Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.26 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Matyógyerek #6906. hozzászólásáraMit ártott neked quercust?
Vannak itt sokan akiknek tudott segiteni,nem pénzért!
Persze rajta kívűl sokan vannak még a fórumon akik tudnak és akarnak is segiteni.
Nem értem a moderátort sem,hogy miért tiltotta ki.
Persze mindenkinek van hibája.
De ,hogy neked,mit ártott arra kíváncsi lennék.
Válasz Határleső #6923. hozzászólására Anyi előnyöm származott a mai napból hogy a reklámok helyet szép fehér sáv van de sehol nincs fül amire rákattanhatnék..
Válasz Mihály #6921. hozzászólásáraA topikok alatt, ha legörgetsz, lesz egy olyan fül, hogy: Válasz érkezett számodra
Alatta meg a topik neve, arra katt és oda navigál.
Válasz Határleső #6920. hozzászólására Lehet tudatlan vagyok de mégis honnan látom hogy írt valaki vagy sem mert ugye a face az jelzi de itt ilyenről nem tudok..
Mi történt nem lehet hozzá szólást írni mert 504 időkapu túllépés hibát jelez a szerver nem dolgozik a modival együtt szabad napot vet ki hétvégére????(ja ezt sem akarja )
Válasz Határleső #6913. hozzászólásáraÜdv !
Az nem lenne valahogy megoldható, hogy a csatolni kívánt képeket lehessen forgatni ? Akárhogy töltöm fel a telefonról (elforgatva, eredeti stb.) nekem valahogy mindig elforgatott képet sikerül feltöltenem. Persze lehet én vagyok b...asz.
Válasz Határleső #6911. hozzászólásáraAzt oldjátok már meg légyszíves, hogyha egy topikon belül kulcsszóra keresek, akkor az arra kidobott hozzászólásoknál van egy ugrás a témára gomb, az ténylegesen oda navigáljon, ahol az a hozzászólás megíródott, ne a topik elejére.
Sajnos az a helyzet hogy a Google így is könnyen felismeri és ha +18 a téma akkor képes tiltani a topikot volt már rá példa. :(
Elnézéseteket kérem....
Ugye itt az a baj, hogy google alapon kereshető a fórum bárkinek. Gondolom ezért a moderáció, csak azt még mindgig nem raktam össze, ami nem konkrétan leírt csúnya szó, tehát egy betűt pontra cserélek, az méééénemjóóó'? Nem írtam csúnyát, csak utaltam rá... Ez máshol (mindenhol IS) működik.
Válasz Gumóka #6902. hozzászólásáraÚgy kellene hozzáállnia mintha kocsmába lennénk. Pl te meg én ha kölcsönösen hülyeségből szóban megizélnénk egymás akárkijét, akkor őtet ne zavarja ha minket nem. Az meg hogy már egy pálcát sem lehet a földbe "dugni", az meg mindennek a teteje.
Válasz Gumóka #6902. hozzászólásáraNyugi, csak vicceltem. De amúgy legalább igyekszik. Arról meg végképp nem tehet, hogy ki mit ír le. A döntése meg olyan mint a foci bíróé, mindig van aki jobban döntött volna.
Válasz Gumóka #6903. hozzászólásáraNa most kitöröltem, egy csomó mindent, hogy mik látszódnak azóta, mi a rossz irany(szerintük láthatóan jó az irány). Kapnak ezért fizetést, majd rájönnek. Ami biztos, már nem csak én próbálkozok/-tam számtalanszor a fejüket az asztal fölé emelni de akkor is az asztal alatt jobb nekik……
Válasz ..,-:) #6901. hozzászólásáraMondjuk ha a regisztrációkat kicsit jobban ellenőriznék, meg mondjuk a fórum olvasása is regisztrációhoz kötött lenne, lehet átláthatóbb lenne a modiknak is.
Másrészt, ha meg a komment írója által "cenzúrázott" szót is moderálják, akkor át lehet nyálazni az összes millió hozzászólást is...
Válasz mtz1221 #6896. hozzászólásáraA legjobban az tetszik, hogy még rámoderál arra a szóra, amit eleve pontozva írok le, de azért tudható mi, de a buzizás mehet
Köszi a visszajelzést, igyekszünk javítani rajta! ;)
Fontos számunkra az véleményed, folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél szebb, jobb és tartalmasabb legyen az oldalunk! :)
Válasz Határleső #6894. hozzászólásáraPár éve még ők is modik voltak. És akkor sokkal színvonalasabb volt a fórum mint mint most. És nem moderáltak ész nélkül, ismertek bennünket, tudták mi a marhulás, vagy ki a marha akit kell.
Nem tudom mi lett ezzel a honlappal de borzasztó lassú, mire valami betöltödik megunom az oldalt, tele reklámmal ! Régen sokkal gyorsabb volt, ez így használhatatlan !
Nem bántásként írom !
Ui: nem a gépemmel/telómmal van a baj!
Válasz Határleső #6882. hozzászólásáraGondolom kellő büszkeség töltötte el a szívedet, mikor a fenyegetésedre reagálva megadták azt az életed legboldogabb pillanatát, hogy végre kitilthas !? Szép volt bástya !!!!
Az Erdőgazdálkodás ... topicban sikerült másodperc pontosan egyszerre kommentelnünk Matyival. Borítékolható, hogy emiatt ott ismét lesz némi zavar a következő válaszok hivatkozásánál. (Szokott keveredés lenni.)
Ezt is fel lehetne firkantani a kockás füzetbe!
Válasz Határleső #6884. hozzászólásáraNem szeretném, hogy kárt tegyetek magatokban, ezért megváltoztattam a blogom elérhetőségét, bár az "agroinform" kifejezés az email címben volt.
7781 hozzászólás
Válasz Matyógyerek #6906. hozzászólásáraMit ártott neked quercust?
Vannak itt sokan akiknek tudott segiteni,nem pénzért!
Persze rajta kívűl sokan vannak még a fórumon akik tudnak és akarnak is segiteni.
Nem értem a moderátort sem,hogy miért tiltotta ki.
Persze mindenkinek van hibája.
De ,hogy neked,mit ártott arra kíváncsi lennék.
Válasz máris szomszéd #6917. hozzászólásáraÜdv!
Ahhoz hogy kiderítsük az okát szükség lenne az adott hozzászólás ID számára pl.:#6916 (arra amelyikről nem kaptál értesítést hogy válaszoltak)
Modi.
Válasz Határleső #6923. hozzászólására Anyi előnyöm származott a mai napból hogy a reklámok helyet szép fehér sáv van de sehol nincs fül amire rákattanhatnék..
Válasz mtz1221 #6927. hozzászólására Ne hid el nem cserélnék én vele 1 napot sem...
Válasz Mihály #6926. hozzászólásáraRosszul írtad, ott minden arany ami fénylik.
Válasz mtz1221 #6925. hozzászólására Na ezt te miből számoltad ki olyan akarsz lenni mint Lőrinc .... csak óvatosan ott sem minden arany ami fénylik..
Válasz Mihály #6921. hozzászólásáraNem írnak neked annyian hogy idegeskedned kell ez miatt.
Válasz Gumóka #6922. hozzászólására Nos nekem csak egy zöld nyíl van ami a tetejére visz semmi fület nem látok a lap aljáig tekerhetem...
Válasz Gumóka #6922. hozzászólásáraÜdv!
Így van! Köszönöm!
Modi.
Válasz Mihály #6921. hozzászólásáraA topikok alatt, ha legörgetsz, lesz egy olyan fül, hogy: Válasz érkezett számodra
Alatta meg a topik neve, arra katt és oda navigál.
Válasz Határleső #6920. hozzászólására Lehet tudatlan vagyok de mégis honnan látom hogy írt valaki vagy sem mert ugye a face az jelzi de itt ilyenről nem tudok..
Válasz Mihály #6916. hozzászólásáraÜdv!
Volt hiba de már javítva lett!
Modi.
Megint egy topik amiből van már legalább egy!
Válasz máris szomszéd #6917. hozzászólására Ne aggódj nálam sem úgy kell keresgélni hogy mi is történt...
Válasz Mihály #6916. hozzászólásáraNe aggódj,nálam meg nem jelenik meg ha valaki válaszolt egy hozzászólásomra.Aztán megorrol rám,hogy nem válaszolok.
Mi történt nem lehet hozzá szólást írni mert 504 időkapu túllépés hibát jelez a szerver nem dolgozik a modival együtt szabad napot vet ki hétvégére????(ja ezt sem akarja )
Válasz nemerdőmérnök #6914. hozzászólásáraÜdv!
Felírtam és jelezzem a kollégáimnak!
Köszi.
Modi.
Válasz Határleső #6913. hozzászólásáraÜdv !
Az nem lenne valahogy megoldható, hogy a csatolni kívánt képeket lehessen forgatni ? Akárhogy töltöm fel a telefonról (elforgatva, eredeti stb.) nekem valahogy mindig elforgatott képet sikerül feltöltenem. Persze lehet én vagyok b...asz.
Válasz Gumóka #6912. hozzászólásáraÜdv!
Felírtam jelzem a fejlesztőknek!
Modi.
Válasz Határleső #6911. hozzászólásáraAzt oldjátok már meg légyszíves, hogyha egy topikon belül kulcsszóra keresek, akkor az arra kidobott hozzászólásoknál van egy ugrás a témára gomb, az ténylegesen oda navigáljon, ahol az a hozzászólás megíródott, ne a topik elejére.
Ezt már harmadszor kérem, még mindig nem müxik.
Mi meg majd még burkoltabban káromkodunk
Köszönöm!
Válasz Gumóka #6908. hozzászólásáraÜdv!
Sajnos az a helyzet hogy a Google így is könnyen felismeri és ha +18 a téma akkor képes tiltani a topikot volt már rá példa. :(
Elnézéseteket kérem....
Modi.
Válasz mtz1221 #6907. hozzászólására
Válasz ..,-:) #6904. hozzászólásáraBiztos tüzérek voltak a katonaságba
Válasz hashtagtiltas #6905. hozzászólásáraAzért kellene a zárt fórum, legalább kurv@zni lehet
Ugye itt az a baj, hogy google alapon kereshető a fórum bárkinek. Gondolom ezért a moderáció, csak azt még mindgig nem raktam össze, ami nem konkrétan leírt csúnya szó, tehát egy betűt pontra cserélek, az méééénemjóóó'? Nem írtam csúnyát, csak utaltam rá... Ez máshol (mindenhol IS) működik.
Na mindegy
Válasz Gumóka #6902. hozzászólásáraÚgy kellene hozzáállnia mintha kocsmába lennénk. Pl te meg én ha kölcsönösen hülyeségből szóban megizélnénk egymás akárkijét, akkor őtet ne zavarja ha minket nem. Az meg hogy már egy pálcát sem lehet a földbe "dugni", az meg mindennek a teteje.
Válasz Gumóka #6902. hozzászólásáraAzt azért jól tette, hogy ezt a quercust kitiltotta.
Válasz Gumóka #6902. hozzászólásáraNyugi, csak vicceltem. De amúgy legalább igyekszik. Arról meg végképp nem tehet, hogy ki mit ír le. A döntése meg olyan mint a foci bíróé, mindig van aki jobban döntött volna.
Válasz Gumóka #6903. hozzászólásáraNa most kitöröltem, egy csomó mindent, hogy mik látszódnak azóta, mi a rossz irany(szerintük láthatóan jó az irány). Kapnak ezért fizetést, majd rájönnek. Ami biztos, már nem csak én próbálkozok/-tam számtalanszor a fejüket az asztal fölé emelni de akkor is az asztal alatt jobb nekik……
Válasz ..,-:) #6901. hozzászólásáraMondjuk ha a regisztrációkat kicsit jobban ellenőriznék, meg mondjuk a fórum olvasása is regisztrációhoz kötött lenne, lehet átláthatóbb lenne a modiknak is.
Másrészt, ha meg a komment írója által "cenzúrázott" szót is moderálják, akkor át lehet nyálazni az összes millió hozzászólást is...
Válasz hashtagtiltas #6900. hozzászólásáraKell a moderáció, ezzel nincs is baj, de ha az elmúlt pár hetet nézzük, azért vannak fenntartásaim.
Válasz hashtagtiltas #6900. hozzászólásáraFizetésért én is ezt látnám…….
Kívülállóként meg az óvodás kép kezd rajzolódni….
Válasz Gumóka #6899. hozzászólásáraAz se mehet. Én látom a javulást, és a befektetett munka gyümölcsét.
Válasz mtz1221 #6896. hozzászólásáraA legjobban az tetszik, hogy még rámoderál arra a szóra, amit eleve pontozva írok le, de azért tudható mi, de a buzizás mehet
Előre megyünk, nem hátra
Válasz mtz1221 #6896. hozzászólásáraÜdv!
Köszi a visszajelzést, igyekszünk javítani rajta! ;)
Fontos számunkra az véleményed, folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél szebb, jobb és tartalmasabb legyen az oldalunk! :)
Modi.
Válasz Gazdász35 #6895. hozzászólásáraÜdv!
Utána járok és jelentkezem!
Köszi hogy jelezted.
Modi.
Válasz Határleső #6894. hozzászólásáraPár éve még ők is modik voltak. És akkor sokkal színvonalasabb volt a fórum mint mint most. És nem moderáltak ész nélkül, ismertek bennünket, tudták mi a marhulás, vagy ki a marha akit kell.
Sziasztok!
Nem tudom mi lett ezzel a honlappal de borzasztó lassú, mire valami betöltödik megunom az oldalt, tele reklámmal ! Régen sokkal gyorsabb volt, ez így használhatatlan !
Nem bántásként írom !
Ui: nem a gépemmel/telómmal van a baj!
Válasz barazdabetyar. #6893. hozzászólásáraÜdv!
Kifejtenéd bővebben?
Modi.
Válasz Határleső #6891. hozzászólásáraAkik tettek a fórum színvonaláért,azok mind lefokozva.
Válasz ..,-:) #6888. hozzászólásáraÜdv!
Kit is fenyegettem ? :)
Nem fenyegetés volt, ha nem tény. ;)
Én szóltam előre és nem először fikázol minket.
Modi.
Válasz mtz1221 #6889. hozzászólásáraÜdv!
Ő nem moderátor! ;)
Modi.
Válasz mtz1221 #6889. hozzászólásáraIdáig süllyedt a színvonal…..
Válasz ..,-:) #6888. hozzászólásáraModerátor a moderátort ???
Válasz Határleső #6882. hozzászólásáraGondolom kellő büszkeség töltötte el a szívedet, mikor a fenyegetésedre reagálva megadták azt az életed legboldogabb pillanatát, hogy végre kitilthas !? Szép volt bástya !!!!
Válasz Bárány #6886. hozzászólásáraÜdv!
Felírtam! Köszi! :)
Modi.
Az Erdőgazdálkodás ... topicban sikerült másodperc pontosan egyszerre kommentelnünk Matyival. Borítékolható, hogy emiatt ott ismét lesz némi zavar a következő válaszok hivatkozásánál. (Szokott keveredés lenni.)
Ezt is fel lehetne firkantani a kockás füzetbe!
Üdv!
Ki lett javítva a szóközhiba nicknamnel!
Modi.
Válasz Határleső #6884. hozzászólásáraNem szeretném, hogy kárt tegyetek magatokban, ezért megváltoztattam a blogom elérhetőségét, bár az "agroinform" kifejezés az email címben volt.
.....
Moderátor által módosítva: 2022-08-16 09:25:41
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-08-16 09:24:18
Válasz Moderátor #6881. hozzászólásáraÜdv!
Ha megint fikázod a moderációt tiltani foglak! ;)
Modi.