Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD394.94 FtCHF445.63 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz csoppika #5337. hozzászólásáraMert 3X több férfinak való cucc van,zenta egybe esik debelyacsával és java árus elmegy oda.Áprilistól nem kell előbb jönni,meg októbertől később sem.Van húsvétkor is,két ünnepet ünnepelünk de római katolikusok vagyunk itt magyarok.Ha rám hallgatsz szombat 8-ra szabadkán vagy a piacon,vasárnap reggel meg a vásáron topolyán.Ciha nevű motelban meg meg alhatsz.Vagy hozz magaddal valami 20-on éves dögöst,ő alhat nálam is.
Válasz mtz1221 #5336. hozzászólásáraTopolya miért jobb?
Az jobb is lenne amúgy.
Húsvét 7végén akartunk egy wellnesst vagy valamit Egerben, de tegnapelőtt az anyósjelölt beharangozta, hogy húsvét hétfőn tartja az 50. házassági évfordulójukat...(ha jól rémlik) És én nem akarok úgy wellneselni, hogy lóhalálában fussunk haza délután 5-re valahonnan a pék p*csájából...
Viszont egy szombat korai indulás, ott alvással, és egy vasárnap délutáni hazakocsikázás beleférne...
Ruma már messze van, meg szabit erre nem akarok...
Válasz csoppika #5335. hozzászólásáraAz nem,a városok még tarják magukat.De mondtam már ha nem a barátnődnek akarod a vásárt akkor topolyára vagy rumára gyere.
Válasz Bárány #5330. hozzászólásáraHát ja...3x van 1 évben ilyen pincetúra, a barátnőm el akar menni és persze nekem sincs ellenemre 1x voltam, de most más pincékbe megyünk...
Kedves Moderátor , vagy cégvezető , kérlek benneteket , találjatok ki valamit a vazulok ellen , példának ajánlom a mandiner nevű oldalt ,ott az ilyet le lehet tiltani, ha ez így megy még egy ideig azt is meggondolom ,hogy egyáltalán belépek az oldalra!!
Ja és mint hirdető kérem ezt , az ilyenek miatt visszaesik a látogatottság és hiába hirdetek nincs eladás , ez kenyérre megy, azt gondolom ,hogy kb 10 éve ugyanezen nicknév alatt kommentelgetek , és a fent emlegetett jóembert más néven se szabadna visszaengedni!
Pl a az agrártámogatás fórum az sokunknak eszmecsere, ahol olyan infókat osztunk meg ami a a másiknak hasznára válik .
Baráti üdvözlettel kulák bácsi!
Válasz ermike #5309. hozzászólásáraHello Ermi! Lehet spam mappában is. Küld ilyen levelet a rendzerünk biztosan. Ebből napi sok megy ki. Megírnád privátban az email címét és telefonszámát, hogy tudjunk neki segíteni - nem csak automatizáltan?
Egyébként ha ír ide: ugyfelszolgalat@agroinform.hu - akkor itt is segít neki a kollégánk.
Mondjatok amit akartok,azért meglátszik hogy közgazdász volt.Normális földi halandónak ilyen marhaság eszébe sem jutna.Forognak a klikkerek a fejében,ha sz@rakodásra/gecizésre használja is őket sajnos.
Válasz balazoooo #5297. hozzászólásáraDe fentebb olvashatod,hogy a felhasználónév is azonos.
Azért valószínűleg termel már bevételt az oldal,reklám van bőven,meg fizetett cikkek,nézz jobbra
Válasz szanberg #5290. hozzászólásáraValaki már kitiltotta, én kitöröltem a hsz-ket.
Nem csak a nick névnek adta a Tied, hanem a rendes neved is beírta a kis vicces.
Hagyd a fenébe az ilyen hülyéket, csak saját magukat járatják le.
Válasz lac* #5295. hozzászólásáraNe az oldal legyen már hibás egy troll végett! Mi értelme lenne ha egy gépről egy reget lehetne csak csinálni max azzal tólnának ki aki valamiért nem tudja használni a fiókját. Aki trollkodni akar az megoldja.
Válasz lac* #5295. hozzászólásáraRakott egy szóközt a szanberg elé aztán ennyi.
Képet meg lementette és feltöltötte, az szerintem máshol sem kivédhető így ebben a formában.
Válasz szanberg #5292. hozzászólásáraÍgy, egyszerű fórumosként is meg lehet nézni ezt-azt. Pl., hogy ki az, aki látszólag folyamatosan kommentel, mégis közben ki- és bejelentkezik.
7791 hozzászólás
Válasz szantofold22 #5341. hozzászólására
Válasz mtz1221 #5340. hozzászólásáraSzia !Na mikor menjünk hát?Igy gondoltad?
Válasz csoppika #5337. hozzászólásáraMert 3X több férfinak való cucc van,zenta egybe esik debelyacsával és java árus elmegy oda.Áprilistól nem kell előbb jönni,meg októbertől később sem.Van húsvétkor is,két ünnepet ünnepelünk de római katolikusok vagyunk itt magyarok.Ha rám hallgatsz szombat 8-ra szabadkán vagy a piacon,vasárnap reggel meg a vásáron topolyán.Ciha nevű motelban meg meg alhatsz.Vagy hozz magaddal valami 20-on éves dögöst,ő alhat nálam is.
Válasz mtz1221 #5336. hozzászólásáraNálatok a római katolikus vagy a görögkeleti egyházi ünnepeket ülitek?
Válasz mtz1221 #5336. hozzászólásáraSzerinted húsvét vasarnap is van vásár?
Válasz mtz1221 #5336. hozzászólásáraTopolya miért jobb?
Az jobb is lenne amúgy.
Húsvét 7végén akartunk egy wellnesst vagy valamit Egerben, de tegnapelőtt az anyósjelölt beharangozta, hogy húsvét hétfőn tartja az 50. házassági évfordulójukat...(ha jól rémlik) És én nem akarok úgy wellneselni, hogy lóhalálában fussunk haza délután 5-re valahonnan a pék p*csájából...
Viszont egy szombat korai indulás, ott alvással, és egy vasárnap délutáni hazakocsikázás beleférne...
Ruma már messze van, meg szabit erre nem akarok...
Válasz csoppika #5335. hozzászólásáraAz nem,a városok még tarják magukat.De mondtam már ha nem a barátnődnek akarod a vásárt akkor topolyára vagy rumára gyere.
Válasz mtz1221 #5334. hozzászólásáraAkkor a zentai vásár is haldoklik?
Válasz csoppika #5333. hozzászólásáraPassz,Zentán(kis városokba mindben) lehet hotel-motelt találni.Kis falukba meg semmi,csak eladó ház 100-sával.
Válasz mtz1221 #5332. hozzászólásáraKac kac...
Gunarason merre van szállás?
Vagy Zentán?
Válasz csoppika #5331. hozzászólásáraInkább a barátnő legyen másik mint a pince.
Válasz Bárány #5330. hozzászólásáraHát ja...3x van 1 évben ilyen pincetúra, a barátnőm el akar menni és persze nekem sincs ellenemre 1x voltam, de most más pincékbe megyünk...
Válasz csoppika #5329. hozzászólásáraGyáva vagy, valld be!
Válasz Bárány #5328. hozzászólásáraÉn idén(se) megyek... Pincetúrára vagyok előjegyezve...
Válasz Szabi. #5327. hozzászólásáraBugacon kapsz egy(-2-3-4-...) sört.
Válasz Bárány #5325. hozzászólásáraJó lesz így ??
(Ahogy az Úr parancsolja !)
Válasz Bárány #5325. hozzászólásáraFőállásban lehetne az ehhez hasonlókat is folyamatosan törölni.
Kis gyomlálnivaló.
Válasz csoppika #5323. hozzászólásáraA hivatásosak a pénzt számolják (bocs BNC), az önkéntesek meg téli álmot alszanak.
Válasz Bárány #5322. hozzászólásáraHát merre járnak?
Válasz csoppika #5320. hozzászólásáraNem ezen múlik. Ritkán jár erre modi.
Válasz kulakman #5319. hozzászólásáraKapott egy hetet.......
Válasz csontii #5317. hozzászólásáraA nézettség biza nagy úr...
Kedves Moderátor , vagy cégvezető , kérlek benneteket , találjatok ki valamit a vazulok ellen , példának ajánlom a mandiner nevű oldalt ,ott az ilyet le lehet tiltani, ha ez így megy még egy ideig azt is meggondolom ,hogy egyáltalán belépek az oldalra!!
Ja és mint hirdető kérem ezt , az ilyenek miatt visszaesik a látogatottság és hiába hirdetek nincs eladás , ez kenyérre megy, azt gondolom ,hogy kb 10 éve ugyanezen nicknév alatt kommentelgetek , és a fent emlegetett jóembert más néven se szabadna visszaengedni!
Pl a az agrártámogatás fórum az sokunknak eszmecsere, ahol olyan infókat osztunk meg ami a a másiknak hasznára válik .
Baráti üdvözlettel kulák bácsi!
Ezt a vazvazul nevű jószágot tényleg ki mielőbb kellene tiltani!
Modik miért nem tudjátok már kitiltani vazult az agrártámogatások topikból? Meddig kell ezt tűrni?
Válasz apuci #5314. hozzászólásáraLáttam most már törölve lettek a hozzászólások.
Válasz apuci #5314. hozzászólásáraBenéztünk már.......
Válasz BNC01 #5313. hozzászólásáraAz Agrártámogatások topikba nézzetek már be!!!!!!!!!
Válasz ermike #5312. hozzászólásáraOk, szuper!
Válasz BNC01 #5310. hozzászólásáraMár megoldódott néki! De köszönöm!
Válasz balazoooo #5303. hozzászólásáraIgen, ki lett tiltva!
Válasz ermike #5309. hozzászólásáraHello Ermi! Lehet spam mappában is. Küld ilyen levelet a rendzerünk biztosan. Ebből napi sok megy ki. Megírnád privátban az email címét és telefonszámát, hogy tudjunk neki segíteni - nem csak automatizáltan?
Egyébként ha ír ide: ugyfelszolgalat@agroinform.hu - akkor itt is segít neki a kollégánk.
Miért nem küld jelszó emlékeztetőt az agroinform kérésre? Egy barát nem tud visszalépni!
SOS segítséget kérek?
Válasz határjáró #5307. hozzászólásáraÉn nem foglalkozok vele, nem is írtam neki hisz nincs is itt, mégis....
akkor most mivan!?!?!?!?
azért a tolvaj titulus meg a fenyegetés nem túl inteligens tőle, de nem veszem mellre, többet nem is vártam tőle...
Válasz szanberg #5306. hozzászólásáraÉs előtérbe fog kerülni az információ?
Válasz VMisi #5298. hozzászólásáraalakul a helyzet a háttérbe
nem tudom nektek is a bordatörőre klilkelsz a kovácspeti jön be
Mondjatok amit akartok,azért meglátszik hogy közgazdász volt.Normális földi halandónak ilyen marhaság eszébe sem jutna.Forognak a klikkerek a fejében,ha sz@rakodásra/gecizésre használja is őket sajnos.
Válasz lac* #5301. hozzászólásáralehet, hogy te látod jól.
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy aki visszaélt az adatokkal azt is kitíltották "örökre"?
Válasz lac* #5301. hozzászólásáraMondom, hogy rakott egy szóközt a nevem elé így már nem ugyanaz. Egy néven nem enged regisztrálni kétszer.
Válasz balazoooo #5297. hozzászólásáraDe fentebb olvashatod,hogy a felhasználónév is azonos.
Azért valószínűleg termel már bevételt az oldal,reklám van bőven,meg fizetett cikkek,nézz jobbra
Válasz VMisi #5298. hozzászólására
Válasz balazoooo #5297. hozzászólásáraHa már a hirdetéseket egyesével átnézik, akkor az új regeket is átnézhetnék és engedélyezhetnék.
Válasz szanberg #5290. hozzászólásáraValaki már kitiltotta, én kitöröltem a hsz-ket.
Nem csak a nick névnek adta a Tied, hanem a rendes neved is beírta a kis vicces.
Hagyd a fenébe az ilyen hülyéket, csak saját magukat járatják le.
Válasz lac* #5295. hozzászólásáraNe az oldal legyen már hibás egy troll végett! Mi értelme lenne ha egy gépről egy reget lehetne csak csinálni max azzal tólnának ki aki valamiért nem tudja használni a fiókját. Aki trollkodni akar az megoldja.
Válasz lac* #5295. hozzászólásáraRakott egy szóközt a szanberg elé aztán ennyi.
Képet meg lementette és feltöltötte, az szerintem máshol sem kivédhető így ebben a formában.
Válasz szanberg #5294. hozzászólásáraHa ezt meg lehet játszani,minősíti ezt az oldalt.
Elég kezdetleges lehet itt a system
Válasz Bárány #5293. hozzászólásáraEzen már túl vagyok, le dokumentáltam szépen mindent, mármint feljegyeztem ezeket magamnak.
Egyértelmű a történet és gusztustalan szerintem.
Nekem ha bajom van kiírom és viselem ha faxságot írtam, ezek a módszerek nagyon nem gyerebe...
Válasz szanberg #5292. hozzászólásáraÍgy, egyszerű fórumosként is meg lehet nézni ezt-azt. Pl., hogy ki az, aki látszólag folyamatosan kommentel, mégis közben ki- és bejelentkezik.