Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.26 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Miért nem esik? #6766. hozzászólásáraFun fact, de nyugateurópában az orosz propagandát terjesztő oldalakat simán betiltották, azaz valszeg ez a fórum is megsínylette volna már a dolgot az emtézé kitartó tevékenysége miatt
Válasz Miért nem esik? #6766. hozzászólására ezt a feladatot kapta a Fidesztől bár elébb azt hittem normális és a Jobbikot képviseli de később rájöttem hogy agy mosott fideszes s nem menthető pedig mi csak is szolidaritásból felajánlottuk a szomszéd város Nagykálló szolgáltatásait de ott is azt ..........
Válasz Mihály #6764. hozzászólásáraNincs semmi baj azzal, ha saját véleményt ír le, ez egy fórum, de az felháborító, hogy propaganda cikkeket másol be oldalakon keresztül, ezzel is szétcseszve a fórumot, tegye be a linket, aki akar kattint, aki nem, az nem.
Moderátor! Tessék a mötözö nevű ...... kordában tartani, teleszemeteli az offtopikot újra és újra! Töröljétek minden bemásolt hozzászólását, míg meg nem tanul linkelni!
Valaki állítsa már le ezt a mötözöt az offtopicban, semmi hasznosat nem ír soha, csak oldalnyi szövegeket másol be folyamatosan, amit soha senki sem olvas el, linkeljen, akit érdekel, kattint, de ez, amit csinál, az felháborító!!!
Válasz pe88 #6757. hozzászólásáraVideót nem tudok készíteni, de látom, hogy 1 programozó nincs nálatok, aki ért a html-hez. Amíg a hszt megírtam, már meg is csináltam volna a javítást.
A problémát észreveszitek, ha asztali gépen megpróbáljátok a hozzászólások szövegének utolsó sorát egérrel kijelölni. Az fog történni, hogy az alatta lévő hozzászólást fogja egészben kijelölni.
A rálógást a #6554 hsz-ben képernyőfotóztam, bekapcsolt inspectorral (mert a kitakarás így látszik, egyébként csak a "hatása" érzékelhető).
Nem sértésképpen: ha nem érted, hogy miről beszélek, akkor nem te vagy a megfelelő ember a webes problémák kezelésére.
Válasz pe88 #6755. hozzászólására- A Piactéren a permetezők kategóriában nem lehet szűrni űrtartalomra. Bármit ír be az ember, nincs "hatása".
- Asztali gépen a fórumban továbbra is rálóg az alsó hozzászólás a fölötte lévőre, így ha link van a felső hsz utolsó sorában, az nem kattintható, a szöveg nem kijelölhető egérrel. De ezt korábban már részletesen kifejtettem. Ez egyébként bagatell összetettségű probléma, nem értem mit kell ezzel annyit bénázni. Elég lenne kivenni a hsz div tagjéből a "hidden-padding" osztályt, és kész is.
Az asztali gépet használók még mindig 40-45%-át teszik ki a netezőknek, nem kéne elhanyagolni őket.
Válasz Földönfuto #6752. hozzászólásáraVolt már olyan, hogy a képet ha szerkeszted a telefonon, mondjuk elforgatod jobbra, elmented, aztán vissza rendesen és megint elmented, utána jól teszi be.
Nem mondom h mindenhol működik, de megpróbálhatod
Nem tudom másnál is probléma e, de nálam Firefox böngészővel nem lehet gördíteni az oldalak.
A betöltés után néhány másodperccel eltűnik a gördítősáv és egérrel sem lehet.
Válasz pe88 #6739. hozzászólásáratudom, olvastam a kérését is, mint ahogy sok minden mást is tőle, hát mit mondjak...
ne legyen ilyen, nincs ilyen, mindenki gondolja meg az enter előtt, ott a lehetőség, olvassa át, és ha elengedte, hát elengedte. szégyellje magát legfeljebb, de vállalja.
mint ahogy a fingot se lehet visszaszívni, az írást se lehet, legalább annyira tartsuk a saját írásunkat, mint a fingunkat. sokkal többet egyébként sem ér.
(a következményeiről meg nem is beszélve, nem tudom, ez gondolom rendbehozhatatlan, vagy mondjuk ha van biztonsági mentésetek, indítsátok újra a mai napot, legfeljebb a maiak elvesznek, aki meg úgy érzi maradandót alkotott ma, az külön jelezze, és ismételje meg...)
Válasz pe88 #6740. hozzászólásáraIgen, tudok olvasni.
Csak ha ez mostantól lehetséges, akkor vedd fel a fejlesztések közé ennek a sorszámozási, linkelési következményeinek a megoldását is.
Egyébként ez semmilyen fórumon nem szokás, ez nem chat, nem blog. Egy fórumon fontos a visszakereshetőség, és a kontextus megőrzése.
Válasz pe88 #6733. hozzászólásáraA tömeges törlés miatt az összes érintett topicban használhatatlanná váltak a kommentekre mutató válasz linkek.
Elég rossz húzás volt.
tegyétek vissza, az összeset, ami korábban nem került kimoderálásra, ideírta, vállalja érte a felelősséget. és ő mutogatott másnak a gerincére...
hihetetlen.
megjegyzem, azért biztos ami biztos, idejében beregisztrálta magát más névre is...
Válasz Mihály #6748. hozzászólásáraVan még a fagyis cikk is…..szegény olaszoknál emelkedett 10% körül…..bezzeg nekünk mennyire jó !!! Tavaly volt 280-320 körül, most 400 alatt nincs……de nekünk sokkalta jobb, mint az olaszoknak….
7781 hozzászólás
Válasz oprita #6780. hozzászólásáraSziasztok!
Nekem ezek jelentek meg. Ez mindenkinek mást mutat.
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-08-08 18:38:02
Válasz endypapa_20120 #6778. hozzászólásáraTéged meg a feleséged tép szét,ha meglátja milyen reklámokat olvasgatsz.
Válasz endypapa_20120 #6777. hozzászólásáraLegalább a portál profiljába vágó reklámok lennének. De potencia növelés? "Férjem szétép engem".
Értem én, hogy kell a pénz a szerver üzemeltetéséhez! Na de ennyire?
Fórum topik cím listában 2 reklám blokk? Kezd ........
Válasz Miért nem esik? #6763. hozzászólásáraÜdv!
Már kértem hogy ne tapétázzon. :)
Modi.
Válasz Földönfuto #6774. hozzászólására Na ez a baj a korrupció az élet minden területén.....
Válasz Mihály #6772. hozzászólásáraBocs,nem tudtam kihagyni.
Válasz #bandi #6769. hozzászólásáraA tv csatornát is kilőtték amire előfizetek,majd hívom is a telekomot,hogy miért is fizetek egy sötét képernyőért.
Válasz Földönfuto #6771. hozzászólására
Válasz Mihály #6770. hozzászólásáraÁpoló vagyok,tudok majd segíteni neked.
Válasz Földönfuto #6768. hozzászólására O-Ó neked is volt meghívód oda???
Válasz Miért nem esik? #6766. hozzászólásáraFun fact, de nyugateurópában az orosz propagandát terjesztő oldalakat simán betiltották, azaz valszeg ez a fórum is megsínylette volna már a dolgot az emtézé kitartó tevékenysége miatt
Válasz Mihály #6767. hozzászólásáraA Sárgaházra gondolsz?
Válasz Miért nem esik? #6766. hozzászólására ezt a feladatot kapta a Fidesztől bár elébb azt hittem normális és a Jobbikot képviseli de később rájöttem hogy agy mosott fideszes s nem menthető pedig mi csak is szolidaritásból felajánlottuk a szomszéd város Nagykálló szolgáltatásait de ott is azt ..........
Moderátor által módosítva: 2022-07-04 08:06:52
Válasz Mihály #6764. hozzászólásáraNincs semmi baj azzal, ha saját véleményt ír le, ez egy fórum, de az felháborító, hogy propaganda cikkeket másol be oldalakon keresztül, ezzel is szétcseszve a fórumot, tegye be a linket, aki akar kattint, aki nem, az nem.
Válasz Határleső #6762. hozzászólására
Válasz Miért nem esik? #6763. hozzászólására Hagyd békén ez a kuka topic nem tudtad ??,ezt kaptuk hogy a többit ne szennyezzük be....
Moderátor! Tessék a mötözö nevű ...... kordában tartani, teleszemeteli az offtopikot újra és újra! Töröljétek minden bemásolt hozzászólását, míg meg nem tanul linkelni!
Köszönöm!!!
Moderátor által módosítva: 2022-07-04 08:05:42
Válasz Praetor #6756. hozzászólására" A Piactéren a permetezők kategóriában nem lehet szűrni űrtartalomra. Bármit ír be az ember, nincs "hatása".
Javítva lett.
A másikon még dolgozunk.
Modi
Válasz Miért nem esik? #6760. hozzászólásáraNem kötelező elolvasni! Misike miatt miért nem indítasz petíciót?
Valaki állítsa már le ezt a mötözöt az offtopicban, semmi hasznosat nem ír soha, csak oldalnyi szövegeket másol be folyamatosan, amit soha senki sem olvas el, linkeljen, akit érdekel, kattint, de ez, amit csinál, az felháborító!!!
Válasz Praetor #6758. hozzászólásáraÜdv!
Megnézzük. :)
Modi.
Válasz pe88 #6757. hozzászólásáraVideót nem tudok készíteni, de látom, hogy 1 programozó nincs nálatok, aki ért a html-hez. Amíg a hszt megírtam, már meg is csináltam volna a javítást.
A problémát észreveszitek, ha asztali gépen megpróbáljátok a hozzászólások szövegének utolsó sorát egérrel kijelölni. Az fog történni, hogy az alatta lévő hozzászólást fogja egészben kijelölni.
A rálógást a #6554 hsz-ben képernyőfotóztam, bekapcsolt inspectorral (mert a kitakarás így látszik, egyébként csak a "hatása" érzékelhető).
Nem sértésképpen: ha nem érted, hogy miről beszélek, akkor nem te vagy a megfelelő ember a webes problémák kezelésére.
Válasz Praetor #6756. hozzászólásáraÜdv!
"- A Piactéren a permetezők kategóriában nem lehet szűrni űrtartalomra. Bármit ír be az ember, nincs "hatása"."
Megnéztem javítjuk.
" Asztali gépen a fórumban továbbra is rálóg az alsó hozzászólás a fölötte lévőre, így ha link van......"
Kérlek erről készíts egy videót és küldd el ugyfelszolgalat@agroinform.com-ra.
Modi.
Válasz pe88 #6755. hozzászólására- A Piactéren a permetezők kategóriában nem lehet szűrni űrtartalomra. Bármit ír be az ember, nincs "hatása".
- Asztali gépen a fórumban továbbra is rálóg az alsó hozzászólás a fölötte lévőre, így ha link van a felső hsz utolsó sorában, az nem kattintható, a szöveg nem kijelölhető egérrel. De ezt korábban már részletesen kifejtettem. Ez egyébként bagatell összetettségű probléma, nem értem mit kell ezzel annyit bénázni. Elég lenne kivenni a hsz div tagjéből a "hidden-padding" osztályt, és kész is.
Az asztali gépet használók még mindig 40-45%-át teszik ki a netezőknek, nem kéne elhanyagolni őket.
Válasz Földönfuto #6754. hozzászólásáraÜdv!
Bármilyen kérdés felmerül, állunk rendelkezésedre!
Modi
Válasz #bandi #6753. hozzászólásáraKöszi,kipróbálom,kísérletezek vele,de ez nem az én világom,nem nagyon értek ezekhez az okos telókhoz.
Válasz Földönfuto #6752. hozzászólásáraVolt már olyan, hogy a képet ha szerkeszted a telefonon, mondjuk elforgatod jobbra, elmented, aztán vissza rendesen és megint elmented, utána jól teszi be.
Nem mondom h mindenhol működik, de megpróbálhatod
Válasz III.Gyula #6751. hozzászólásáraCsak kipróbáltam a feltölttést de a hsz-t nem küldtem el,és láttam,hogy elfordítva teszi be.
Válasz Földönfuto #6750. hozzászólásáraSzerintem azt előtte a telefonon fordítsd meg és utána feltölt.
Hova tölttötél fel melyik topikba?
Válasz Földönfuto #6748. hozzászólásáraAzt a.Ugy néz ki meg tudom csinálni.De hogy lehet visszaforgatni a képet?Nagyon köszönöm
Válasz Földönfuto #6748. hozzászólásáraTallózás,feltölt,elküldés
Hello.Mobilról hogyan lehet képet feltölteni?Asztali gépről szoktam feltölteni ,mostanában mobilon is be szoktam lépni,de ez meghaladja a tudásomat.
Válasz kukaccsosz #6745. hozzászólásáraÜdv!
Teszteltem, nálam tökéletes, jól működik! :)
Modi
Válasz kukaccsosz #6745. hozzászólásáraPróbáld meg egy kicsit összébhúzni a képernyőt. Nálam bejött.
Nem tudom másnál is probléma e, de nálam Firefox böngészővel nem lehet gördíteni az oldalak.
A betöltés után néhány másodperccel eltűnik a gördítősáv és egérrel sem lehet.
Üdv!
Értem.
Jövőben szem előtt tartom amit írtál.
Modi
Válasz Bárány #6741. hozzászólásáraÜdv!
Rendben van felírtam! :)
Modi
Válasz pe88 #6739. hozzászólásáratudom, olvastam a kérését is, mint ahogy sok minden mást is tőle, hát mit mondjak...
ne legyen ilyen, nincs ilyen, mindenki gondolja meg az enter előtt, ott a lehetőség, olvassa át, és ha elengedte, hát elengedte. szégyellje magát legfeljebb, de vállalja.
mint ahogy a fingot se lehet visszaszívni, az írást se lehet, legalább annyira tartsuk a saját írásunkat, mint a fingunkat. sokkal többet egyébként sem ér.
(a következményeiről meg nem is beszélve, nem tudom, ez gondolom rendbehozhatatlan, vagy mondjuk ha van biztonsági mentésetek, indítsátok újra a mai napot, legfeljebb a maiak elvesznek, aki meg úgy érzi maradandót alkotott ma, az külön jelezze, és ismételje meg...)
Válasz pe88 #6740. hozzászólásáraIgen, tudok olvasni.
Csak ha ez mostantól lehetséges, akkor vedd fel a fejlesztések közé ennek a sorszámozási, linkelési következményeinek a megoldását is.
Egyébként ez semmilyen fórumon nem szokás, ez nem chat, nem blog. Egy fórumon fontos a visszakereshetőség, és a kontextus megőrzése.
Válasz Bárány #6738. hozzászólásáraÜdv!
Kérésre töröltük.
Modi
Válasz envagyok2 #6737. hozzászólásáraÜdv!
Ő kérte, hogy töröljük.
Modi
Válasz pe88 #6733. hozzászólásáraA tömeges törlés miatt az összes érintett topicban használhatatlanná váltak a kommentekre mutató válasz linkek.
Elég rossz húzás volt.
Válasz pe88 #6733. hozzászólásárade miért töröltétek a csávó hozzászólásait?
vállalhatatlan lett magának is?
tegyétek vissza, az összeset, ami korábban nem került kimoderálásra, ideírta, vállalja érte a felelősséget. és ő mutogatott másnak a gerincére...
hihetetlen.
megjegyzem, azért biztos ami biztos, idejében beregisztrálta magát más névre is...
Válasz ..,-:) #6749. hozzászólására Hát ez már off lesz de a válaszom a 2/3 mézesmadzagot nyal meg valami mást....
Válasz Mihály #6748. hozzászólásáraVan még a fagyis cikk is…..szegény olaszoknál emelkedett 10% körül…..bezzeg nekünk mennyire jó !!! Tavaly volt 280-320 körül, most 400 alatt nincs……de nekünk sokkalta jobb, mint az olaszoknak….
Válasz ..,-:) #6743. hozzászólására ja bocs arról lemaradtam de így sem félre tájékoztatás á-á-á nem....
Válasz D.J.CS #6746. hozzászólásáraÜdv!
Rendben, intézzük. :)
Felvettem a fejlesztési javaslatok közé :)
Modi
Válasz Gumóka #6741. hozzászólásáraÜdv!
Megnézzük! :)
Felvettem a fejlesztési javaslatok közé :)
Modi