Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD394.94 FtCHF445.63 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
szerintem jó traki a Rába. Bár a mienk is hajlamos a bepattogásra, egyedi kerékkel. Le szeretnénk súlyozni a kerekek feltöltésével. De erről vki lebeszélt. A lehajtások cseppennek, de a legnagyobb hátránya a váltója. Egy powershifttel b@szott jó lenne......meg a jd motorral.
Sziasztok!
Mikor megérkezett a 250-es rába hozzánk a v8-as kirovval
szántott együtt.Fogadásból lett mérve a forduló.Az első évben ott volt a rába mögötte ,a másodikban le lett véve egy ekefej a rábáról , úgy volt mögötte ,a harmadik évben motorgenerál , a nyomába sem ér munkában ,főleg a
12 hengeresnek.
Persze nyugi bele tudod rakni!! Egy haver épp most szedte ki azt mondja igy legalább joban tud közlekedni értelmeseben fordul...!Ami igaz is hisz a mienk 8 kerékel és elöl difivel elég buta!!De még mindig egy D mercedes a kirov-hoz képest
válasz #17848 hozzászólásra ť | fokaaa küldte be 2010-09-01 09:49:14-kor
Kedves Fórumozók!
Tud valaki segíteni abban, hogy a Rába 300-on milyen technikai változások vannak a 250-hez képest?
Biga imi valószínüleg tudsz ebben segíteni!
Amire kiváncsi vagyok milyen élettartalmú és üzembiztos a D11-es motor. Vannak e ill. milyen konstrukciós hibák. A váltólya 10 v. 20 fokozatú? Mindegyiken van e TLT v. ez opció volt...
alkotmany@citromail.hu
Végül is azon gondolkodom az mind 1 is ... Csak az nem értettem , hogy nem e baj mikor tekergetik a kormányt a Rábán és az úgy oldal irányba hogy feszegeti az ekét...
nem tudom milyen széles a Rába ballonos kereke, de 650 széles gumival még simán lehet szántani, de ha jól emlékszem Szeni( pöttinger Pityu ) 710-essel szánt
3121 hozzászólás
Válasz #1413. hozzászólásra
Azt kihagytad hogy amellett hogy jobban viszi mint a rába még kevesebbet gázolajat is eszik
szerintem jó traki a Rába. Bár a mienk is hajlamos a bepattogásra, egyedi kerékkel. Le szeretnénk súlyozni a kerekek feltöltésével. De erről vki lebeszélt. A lehajtások cseppennek, de a legnagyobb hátránya a váltója. Egy powershifttel b@szott jó lenne......meg a jd motorral.
Válasz #1417. hozzászólásra
hanyas kirov tipusilag??
most is dolgozik??
Válasz #1417. hozzászólásra
Vajon miért
Válasz #1418. hozzászólásra
Ermike a Rába erényeit ecsetelte, tömören és velősen, kiragadva a legérdekesebb aspektusokat
Válasz #1416. hozzászólásra
simán
Válasz #1407. hozzászólásra
Sziasztok!
Mikor megérkezett a 250-es rába hozzánk a v8-as kirovval
szántott együtt.Fogadásból lett mérve a forduló.Az első évben ott volt a rába mögötte ,a másodikban le lett véve egy ekefej a rábáról , úgy volt mögötte ,a harmadik évben motorgenerál , a nyomába sem ér munkában ,főleg a
12 hengeresnek.
Válasz #1415. hozzászólásra
Idézzem?
Válasz #1409. hozzászólásra
hú delemaradtam!
Rajtad húzgálták?
bátya ez tény!!!!
Framest cucc előtt pattog a rába mint a ping ponglabda a Ferga meg repűl véle!!!!
Saját bőrömön tapasztaltam!
Álmodozz csak ermike!
Modikám ettől százszor durvább duma is van!
Egyébként poénnak szántam!
Bár 250 Le Rába a p.cs.ba sincs a 200 as Fergához képest!
EZT MOST LENDÜLETBŐL HOZTAD ÖSSZE, VAGY CSAK ÚGY???
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-09-02 22:18:11
A k-700ast nem kell annyira le írni !
Válasz #1404. hozzászólásra
Persze nyugi bele tudod rakni!! Egy haver épp most szedte ki azt mondja igy legalább joban tud közlekedni értelmeseben fordul...!Ami igaz is hisz a mienk 8 kerékel és elöl difivel elég buta!!De még mindig egy D mercedes a kirov-hoz képest
Válasz #1405. hozzászólásra
addig marad a hecc
difizár ha kanyarban lezár
akkor beza bezár
ott helyben a bazár
Válasz #1404. hozzászólásra
Nyugi , ha Biga Imi egyszer erre jár , majd mindenre válaszol...
Valaki jártas Rába 250 difizár szerelésben? Bármelyik hídba be lehet szerelni v. csak az újabb gömböjű hidakba?
Ki tudja mi a Rába 250 sárga színének gyári szinkódja?
Válasz #1400. hozzászólásra
Előre hozzuk...
Válasz #1397. hozzászólásra
kié a Rába komi????
válasz #17848 hozzászólásra ť | fokaaa küldte be 2010-09-01 09:49:14-kor
Kedves Fórumozók!
Tud valaki segíteni abban, hogy a Rába 300-on milyen technikai változások vannak a 250-hez képest?
Biga imi valószínüleg tudsz ebben segíteni!
Amire kiváncsi vagyok milyen élettartalmú és üzembiztos a D11-es motor. Vannak e ill. milyen konstrukciós hibák. A váltólya 10 v. 20 fokozatú? Mindegyiken van e TLT v. ez opció volt...
alkotmany@citromail.hu
Köszi mindenki
Inkább egy jobb váltó kéne a királynak.
Igencsak aktuális a kérdés mert épp most száltam ki belölle...!! Szerintem elsöre azt mondanám hogy jó-jó de egy kis erö még nem ártana bele!!
Válasz #1394. hozzászólásra
Válasz #1393. hozzászólásra
Itt volt 1 olyan sofőr akit így hívtak.
Válasz #1392. hozzászólásra
Á a RÖVID LÁB.
Válasz #1390. hozzászólásra
Talán a borsókombájn húzás tett be neki?
Válasz #1389. hozzászólásra
Köszi de már elkelt.
Jó traktor, itt egy Hdorogi ma. És itt a Hnánási testvére. Ép váltót cserélek rajta.
BIGA IMI !KATT IDE
Válasz #1386. hozzászólásra
5 fejes ,vontatott , elől hátul kerekes , Rabe Werk , hattyúnyakas megfelel ?
Válasz #1386. hozzászólásra
Szia ha a haverod egy félg fügesztet IH val beéri közepes álapotban akor a haveromnak van egy ha gondoljátok???
250-es rábához keres a barátom felujitásra szorulo 5-6 fejes ekét˘!
Válasz #1384. hozzászólásra
igen szerelhető, de még nem volt rá szükség, mert elég jól irtja így is , ugyanis 10cm-es a kapaosztás , de azt hiszem van olyan amelyiknek 8 cm
Válasz #1383. hozzászólásra
Az a kombinátor szerelhető kis lúdtalp kapákkal (teljes átfedéssel), hogy a gyomokat kivigye ?
Válasz #1382. hozzászólásra
a magágyat Kongs vibro val csinálom, de volt már rá példa , hogy csak boronába vetettünk ,persze kötött földön ez kizárt
Válasz #1381. hozzászólásra
Faxa...
A Magágy előkészítést mivel csinálod ? Azt is ezzel?
Válasz #1380. hozzászólásra
az én boronám 8.5 m és 195 lovas a traki , viszi könnyen mindenhol
Válasz #1378. hozzászólásra
Lehet súlya...
A Kovácskeres 2 soros boronához kemény földbe milyen lóerő kell méterenként?
Mondjuk a 8,2-hez elég volna 200le ?
Válasz #1377. hozzászólásra
Végül is azon gondolkodom az mind 1 is ... Csak az nem értettem , hogy nem e baj mikor tekergetik a kormányt a Rábán és az úgy oldal irányba hogy feszegeti az ekét...
Válasz #1376. hozzászólásra
amúgy ez olyan eke mint az enyém ( vf. kondor )
Válasz #1376. hozzászólásra
nem tudom milyen széles a Rába ballonos kereke, de 650 széles gumival még simán lehet szántani, de ha jól emlékszem Szeni( pöttinger Pityu ) 710-essel szánt
Válasz #1375. hozzászólásra
Gondolom már a ballonos kerekűhöz nem nagyon? Mert az valahogy félig nem a barázdában megy...
Válasz #1374. hozzászólásra
lehet
Rábához lehet használni függesztett , váltva forgató ekét ?