Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kötött talajok egyik legprofibb ekéje, pedig van már vagy 30 éves modell ( az eredeti :-), viszont a fejek méretéből kifolyólag nagyobb teljesitmény igénnyel jelentkezik, mint hasonló méretű társai.
315 hozzászólás
Válasz #14. hozzászólásra
Én miért tudnám, na nyilatkozzál csak?:)
Válasz #13. hozzászólásra
Nálunk nincs domb. De Te is tudod a választ...
Válasz #12. hozzászólásra
Elvileg. Egyébként próbáltad már?
Válasz #11. hozzászólásra
Ne álmoggyá mán!!!:)))
Válasz #10. hozzászólásra
Akkor a 180 lóval elvileg 5 fejjel szaggatnék azt mondod? Bár föl is kell menni a dombra:):):)
Válasz #8. hozzászólásra
az IH könnyebb húzású, hozzá elég fejenként 25-30Lú is, igaz más a munka minősége is.
Válasz #3. hozzászólásra
komolyabb biza!
Válasz #7. hozzászólásra
Akkor több vagy kevesebb mint egy mélyszántóra szerelt IH-nak?
Válasz #5. hozzászólásra
KB: 35 Lú köll fejenként
Válasz #5. hozzászólásra
Attól függ...
Mennyivel akarsz száguldani pl..
Válasz #4. hozzászólásra
Szeva Josey!
Közép kötött talajon mennyi a lóerő igénye a condor ekének fejenként?
Válasz #1. hozzászólásra
Kötött talajok egyik legprofibb ekéje, pedig van már vagy 30 éves modell ( az eredeti :-), viszont a fejek méretéből kifolyólag nagyobb teljesitmény igénnyel jelentkezik, mint hasonló méretű társai.
nekem egy IHám van de azt nondják hogy a condor jobb
Válasz #1. hozzászólásra
nagyon jó ekék főleg az elődje az eredeti rw nekem olyan van csak az ágy ekéknek sajnos csak multjuk van két éve énsem használom arany tartalék
mi a véleményetek