéve a feltölthető képek mennyisége?
Ugyan abban a nagyságban töltöm fel, fél éve nyugodtan lehetett 6 képet, 2 hete már csak 2 képet enged, ma már csak 1 képet lehet feltölteni 1 hozzászóllásba.
Válasz BNC01 #7007. hozzászólására
Válasz mtz1221 #7002. hozzászólásáraSziasztok!
A moderátor kollégánk igyekszik a trágár szavakat kiszűrni. Nézzétek el ezt neki :-)
Az az elsődleges moderálási cél, hogy azt az egy-két bomlasztó felhasználót kitudjuk szűrni és arról szóljon a fórum amire való: vagyis, hogy a mezőgazdasággal kapcsolatos eszme- és tapasztalatcsere platformja legyen.
Válasz kis Zombi #7004. hozzászólására
Válasz kis Zombi #7004. hozzászólására köszi általában nem használok trágár szavakat de vannak kivételek de azok még azt sem érdemlik hogy reagáljakrájuk de mindenkiben van annyi kurázsi hogynem hagyja magát na olyankor .....
Válasz Mihály #7001. hozzászólásáraHa káromkodni akarsz, akkor a b.uzit így írd a k.urvát pedig így. Ezt nem ismerik fel a programok.
A másik lehetőség, hogy körülírod pl. viráglelkü cserépedény, pémzért szexuális szolgáltatást végző.
Válasz mtz1221 #7002. hozzászólására lehet azért mert nem jövünk minden héten másik nick néven +1 a statisztika növekaszik hull a pénz...
Válasz Mihály #7001. hozzászólásáraÉn is voltam hasonló okokból. Szerintem azért van fizetve hogy minél kevesebben maradjanak itt.
Válasz Határleső #7000. hozzászólására Nos kérlek írd már meg akár privátba ..is -mit vétettem ezért az 1 hét pihiért mert nem tudiom annyit láttam hogy kivettél 1 szót az elefánt seggén egy pattanásból ha ez már enyibe kerül akkor itt jó néhány embernek kell kényszer szünetre mennie...
Válasz mtz1221 #6999. hozzászólásáraÜdv!
Nem egyszer figyelmeztettem mindenkit a csúnya szavak miatt, google büntizik érte.
modi.
Válasz Határleső #6997. hozzászólására
Válasz Határleső #6985. hozzászólásáraLassan vége a hosszú hétvégének........
Válasz mtz1221 #6995. hozzászólásáraÜdv!
Megnézzük.
Modi.
Válasz mtz1221 #6995. hozzászólásáraRossz nagyítva, az igaz. Átmenetileg jó csak a nagyítás, arra, hogyha valaki másként nem fér hozzá a fórumhoz. Azután vissza lehet állítani.
Megoldás még esetleg, könyvjelzőbe tenni, és onnan indítani a fórumot, átmenetileg.
Válasz d-032a #6994. hozzászólásáraNálam 125%-nál javul meg, de annyinál olvashatatlanul nagyok lesznek a betűk. Oldják meg, ha már elbacták a régi jó fórum platformot.
A Fórum rovatot, Linux pc/ Firefoxon is kitakarja a bejelentkezés/fiókom gomb.
Az oldal 120%-ra nagyításakor, a "fiókom gomb" visszamászik az eredeti helyére.
Valószínű, hogy a gépbeállításokban, a képernyő felbontásának a megváltotatásával is orvosolható a probléma, átmenetileg és egyénileg, amíg központilag meg nem oldódik.
Válasz Határleső #6989. hozzászólásáraPc és chrome .
Válasz später77 #6990. hozzászólásáraÜdv!
Megnézik a kollégák.
Modi.
Válasz später77 #6990. hozzászólására
Válasz Határleső #6989. hozzászólásáraÜdv!
Lassan két hete nem működik megfelelően az oldal, ugyanis a fórumban a topikok megnyitásakor - változó gyakorisággal - az alábbihoz hasonló oldal jelenik meg az adott topik helyett. Az URL-ben láthatod, hogy Google hirdetést nyit meg az oldal. Android - Chrome, hirdetésblokkoló nélkül. Asztali gépen Adblock-kal tökéletes. Kérlek, javítsátok a hibát.
Válasz mtz1221 #6988. hozzászólásáraÜdv!
Ez milyen platform?
Milyen böngésző ?
Modi.
Válasz Határleső #6986. hozzászólására
Válasz Határleső #6986. hozzászólásáraSajnos nem !
Válasz kulakman #6984. hozzászólásáraÜdv!
Tudsz erről képernyő fotót csinálni, hogy tudjuk azonosítani a hibát?
Modi.
Válasz máris szomszéd #6983. hozzászólásáraÜdv!
Szólok a kollégáknak, fontos számunkra az Ön véleménye, folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél szebb, jobb és tartalmasabb legyen az oldalunk.
Modi.
A ragya ..... ... aki a hírdetésekkel állandóan elb@ssza az oldalt , most pl a címlapon egy sárga fiókom felirat miatt nem lehet megnyitni a fórum rovatot!
Moderátor által módosítva: 2022-10-26 10:00:00
Válasz Határleső #6982. hozzászólásáraHogy milyen ügyesek a kollégáid.
Még túl is teljesítettek,zavaró ez a futó csík az oldal tetején. Kérem vissza a régi megoldást,csak simán a lap tetején.
Válasz endypapa_20120 #6981. hozzászólásáraÜdv!
Jelzem a kollégáknak!
Modi.