Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR415.28 FtUSD395.1 FtCHF445.63 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1022. hozzászólásra
Tényleg!! Lehet hogy az ember teherautorol beszél?? Mi meg traktora gondoltunk? ! Mert a RÁBA gyártot teherautot is... Nemcsak R-STEIGERT!!!
Válasz #1020. hozzászólásra
Hát??? Talán itt lenne az esti mese ideje-- Mit jelent hogy RÁBA 90el?? Csak nem KM/H?? A RÁBA Az nem MB- nem JCB !!! Ja és ezek sem mennek anyit... ÉS ki lenne az a MARHA aki még bele is ül??!! IJeneket csak az mond aki még nem ült RÁBÁBA sosem!!!!!
én azt hallottam hogy lehet valahogy a rábán 1 kis átalakitással azt hogy 90-nnel menjen (ki mit hallott róla) meg mondom őszintén nem nagyon hiszek benne
Kösz... mondjuk engem az új lúdtalpkapás ára érdekelne és minimum 6méteres... Ráadásul már van hozzá még egy rövid tárcsa kiegészítés is opcióban . Az komoly lenne , de tuti rohadt drága ha Biga Imi-ék annyiért vették régen...
Az szép . Akkor most mennyi lehet egy 6 méteres + germadisc opcióval ? Nettó 10 millió ? Köszi a választ ... Lóerő igény mennyi volt (úgy látom 6 méteres volt nektek is)?
98-ba vettük 8-10 millió körül volt az ára.Főleg cukorrépa alá használtuk de mivel már két éve nincs így keveset használjuk anyagminősége nagyon jó munkája is nagyon jó.Ajánlom másoknak is.
Hello ! A BigaImi-t kérdezném , hogy a FRANQUET Synchrogerm-el meg vagy e elégedve ? A Rába után látom akasztva , gondolom a tiétek... Érdekelne , az ára , anyagminősége , munkája ... Ajánlod e másnak ,ilyenek. De bárki véleménye érdekel , ha tud róla valamit. Köszi
az a helyzet, hogy Én már jó pár dolgot-asszem- megosztottam itt másokkal és ezért megkaptam a magamét, így egyenlőre nem reklámoznám(egyenlőre). másoknak is összejön.....nyagassátok Őket.
azért nem merem reklámozni, mert már olvastam, hogy azért nem adja egyből nagyobbnak, mert a szűkös a hely(ha jól értelmeztem).
Válasz #971. hozzászólásra
Szia IMI! Már mondtam régen hogy nagy hekker vagy!!! Ha ezek a képek S.bogárdon készültek?? akkor én a bal oldali ban ültem nem rég!! Szerintem kár volt még ezeket a kerités mellé támasztani... Ezekbe a gépekben legjobban az tetszik hogy a motortol a hajtás normálisan van megoldva és igy nem tul nagy G keresztek is megteszik mert nincsennek a fejükre álitva!! Az árát azt nem kérdesztem mert siettem de RÁBA hejett biztos megtenné..
3121 hozzászólás
Válasz #1022. hozzászólásra
Tényleg!! Lehet hogy az ember teherautorol beszél?? Mi meg traktora gondoltunk? ! Mert a RÁBA gyártot teherautot is... Nemcsak R-STEIGERT!!!
Ez mese és még azt is kétlem amit én hallotam 2-3 éve hogy a teherautó váltóval megy 40-et .
Hát??? Talán itt lenne az esti mese ideje-- Mit jelent hogy RÁBA 90el?? Csak nem KM/H?? A RÁBA Az nem MB- nem JCB !!! Ja és ezek sem mennek anyit... ÉS ki lenne az a MARHA aki még bele is ül??!! IJeneket csak az mond aki még nem ült RÁBÁBA sosem!!!!!
én azt hallottam hogy lehet valahogy a rábán 1 kis átalakitással azt hogy 90-nnel menjen (ki mit hallott róla) meg mondom őszintén nem nagyon hiszek benne
EZ igy jó,RAU-8.4 7dikel.
Válasz #1016. hozzászólásra
4000 óra körül van benne mióta nálunk van nem volt gond.
Rába D-10 motoros ha munka közben a füstösmentes???? nem?
Biga Imi neked 2001-es mennyi üzemórás? Még nem volt hibái?
Válasz #1014. hozzászólásra
És nehéz is !
A Rába-Steiger az egy nagy nagy sárga-fehér traktor:))
Válasz #1010. hozzászólásra
Kösz... mondjuk engem az új lúdtalpkapás ára érdekelne és minimum 6méteres... Ráadásul már van hozzá még egy rövid tárcsa kiegészítés is opcióban . Az komoly lenne , de tuti rohadt drága ha Biga Imi-ék annyiért vették régen...
Válasz #1011. hozzászólásra
Csak nem akar nagyban sikerülni
Válasz #1009. hozzászólásra
Ez 10.000 juró 4m.-es
2000-es évjárat
Az szép . Akkor most mennyi lehet egy 6 méteres + germadisc opcióval ? Nettó 10 millió ? Köszi a választ ... Lóerő igény mennyi volt (úgy látom 6 méteres volt nektek is)?
Válasz #1006. hozzászólásra
98-ba vettük 8-10 millió körül volt az ára.Főleg cukorrépa alá használtuk de mivel már két éve nincs így keveset használjuk anyagminősége nagyon jó munkája is nagyon jó.Ajánlom másoknak is.
Válasz #1006. hozzászólásra
+ RABE KORMORAN eke hozzászólásokra is kiváncsi lennék...
Hello ! A BigaImi-t kérdezném , hogy a FRANQUET Synchrogerm-el meg vagy e elégedve ? A Rába után látom akasztva , gondolom a tiétek... Érdekelne , az ára , anyagminősége , munkája ... Ajánlod e másnak ,ilyenek. De bárki véleménye érdekel , ha tud róla valamit. Köszi
Válasz #1002. hozzászólásra
az a helyzet, hogy Én már jó pár dolgot-asszem- megosztottam itt másokkal és ezért megkaptam a magamét, így egyenlőre nem reklámoznám(egyenlőre). másoknak is összejön.....nyagassátok Őket.
azért nem merem reklámozni, mert már olvastam, hogy azért nem adja egyből nagyobbnak, mert a szűkös a hely(ha jól értelmeztem).
Válasz #1003. hozzászólásra
:)))))
Válasz #1000. hozzászólásra
Válasz #999. hozzászólásra
csak az a jó mester aki átt is adja a tudományát :))))))
Válasz #999. hozzászólásra
mondom Én, hogy botoljunk !!!!!!!!!!!!!
http://www.rabasteigerfoto.extra.hu/250.00_3403_87.09_seregelyes/03.jpg
Válasz #998. hozzászólásra
Hát mondom én hogy jobb vagy.!!!!!!!!!!!
Válasz #996. hozzászólásra
Válasz #995. hozzászólásra
Ez még csak én vagyok a másik még nem mozdult.
Válasz #991. hozzászólásra
Válasz #994. hozzászólásra
nem kell Nektek ennyi boronás simító !!!
egyet botoljunk már meg !!!!
Válasz #991. hozzászólásra
Válasz #992. hozzászólásra
Én már visszajöttem egyszer az elzárásból is !!!
Válasz #989. hozzászólásra
Te nagyobb heker vagy, áruld el a titkot mert igy csak jobb.
Válasz #990. hozzászólásra
sikerült nagyítanom.
Válasz #987. hozzászólásra
Elloptál engemet, ez én vagyok.
test :
Válasz #987. hozzászólásra
Egy barázdára.
Válasz #984. hozzászólásra
De a 976 jó lett azt hogy csináltad?
Válasz #984. hozzászólásra
Hát a 981 az lett.
Válasz #982. hozzászólásra
az a helyzet, hogy tesztelek és az első tiszta kép lett a tieid próbálom és homályosak lennének !!!!!
Válasz #981. hozzászólásra
Ez nem válasz.
Válasz #972. hozzászólásra
Válasz #978. hozzászólásra
Válasz #971. hozzászólásra
Szia IMI! Már mondtam régen hogy nagy hekker vagy!!! Ha ezek a képek S.bogárdon készültek?? akkor én a bal oldali ban ültem nem rég!! Szerintem kár volt még ezeket a kerités mellé támasztani... Ezekbe a gépekben legjobban az tetszik hogy a motortol a hajtás normálisan van megoldva és igy nem tul nagy G keresztek is megteszik mert nincsennek a fejükre álitva!! Az árát azt nem kérdesztem mert siettem de RÁBA hejett biztos megtenné..
Válasz #976. hozzászólásra
Na és hogy let nagy?
Válasz #972. hozzászólásra
Válasz #976. hozzászólásra
és megszületett !!!!!!!!!!!