Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.08 FtUSD401.61 FtCHF440.53 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Aki itt van, él és mozog!
Küldjünk személyes üzenetet ennek a kula-gépnek.
A nevére kattintva írjunk mindenféle hablaty egymás után rakott értelmetlen szavakat.
Had írogassa a fordítójába.
Hátha eltakarodik örökre.
Én már kezdem!!!
Válasz atisgyulai #4526. hozzászólásáraKöszi Modik.
Alakul a dolog. Van még az Mtz-ben,
Zetorban, egy kicsit jobb fordítógéppel dolgozó meg a Vetőgépekben.
Nem lehetne egyből az adott felhasználót likvidálni, mint így egyesével, topikonként, hozzászólásonként sz.rakodni velük.
Az előbb láttam egy témát rövid ideig, talán fűtési módszerek, fa, gáz vagy áram címmel, de már nincs.
Szerintem érdekes és hasznos téma, miért lett törölve?
Válasz .Man #4517. hozzászólásáraAkkor nektek kell őket a rendszerből törölni, és ha lehet, akkor úgy, hogy arról az ip címről se tudja magát újra regisztrálni!
Válasz VMisi #4513. hozzászólásáraTudod, hogy ez nálunk is nagy fejtörés néha. Nem feltétlen megoldás minden modit ráereszteni a felhasználó törlésre.
Jogilag sem tiszta, ha olyan töröl felhasználót, aki nem alkalmazott papíron.
Személyiségi jogi kérdéseket vet fel minden felől.
Válasz Claaastra #4507. hozzászólásáraNem nyilatkozhatok ilyen ügyekben nagyon, de értékesítők között is megosztó az alkalmazása. Mondjuk én is kifejezetten utálom a popupokat, de a telefonoson kívül szerencsére most már nem fut annyi belőle mint az elején.
Válasz Claaastra #4509. hozzászólásáraNem fog nekik összejönni. A nyereményjáték regisztrátorát én terveztem, akik tiltottak, nincs értékelhető hirdetése, moderátor törölte a hirdetését, azok nem kerülnek be a listába
Válasz Claaastra #4512. hozzászólásáraEmlítettem már Bencének, hogy ha a modik törölhetnék/kizárhatnák az apróknál is (a kamu hirdetést feladókat) akkor sokkal jobb lenne a helyzet, de így törölgetni is felesleges a hirdetéseket.
Válasz VMisi #4510. hozzászólásáraAzzal a drága kereskedővel kéne tenni valamit,mindennap képes mindent ujra feltenni,qrva szar az apró(igaz sose volt normális)
Válasz VMisi #4510. hozzászólásáraAzzal a drága kereskedővel kéne tenni valamit,mindennap képes mindent ujra feltenni,qrva szar az apró(igaz sose volt normális)
Válasz Claaastra #4509. hozzászólásáraNyáron kb 2 hónapon át folyamatosan, (akár napközben többször is belépve) töröltem ezeket a kamu hirdetéseket, hátha megunják és elmennek az oldalról, de teljesen hiába volt. Szerintem ezeket a hirdetéseket is robotok adják fel. Azóta nem is nézem az aprókat, sajnos teljesen pocsék lett.
A hirdetésfigyelőt használnám, de sokszor a küldött hirdetésre kattintva csak azt írja ki, hogy a hirdetést áthelyezték vagy törölték. Mostanában mag szinte naponta jött ugyanarról a gépről figyelő, mivel a drága kereskedő naponta feladta.
Válasz Claaastra #4507. hozzászólásáraAdnék én fel hirdetést ide. De a konkurenciával ellentétben, ide lassú nettel lehetetlenség képet feltölteni, hacsak nem éjjel kettőkor jut eszembe...
Válasz jamo #4501. hozzászólásáraJah...betölti az alapot...várni kell egy kis hatásszünetet...hogy a kedves a reklámokat is bedobhassa...türelmetlen netezésre nem való...
Válasz VMisi #4499. hozzászólásáraMikor már azthiszem betöltött. Rányomok arra ami érdekel és akkor gyors odébb ugrik az egész oldalszerkezet mittesz, mindig úgy hogy ép valami reklám kerül annak a helyére amire ráböktem és naná hogy a reklámot nyitja meg nem azt amire ráböktem. És akkor egy csomó idő és megabite mire oda keveredek ami eredetileg érdekelt. De már inkább fel se jövök telefonról mert csak felmérgesít. És a végén a telóm fogja bánni....
Válasz jamo #4498. hozzászólásáraAkkor nem csak nekem van ilyen nyűgöm. Pedig pont ezért újult meg az oldal is, hogy okostelefon barátabb lett. Emlékeim szerint.
Válasz jamo #4498. hozzászólásáraHa már jó félig betöltött, akkor nem várok tovább, hanem fórumtémán tartva ujjam és megnyitás új lapon. Így megnyitom az összes érdekes témát, majd olvasom és zárom.
A tököm tele van a mobilos változattal. Ekkora rakást xart!!! A sok hirdtés fogja a gépet pedig nem szar telóm van. És sose az nyílik meg amkre rábökök.utálom!
Hahó a moderátorok mind kint vannak a határban?????????????Az epertermelős topicban kicsit elgurult a gyógyszer,a paragrafusolvasós feljelentős kisköcsögöt lőjétek már ki
7833 hozzászólás
Hello mindenkinek!
Aki itt van, él és mozog!
Küldjünk személyes üzenetet ennek a kula-gépnek.
A nevére kattintva írjunk mindenféle hablaty egymás után rakott értelmetlen szavakat.
Had írogassa a fordítójába.
Hátha eltakarodik örökre.
Én már kezdem!!!
Má 45nél van belek zsakesz
Jól beszabadult ide a csávó
Letépte láncát oszt vágtat itt mint a Tisza a rónànàt
Sehun senki vasárnap mi lesz még itt
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-04 15:45:57
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-04 15:46:03
"APA!! KEZDŐDIK!!"
Meglátszik, hogy régen jártam erre.... Miért nem lehet beágyazással zenét berakni a zenetopikba, kedves Modik? Vagy csak én lettem ügyetlenebb?
Válasz atisgyulai #4526. hozzászólásáraKöszi Modik.
Alakul a dolog. Van még az Mtz-ben,
Zetorban, egy kicsit jobb fordítógéppel dolgozó meg a Vetőgépekben.
Nem lehetne egyből az adott felhasználót likvidálni, mint így egyesével, topikonként, hozzászólásonként sz.rakodni velük.
Már megint idetalált valami cofidiszes, provinciális, kamatos jólélek.
Lenne szíves valaki .......?
Miért csak .jpg képet lehet feltölteni? Admin, kérlek lehet volt róla szó de tudnál erről tájékoztatást adni?
ez a syngentás reklám így sok embernek sok lesz...
Már megint hogy lehet ez?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/termeny/szolo/we-are-currently-looking-for-partners-to-sell-gold/h_6694492?ref=12c777f3
Megint lehet takarítani
Válasz *** HM *** #4521. hozzászólásáraMajd lesz másik!
Válasz VMisi #4520. hozzászólásáraJóemberneknemtetszikbiztiezse
Az előbb láttam egy témát rövid ideig, talán fűtési módszerek, fa, gáz vagy áram címmel, de már nincs.
Szerintem érdekes és hasznos téma, miért lett törölve?
Szia Bence!
találtam egy lejárt hirdetést. az azonosítója: 6620298. a hirdetéshez tartozó telefonszámot meg tudnátok adni? köszi
Válasz .Man #4517. hozzászólásáraAkkor nektek kell őket a rendszerből törölni, és ha lehet, akkor úgy, hogy arról az ip címről se tudja magát újra regisztrálni!
Válasz VMisi #4513. hozzászólásáraTudod, hogy ez nálunk is nagy fejtörés néha. Nem feltétlen megoldás minden modit ráereszteni a felhasználó törlésre.
Jogilag sem tiszta, ha olyan töröl felhasználót, aki nem alkalmazott papíron.
Személyiségi jogi kérdéseket vet fel minden felől.
Válasz Claaastra #4507. hozzászólásáraNem nyilatkozhatok ilyen ügyekben nagyon, de értékesítők között is megosztó az alkalmazása. Mondjuk én is kifejezetten utálom a popupokat, de a telefonoson kívül szerencsére most már nem fut annyi belőle mint az elején.
Válasz Claaastra #4509. hozzászólásáraNem fog nekik összejönni. A nyereményjáték regisztrátorát én terveztem, akik tiltottak, nincs értékelhető hirdetése, moderátor törölte a hirdetését, azok nem kerülnek be a listába
Válasz Claaastra #4512. hozzászólásáraAzt a kereskedőt meg nekik kellene fizetésre kötelezni.
Válasz Claaastra #4512. hozzászólásáraEmlítettem már Bencének, hogy ha a modik törölhetnék/kizárhatnák az apróknál is (a kamu hirdetést feladókat) akkor sokkal jobb lenne a helyzet, de így törölgetni is felesleges a hirdetéseket.
Válasz Claaastra #4509. hozzászólásáraNyáron kb 2 hónapon át folyamatosan, (akár napközben többször is belépve) töröltem ezeket a kamu hirdetéseket, hátha megunják és elmennek az oldalról, de teljesen hiába volt. Szerintem ezeket a hirdetéseket is robotok adják fel. Azóta nem is nézem az aprókat, sajnos teljesen pocsék lett.
A hirdetésfigyelőt használnám, de sokszor a küldött hirdetésre kattintva csak azt írja ki, hogy a hirdetést áthelyezték vagy törölték. Mostanában mag szinte naponta jött ugyanarról a gépről figyelő, mivel a drága kereskedő naponta feladta.
Válasz csoppika #4508. hozzászólásáraSzerintem a kamuhirdetők is az ajándékra hajtanak,mert naponta képesek 40-50 átverős hírdetést feladni
Válasz Claaastra #4507. hozzászólásáraAdnék én fel hirdetést ide. De a konkurenciával ellentétben, ide lassú nettel lehetetlenség képet feltölteni, hacsak nem éjjel kettőkor jut eszembe...
egyre igénytelenebb ,pénzorientált az oldal,rá vagytok szorulva arra a kis pénzre amit a felugró oldal hoz?ez már röhejesen nagy bunkóság
Hát nem tudom...ezért a 100 hirdetéses reklámért fogom földhöz b@cni a telefont...rohadt idegesítő...minden oldalnál feldobja..
Ha van még élő modi a környéken, az MTZ topikból vágja már ki azt az ősmagyart
Válasz jamo #4501. hozzászólásáraJah...betölti az alapot...várni kell egy kis hatásszünetet...hogy a kedves a reklámokat is bedobhassa...türelmetlen netezésre nem való...
Válasz Claaastra #4502. hozzászólásáraMeg a vagrós szeméttelepet is...
és miért engedik a kereskedőknek naponta 100-150 hirdetést ujratölteni(kistelek)kurvára unom végignézni mindennap a szar csondérjait
Válasz VMisi #4499. hozzászólásáraMikor már azthiszem betöltött. Rányomok arra ami érdekel és akkor gyors odébb ugrik az egész oldalszerkezet mittesz, mindig úgy hogy ép valami reklám kerül annak a helyére amire ráböktem és naná hogy a reklámot nyitja meg nem azt amire ráböktem. És akkor egy csomó idő és megabite mire oda keveredek ami eredetileg érdekelt. De már inkább fel se jövök telefonról mert csak felmérgesít. És a végén a telóm fogja bánni....
Válasz jamo #4498. hozzászólásáraAkkor nem csak nekem van ilyen nyűgöm. Pedig pont ezért újult meg az oldal is, hogy okostelefon barátabb lett. Emlékeim szerint.
Válasz jamo #4498. hozzászólásáraHa már jó félig betöltött, akkor nem várok tovább, hanem fórumtémán tartva ujjam és megnyitás új lapon. Így megnyitom az összes érdekes témát, majd olvasom és zárom.
A tököm tele van a mobilos változattal. Ekkora rakást xart!!! A sok hirdtés fogja a gépet pedig nem szar telóm van. És sose az nyílik meg amkre rábökök.utálom!
Megtudhatnám miért tiltottatok,tiltattatok ki a fórumból?
Üdv: Matyi50
Válasz Claaastra #4495. hozzászólásáraNe idegeskedj, inkább vidd haza Bábolnáról a hevederest....még én el nem hozom...{:lol
Hol vannak a moderátorok,már minden ....-nak jogot adnak,de sehol senki,már hamis és eredeti bel és külföldi okmányokat is lehet venni a fórumon
Tiszteletem.
Ebből a 341. hozzászólásomat törölni szíveskedjenek. Köszönöm.
http://www.agroinform.com/forum/Tomorito-rogtoro-hengerek/t1625
A fajta-előállító nemesítés új korszaka
Én tisztában vagyok, hogy a honlap a reklámokból tartja el magát, de azért mindennek megvan a határa. Ez egy jó nagy fekete pont a szerkesztőknek.
Van még néhány, amit ki kellene takarítani:
http://www.agroinform.com/forum?function=felhasznalo&act=reszletek&uid=122046
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-08-20 05:11:12
Takarítást kérünk!
moderátorok az apróhírdetés első 3-4 oldala mind átverés
Szeretnék megkérni egy moderátort hogy törölje az altalajlazítos topicban a hozzászolásomat mert nem oda akartam kiírni.
Válasz ..MZ/X.. #4485. hozzászólásáraKöszi!
Hahó a moderátorok mind kint vannak a határban?????????????Az epertermelős topicban kicsit elgurult a gyógyszer,a paragrafusolvasós feljelentős kisköcsögöt lőjétek már ki
Válasz Maszek Zs #4483. hozzászólásáraITT