Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szia!
A motorháztetőt, hűtőt kell levenni.A vízpumpa alatt átvenniegy drótkötelet amely végeit a váltó két oldalához csavarozniés kijön kömpletten motor váltó.
Egy jó homlokrakodóval így ki lehet venni gond nélkül.
Az orbitba lehet beakad,de az inkább visszarakáskor szokott gond lenni.Van aki leveszi az a tuti.Ha olajteknőstől veszed ki jobb ha leveszed az orbitot is mert az első keresztmerevítőben megakadhat.
Válasz #1600. hozzászólásra
Ha a motor elől leszedtek mindent,akkor kijön egyben,ha ezt nem akarjátok,akkor a Kisvuk módszerével először flasnival váltó le,utána motor ki.
Válasz #1601. hozzászólásra
Igen azokat tudom hogy le kell, csak egy tsz-es szaki mondta hogy vegyem le. De szerintem vissza tudom bujtatni a helyére, ha mas nem kis csörlövel huzom a fülkéböl! Köszi
veterán mert 30 évtől azt mondják annak számit!én sem tudom pontosan.de azt sem tudom hogy igaz e hogy a veterán gépeket nem kell müszakiztatni!!
Tudtok valami biztosat!
A katalógus fehérholló számba megy. Mint amilyen gyakori ez a típus :)
A motorhoz nem a szűrőket értem, hanem ha fel akarod újítani hüvely, dugó, hengerfej, főtengely.... ilyeneket lehet kapni D11-es motorhoz?
Amúgy mindenben hasonló a 250-hez? Próbáltál veled dolgozni?
Valoban ez a csornai 300-as, de én Szegedről hoztam.
A hídjai és az osztoműve megegyezik a 250-esemmel, a váltóban csak az előtéttengely erősebb(beszerezhető), nagyobbak a kuplungtárcsák(szintén kapható), a motorhoz is kapok mindent pl:ma vettem levegőszűrőket és motorolajszűrőt is.Katalogust nem találok sehol sem.
Utánna jártál már annak, hogy pl. egy D11-es motorhoz lehet e új alkatrészeket beszerezni? Hüvely,dugó,főtengely,hengerfej.... Igaz a buszokba is volt hasonló motor, de nem tudom mennyire kompatibilis!?
Én is néztem annak idején, de mindenki lebeszélt róla, hogy annyira egyedi hogy mindent csak amerikából lehet rendelni, mert efajta osztómű, hidak, váltó csak ebbe a típusba van.
Annak a hires nevezetes szerviz cégnek most fizettem 650 ezret még rosszabb a gép mint volt és nem foglalkoznak vele,ennyi pénzert vehetem volna mar egész könyvesboltot!!!!
Sziasztok,van egy 2140 meg 3130ls tipusu jd sehol nem találok hozzá gépkönyvet a motorrol,valtóról valami röngen rajzot vagy valami robbantott katalogust erröl a két típusról vagy valami oldalt ahonan le tudnam tölteni
3121 hozzászólás
Válasz #1621. hozzászólásra
Az jó lesz.
Válasz #1621. hozzászólásra
Van egy fél órás videó is a fiam egy kicsit összébb rakja 7-8 percbe,hogy élvezetesebb legyen,mihelyst meglesz felteszem ide.
Válasz #1619. hozzászólásra
A vontatás előtt akasztottuk le az ekét,égész télen szántottunk,,,,,,,,,volna.
Válasz #1617. hozzászólásra
Ez szép. De hogy hogy még egy kerékkel hisz itt a tavasz a nyakunkon.
Jobb ha először le veszed a váltót, utána motorháztető előre, hűtő ki ugrik, mehet ki belőle a motor. Ha együtt vesszed ki abban nincs semmi élvezet.
Egy kis vontatás ,ezt a potot a Rába és ÉN a Valtrával mozdítottuk ki egy kis árokból miután leszedték a fa rakomány jelentős részét.
Szia!
A motorháztetőt, hűtőt kell levenni.A vízpumpa alatt átvenniegy drótkötelet amely végeit a váltó két oldalához csavarozniés kijön kömpletten motor váltó.
Egy jó homlokrakodóval így ki lehet venni gond nélkül.
Az orbitba lehet beakad,de az inkább visszarakáskor szokott gond lenni.Van aki leveszi az a tuti.Ha olajteknőstől veszed ki jobb ha leveszed az orbitot is mert az első keresztmerevítőben megakadhat.
Válasz #1609. hozzászólásra
köszi
Ha a motor elől leszedtek mindent,akkor kijön egyben,ha ezt nem akarjátok,akkor a Kisvuk módszerével először flasnival váltó le,utána motor ki.
Ne vedd le,az enyémről a fülke tetejéhez rögzített flasival lett leengedve a váltó elég passzos a hely de megoldható.
Válasz #1611. hozzászólásra
aznem....anno fehér,mostmár nemrendszámköteles,még traki utánsem
Válasz #1610. hozzászólásra
Tudom, még a lovas kocsi is..
Válasz #1609. hozzászólásra
nálunk minden ződ táblás
Válasz #1599. hozzászólásra
Itt egy cikk.!! Veterán traktorokon láttam már piros, s zöld rendszámot...EZAZ
Válasz #1606. hozzászólásra
200,220,270,360 lovasokból lehet belőlük válogatni
Válasz #1606. hozzászólásra
szerb gépcsodák
Válasz #1605. hozzászólásra
Minö vasak ezek koléga?
ezeknél nemkell kabint leszerelni...felépités hasonló lehet...
Válasz #1603. hozzászólásra
Nem tudom, maszekmelo motorcsere valto felujitas!
Válasz #1602. hozzászólásra
Minek veszitek ki a motort főtengelyes?
Válasz #1601. hozzászólásra
Igen azokat tudom hogy le kell, csak egy tsz-es szaki mondta hogy vegyem le. De szerintem vissza tudom bujtatni a helyére, ha mas nem kis csörlövel huzom a fülkéböl! Köszi
Szerintem nem kell levenni,csak a motorháztetőt,meg a hűtőt
Sziasztok! 250-es raba motor+valto kivételéhez a fülkét le vegyem vagy csak fölösleges munka, a visszarakasnal nem leszgondom a helyel?
Válasz #1596. hozzászólásra
veterán mert 30 évtől azt mondják annak számit!én sem tudom pontosan.de azt sem tudom hogy igaz e hogy a veterán gépeket nem kell müszakiztatni!!
Tudtok valami biztosat!
Hűtőrács dekoráció.
Válasz #1596. hozzászólásra
Lehet az enyém is 76-os születésű.
Itt van az ÉN EDÉM 76-os születésű lehet hogy már veterán????
Kedves Golyó!
A katalógus fehérholló számba megy. Mint amilyen gyakori ez a típus :)
A motorhoz nem a szűrőket értem, hanem ha fel akarod újítani hüvely, dugó, hengerfej, főtengely.... ilyeneket lehet kapni D11-es motorhoz?
Amúgy mindenben hasonló a 250-hez? Próbáltál veled dolgozni?
Üdv: Barnabás
Hello fokaa!
Valoban ez a csornai 300-as, de én Szegedről hoztam.
A hídjai és az osztoműve megegyezik a 250-esemmel, a váltóban csak az előtéttengely erősebb(beszerezhető), nagyobbak a kuplungtárcsák(szintén kapható), a motorhoz is kapok mindent pl:ma vettem levegőszűrőket és motorolajszűrőt is.Katalogust nem találok sehol sem.
Kedves Golyó!
Utánna jártál már annak, hogy pl. egy D11-es motorhoz lehet e új alkatrészeket beszerezni? Hüvely,dugó,főtengely,hengerfej.... Igaz a buszokba is volt hasonló motor, de nem tudom mennyire kompatibilis!?
Én is néztem annak idején, de mindenki lebeszélt róla, hogy annyira egyedi hogy mindent csak amerikából lehet rendelni, mert efajta osztómű, hidak, váltó csak ebbe a típusba van.
Kedves Golyó!
Te vetted meg a Csornai 300-as rábát?
Találtál hozzá gépkönyvet ill. a motorhoz valamit?
Ma végre megjött a masina, ez még nem saját kép, majd lessz az is.
300-as rábához keresek alkatrészkatalógust.Minden megoldás érdekel.Köszi.
Eladó Rába D-11-es (Rába 300-as motorja)
További képek az Aprohirdetésekben.
Válasz #1587. hozzászólásra
Nem semmi, nekünk is csináltak már olyan munkát amiben nem volt köszönet.
Annak a hires nevezetes szerviz cégnek most fizettem 650 ezret még rosszabb a gép mint volt és nem foglalkoznak vele,ennyi pénzert vehetem volna mar egész könyvesboltot!!!!
Válasz #1585. hozzászólásra
A fene sem gondolta, hogy olyen hosszú valamit csinál belőle.
Válasz #1583. hozzászólásra
Üdv, ha megnem sértelek kérlek használd ilyen hosszú linknél a rövidítést.:))
Íme.:))
Könnyebb lesz és pontos lesz a link.:))
Köszönöm!! Megpróbálok valamék KITÉTÖL szerezni mert nekik biztos hogy van mert lattam, csak jobban féltik mint az asszonyt
Válasz #1582. hozzászólásra
http://www.tractormanuals.co.uk/erol.html#573x0&&http%3A%252F%252Fwww.google.hu%252Furl%3Fsa%3Dt%26source%3Dweb%26cd%3D1%26ved%3D0CBoQFjAA%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.tractormanuals.co.uk%252Fx573.html%26rct%3Dj%26q%3DJD%25202140%2520user%2520manual%26ei%3DiGw4TcvbKpKGhQeorvDwCg%26usg%3DAFQjCNGfNnSpJujzvVbUVTamD6zHapHjRQ
Válasz #1581. hozzászólásra
Külföldröl lehet rendelni postán küldik, drága lesz.
Sziasztok,van egy 2140 meg 3130ls tipusu jd sehol nem találok hozzá gépkönyvet a motorrol,valtóról valami röngen rajzot vagy valami robbantott katalogust erröl a két típusról vagy valami oldalt ahonan le tudnam tölteni
Válasz #1579. hozzászólásra
Hogy ott hagyod ócska vas gyanánt. De gonosz.
Válasz #1577. hozzászólásra
Miért pont MÉH-telepre???
Válasz #1576. hozzászólásra
Üdv!Az én adataim szerint,245-250 iker abroncsokkal:12580-Szimpla abroncsokkal:12500,kg. A 300,as:13500,kg.A 320,as:12580,kg. A 360,as:13080,kg.
Válasz #1576. hozzászólásra
menny el a egy MÉH telepre álj rá a mázsára és ott megmondja hány kg és mennyit kapsz érte vasba!
Milyen nehéz egy Rába pontosan???
Válasz #1574. hozzászólásra
rabas@citromail.hu
30/8501177
Hello ha valaki tudja Biga Imi elérhetőségét azt megköszönném.Irj sms-t vagy e-mailt 20/5177624.Köszi.