Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz endypapa #1277. hozzászólásáraKöszönöm válaszod! Ilyesmi pót tervem nekem is volt. Csak bíztam benne hátha kapok valahol legyártottat. Akkor marad a házi gyártás.
Válasz csoppika #1272. hozzászólásáraKözönöm a segítő válaszokat. A típus Orion 6. Sajnos önmagában a fog elkészítése, nem megoldás, mert egy 10-es köracél darabba van gyárilag befűzve a fog amit nem lehet kiszedni belőle, vagyis az újat sem lehet bele rakni.
Válasz ugariboss #1263. hozzászólásáraSip egyrotoros. De le kellene cserélnem valami nagyobbra. Azért a pz 4m-t elvitt, ez meg 250-300-at. nem haladós a henger bálázó előtt.
Válasz ugariboss #1261. hozzászólásáraAmit én használtam, volt minden. A burkolt valamivel másabbnak néz ki, hogy mit lehet hozzá kapni.........az elve ua.
Válasz endypapa #1260. hozzászólásáraEz nem kaparja bele a földet ugye?
Fogakat, alkatrészt lehet hozzá kapni?
Csillagkerekest adtam most el,ahelyett keresek másikat.
Válasz B.J. #1250. hozzászólásáraSima zsírt felhígítottam olajjal, hogy olyan nehezen folyós legyen. Ha beledugsz egy vékony pálcát, akkor legyen benne 2-4 cm. A krone gépkönyv szerint minden évben kell utánatölteni.
Sziasztok. A zárt hajtóműves rotoros rendsodróknál olajat, vagy zsírt kell használni a házban. Pld Kuhn, VN gépeknél? Nincs rajtuk nívópálca, nem tudom meddig kell lenni a házban az olajnak.
Válasz Full Random #1246. hozzászólásáraNekem a termósból volt 10 évig az a 165-ös lengyel kasza után 2 rendet vitt.Valamikor úgy volt hogy 500 euróig nem kellett vámot fizetni.De le kell érdeklődni,szerintem neked 20%-al olcsóbban oda kell hogy adják.
A nevesebb gyártók termékeit megnézni, hogy ők hogyan oldották meg szerkezeti elemeket azután nézni a kisebb gyártók termékeit, keresni a köztes megoldást.
Válasz mtz1221 #1245. hozzászólásáraNem életképtelen ötlet. +40km ahoz képest amit linkeltem. A 4 kerék mekkora szélességet fog fel? Ztr 140 után 2 rendet a 3.? -esetleg.
A hirdetésben euróban van megadva, azzal ott leher fizetni? Határon számlával simán át lehet hozni?
Válasz UE-28 #1237. hozzászólásáraKérdés mire találták ki.
Átmenetileg jó de kínlódni kell vele. Nagy rendet nem igen sodorsz vele, max 1-1-et. Alacsony a váz és begyűlik alatta aztán príma halmokat köp ki. Vastag rendet nem is hajlandó normálisan összeszedni. Ha kicsit tempózol akkor már sokat elhagy. A váza bili anyag.
Viszont olcsó, terített területet tűrhetően összeszedi. Ha más nincs meg lehet oldani a munkát vele.
Válasz ..MZ/X.. #1241. hozzászólásáraLentebb van kép, én már összeraktam nincs róla képem, semmi tömítés, annyira azért értek hozzá nyugi csak nem tudtam hogy kezdjek hozzá, mert még sose csináltam ilyet, de mostmár látom. Én se értem, hogy hogy gondolták a kenését, de fúrok egy lyukat ledugom a csövet aztán kap mindig zsírt.
Válasz Full Random #1235. hozzászólásáraAmik jók azok az olaszok, faza, enorossi stb, de ez nem török, lengyel árkategória.
A lényeg, hogy nagy legyen a csillagkerék átmérője és a váz magasan legyen. A legjobb az lenne ha hátulról lenne a kerék tengelye.
2 faluval odébb egy muki vett 4 kerekes fazát valami kínai 30-40 lovas kisgép után. Nagyon jó munkája van bitng vastag renden is. A csillagkerekek majd 1,5 m átmérőjűek és a váz is elég magasan van. Nem torkollik be mint a lengyel. Van rajta egy kerék a függesztőkeret alatt, így lehet úszóban hasítani vele.
Válasz ..MZ/X.. #1234. hozzászólásáraNyitott a kényszerpálya, az a két lemez van alul fölül és alattuk a pálya, tiszta por meg kosz volt minden odabenn.
Sziasztok, Létezik vállalható munkát végző függesztett csillagkerekes rendsodró?
Töröm a fejem venni egyet, alapvetően szolnoki 6 csillagoson gondolkodtam de visszaolvasva ezt félre teszem mert eléggé szidjátok s hagyom.
Erre mit mondanátok így képek alapján? Minden-minden gondolatotok érdekel! kiszemelt gép
AZért függesztett jöhet csak szóba mert mert 2-3-4 ezer négyzetméteres árokpartos 3 szögeket sodrok vele ztr 140 után. Eddig török 120+áfás rendsodróval sodorgattam amit kölcsön kértem de az nem az igazi, jobban gombócol mint a szolnoki.
Válasz subikiss #1233. hozzászólásáraA kényszerpálya egy zárt házban van olajfürdőben. Valószínűleg a karoknál valamelyik szimering/o-gyűrű/tömítés elment és elengedte az olajat.
A görgők zárt csapágyazásúak. Az olaj a kényszerpályát és a karok csapágyait vagy perselyeit keni.
Nekem is a lineren elkezdett taknyolni, meg lett tömve 00 zsírral azóta elvan.
Válasz subikiss #1229. hozzászólásáraSzerintem az zárt olajfürdős lesz. Nincs rajra feltöltő/leeresztő csavar?
A karok görgőit végig kellene nézni nincs-e köztük beteg a szárazon futás miatt.
1478 hozzászólás
Válasz endypapa #1277. hozzászólásáraKöszönöm válaszod! Ilyesmi pót tervem nekem is volt. Csak bíztam benne hátha kapok valahol legyártottat. Akkor marad a házi gyártás.
Válasz BZoly #1276. hozzászólásáraPalástnál flex neki, aztán kiütni. Ha kell melegíteni. Ha így sem jó, nem nagy ügy egy ilyen csapot csinálni.
Ő róla van szó.
Válasz csoppika #1272. hozzászólásáraKözönöm a segítő válaszokat. A típus Orion 6. Sajnos önmagában a fog elkészítése, nem megoldás, mert egy 10-es köracél darabba van gyárilag befűzve a fog amit nem lehet kiszedni belőle, vagyis az újat sem lehet bele rakni.
Válasz endypapa #1273. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz BZoly #1271. hozzászólásáraIdesüss mit találtam! Küldesz egyet mintának, oszt jóccakát.
http://www.bikorr.hu/rendsodro-es-rendkezel--fogak.html
Válasz BZoly #1271. hozzászólásáraValami gyártót, típist irhatnal, hátha könnyebb lesz. A niemeyer hasonnló, de sztem az hosszabb...
https://www.faie.at/landtechnik/landmaschinenteile/heugeraetezinken-ersatzteile/kreiselheuer-kreiselschwader/passend-zu-heuma/5007922/heuma-zinke-zu-wuester-sonnenrad?nogeo=true
Válasz BZoly #1270. hozzászólására
Szóval ilyet. :-D
Üdv! Ilyen rendsoró fogat keresek, de sehol sem találok, hátha tudna valaki segíteni.
Válasz gyurkavarga #1266. hozzászólásáraVan ilyen sodrónk. Katt a nevemre,hirdetésben van telószám. Tudok mesélni.
Válasz gyurkavarga #1266. hozzászólására.
sunce 9 csillagkerekes rendsodróról kérnék pár véleményezést/váz erősség, rendképzési minőség, kezelhetőség/
Válasz endypapa #1264. hozzászólásáraIlyen, csak kicsit régebbi.
Válasz ugariboss #1263. hozzászólásáraSip egyrotoros. De le kellene cserélnem valami nagyobbra. Azért a pz 4m-t elvitt, ez meg 250-300-at. nem haladós a henger bálázó előtt.
Válasz endypapa #1262. hozzászólásáraKöszönöm!
Ha meg szabad kérdeznem most milyen van?
Válasz ugariboss #1261. hozzászólásáraAmit én használtam, volt minden. A burkolt valamivel másabbnak néz ki, hogy mit lehet hozzá kapni.........az elve ua.
Válasz endypapa #1260. hozzászólásáraEz nem kaparja bele a földet ugye?
Fogakat, alkatrészt lehet hozzá kapni?
Csillagkerekest adtam most el,ahelyett keresek másikat.
Válasz endypapa #1258. hozzászólására
Válasz endypapa #1258. hozzászólására
Válasz ugariboss #1257. hozzászólásáraA nem burkolttal dolgoztam. Szépen tette a dolgát, csak már öreg volt, lógott a bele is:). Az 4 rotoros volt.
Ilyen rendszerű rendsodróval dolgozott már valaki?
Vélemények?https://auto.jofogas.hu/vas/Rendsodro_Pz_340_tipusu_86172271.htm
Válasz B.J. #1252. hozzászólásáraHíg zsír, melegen olyan az állaga mint a méznek.
Válasz B.J. #1252. hozzászólásáraPL EZ.
Válasz VMisi #1253. hozzászólásáraKöszi Misi!
Közben megnéztem a havernál, sima olaj (piros) van benne Kuhn GA. De nivo azon sincs!:)
Válasz B.J. #1250. hozzászólásáraSima zsírt felhígítottam olajjal, hogy olyan nehezen folyós legyen. Ha beledugsz egy vékony pálcát, akkor legyen benne 2-4 cm. A krone gépkönyv szerint minden évben kell utánatölteni.
Válasz ..MZ/X.. #1251. hozzászólásáraAz milyen?
Válasz B.J. #1250 hozzászólásvára
Nekünk az ilyen hajtóművekben nullás zsír van.
Sziasztok. A zárt hajtóműves rotoros rendsodróknál olajat, vagy zsírt kell használni a házban. Pld Kuhn, VN gépeknél? Nincs rajtuk nívópálca, nem tudom meddig kell lenni a házban az olajnak.
Válasz Full Random #1246. hozzászólásáraNekem a termósból volt 10 évig az a 165-ös lengyel kasza után 2 rendet vitt.Valamikor úgy volt hogy 500 euróig nem kellett vámot fizetni.De le kell érdeklődni,szerintem neked 20%-al olcsóbban oda kell hogy adják.
Válasz _NB_ #1247. hozzászólásáraLemaradt, ez ha jól látom az olasz rendsodró másolat talán török.
A nevesebb gyártók termékeit megnézni, hogy ők hogyan oldották meg szerkezeti elemeket azután nézni a kisebb gyártók termékeit, keresni a köztes megoldást.
Enorossi
Wolagri (videós nem állt a helyzet magaslatán :)
Termometal
(egyik sem ajánlat, nincs tapasztalatom velük)
Válasz mtz1221 #1245. hozzászólásáraNem életképtelen ötlet. +40km ahoz képest amit linkeltem. A 4 kerék mekkora szélességet fog fel? Ztr 140 után 2 rendet a 3.? -esetleg.
A hirdetésben euróban van megadva, azzal ott leher fizetni? Határon számlával simán át lehet hozni?
Válasz Full Random #1235. hozzászólásáraGyere át hozzánk futóval adára,és nem sokkal többért vehetsz újat.Normális anyagból,kerékmérettel.
Mak kiralj,/Termometal.
Válasz UE-28 #1237. hozzászólásáraKérdés mire találták ki.
Átmenetileg jó de kínlódni kell vele. Nagy rendet nem igen sodorsz vele, max 1-1-et. Alacsony a váz és begyűlik alatta aztán príma halmokat köp ki. Vastag rendet nem is hajlandó normálisan összeszedni. Ha kicsit tempózol akkor már sokat elhagy. A váza bili anyag.
Viszont olcsó, terített területet tűrhetően összeszedi. Ha más nincs meg lehet oldani a munkát vele.
Válasz ..MZ/X.. #1241. hozzászólásáraLentebb van kép, én már összeraktam nincs róla képem, semmi tömítés, annyira azért értek hozzá nyugi csak nem tudtam hogy kezdjek hozzá, mert még sose csináltam ilyet, de mostmár látom. Én se értem, hogy hogy gondolták a kenését, de fúrok egy lyukat ledugom a csövet aztán kap mindig zsírt.
Válasz Full Random #1235. hozzászólásáraAmik jók azok az olaszok, faza, enorossi stb, de ez nem török, lengyel árkategória.
A lényeg, hogy nagy legyen a csillagkerék átmérője és a váz magasan legyen. A legjobb az lenne ha hátulról lenne a kerék tengelye.
2 faluval odébb egy muki vett 4 kerekes fazát valami kínai 30-40 lovas kisgép után. Nagyon jó munkája van bitng vastag renden is. A csillagkerekek majd 1,5 m átmérőjűek és a váz is elég magasan van. Nem torkollik be mint a lengyel. Van rajta egy kerék a függesztőkeret alatt, így lehet úszóban hasítani vele.
Válasz subikiss #1236. hozzászólásáraDobj róla pár képet.
A két lemez burkolat között van a pálya? Karok konzolján alul felül tömítés?
Válasz subikiss #1236. hozzászólásáraIgen. A belinkelt prospektusban Pro Line és Compact Line változatok vannak. A tiéd sima Andex 463 tipus.
Válasz UE-28 #1237. hozzászólására5 csillagkerekes zöld-sárga.
Válasz UE-28 #1237. hozzászólására5 csillagkerekes zöld-sárga.
Válasz Full Random #1235. hozzászólásáraNekem új, lengyel volt, nettó 100 at megért, és arra amire kitalálták arra maximálisan jó.
Kertek, szabálytalan kis parcellákba jó, ha nem mész 25-el a disznótúrásban baja sem lesz és nem is nagyon hagy el.
Mégegyszer hangsúlyozom, hogy ár érték arányban amire kitalálták jó!
Válasz ..MZ/X.. #1234. hozzászólásáraNyitott a kényszerpálya, az a két lemez van alul fölül és alattuk a pálya, tiszta por meg kosz volt minden odabenn.
Sziasztok, Létezik vállalható munkát végző függesztett csillagkerekes rendsodró?
Töröm a fejem venni egyet, alapvetően szolnoki 6 csillagoson gondolkodtam de visszaolvasva ezt félre teszem mert eléggé szidjátok s hagyom.
Erre mit mondanátok így képek alapján? Minden-minden gondolatotok érdekel!
kiszemelt gép
AZért függesztett jöhet csak szóba mert mert 2-3-4 ezer négyzetméteres árokpartos 3 szögeket sodrok vele ztr 140 után. Eddig török 120+áfás rendsodróval sodorgattam amit kölcsön kértem de az nem az igazi, jobban gombócol mint a szolnoki.
Várom válaszaitokat)
Válasz subikiss #1233. hozzászólásáraA kényszerpálya egy zárt házban van olajfürdőben. Valószínűleg a karoknál valamelyik szimering/o-gyűrű/tömítés elment és elengedte az olajat.
A görgők zárt csapágyazásúak. Az olaj a kényszerpályát és a karok csapágyait vagy perselyeit keni.
Nekem is a lineren elkezdett taknyolni, meg lett tömve 00 zsírral azóta elvan.
Válasz ..MZ/X.. #1231. hozzászólásáraA kényszerpálya vagy a görgők a zártak?
Válasz ..MZ/X.. #1231. hozzászólásáraITT is zárt olajfürdőt ír a 463-ra.
Válasz subikiss #1229. hozzászólásáraSzerintem az zárt olajfürdős lesz. Nincs rajra feltöltő/leeresztő csavar?
A karok görgőit végig kellene nézni nincs-e köztük beteg a szárazon futás miatt.
Válasz subikiss #1229. hozzászólásáraA pálya kenése akkor oké lesz. A görgőket, a zsírzás miatt kérdeztem, de akkor az is oké.
Válasz subikiss #1228. hozzászólásáraFém csapágygörgők vannak, vagy nem tudom hogy hívják, zártak, ezt kérdezted?