Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én nagyon gondolkodom ezen a verzión..De ha továb romlanak a kilátások akkor végsó és szinte tökéletes megoldás képen lehet hogy egy multi till lesz belölle...Mondjuk ha fel lehetne spécizni egy véderes vas hengerel a hátulját kész lenne a tökéletes magágy készitö ebben a bitang kemény és száraz idöjárásban!!!
Lehet az is úgy 40-en, mint itt az állat szomszédék megmérték a cultus munkáját....és 40 cm-ert mutatott......első soron.........rögtön vettek is egyet.......
A nagy 4,2-es Fralaz-on 60centis a késosztás és bitang nagy vasdarab.
Én abból indulok ki hogy a szomszédok a 3késest Rábával húzzák évek óta de néhány nyírócsavaron kívül semmi baja, persze a kapó papucs alul kopik rajta.
50centitől mélyebben is húztam énis kétéve azt, az újjal amit most hoztam 45centin járatom, de legyen 40 mert mindjárt megszól ezért is Szabi
Ezt mos nem értem miért.
Akkor legyen 200 vagy 180 bánja a fax, nem a számokban van a lényeg.
Hanem abban hogy feszt hallani innenis onnanis hogy a 3késes lazítót 120-160as trakinak kellene húznia.
de 10tonna alatti és 200alatti gép a szívós helyeken megsem bírna mozdúlni vele
Nekünk a 275-ös mögé nagy a 7 késes, idén. 30 cm-en tudja csak vonszolni!
Nem csak a nyírócsavarok, hanem az egész kések szakadtak le, a váz elrepedt, stb.
Carrier 650, 6,2 IH.
Fralaz? Nem tetszik h alul vannak a kések. Meg olyan IH -szerűnek tűnik. Milyen a késosztása? Minkamélység?
jaaaa azthittem nagyobb a quadtrac bocsi!
Milyen nagy tárcsáid vannak?
A 9kést azért írtam mer Feco annyit húz a nagyződdel.
Szerintem a Fra-Laz 4,2-es 7késsel nekvaló lenne és bírni meg bírja az már biztos!
215lóval 3késsel megyünk, van olyan hol majdnem xarik előtte, meg a 11tonna is majdnem kevés mert jár keze lába pedig száraz a főd most.
De kegyetlen mocsok összetaposott nyirok a főd.
A gyári 8,8-as nyírócsavarokat 10.9-re cseréltem ebből már nem szakad el csak néha-néha
A tavalyi nem volt jó. Az idei jobb lesz. kopp-kopp.
Egy nehézkultivátor megy utána(topdown, vagy Centaur), de abból is csak 4 méteres h elhúzza 30 cm-en. És vigye gyorsan. Ha 12vel húzza, akkor kb 4 ha/óra, az 24 óra alatt kb 100 ha!!!!
Ez NDP-n belül támogatott gép lesz. 2 héten belül saját talajon lesz nyúzópróba, nyerjen a jobbik.
És jövőre talán egy nagy lazító megy mögé. Addig csak megtalálom a legmasszívabb lazítót a piacon! 9 késes? Talán. De Túrkevén is 7 késest VN XXS-t vettek a 700-as challenger után, mondván h a nehéz talajon levesznek 2 kést!!!!!
Van már 2 nagy tárcsám, egyelőre elég. Amúgy megy a 370 paci nem lenne elég a 12 méter elé!
meg is veszed?
bakker Neked igen jó volt akkor a tavalyi éved
Az a baj egy ilyen géppel,hogy nem is megvenni a sok hanem eszközparkot keríteni utána!
Mert amid mostvan mindent összekötve is elhúzza kb
Mondjuk egy nagy 9késes lazító, egy Framest szupernehéz tárcsa, vagy az a Condisk mármint diskripper valami 12méteres borona, 12-es Carrier....
Nekem nincs, de láttam hogy van egy eladó. De a másik csornai 300-as rábát tavaly vette meg valaki és tudom hogy nagyon nehezen,vagy egylátalán nem tudták a motorját felújítani. Minden cég azt mondja minden van, de amikor kell nincs. Neked mi a tapasztalatod 300-as motor ügyileg?
Válasz #1724. hozzászólásra
ha a száraz földön is kapartok, akkor ott előbb vagy utóbb valami megadja magát, miért nem vesztek le kést vagy veszitek kicsit feljebb?
3121 hozzászólás
Ja és hogy aktuálisak is legyünk a topic -hoz a rába tudná is szépen üzemeltetni!!!
Válasz #1771. hozzászólásra
Én nagyon gondolkodom ezen a verzión..De ha továb romlanak a kilátások akkor végsó és szinte tökéletes megoldás képen lehet hogy egy multi till lesz belölle...Mondjuk ha fel lehetne spécizni egy véderes vas hengerel a hátulját kész lenne a tökéletes magágy készitö ebben a bitang kemény és száraz idöjárásban!!!
Válasz #1769. hozzászólásra
Mi évek óta csináljuk így. Kicsit tud rázkodni nem annyira kényelmes munka de ha jó a főd utána akkor más nem számít!
Válasz #1762. hozzászólásra
és így hogy nem szántassz mitveszel észre termésben, megtakarításban gyomírtásban talajminőségben munkálhatóságban stb?
Válasz #1767. hozzászólásra
Én pedig valami hasonló dolgon töröm a fejem öszre..Szerinted???
Válasz #1765. hozzászólásra
hát jól a fődben van az biztos de annyi az annyi!
Válasz #1766. hozzászólásra
IH után carriereztem a minap.........hát nem szeretnék a következő 100 évben ilyent csinálni........
Válasz #1764. hozzászólásra
itt vettek nálunk 2 fradicset, de az axiál állandóan itt van, mert nem tudják beállítani. Visszasírják az IH-t! Már vissza akarják küldeni!
Válasz #1764. hozzászólásra
Lehet az is úgy 40-en, mint itt az állat szomszédék megmérték a cultus munkáját....és 40 cm-ert mutatott......első soron.........rögtön vettek is egyet.......
Válasz #1760. hozzászólásra
A nagy 4,2-es Fralaz-on 60centis a késosztás és bitang nagy vasdarab.
Én abból indulok ki hogy a szomszédok a 3késest Rábával húzzák évek óta de néhány nyírócsavaron kívül semmi baja, persze a kapó papucs alul kopik rajta.
50centitől mélyebben is húztam énis kétéve azt, az újjal amit most hoztam 45centin járatom, de legyen 40 mert mindjárt megszól ezért is Szabi
Válasz #1757. hozzászólásra
Mi is cibáltuk a 820asz a 7710-essel, de pl idén tavasszal 650es is elég volt a mostani gépeimnek!
Mondjuk van belőle 925-ös is.
Válasz #1755. hozzászólásra
Ahogy a talaj kívánja. De a szántás felejtős már néhány éve.
Válasz #1756. hozzászólásra
Ezt mos nem értem miért.
Akkor legyen 200 vagy 180 bánja a fax, nem a számokban van a lényeg.
Hanem abban hogy feszt hallani innenis onnanis hogy a 3késes lazítót 120-160as trakinak kellene húznia.
de 10tonna alatti és 200alatti gép a szívós helyeken megsem bírna mozdúlni vele
Válasz #1754. hozzászólásra
Nekünk a 275-ös mögé nagy a 7 késes, idén. 30 cm-en tudja csak vonszolni!
Nem csak a nyírócsavarok, hanem az egész kések szakadtak le, a váz elrepedt, stb.
Carrier 650, 6,2 IH.
Fralaz? Nem tetszik h alul vannak a kések. Meg olyan IH -szerűnek tűnik. Milyen a késosztása? Minkamélység?
Válasz #1756. hozzászólásra
Lasan tényleg eljutunk oda mint az usa-ban hogy a 200 lovas gépe már csak szálitani meg vetni fogjuk használni..
én meg csak t130ra engedem feltenni mert az se viszi rosszabbul mint a t180,és fele annyi nafta
Válasz #1753. hozzászólásra
Szerintem elviszi a nagy carriert egy ilyen gép már.
.Szabi. mesélte hogy a 270-es kocka IH-val a 850-es Carrierrel vígan dolgozott.
Bele betegednél ha ezt a 215 lovat nem erőltetnéd ????
Búza alá is 30centin akarsz kultizni?
vagy szántást kiváltani abszolút?
jaaaa azthittem nagyobb a quadtrac bocsi!
Milyen nagy tárcsáid vannak?
A 9kést azért írtam mer Feco annyit húz a nagyződdel.
Szerintem a Fra-Laz 4,2-es 7késsel nekvaló lenne és bírni meg bírja az már biztos!
215lóval 3késsel megyünk, van olyan hol majdnem xarik előtte, meg a 11tonna is majdnem kevés mert jár keze lába pedig száraz a főd most.
De kegyetlen mocsok összetaposott nyirok a főd.
A gyári 8,8-as nyírócsavarokat 10.9-re cseréltem ebből már nem szakad el csak néha-néha
Válasz #1752. hozzászólásra
A tavalyi nem volt jó. Az idei jobb lesz. kopp-kopp.
Egy nehézkultivátor megy utána(topdown, vagy Centaur), de abból is csak 4 méteres h elhúzza 30 cm-en. És vigye gyorsan. Ha 12vel húzza, akkor kb 4 ha/óra, az 24 óra alatt kb 100 ha!!!!
Ez NDP-n belül támogatott gép lesz. 2 héten belül saját talajon lesz nyúzópróba, nyerjen a jobbik.
És jövőre talán egy nagy lazító megy mögé. Addig csak megtalálom a legmasszívabb lazítót a piacon! 9 késes? Talán. De Túrkevén is 7 késest VN XXS-t vettek a 700-as challenger után, mondván h a nehéz talajon levesznek 2 kést!!!!!
Van már 2 nagy tárcsám, egyelőre elég. Amúgy megy a 370 paci nem lenne elég a 12 méter elé!
Válasz #1748. hozzászólásra
meg is veszed?
bakker Neked igen jó volt akkor a tavalyi éved
Az a baj egy ilyen géppel,hogy nem is megvenni a sok hanem eszközparkot keríteni utána!
Mert amid mostvan mindent összekötve is elhúzza kb
Mondjuk egy nagy 9késes lazító, egy Framest szupernehéz tárcsa, vagy az a Condisk mármint diskripper valami 12méteres borona, 12-es Carrier....
kuuvasok della!
Válasz #1750. hozzászólásra
,mittudomén milyen tipus azt mondta a traktoros 605 ló,klima cuccra vártak amerikábol
Válasz #1749. hozzászólásra
Majd akk grat, ha a portámon lesz!
Milyet próbáltál, mi volt vele a baj?
Válasz #1748. hozzászólásra
gratula ,egy Chalt kipróbáltam(beleültem)de problémák voltak már
Válasz #1747. hozzászólásra
Válasz #1745. hozzászólásra
talán azt bótóltad?
Válasz #1744. hozzászólásra
vajon miért?
Válasz #1742. hozzászólásra
tudom.
Válasz #1743. hozzászólásra
boly rt kicserélte chalengerre őket
Válasz #1741. hozzászólásra
Hát, ha már lúd......
Válasz #1740. hozzászólásra
Szolnokon is hirdetnek egyet magtar nal ha jól tudom...
Válasz #1740. hozzászólásra
Nem aprózod el az már igazi nagy gép
Válasz #1739. hozzászólásra
Szóban állapodtam még csak meg. Quadtrac.
Válasz #1738. hozzászólásra
Szeva
mit veszel már megint ?
Válasz #1735. hozzászólásra
Amúgy köszi a segítséget, megalkudtam a gépre!
Válasz #1735. hozzászólásra
Pedig elég jól muzsikál benne!
Válasz #1731. hozzászólásra
Nekem nincs, de láttam hogy van egy eladó. De a másik csornai 300-as rábát tavaly vette meg valaki és tudom hogy nagyon nehezen,vagy egylátalán nem tudták a motorját felújítani. Minden cég azt mondja minden van, de amikor kell nincs. Neked mi a tapasztalatod 300-as motor ügyileg?
Válasz #1732. hozzászólásra
Á nem hiszem.
Válasz #1733. hozzászólásra
Tárcsáztam. Partra felfele szólalt meg, olyan 2000-es perdületnél.
Válasz #1730. hozzászólásra
szántott vagy lazitott?? közben?
Válasz #1730. hozzászólásra
megy bele a JD motor?
Válasz #1729. hozzászólásra
Neked van?
Meg történt amitől féltem, meg szólalt a motor a Rábámban. Egy pukkanás, gőzfelhő és kész.
Válasz #1670. hozzászólásra
Érdeklődnék, sikerült a 300-as motorját felújítanod? Sikerült alkatrészeket kapnod hozzá?
Rába 250 eladás
Nyitotta: korni 2011-07-27 20:49:58
Új hozzászólás
válasz erre >> | #1. hozzászólás, korni küldte be 2011-07-27 20:49:58-kor |
korni
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni mennyire eladható gépek ezek,mert lesz egy nekem eladó.
Válasz #1726. hozzászólásra
mert nem volt megfelelő mélységállítónk. De remélem az új gumikkal jóval később kapar meg!
ha a száraz földön is kapartok, akkor ott előbb vagy utóbb valami megadja magát, miért nem vesztek le kést vagy veszitek kicsit feljebb?
bocsi, elektromos.
Válasz #1723. hozzászólásra
Pedig van. Azt hiszem levegős difizár.
7 késes Sogemát(attila.típusú). Feltöltésre én is gondoltam, vagy orrsúlyra. Az a baj h a lazító lehúzza a Rába farát, az meg szenved és kapar.