Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Délután óta nagyon nehezen akar betölteni bármelyik topic, vagy a piactér. Nem tudom, hogy túlterhelt-e a szerver, de volt, hogy ilyen hibát dobott:
Error 503 Backend fetch failed
Guru Meditation:
XID: 583369267
Varnish cache server
Asztali gépről és mobilról próbálva is nagyon döcögős lett az oldalt.
Válasz BNC01 #5460. hozzászólásáraAnnál jóval régebbre kellene visszaolvasnod, és elsősorban a Permetezőgépek időszakos műszaki vizsgája topicban.
De igazából hagyjuk. Valójában egy normális fickó lenne, de ebben a bizonyos témában, meg ezzel a bizonyos schyla nevű sráccal szemben leszáll nála a vörös köd.
Mondjuk azt sajnálnám, ha emiatt schyla lelépne.
Válasz Bárány #5459. hozzászólásáraSzia Bárány!
Most vissza olvastam 02.08-ig a hozzászolásait az adatlapján. Vitázást látok igen, de ez alapján még nem törölném.
Melyik az a hsz. ami miatt ezt indokoltnak tartod?
Érdeklődnék,hogy másnál is így működik e a kereső ha az aprók között rákeresek valamire és sorba rakom az eredményt ár szerint csökkenő sorrendbe akkor ugye elsőnek jön a kiemelt hirdetés aztán szépen csökken végül jönnek az ár nélküliek és ezután megint jönnek a drágák? Ha másnál is így működik akkor ennek mi értelme van?
Válasz Wilde #5449. hozzászólásáraNekem va reklám blokkoló,és nem is látom amit te.
Adblock van,néha egy-egy oldal kéri kapcsoljam ki. Különben nem tudom megnézni az oldalukat,hát így jártak.
ezt a prega reklámot el lehet tüntetni?amúgy sem bírom ezt a marhaságot de akinek bejön szíve joga de ez a brutális helyfoglalás .ha nem tűnik el nem is használom a fórumot olyan idegesítő
Válasz 72 #5442. hozzászólásáraKöszi, hogy szóltál, örülök, hogy sikerült megoldani. Megnézzük ezt hétfőn a fejlesztési megbeszélésünkön, hogy hogyan lehet rajta változtatni.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, megakarom változtatni az email címemet, ha a meglévőt írom be az a baja ha amire változtatni szeretném akkor meg az!
Mit csinálhatok rosszul?
Nem tudom ,hogy ti tapasztaltok-e olyat ,hogy a piactérben beírok egy szót a keresőbe, megnézem (kitörlöm)írnám a következőt de összevissza ugrál az oldal , néhány másodperc , vagy annak a töredéke de ha ráviszem a nyilat meg van olyan , hogy kitörli az írhatóságot és újra bele kell kattintani, hogy beírd pl ,hogy mit akarsz megnézni?
Ez vajh az én gépem programhibája vagy másnál is van ilyen?
lehet mást nem is zavar?
Válasz Lala5995 #5436. hozzászólásáraPedig a kolléga jól meg fogalmazta. Nem kell ezt túl tolni. Mi is könyvekből tanultunk..és tanulunk most is. De ott van az évek alatt megszerzett tapasztalat is. Miből a könyvek íródnak. Nem kell itt semmi végnyomást számolni, egy Ivánnál főleg nem. Ott már más a matek hol hengerenként kerül annyiba egy hüvely-dugó mint az Ivánnál az egész garnitúra.
Válasz csoppika #5435. hozzászólásáraNem erről van szó! Aki kritizál, támassza alá ész érvekkel! Addig a kritika csak támadás!
Nem kell süritési végnyomást sem számolni! De leirhatta volna bárki az adatokat! Segítő szándékkal jött létre ez az oldal, a többivel együtt.
7784 hozzászólás
Megint belassult,gyakorlatilag használhatatlan úgyhogy záróra.
Válasz Tomi81 #5483. hozzászólásáraErre jár, csak álruhában. Remélem, mindenki kibírja, és nem ír tippet, hogy ki ő most.
Csoppikával történt valami?
Rég járt erre.
Szerintem jó lett a piactér..bízom benne folyamatosan alakul az oldal.
Válasz Ebcsont #5478. hozzászólásáraKétélű fegyver!
Az adblocknál be lehet állítani, hogy csak a piactéren legyen kikapcsolva.
mit kell csinálni hogy a piactér hirdetései megjelenjenet , vagy megakarják szüntetni ???
Válasz Ebcsont #5478. hozzászólásáraSzintén!
Válasz Bobo77 #5477. hozzászólásáraHa választanom kell, hogy reklámblokkoló vagy piactér, akkor a piactér a kukában landol.
"Kár érte jó ügynök volt!"
Ez az új piactér csak nálam veri ki a biztosítékot????
Válasz máris szomszéd #5475. hozzászólására a Toni brigád átugrott a face.--ról lehet nálam sincs egérhiba?????
Valószínű a duplázások is a számlájára írhatók.Nekem triplázni sikerült.
Sziasztok!
Délután óta nagyon nehezen akar betölteni bármelyik topic, vagy a piactér. Nem tudom, hogy túlterhelt-e a szerver, de volt, hogy ilyen hibát dobott:
Error 503 Backend fetch failed
Guru Meditation:
XID: 583369267
Varnish cache server
Asztali gépről és mobilról próbálva is nagyon döcögős lett az oldalt.
Sok a kukkoló ???????
Válasz Szabi. #5470. hozzászólására
Válasz Szabi. #5470. hozzászólásáraA képeknek nem kellene ott lenniük,rossz helyről valók.töröld ki neki,nehogy már miattam kirúgják.
Válasz csoppika #5469. hozzászólásáraSemmi nincs benne ami törlést kérne, szerintem.
Miért kéred ?
Modik sehol...
A hírlevél bezzeg menetrendszerűen jön. A modik meg alszanak... Akár vadulni is lehetne bármelyik topikban, nem figyel senki
Válasz máris szomszéd #5466. hozzászólásáraÉn nem lopok... Minek az nekem? Kukoricat sose fogok többet ültetni. Meg egyéb kapast se....
Válasz csoppika #5465. hozzászólásáraMár késő
Loptad?
Válasz csoppika #5463. hozzászólásáraKérem a 175, 176, 178as hozzászólasok törlését a "Gyomfésű vagy küllőskapa" topikból!
Válasz csoppika #5463. hozzászólásáraA facé nem privátban küldted el őket ?
A gyomfésű küllőskapa topikban az utolsó 3 hozzaszólasom kérem töröljétek.
Hello.Hogy tudok avatart feltenni?
Válasz BNC01 #5460. hozzászólásáraAnnál jóval régebbre kellene visszaolvasnod, és elsősorban a Permetezőgépek időszakos műszaki vizsgája topicban.
De igazából hagyjuk. Valójában egy normális fickó lenne, de ebben a bizonyos témában, meg ezzel a bizonyos schyla nevű sráccal szemben leszáll nála a vörös köd.
Mondjuk azt sajnálnám, ha emiatt schyla lelépne.
Válasz Bárány #5459. hozzászólásáraSzia Bárány!
Most vissza olvastam 02.08-ig a hozzászolásait az adatlapján. Vitázást látok igen, de ez alapján még nem törölném.
Melyik az a hsz. ami miatt ezt indokoltnak tartod?
Úgy gondolom, hogy Matyi50 folyamatos kötekedése, személyeskedése, fórumrombolása rég megütötte már azt a szintet, ami megér egy eltiltást.
Hali!
Érdeklődnék,hogy másnál is így működik e a kereső ha az aprók között rákeresek valamire és sorba rakom az eredményt ár szerint csökkenő sorrendbe akkor ugye elsőnek jön a kiemelt hirdetés aztán szépen csökken végül jönnek az ár nélküliek és ezután megint jönnek a drágák? Ha másnál is így működik akkor ennek mi értelme van?
Válasz Zoli 63 #5456. hozzászólására
Már meg sem merek szólalni.
Válasz Tobszi #5452. hozzászólásáraSzép kis büntetett előéletű társaság van itt !
Válasz hasutas1 #5451. hozzászólásáraIlyen az ha valaki reffes
Válasz Diesel Tibor #5453. hozzászólásáraRobotokkal teli hajón így járhat az ember....
Ledobott a gép alig tudtam vissza evickélni
Válasz hasutas1 #5451. hozzászólásáraÉn 2018-04-05 08:16:13-ig vagyok kitiltva.
Üdv.
Ha rámegyek az " új téma" nyitására ez jelenik meg:
"Kitiltás
Ön 2018-03-16 16:54:41-ig ki van tiltva a fórumozásból!
vissza a fórumba"
Nem akarok nyitni új témát, de már zavaró... köszi.
Válasz Wilde #5449. hozzászólásáraNekem va reklám blokkoló,és nem is látom amit te.
Adblock van,néha egy-egy oldal kéri kapcsoljam ki. Különben nem tudom megnézni az oldalukat,hát így jártak.
ezt a prega reklámot el lehet tüntetni?amúgy sem bírom ezt a marhaságot de akinek bejön szíve joga de ez a brutális helyfoglalás .ha nem tűnik el nem is használom a fórumot olyan idegesítő
Hali!
Az időjárás előrejelző térképek miért nem frissülnek?
Válasz Bárány #5446. hozzászólásáraKöszi a jelzést, javítjuk!
A privát üzenetként küldött emailben nem jelentek meg a sortörések (ENTER), hanem tördelés nélküli, folyamatos volt a szöveg.
Erre is rá kéne lesni!
Válasz BNC01 #5444. hozzászólásáraAsztalin!
Válasz kulakman #5438. hozzászólásáraEzt is megnézzük holnap. Mobilon vagy asztali számoítógépen tapasztaltad ezt?
Egyébként dolgozunk már régóta egy új piactér keresőn és hamarosan kiélesítjük.
Válasz 72 #5442. hozzászólásáraKöszi, hogy szóltál, örülök, hogy sikerült megoldani. Megnézzük ezt hétfőn a fejlesztési megbeszélésünkön, hogy hogyan lehet rajta változtatni.
Sikerült nagy nehezen, az a baj hogy nem értelemszerű az email cím és jelszó bevitel!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, megakarom változtatni az email címemet, ha a meglévőt írom be az a baja ha amire változtatni szeretném akkor meg az!
Mit csinálhatok rosszul?
Válasz kulakman #5438. hozzászólásáraNem szabad sietni,csak nyugodtan.
Válasz kulakman #5438. hozzászólásáraEz ilyen ugrálós !
Nem tudom ,hogy ti tapasztaltok-e olyat ,hogy a piactérben beírok egy szót a keresőbe, megnézem (kitörlöm)írnám a következőt de összevissza ugrál az oldal , néhány másodperc , vagy annak a töredéke de ha ráviszem a nyilat meg van olyan , hogy kitörli az írhatóságot és újra bele kell kattintani, hogy beírd pl ,hogy mit akarsz megnézni?
Ez vajh az én gépem programhibája vagy másnál is van ilyen?
lehet mást nem is zavar?
Válasz Lala5995 #5436. hozzászólásáraPedig a kolléga jól meg fogalmazta. Nem kell ezt túl tolni. Mi is könyvekből tanultunk..és tanulunk most is. De ott van az évek alatt megszerzett tapasztalat is. Miből a könyvek íródnak. Nem kell itt semmi végnyomást számolni, egy Ivánnál főleg nem. Ott már más a matek hol hengerenként kerül annyiba egy hüvely-dugó mint az Ivánnál az egész garnitúra.
Válasz csoppika #5435. hozzászólásáraNem erről van szó! Aki kritizál, támassza alá ész érvekkel! Addig a kritika csak támadás!
Nem kell süritési végnyomást sem számolni! De leirhatta volna bárki az adatokat! Segítő szándékkal jött létre ez az oldal, a többivel együtt.