Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR414.59 FtUSD394.63 FtCHF445.24 FtGBP499.75 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
aha !!
nincs mese kell a széles kapaszkodo felület ezt az élet bizonyitotta többször is !!viszi a johni de bepattog nagyon könnyen az IH -tól!!
ez 1 rohadt dög !!
a ekét szétttöri ha kell a lazitot is viszi mint a xart de ez az IH ez mocsok
cimbike !!!!ajánlom neked az ikkerkerekzést!!!!!!az a mindene és akkor a RÁBA a király az IH tárcsa elött
mi is CSAK ikk. huzzúk különben patoghatnéka van !!
A rába ép atol jó hogy kevés baj van vele..!!Ne rontsd- il bonyolitsd meg ijenel!! Ha megcsinálnád akor egy ó divatu qvadrack -ot kapnál!!Aminek ép a járó szerkezete a gyengéje szóval??!
Azt sajnálom hogy a maglucerna aratást nem tudtam felteni akor beszélgetünk is rola de hiába!!Ezért is értékelem imit aki meg is tudja csinálni korekten és élvezhetöen!!Lehet hogy páját tévesztet..
Válasz #1038. hozzászólásra
Nagyon jó lene ha tudnék én is ijeneket késziteni!!Volna miröl hisz megy a meló de nincs mivel és fel sem tudnám teni sajnos.. Még jó hogy imi képsileli a rábásokat!!
Venni tudsz 2-3 millkóért, de mielőtt meg veszed egy tapasztalt rábással nézesd át ő tud ja hogy meg érdemes venni vagy nem. Csak egy példa motor fel újítás 1.5 millió allatt nem úszd meg és vagy be válik vagy nem.
Válasz #1028. hozzászólásra
Imi, mennyiből lehet szted összehozni most 1 üzembiztos rábát,nem vagyok tisztába az árakkal ezért kérdem.Tárcsázni meg lazítani kéne mert kezdünk besokallni 1 trakival.
Válasz #1029. hozzászólásra
Á csak senkit nem érdekelnek a napi események a videoim mert általában mindig csinálok egy kis filmet ami engem jelemez vagy ami itt folyik nap mint nap, egy egy kicsit be pörögtem hogy semmi enyire xar volna talán vagy nem érdekel senkit.hát ha nem akkor nem kell. mert szerintem a videó topik arrol kéne hogy szoljon hogy ki ki a maga videóját tegye fel mint én is.
Hát ilyen traktor.Itt egy 20 hekárost nyomtam ki 32cm mélységben 11óra alatt 400 liter gázolajjal.Ugyan ez más szögböl. Na és hetedikkel.Na és egy kicsit más ként ez mai felvétel.
3121 hozzászólás
Válasz #1071. hozzászólásra
Válasz #1071. hozzászólásra
elhiszem !!a henger se megy magától
Válasz #1069. hozzászólásra
A vaderstad cultus tette be neki a kaput, a megtaposott talajon úgy pattogott, mint a kukorica. Abba is kellett hagyni.
Válasz #1068. hozzászólásra
látod !!ez IH tárcsa friss kiadásban!
a traki adja magát
Válasz #1068. hozzászólásra
aha !!
nincs mese kell a széles kapaszkodo felület ezt az élet bizonyitotta többször is !!viszi a johni de bepattog nagyon könnyen az IH -tól!!
ez 1 rohadt dög !!
a ekét szétttöri ha kell a lazitot is viszi mint a xart de ez az IH ez mocsok
Válasz #1066. hozzászólásra
persze, ikerrel. 6,2es+rollex
Válasz #1065. hozzászólásra
a 8000 ikkerel huzta???
és hanyas a tárcsa??
Válasz #1063. hozzászólásra
náluk max 6.ban húzta a tárcsát, de volt h csak 5.ben, mert bepattogott. Ha gyorsak akartunk lenni, akkor a 8300as küldtem tárcsázni.
Válasz #1062. hozzászólásra
ha rábádra ráteszel 8 jó gumiju kereket a tárcsát elhuzza minden körülmények között !!pattogás nélkül!!
Válasz #1062. hozzászólásra
az 50 is pepattog
nincs rábánk de az a király a tárcsázásban !!azzal nem veheti fel a versenyt semmi !!!!
Válasz #1057. hozzászólásra
na, most 4650es pattog be, vagy van Rábátok is?
Válasz #1059. hozzászólásra
tudsz vhol Rába turkálót? P.ladány? Ebes?
Válasz #1058. hozzászólásra
Válasz #1058. hozzászólásra
nincs rá szükség !!!!
Válasz #1057. hozzászólásra
és folyadék sem kell a hátuljába?
Válasz #1056. hozzászólásra
cimbike !!!!ajánlom neked az ikkerkerekzést!!!!!!az a mindene és akkor a RÁBA a király az IH tárcsa elött
mi is CSAK ikk. huzzúk különben patoghatnéka van !!
Válasz #1055. hozzászólásra
A mi Rábánk egyedi kerekes, de nehéz munkagép előtt bepattog. Sznted mit tegyünk ellene? Ikerkerékkel kevésbé pattogna be? Vagy lesúlyozzuk?
Válasz #1050. hozzászólásra
A rába ép atol jó hogy kevés baj van vele..!!Ne rontsd- il bonyolitsd meg ijenel!! Ha megcsinálnád akor egy ó divatu qvadrack -ot kapnál!!Aminek ép a járó szerkezete a gyengéje szóval??!
szerintem lehetséges de 5-6 Rába ára lenne az átalakítás,ami azért elgondolkodtató
szerintem igen,az angoloknál,meg a hollandoknál divat az olyan.járj utána érdekes lehet!
Válasz #1051. hozzászólásra
Brainstorming!!!
mik nem járnak az agyadban
Lehetséges a Rábára háromszög gumihevedert tenni?
pl így:
rába 180 motor eladó érd:06303251482
Válasz #1047. hozzászólásra
Van a 2 között érezhető különbség?
Válasz #1046. hozzászólásra
Még annyira nem figyeltük.
Válasz #1045. hozzászólásra
Imi!
A 245ös, és 250es között észrevehető a fogyasztás különbség?
Válasz #1044. hozzászólásra
Én erre csak azt tudom mondani hogy nálunk csak a hatfejesek vannak és csak akkor szántunk ha megyen a Rába hat fejjel.
Nálunk egy cégnél ojan jol megy a szántás hogy a RÁBa 4 fejes rába kondort huz..
Láttatok e már ilyet?
Az új Rába Steiger
Válasz #1040. hozzászólásra
Ezt még magadnak se hiszed L.........
Válasz #1040. hozzászólásra
Azt sajnálom hogy a maglucerna aratást nem tudtam felteni akor beszélgetünk is rola de hiába!!Ezért is értékelem imit aki meg is tudja csinálni korekten és élvezhetöen!!Lehet hogy páját tévesztet..
Válasz #1030. hozzászólásra
Imi!
Mi nézzük mindig a videóidat az egész családdal.
Csak így tovább!
Válasz #1038. hozzászólásra
Nagyon jó lene ha tudnék én is ijeneket késziteni!!Volna miröl hisz megy a meló de nincs mivel és fel sem tudnám teni sajnos.. Még jó hogy imi képsileli a rábásokat!!
Válasz #1034. hozzászólásra
most néztem meg öket.....
SZUPEREK a videóid IMI HAJRÁ csinálj minél TÖBBET !!!!!!!!
Válasz #1033. hozzászólásra
De akkor abban már az adagoló is benne van.Vagyis az utolsó csavarig.
de ez nem a videó topik Imi
(amúgy faszák a videóid, meg is szoktam nézni őket, még akkor is ha nem a video topikba vannak)
Válasz #1032. hozzászólásra
Ja csúcs az avatarod.
Válasz #1032. hozzászólásra
Vágom én na itt egy mai termés.
Válasz #1031. hozzászólásra
Venni tudsz 2-3 millkóért, de mielőtt meg veszed egy tapasztalt rábással nézesd át ő tud ja hogy meg érdemes venni vagy nem. Csak egy példa motor fel újítás 1.5 millió allatt nem úszd meg és vagy be válik vagy nem.
Jól látod, csináljad őket ne szarozz nekem!
Lazítósakat is majd, meg mindenfélét.
MEGKELL ÖRÖKÍTENI A DOLGOKAT!!!!!
Sajnálom mint a kutya h. nem videóztunk, -tam meg fotóztunk, -tam a kezdetektől.... :-(((((((((((((((((((((((
Mindig közelről, talajt ahogy szakad fordul morzsolódik ... kapar a gép, ilyesmiket...
Vágod nem?
Tehát HAJRÁ!!!!!!!!
Imi, mennyiből lehet szted összehozni most 1 üzembiztos rábát,nem vagyok tisztába az árakkal ezért kérdem.Tárcsázni meg lazítani kéne mert kezdünk besokallni 1 trakival.
Válasz #1029. hozzászólásra
Á csak senkit nem érdekelnek a napi események a videoim mert általában mindig csinálok egy kis filmet ami engem jelemez vagy ami itt folyik nap mint nap, egy egy kicsit be pörögtem hogy semmi enyire xar volna talán vagy nem érdekel senkit.hát ha nem akkor nem kell. mert szerintem a videó topik arrol kéne hogy szoljon hogy ki ki a maga videóját tegye fel mint én is.
Zsír Imő.
Csinálj sok sok vidijót az utókornak Imő.
H. lássák így ment ez akkor...
Mi az a nyúl?
Azt ne emlegessed úgy bezabáltam vele anno h. ráse bírok nézni.............................
Válasz #1027. hozzászólásra
NYÚL.
Válasz #1026. hozzászólásra
Nem bírok végignézni 1et se.
Kivok lőve.
Csak az ujjak írnak..........
Na de a kedvedért 1 szántósat most...
A többit máskor ha fittebb ........
EZ EGY NYÚLÓKA HOGY MÉG MEG SE NÉZIK MEG NEM IS IRNAK RÁ. KAKA EZ ÍGY.
Hát ilyen traktor.Itt egy 20 hekárost nyomtam ki 32cm mélységben 11óra alatt 400 liter gázolajjal.Ugyan ez más szögböl. Na és hetedikkel.Na és egy kicsit más ként ez mai felvétel.
Válasz #1023. hozzászólásra
Még a teherautónak is becsületére válik ha 90el karistol .