Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ismerőseim is reklamálják, h a Jófogáson, csak a képek sarkába teszik be monogrammjukat, nálunk meg sokszor láthatatlanná teszik a lényeget, mert középre teszik !
Válasz csoppika #4573. hozzászólásáraPersze...Mivel a rottyra eladósodott gazda a"jó" gazda. Ne félj cseszi is a csőrüket. Hogy nem nagyon akar az átlag gazda eladósodni. Nem véletlen a pályázatok meghosszabbítása. Már amit nem fújnak le idő előtt...
Válasz .Man #4569. hozzászólásáraa listábaan csak a kép és a vasgbetüs hirdetési szöveg jelenik meg a téglalapban , ha rákattintok a hirdetésre hogy részletesen megnézzem akkor semmit nem hoz be a következő képernyőn
Válasz .Man #4559. hozzászólásáraAmúgy meg mi a cél?Mert magam is,a jófogást,meg az agrárkeresőt nézem,mert az itteni aprók,katasztrófa.Hiába van 70,meg 100 hirdetés,ha senkit nem érdekel.Ráadásul,fele valótlan.
Én nem a hirdetésekre, hanem a fórum hozzászólásokra gondoltam.
Legalább az ilyen mai, meg tegnapi delikvensekhez hasonlókat nem lehetne úgy kiszórni, hogy minden hsz.-át egyszerre törölni, és azonnal kitiltani mint szürkét? Nem tudom van-e átfedés az apróhirdetések és a fórumos irományok között, de pl. aki itt is meg ott is nyomatja ezt, az ne sértődjön meg ha kiteszik az apróját is. Egy tollvonással egyszerre.
Főleg ha ez benne lenne a felhasználói feltételekben.
Bocs ha hülyeséget írtam, nem tudom kivitelezhető-e valami hasonló.
Ez csak a józan paraszti ész.
Üdv: Attila
Ha áttérünk a jófogás módszerére és azt mondom, hogy megtekintésig nem kerül ki a hirdetés (ami jófogás esetén 4 nap is lehet) akkor a hirdetők lennének felzajdulva, hogy miért.
Tudom, hogy napi 30 hirdetés is zavaró ezekből, de még egy két hétig ez lesz az átlag.
Válasz Claaastra #4546. hozzászólásáraAzért azt Te is tudod, hogy nem mindennek lehet utána menni mindig. Januárra gatyába rázzuk az aprót is moderálás szempontból meg a felhasználókat is.
Lehet hogy előbb kellett volna, de egyszerűen idő nem volt rá, hogy most ezzel foglalkozzon mindenki sajnos, de készül a megoldás.
(Ahogy a töménytelen ismétlődő hirdetésekre és az egy hirdetőtől érkező töménytelen hirdetésre is.)
Ez most komoly?
Tényleg képesek vagytok egyesével, guberàlva törölgetni ezt a sok szemetet.
Akkor egy kis segítség, mert van még mit takarítani: Burgonyatermesztés,
Case IH,
Erdőtelepítés,
Orthman féle sávos,
Talajközpontú művelés
Van amelyikben duplán, meg triplán van.
Jó lenne azért erre valami hatásos "gyógyszer".
Ha lesz valaha új portálmotor, legyen benne olyan a moderátorok életének megkönnyítésére, hogy a felhasználó törlésekor, minden hozzászólása törlődjön. Vagy opciókén törlésekor lehessen választani, hogy a hozzászólásai is törlődjenek e. Ezek a behatolók eléggé elveszik az ember kedvét.
Azthiszem elérkezett az az idő,hogy másik fórumot kell létrehozni,van száz moderátor,tízen a központban aztán mégis tele-lehet szarni az oldalt,és a hírdetéseket ,részemről többet ide nem nézek,és akit lehet lebeszélek erröl
Azthiszem elérkezett az az idő,hogy másik fórumot kell létrehozni,van száz moderátor,tízen a központban aztán mégis tele-lehet szarni az oldalt,és a hírdetéseket ,részemről többet ide nem nézek,és akit lehet lebeszélek erröl
Válasz Robi3 #4544. hozzászólásáraIgen, és jó lenne ha a moderátor úgy tudná törölni ezeket a hsz eket, hogy nyoma se legyen. Akkor használhatóbb maradna a fórum. Ezzel az 50 törlési üzenettel se szebb az oldal.
tobb topic-ban is hitel hirdetes van. Esetleg nem lehetne kitiltani ezen kedves szemelyt, szemelyeket?
Valamint az aprohirdeteseket is mindig tele szemetelik ezzel a sok mocsokkal.
Válasz csuti0 #4538. hozzászólásáraAzért én sem ragadtam le a petróleum lámpánál.
De pl. webes vásárlásnál sohasem utalok, mindig az utánvétet választom. Azzal meg nemsokra megy ha megtudja hogy milyen alkatrészt, szerszámot, háztartási gépet vagy bármi mást rendeltem.
Viszont még a bankszámlaszámot sem láthatja, még ha bekerül a gépbe akkor sem. Képeket dokumentumokat stb. olyan régi laptopon tárolom, ami soha sincs neten és csak az kerülhet rá, amit ÉN ráteszek.
Válasz atisgyulai #4537. hozzászólásáraLehet,hogy nem célzottan az emailod, és annak tartalma kell neki,de egy Hecker támadás alapja lehet,hogy be jut a gépedbe az emailodon keresztül egy válasz email küldésével!
És ha benn van a gépbe onnan rengeteg adatot tud elhalászni. De ha te nem használod a mai technika adta lehetőségeket, akkor nincs mitől tartanod,én sok mindent intézek elektronikusan, nem sorbaállással akár egy hivatalban!
Üdv.:Csuti
Válasz csuti0 #4536. hozzászólásáraEzt nem az e-mail cím érdekli.
De akár az összes levelem is elolvashatja. Sokra nem megy vele. (Nagyrésze reklámszemét)
Annyi gógyim azért van hogy számomra fontos dolgot nem intézek elektronikusan. De még csak telefonon sem.
Válasz atisgyulai #4534. hozzászólásáraSzia!
Nem tartom jó ökleltnek,ennek még az email címet sem szabad megtudnia!
Egyszerűen csak figyelmen kívül kell hagyni,a moderátorok dolga innen eltávolítani,esetleg több moderátor lehetne rá megoldás hogy mihamarabb el lehessen innen távolítani a nem odaillő hsz-eit!
7833 hozzászólás
Válasz Czanik Sándor #4575. hozzászólásáraSanyi bácsi!
Visszakaptad a moderátori funkciókat.
Másik mail-ed is él még, oda ha kell jelszó, akkor írj légy szíves a hartman.gabor kukac agroinform.com-ra egy mailt.
Ismerőseim is reklamálják, h a Jófogáson, csak a képek sarkába teszik be monogrammjukat, nálunk meg sokszor láthatatlanná teszik a lényeget, mert középre teszik !
Válasz Bárány #4572. hozzászólásárama megjavult csak csináltak a fiúk valamit
Köszönöm!
Válasz Bárány #4579. hozzászólására
Válasz Czanik Sándor #4575. hozzászólásáraVissza tudtál jönni?!!! Rés van a pajzson!!!
Válasz csoppika #4573. hozzászólásáraPersze...Mivel a rottyra eladósodott gazda a"jó" gazda. Ne félj cseszi is a csőrüket. Hogy nem nagyon akar az átlag gazda eladósodni. Nem véletlen a pályázatok meghosszabbítása. Már amit nem fújnak le idő előtt...
Válasz Czanik Sándor #4575. hozzászólásáraAzt hitték, h kómában vagy, egész évben alig adtál életjelet magadról, most néztem a régi oldaladat .
Be vagyok jelentkezve mégsem látom itt alant a listában nevemet.
Valaki vissza engedhetne, a régi e-mailemen, meg vissza adhatná moderátoromi jogaimat...persze ha nem, hát nem....
Válasz csoppika #4573. hozzászólásáraMindenki hozzon magával még egy hiteles embert
Megint kezdődik...hitelt mindenkinek...
Válasz mjm #4570. hozzászólásáraNálad lesz a hiba, nekem is működik. Ha jobb ötleted nincs, telepítsd újra.
Válasz .Man #4569. hozzászólásárafirefox-ban nekem is müködik az oldal
Válasz .Man #4569. hozzászólásáraa listábaan csak a kép és a vasgbetüs hirdetési szöveg jelenik meg a téglalapban , ha rákattintok a hirdetésre hogy részletesen megnézzem akkor semmit nem hoz be a következő képernyőn
Válasz mjm #4567. hozzászólásáraSzia!
Felfrissítettem a google chrome-ot, nálam mindenhol ahol van ár az megjelenik és minden hirdetés betölt.
Firefoxban dettó.
Az oldalon az utolsó változtatás 2016.12.09-n volt.
Tudsz nekem küldeni egy képet arról, hogy nálad hogyan jelenik meg?
a gogol crome frissítés után sem látja hirdetéseket
a googol nem látja a hirdetéseket . jól sikerült a frissítés
Válasz Matuska Szilveszter A #4565. hozzászólásáraspeciál egy hidetést sem tudok megnézni , hirdetési lista is furcsa mert nincsenek árak
Válasz mjm #4564. hozzászólásáraMi történt? Mi a változás?
mi történt az apróhirdetés rovattal , vagy mostmár ilyen lessz
Válasz .Man #4552. hozzászólásáraMegértettem. És köszönöm!
Válasz .Man #4559. hozzászólásáraAmúgy meg mi a cél?Mert magam is,a jófogást,meg az agrárkeresőt nézem,mert az itteni aprók,katasztrófa.Hiába van 70,meg 100 hirdetés,ha senkit nem érdekel.Ráadásul,fele valótlan.
Válasz .Man #4559. hozzászólásáraJófogáson is hirdetek,kb.2-3 óra,és aktív a hirdetés.
Válasz .Man #4555. hozzászólásáraÜdv!
Én nem a hirdetésekre, hanem a fórum hozzászólásokra gondoltam.
Legalább az ilyen mai, meg tegnapi delikvensekhez hasonlókat nem lehetne úgy kiszórni, hogy minden hsz.-át egyszerre törölni, és azonnal kitiltani mint szürkét? Nem tudom van-e átfedés az apróhirdetések és a fórumos irományok között, de pl. aki itt is meg ott is nyomatja ezt, az ne sértődjön meg ha kiteszik az apróját is. Egy tollvonással egyszerre.
Főleg ha ez benne lenne a felhasználói feltételekben.
Bocs ha hülyeséget írtam, nem tudom kivitelezhető-e valami hasonló.
Ez csak a józan paraszti ész.
Üdv: Attila
Válasz Mf-es? #4557. hozzászólásáraEgy cseppet más a közeg ezt Te is beláthatod.
Ha áttérünk a jófogás módszerére és azt mondom, hogy megtekintésig nem kerül ki a hirdetés (ami jófogás esetén 4 nap is lehet) akkor a hirdetők lennének felzajdulva, hogy miért.
Tudom, hogy napi 30 hirdetés is zavaró ezekből, de még egy két hétig ez lesz az átlag.
Egy évvel ezelőtt ez napi 70 - 100 hirdetés volt.
Válasz Claaastra #4547. hozzászólásáraŐszintén?A moderátorok is beleuntak,főleg abba,hogy meg se hallgassák,az ötleteiket.
Válasz .Man #4555. hozzászólásáraMiért lenne baj,ha ingyenes a hirdetés.
Jófogáson,miért nincs probléma?Jóváhagyás után jelenik meg a hirdetés.
A moderálás hátteréről egy kicsit:
Van egy listánk.
A listában minden gyanús elem fel van tüntetve ami csalónak állíthatja be a feladót.
A külföldről érkező hirdetések 99%-a ki lett lőve.
Gyakorlatilag 70%-l kevesebb kamu vagy semmire sem való hirdetés érkezik a rendszerbe.
December közepétől új rendeszer is életbe lép, aminek a lényegét nem írom le, mert elég nagy hátránnyal indulnánk a csaló hirdetőkkel szemben.
Válasz atisgyulai #4551. hozzászólásáraAkármit csinál akárki, mindenhol minden portálon egyesével guberálják.
Ha automatát állítanánk be rá és valaki hirdetése nem jelenne meg mert az automata kiszórta, akkor meg az lenne a gond.
Válasz Wilde #4548. hozzászólásáraÓrák óta? Reggel 8kor?
Tudod, hogy ilyenkor csak tisztes gazda ember dolgozik. Az irodai dolgozóktól 8 előtt nem nagyon tudsz elvárni munkakezdést.
Válasz Claaastra #4546. hozzászólásáraAzért azt Te is tudod, hogy nem mindennek lehet utána menni mindig. Januárra gatyába rázzuk az aprót is moderálás szempontból meg a felhasználókat is.
Lehet hogy előbb kellett volna, de egyszerűen idő nem volt rá, hogy most ezzel foglalkozzon mindenki sajnos, de készül a megoldás.
(Ahogy a töménytelen ismétlődő hirdetésekre és az egy hirdetőtől érkező töménytelen hirdetésre is.)
Válasz rilex #4528. hozzászólásáraOtt volt egy olyan rés, ami támadási felület volt. Azért lett sajnos egyelőre kivéve. Januárban kerül vissza :)
Ez most komoly?
Tényleg képesek vagytok egyesével, guberàlva törölgetni ezt a sok szemetet.
Akkor egy kis segítség, mert van még mit takarítani: Burgonyatermesztés,
Case IH,
Erdőtelepítés,
Orthman féle sávos,
Talajközpontú művelés
Van amelyikben duplán, meg triplán van.
Jó lenne azért erre valami hatásos "gyógyszer".
Válasz Claaastra #4547. hozzászólásáraBezzeg a poén topikban mindig van egy szemfüles moderátor aki figyel
Ha lesz valaha új portálmotor, legyen benne olyan a moderátorok életének megkönnyítésére, hogy a felhasználó törlésekor, minden hozzászólása törlődjön. Vagy opciókén törlésekor lehessen választani, hogy a hozzászólásai is törlődjenek e. Ezek a behatolók eléggé elveszik az ember kedvét.
órák óta ez a szar megy. miért nem törlitek ?szar az egész oldal.
Válasz Robi3 #4544. hozzászólásáraIgen, és jó lenne ha a moderátor úgy tudná törölni ezeket a hsz eket, hogy nyoma se legyen. Akkor használhatóbb maradna a fórum. Ezzel az 50 törlési üzenettel se szebb az oldal.
udv,
tobb topic-ban is hitel hirdetes van. Esetleg nem lehetne kitiltani ezen kedves szemelyt, szemelyeket?
Valamint az aprohirdeteseket is mindig tele szemetelik ezzel a sok mocsokkal.
koszi
udv
robi
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-06 06:38:37
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-06 06:38:43
Válasz csuti0 #4538. hozzászólásáraAzért én sem ragadtam le a petróleum lámpánál.
De pl. webes vásárlásnál sohasem utalok, mindig az utánvétet választom. Azzal meg nemsokra megy ha megtudja hogy milyen alkatrészt, szerszámot, háztartási gépet vagy bármi mást rendeltem.
Viszont még a bankszámlaszámot sem láthatja, még ha bekerül a gépbe akkor sem. Képeket dokumentumokat stb. olyan régi laptopon tárolom, ami soha sincs neten és csak az kerülhet rá, amit ÉN ráteszek.
Válasz arcsimeheszet #4539. hozzászólásáraZákos Usrula szuper Mátolcsyí NHP3-t ajánlott forint alapon álácsóny kámáttál.
Válasz csuti0 #4538. hozzászólásáraMiről maradtam le? Azt látom hogy a moderátorok minden témában töröltek valamit. Trolkodtak???
Válasz atisgyulai #4537. hozzászólásáraLehet,hogy nem célzottan az emailod, és annak tartalma kell neki,de egy Hecker támadás alapja lehet,hogy be jut a gépedbe az emailodon keresztül egy válasz email küldésével!
És ha benn van a gépbe onnan rengeteg adatot tud elhalászni. De ha te nem használod a mai technika adta lehetőségeket, akkor nincs mitől tartanod,én sok mindent intézek elektronikusan, nem sorbaállással akár egy hivatalban!
Válasz csuti0 #4536. hozzászólásáraEzt nem az e-mail cím érdekli.
De akár az összes levelem is elolvashatja. Sokra nem megy vele. (Nagyrésze reklámszemét)
Annyi gógyim azért van hogy számomra fontos dolgot nem intézek elektronikusan. De még csak telefonon sem.
Válasz atisgyulai #4534. hozzászólásáraSzia!
Nem tartom jó ökleltnek,ennek még az email címet sem szabad megtudnia!
Egyszerűen csak figyelmen kívül kell hagyni,a moderátorok dolga innen eltávolítani,esetleg több moderátor lehetne rá megoldás hogy mihamarabb el lehessen innen távolítani a nem odaillő hsz-eit!
Válasz atisgyulai #4534. hozzászólásárajó 5let :-)