Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.05 FtUSD391.85 FtCHF443.26 FtGBP495.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz apuci #6425. hozzászólásáraNagyon köszönöm. Úgy látszik a kor nem mindig jár tudással. /túl volt nagyitva és nekem a súgo volt az utolsó./ Köszi megegyszer.
Válasz Petro88 #6410. hozzászólására Nekem nem akartok egy emailt küldeni miért tiltottatok le néhány napra mert nem tudom moderálás nem látod két írásom viszont eltünt s nincs infom róla
Ez lényeges gomb! De hogy ne dobálja 5 másodpercenként a bejelentkezést követelve….Rányomva meg nem történik paci fütyi se, vagy hogy egy nyomorult képernyő fotót feltölthessünk ezek senkit nem érdekelnek…
Válasz BNC01 #6400. hozzászólásáraA blogvilágban van olyan, hogy a megtekintések publikusak, ott vannak a posztok fölött.
Szerintem itt is jó lenne, ha a topikoknál ez látszana.
Tisztelt adminok nem tudom miért de eltünt az írásom s már arra is lusták vagytok hogy oda írjátok a moderálási elveke miatt vagy mi miatt törlitek de most nagyon kaki ez az oldal alig megy a Crómon
Válasz Radocz #6391. hozzászólásáraPC-ről meg azt csinálja amit írtam. Kétszer kell lemenni. Egyszer menteni, meg még egyszer beilleszteni. De mindjárt kipróbálom egy másik böngészővel.
Link hozzáadását, nem lehetne hatékonyabbá tenni?
A hsz-től lemenni a hozzáadáshoz, majd miután a mentés megvan visszadob a hsz-hoz. Utána újra lemenni a beillesztéshez elég körülményes.
Egyszerűbb lenne, ha a bemásolt linket egyszerűen felismerné, vagy ha ezt nem, akkor a mentés egyből beillesztés is lenne.
7781 hozzászólás
Válasz Radocz #6430. hozzászólásáraÜdv!
Utána nézünk mi lehet a gond.
Válasz VMisi #6429. hozzászólásáraÜdv!
Tisztába vagyok vele, a konkrét típus miatt engedtem át.
Anno volt olyan, hogy ugrás a témához.
Sanyi1965 egyik hozzá szólásahoz, szerettem volna reagálni.
Az okos telón nem ugrott oda a buta parasztnak.
"Vagy ismét elveszik a Földet mondatára.
Válasz Petro88 #6428. hozzászólásáraMegint olyan topikot engedélyeztél ami már van, igaz nem konkrét típusra.
Válasz VMisi #6423. hozzászólásáraÜdv!
Pontosan miről is van szó ?
Válasz Józsi53 #6426. hozzászólásáraNincs mit!
Ilyen öregen nem mindig veszi észre az ember amit keres!
Válasz apuci #6425. hozzászólásáraNagyon köszönöm. Úgy látszik a kor nem mindig jár tudással. /túl volt nagyitva és nekem a súgo volt az utolsó./ Köszi megegyszer.
Válasz Józsi53 #6424. hozzászólásáraRákattintassz a bejelentkezés gombra és a legalján ott van a kijelentkezés!
Boldog karácsonyt.. Szép estét. Valaki hozzáértő árulja el hogyan lehet kilépni. Köszönöm.
Modi! Legalább te használd a keresőt ha nem tudod, hogy mik vannak itt.
Válasz Petro88 #6421. hozzászólására Értem akkor a TYllam spion köszi
Válasz Mihály #6412. hozzászólására
Üdv!
Több bejelentés is érkezett, Önt COVID kapcsán rémhírterjesztés miatt tiltottam egy napra és töröltem azokat a hozzászólásokat.
Válasz Mihály #6419. hozzászólásáraTe bsz.d a csőrit a yardnak nem én.
Válasz .Richard. #6418. hozzászólására nos a lónak meg neked így már jobban vagyok
Válasz Mihály #6412. hozzászólásáraSoha nem érted meg ,hogy nem jó ha nagy a pfád. Ha ezt megkapod imélben jobban leszel?
Jó lenne ha a piactéren megint lehetne településre szűkítve nézelődni.
Úgy mint régen!
Válasz Gumóka #6413. hozzászólására hát a régi csontok már csak így járnak
Válasz Gumóka #6413. hozzászólására
Válasz Gumóka #6413. hozzászólásáraHa ha ha!
Válasz Mihály #6412. hozzászólásáraTéged már hagyománytiszteletből pihentetnek havonta 1-2 napra
Válasz Petro88 #6410. hozzászólására Nekem nem akartok egy emailt küldeni miért tiltottatok le néhány napra mert nem tudom moderálás nem látod két írásom viszont eltünt s nincs infom róla
Válasz Petro88 #6409. hozzászólásáraHát nem tudom,de én a hozzászólónak szoktam jelezni,ha valami gond van.
Sziasztok!
Hamarosan a megjelenés változni fog.
Készítettünk új design-t.
Válasz Földönfuto #6408. hozzászólására
Üdv!
Ez azért jó mert így tudjátok jelezni ha kifogásotok van egy hozzászólással.
Válasz Petro88 #6407. hozzászólásáraHello.Szerintem ennek kicsit rossz íze van,de lehet,hogy csak én vagyok túl öreg.Konkrétan mi a célotok ezzel?
Ez lényeges gomb! De hogy ne dobálja 5 másodpercenként a bejelentkezést követelve….Rányomva meg nem történik paci fütyi se, vagy hogy egy nyomorult képernyő fotót feltölthessünk ezek senkit nem érdekelnek…
Válasz Zoli 63 #6404. hozzászólásáraIII/III…….
Válasz Gabi 07 #6403. hozzászólásáraHátha még ki írnák, h névtelenül megy a jelentgetés , óóóó azok a régi szép idők !
Hú de durva!
Érdekes az a feljelentő gomb.
Fejlődés az van! Az irány még kétséges.
Válasz BNC01 #6400. hozzászólásáraKöszi!
Az sok kevés, stb.
És hány ip címről?
Válasz BNC01 #6400. hozzászólásáraA blogvilágban van olyan, hogy a megtekintések publikusak, ott vannak a posztok fölött.
Szerintem itt is jó lenne, ha a topikoknál ez látszana.
Válasz Radocz #6399. hozzászólásáraSzia! 5-6000 megtekintést kap egy hónapban ez a topik.
Válasz Petro88 #6396. hozzászólásáraMeg tudnátok mondani a talaj megújító topik olvasottsagat?
Hány fő látogatja?
Válasz BNC01 #6305. hozzászólására???
Válasz Petro88 #6396. hozzászólására köszönöm
Válasz Mihály #6395. hozzászólásáraÜdv!
Jelzem a fejlesztőknek.
Tisztelt adminok nem tudom miért de eltünt az írásom s már arra is lusták vagytok hogy oda írjátok a moderálási elveke miatt vagy mi miatt törlitek de most nagyon kaki ez az oldal alig megy a Crómon
Válasz Zoli1437 #6393. hozzászólásáraÜdv!
Értem, megnézzük.
Válasz Zoli1437 #6392. hozzászólásáraErről is ugyan az.
Válasz Radocz #6391. hozzászólásáraPC-ről meg azt csinálja amit írtam. Kétszer kell lemenni. Egyszer menteni, meg még egyszer beilleszteni. De mindjárt kipróbálom egy másik böngészővel.
Válasz Zoli1437 #6388. hozzászólásáraTelefonon nem illesztem be. Így a jó.
Egyébként megduplázta.
Válasz Petro88 #6389. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz Zoli1437 #6388. hozzászólásáraÜdv!
Jelzem a fejlesztőknek.
Link hozzáadását, nem lehetne hatékonyabbá tenni?
A hsz-től lemenni a hozzáadáshoz, majd miután a mentés megvan visszadob a hsz-hoz. Utána újra lemenni a beillesztéshez elég körülményes.
Egyszerűbb lenne, ha a bemásolt linket egyszerűen felismerné, vagy ha ezt nem, akkor a mentés egyből beillesztés is lenne.
Válasz Petro88 #6386. hozzászólásáraRendben!
Válasz apuci #6385. hozzászólásáraHa találsz még ilyet akkor szívesen ránézek. :)
Válasz Petro88 #6384. hozzászólására
Válasz apuci #6383. hozzászólásáraIgen közben látom hogy másik topicba szerepel, köszi a jelzést bocsánat a hibáért.
Válasz Petro88 #6382. hozzászólásáraKöszi,de ugye jogos volt?
Válasz apuci #6381. hozzászólásáraÜdv!
Törölve az új.