Hirdetés
Fórum
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- MTZ 1221 traktor új
- Körbálázót, de milyet? új
- Claas Lexion vélemények új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Kukorica vetőmagok új
- Búza gyomirtása új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
334 hozzászólás
Hali fórumozok! Senki nem ismeri ezeket a Renault traktorokat?
Eddig állt a fészerben de most kellene talajmunkára.
Bármi érdekel vélemények tapasztalatok bármi mert eddig semmit nem találtam róla sehol.
Üdv. mindenkinek!
A múlt héten vásároltam egy RENAULT 103.14TS traktort és arra kérnék mindenkit aki ért hozzá vagy ismeri, hogy segítsen mert én csak be indítani tudom, elindulni és meg állni.
Bármi érdekel a róla:
katalógus, használati útmutató, de még az is nagy segítség lenne ha valaki le írna, hogy melyik kar micsoda a fülkében.
Urak.
Betegség miatt sajnos eladó sorba kerül a Renault 836RZ-nk, ikerkerékkel. Második gazda (2 éve van nálunk, de alig használtuk, a krisztit nyúztuk helyette, hosszú távra terveztük), valami 4800 körüli üzemóra van csak benne. 2002-es gyártás, 2003 tavaszi üzembe helyezés.
További részletek később, vagy: kordasz kukac kite.hu
Válasz #30. hozzászólásra
a főtengely végén lévő motorfordulat mérő szenzor
Válasz #29. hozzászólásra
Az első jeladó a motorban, az volt repedt!!!!!
Válasz #26. hozzászólásra
itt a pont annyi külömbséggel,hogy a jeladó volt repedt és rossz infót adott a vezérlőnek
Válasz #27. hozzászólásra
Egyszerű ez ,de mindig a " kályhától" kell elindulni.Nem mindig azt írják amit tapasztalnak,hogy kezdődött,hanem azt ami szerintük a baj lehet, így nehéz segíteni!
Válasz #25. hozzászólásra
Nem ilyen egyszerű a dolog ezeknél a mai "szaroknál" !!!!!! Én tavaly ősz óta cumiztam a kicsivel semmi hibakód és mégis rángatott, mintha nem kapna elég kaját!!!!
Válasz #16. hozzászólásra
Ha az adagoló rendesen nyomna akkor kellene indulnia!!!! Vedd le a főtengely elejénél lévő jeladó csatlakozóját fújd be kontakt spyvel és tedd vissza. Én most cumiztam azzal a jeladóval de majd máskor leírom az esetet.
Válasz #24. hozzászólásra
Nézd meg a búvárcsövet , vedd le a tászivattyúnál, fúj bele gyengén, majd ha működik erösen a tankban bugyborékolni kell a gázolajnak.
Válasz #22. hozzászólásra
nincs sima membrános tápszivattyú cserélve másikra a másik megy vele
Válasz #20. hozzászólásra
nemvolt előzmény szűrők csövek cserélve
Van rajta olyan szivatyu ami az adagolra küldi a gázolajat?Másik dolog, fehér átlátszo csövet kell tenni a tankra a szivo és a nyomo oldalra.Ha habos a gázolaj lehet keresni a hibát.
Válasz #19. hozzászólásra
pufogót nem zárja addig jár a motor amig kap motorinditót énnekem fogalmam sincs
Ez a hiba hirtelen, vagy más probléma is volt az üzemanyag ellátó rendszerben az az volt-e motor "lóerő gyengülés"???????
Válasz #18. hozzászólásra
Ezt gondoltam, csak vannak olyan motorok /avatarom/ amelyikek a kipufogót is elzárják, levegösen vagy elektronikával vezérelve, látni kéne, indulj el, s néz végig a motor indításátol a leállitásáig.
Válasz #17. hozzászólásra
elektromos vezérlésű adagoló vezérlőpanelen keresztül állítja meg a motort
Nem ismerem ,csak mint autószerelő, kérdezem a leálítás hogy működik, zárja az adagolót s a kipufogót? Ha igen akkor ott kéne szét nézni.
üdv: találós kérdés! (amire sajna nem tudom a választ) ares 826os traki nem indul füst nincs inditáskor adagoló nyom (bemérve)motorvezérlő jó másikon letesztelve hibakód nincs
Hát palika azért te sem kímélted a többi márkát a Claason kívül!
Gépkezelő a coola folyamatosan fikázza a claasot hát valamivel visszavágok.
Azért palika te is szeretsz másokat lenézni ám!
Az is apádé bazze! Még a földesúton sem hajthatod mert jogsid sincs még! Vigyázz pali gyerek most harapós kedvem van!
De arra nincs pézed mert csoró vagy de nekünk legalább van egy átcímkézett fos renault amit claas aresnak hívnak.
Nem is kell szar átcimkézett fos Renault! AKKOR FERGUSON INKÁBB! Azok beváltak már! :-DDDD
Haha!! :-)))
Coola akkor kuss te még ezt sem tudod megfizetni,nekem nagyon megfelel a claas ares de te tudod.
Coolának csak mtz-je van azzal hordja a trágyát! :-)))
Pesze majd megmondom,hogy lefikázzad! Másik is ezen a véleményen van róla! Kaphat a Renaulttól jobbat is!
Ernő találta a neten a Fendt.... témánál
http://totalcar.hu/tesztek/haszon/ceres345/
Coola teneked milyen géped van.Miért becsmérled a renaultot és a claasot talán volt már neked
Globalizáció! Még a Claas is JD motorral gyártja az átcimkézett Rönót mindig! Szégyen!!
Azrét adta a JD a motorját, mert saját eladási statisztikáját így jobban tudja szépíteni
ha olyan szar akkor a jd . mért adta amotorját szerinted azért hogy saját hirnevét rontsa