Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Bobo77 #6064. hozzászólásáraMennyibe kerül egy cikk? Össze kell dobni egyre, hogy rekord kicsi termés lesz. Ráadásul ezzel nem is járatná le annyira magát az agroinform mint ezzel a kamucikkel.
A kukis topikot nem olvasom, azt itt nem termelünk, mert álltalában még ennél is kevesebb eső esik.
Válasz sanyi1965 #6048. hozzászólásáraa butaságnak a makarenkói pofon, vagy a cenzúra az ellenszere, hanem a TANULÁS.
ha valaki böszmeséget mond, vagy éppen halmazatilag még le is meri írni, azt nem cenzúrázni kell, hanem megtanítani arra, hogy mekkora nagy böszmeséget forgat a fejében.
nem kitörölni kell, hanem felvilágosítani. hátha többet se itt, se máshol nem terjeszti. tudom, hülye ember akkor is lesz, ha 100 évig nem születik több, de amit lehet tegyünk meg, hogy a következő száz év ne az őskorba vezessen vissza...
Válasz csontii #6051. hozzászólásáraElözményeivel tüntetik el ami nem fekszik,de nem probléma ,leépült ez is,elfogadom, mert nem számít.
Csak teszteltem az ügyeleteseket sorban,itt is FB-n is,HVG portálokon is ,sorban.Rendes munkaidő beosztásuk van. .
Korábban már jeleztem,hogy mi értelme van az állatos hírdetések közé berakni egy komplett állatorvosi rendelő készletét? Per pillanat 40 oldalon keresztül volt csak lelkierőm végig olvasni,hogy hány féle macska hugycső fogót árulnak. Értem én,hogy kell a hírdetés. DE! Ennyire????
Válasz Földönfuto #6043. hozzászólására Nem tudok róla nem érdekelt a multkori után sajnos a főnöknek mindig igaza van még ha nincs is s ezt tudomásul kell venni
Válasz Földönfuto #6041. hozzászólására csak hagytam nektek időt hogy írjatok bármit úgy sem szól hozzá két három bátor ellenzékin kívül senki..Ja a Bárányt nem lehet vegzálni ezzel hozták a tudomásomra egyébként nem tudom miért nem tetszet a modinak az írásom mikor volt aki burkolt rasszista írása fenn maradt de nem gond ...csak azért is .... fejlesztünk mint a portál majd csak eljutunk valahová
Válasz Molnár István_56605 #6036. hozzászólására élő példa a bajszos házmester aki az egyik oldalról betü szerint értelmezi a ház szabályokat a másik oldal meg azt mond amit akar sőt néha ő is de azt nem igen veszi figyelembe tehát a saját szabályai sem vonatkoznak reá akkor mit is várunk egy szakmai blogtól ha már a világ nyilvánossága előtt sem adnak a látszatra
Nem gondolnam hogy ennek itt a helye:
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/egyeb/egyeb/steppelt-pamutvaszon-parna-polieszter-toltettel/h_7153824?ref=6c818562
Parnat, paplan hirdetnek az agroinformon.
lehetne erre kitalani valamit?
Válasz Bárány #6033. hozzászólásáraVan egy szörnyű érzetem!
- Tőled kérdezem - mint aktívat a szeren - jól érzékelem én hogy itt már nem beszélhetünk moderálásról hanem cenzorállásról?!
- Már másodszor fordul elő hogy hozzászólásom a semmibe vész, úgy hogy már a helyén volt.
Mi folyik itt kérem?
Nem fontos de még is!
Csak azért is, mert nem futnék olyan szekér után ami úgy se vesz fel!
Hirtelen más aspektusból lett nagyon aktuális anno hozzászólásom első sora: " Hát lepkézek mint Mari néni a körhintán"
Tényleg itt tartunk Bárány?
7781 hozzászólás
Válasz BNC01 #6068. hozzászólásáraKb 1 hónapja írtam, hogy én már akkor kibaxtam volna a kukába………de inkább mást választottál………????
Na most aztán hol is fogják szidni egymás anyját a politikai elkötelezettek
Válasz máris szomszéd #6078. hozzászólásáraEben guba. Meccsen meg egymást vernék.
Válasz mtz1221 #6071. hozzászólására
Azért érdekes,értelmes emberek de ha előkerül a politika akkor a végén még le is nyiszálnák egymást páran.
Válasz BNC01 #6068. hozzászólásáraMihály meg bemne maradt?
Válasz BNC01 #6068. hozzászólásáraHelytelen probléma kezelés.
Válasz BNC01 #6068. hozzászólásáraHelyes.
Válasz BNC01 #6068. hozzászólásáraHelyes.
Válasz mtz1221 #6071. hozzászólásáraA sok alatt kettőt értettem, egy egy mindkét oldalon.
Válasz mtz1221 #6071 hozzászólására
Válasz BNC01 #6068. hozzászólásáraEzzel elrontottátok a normális fórumozók, esti kikapcsolódását a sok hülyén.
Válasz endypapa_20120 #6069. hozzászólásáraIgyekszünk a standard moderálással is aktívak lenni.
Mi a szösz? Kollektív büntetés? Egyéni szájbefogás szünetel?
Sziasztok!
A Koronavírus hatása a mezőgazdaságra topikot inaktívra állítottuk a benne lévő személyeskedő megjegyzések miatt.
Válasz VMisi #6066. hozzászólásáraElég egy újságíró ismerős.
Válasz Bobo77 #6064. hozzászólásáraMennyibe kerül egy cikk? Össze kell dobni egyre, hogy rekord kicsi termés lesz. Ráadásul ezzel nem is járatná le annyira magát az agroinform mint ezzel a kamucikkel.
A kukis topikot nem olvasom, azt itt nem termelünk, mert álltalában még ennél is kevesebb eső esik.
Válasz Bárány #6063. hozzászólásáraVagy a kukifelvásárlók akarnak újabb rekordévet.
Válasz VMisi #6062. hozzászólásáraCsak egy közmondást idéznék!
A pénz beszél a kutya ugat!
Amúgy én is megosztottam a kukoricás topicban azt hiszem tegnap….
Válasz VMisi #6062. hozzászólásáraEz lenne a kulcsmondat:
"Bár itthon nem, de globálisan jó kilátások vannak arra, hogy a 2021-es évet is a kukoricatermesztés rekordévei között tartsuk majd számon."
Kisebb kilengésektől eltekintve a magyar árakat is a nemzetközi piac alakítja. Nem árt a realitásokkal tisztában lenni!
Ez a cikkhez, és főleg a címhez mit szóltok?
Hol lesz ilyen?
Biztos helyes egy ilyen cikket lehozni?
https://www.agroinform.hu/termenypiacok/rekord-kukoricatermes-magas-kukorica-ara-interju-50580-002
Egy moderátor intézkedjen, mert ez a Zlotan POP mindjárt teleszemeteli az összes témát.
Bérmunka tarifákból
5533-5534 hozzászólásbol azt a sok kérdőjelet smile helyett azt dobta be
Köszönöm
Ezt a bankárt basszátok már ki innen!
Válasz Mihály #6057. hozzászólásáraa francba nem akar összejönni semmia 9441a koronás topicból kellene törölni ha lehet
)441 törölnéd a koronából bekavart a technikám
Válasz sanyi1965 #6048. hozzászólásáraa butaságnak a makarenkói pofon, vagy a cenzúra az ellenszere, hanem a TANULÁS.
ha valaki böszmeséget mond, vagy éppen halmazatilag még le is meri írni, azt nem cenzúrázni kell, hanem megtanítani arra, hogy mekkora nagy böszmeséget forgat a fejében.
nem kitörölni kell, hanem felvilágosítani. hátha többet se itt, se máshol nem terjeszti. tudom, hülye ember akkor is lesz, ha 100 évig nem születik több, de amit lehet tegyünk meg, hogy a következő száz év ne az őskorba vezessen vissza...
Válasz sanyi1965 #6054. hozzászólásáraAnnak mi köze van Dél koreához?
Válasz csontii #6053. hozzászólásáraA dunaföldvári botrány ellenére kérdezed?
Válasz sanyi1965 #6052. hozzászólásáraDél korea gazdaságának tárgyalása kinek a szemét szúrta.
Válasz csontii #6051. hozzászólásáraElözményeivel tüntetik el ami nem fekszik,de nem probléma ,leépült ez is,elfogadom, mert nem számít.
Csak teszteltem az ügyeleteseket sorban,itt is FB-n is,HVG portálokon is ,sorban.Rendes munkaidő beosztásuk van. .
Válasz sanyi1965 #6050. hozzászólásáraÁruld már el légyszi,mert én vak vagyok.
Válasz csontii #6049. hozzászólásáraNem figyelsz vagy nem látsz?
Válasz sanyi1965 #6048. hozzászólásáraMiért is? Semmi olyan nem volt a beírásokban amit törölni kellett volna.
Válasz envagyok2 #6047. hozzászólásáraRákényszerültek!
cenzúráztok is?
csak a böszmeség maradjon elven?
mikor fogalmatlan buszsofőrökből lesz nyelvész...
Korábban már jeleztem,hogy mi értelme van az állatos hírdetések közé berakni egy komplett állatorvosi rendelő készletét? Per pillanat 40 oldalon keresztül volt csak lelkierőm végig olvasni,hogy hány féle macska hugycső fogót árulnak. Értem én,hogy kell a hírdetés. DE! Ennyire????
Válasz Mihály #6044. hozzászólásáraHát ez örök igazság.
Válasz Földönfuto #6043. hozzászólására Nem tudok róla nem érdekelt a multkori után sajnos a főnöknek mindig igaza van még ha nincs is s ezt tudomásul kell venni
Válasz Mihály #6042. hozzászólásáraCsak feltűnt,hogy néhány kolléga hírtelen eltűnt a fórumról,valami tömeges kitíltás volt?
Válasz Földönfuto #6041. hozzászólására csak hagytam nektek időt hogy írjatok bármit úgy sem szól hozzá két három bátor ellenzékin kívül senki..Ja a Bárányt nem lehet vegzálni ezzel hozták a tudomásomra egyébként nem tudom miért nem tetszet a modinak az írásom mikor volt aki burkolt rasszista írása fenn maradt de nem gond ...csak azért is .... fejlesztünk mint a portál majd csak eljutunk valahová
Válasz Mihály #6040. hozzászólásáraMár megint el voltál tíltva,hogy ilyen morcos vagy?
Válasz Molnár István_56605 #6036. hozzászólására élő példa a bajszos házmester aki az egyik oldalról betü szerint értelmezi a ház szabályokat a másik oldal meg azt mond amit akar sőt néha ő is de azt nem igen veszi figyelembe tehát a saját szabályai sem vonatkoznak reá akkor mit is várunk egy szakmai blogtól ha már a világ nyilvánossága előtt sem adnak a látszatra
Válasz Robi3 #6038. hozzászólásáraLegalább már ilyen is van .
kedves Adminok,
Nem gondolnam hogy ennek itt a helye:
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/egyeb/egyeb/steppelt-pamutvaszon-parna-polieszter-toltettel/h_7153824?ref=6c818562
Parnat, paplan hirdetnek az agroinformon.
lehetne erre kitalani valamit?
udv
Robi
Válasz Molnár István_56605 #6036. hozzászólásáraÖnmagában semmi értelme nem lett volna, az előzményei pedig sértették a fórumszabályzatot.
Válasz Bárány #6035. hozzászólásáraAkkor mi a dürgés? Vagy fogjuk rá a nyuszira?
Esetleg ez is a hosszú covid része?
Válasz Molnár István_56605 #6034. hozzászólásáraNem.
Válasz Bárány #6033. hozzászólásáraVan egy szörnyű érzetem!
- Tőled kérdezem - mint aktívat a szeren - jól érzékelem én hogy itt már nem beszélhetünk moderálásról hanem cenzorállásról?!
- Már másodszor fordul elő hogy hozzászólásom a semmibe vész, úgy hogy már a helyén volt.
Mi folyik itt kérem?
Nem fontos de még is!
Csak azért is, mert nem futnék olyan szekér után ami úgy se vesz fel!
Hirtelen más aspektusból lett nagyon aktuális anno hozzászólásom első sora: " Hát lepkézek mint Mari néni a körhintán"
Tényleg itt tartunk Bárány?
Válasz barazdabetyar. #6031. hozzászólásáraSose volt. A következetes moderáció mindig hiányossága volt ennek a fórumnak.
De most sem késő elkezdeni.
Válasz barazdabetyar. #6031. hozzászólásáraÉn aztán nem sérelmeztem semmit.