Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Agrárjog új
- Mtz műszakiztatás új
- Termőföld kisajátítása autópálya épités miatt! új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Műtrágya árak új
- Portálfejlesztés / Gépház / Fórum használat új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
Cikkajánló
Hirdetés
![Mini gazdaságtól a nagyüzemig, mindenhol kiváló alternatíva ez a környezetkímélő termésnövelő +VIDEÓ Mini gazdaságtól a nagyüzemig, mindenhol kiváló alternatíva ez a környezetkímélő termésnövelő +VIDEÓ](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/8967/cikk_78967/humikal_ind_fill_540x300_0.jpg)
Mini gazdaságtól a nagyüzemig, mindenhol kiváló alternatíva ez a környezetkímélő termésnövelő +VIDEÓ
Áttörő siker a komplex talajjavításban.![Új adók 2025-ben – van, ahol kerítésadót vezettek be Új adók 2025-ben – van, ahol kerítésadót vezettek be](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9158/cikk_79158/keritesado_fill_540x300_0.jpg)
647 hozzászólás
Tegnap hallottam, hogy a repce ára emelkedni fog /a mai tőzsdén nem úgy néz ki/, és jövő héten 8-al fog kezdődni az ára.
Úgy legyen!
Válasz #45. hozzászólásra
én meg a tavalyi 40 kuki helyett idén 90-et vetettem. nem régen még azt hittem, hogy rossz döntés volt
Válasz #44. hozzászólásra
Én semmilyen repcét se szeretnék most,meg búzát se,csak kukoricát.Sajna a területeim felén búza van.
Válasz #43. hozzászólásra
HÁT NEM SZERETNÉK EGY CSOMÓ LEFUJT REPCÉT MAGAMNAK IJEN IDÖ JÁRÁSBAN!!
Tegnap végeztünk a repcével 13 q az átlag még jó hogy lekötöttük 83 nál ennek is meggy le az ára rendesen.
Válasz #41. hozzászólásra
AKOR TE SZERENCSÉS VAGY.. FELÉNK SOKAL KEVESEBB!!
Ma végezztünk a repcével bruttó 35g lett. A vize 9-12 között változott.
Válasz #39. hozzászólásra
Pfff...Még nem vágják , de reméljük az legalább jó lesz....
Válasz #38. hozzászólásra
Búzaminöségről tudsz valamit? Milyen felétek?
Válasz #37. hozzászólásra
Még vagy 56(40 le van már)... Búzák 20-40q a környéken , de a legtöbb 25-30q... Kiábrándító a tavalyi 60 után...
Válasz #36. hozzászólásra
És sok van ? Repce ?
Meg akkor milyenek lesznek a kalászosok ?
Válasz #35. hozzászólásra
Több mint karcsú...és nem kissé hangulat romboló... Tavaly ez Bruttó 310-et hozzott , ugyanezzel a tech.-val...
Válasz #34. hozzászólásra
Bakker !!!!! Az igen karcsú !!!!!
5q-s Repce az jó??? és ez nézett ki az egyik legjobbnak... A többieknek se nagyon üti meg a tizet. Tavaly itt simán 25-ök voltak...
Válasz #32. hozzászólásra
Itt a legtöbb eddig 4 hektáron átlag 54 q !!! És ez most nem poén !
Válasz #27. hozzászólásra
CSAK???
Válasz #30. hozzászólásra
Csak egy 18ha-os táblába volt repcém(hála az égnek)
Válasz #26. hozzászólásra
Ha ez az átlag mennyi a min. ?????
Válasz #28. hozzászólásra
Jó nektek!
Válasz #27. hozzászólásra
Jaj! Ezt kihagytam:
:DDDDDD
Válasz #26. hozzászólásra
Felénk meg 40mázsás átlagok vannak.
Tegnap levágtuk a repcét az átlag 14.5q/ha, 10.5-ös vízzel.
Válasz #21. hozzászólásra
Itt is ki vannak uígy kelve...
Válasz #23. hozzászólásra
ITT is kiáztak a repcések.. pedig minden nap próbálkoznak lassan repül!!
Ma egy területem letúrtam, a másiknál meg a rohadt eső kizavart ! Mind a kettő kapott rendesen jeget anno. Egyenlőre annyi, hogy lehet búzákból nem lesznek ilyen átlagok.
Válasz #21. hozzászólásra
ÚÚÚ b. meggg!
Még le sincs vágva, de már ott a pergési árvakelés ! :
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20090630175334_P1010703.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20090630175405_P1010704.JPG)
A héten ha nem esik elkezdjük...én se számítok 1t-tól többre...
Nálnuk még minden zöld. Kéthét múlva pirítjuk kb a repcét ha az idő is úgy engedi. Hamarabb tuti nem.
Itt gyönyörűek,soha az életben nem voltak ilyen jók a repcék. Remélem nemfog elpattogni a fele.
Válasz #17. hozzászólásra
Hogy álltok a repce vágásával,vagy elkezdtétek már a betakarítását?
Felénk sajna már lehet vagdosni a kényszerérett , gombaölő vagy rovarölőszer hiányos repcéket... Az átlagok elszomorítóak , az árak még jobban... Kb 5-8q és mindegy , hogy milyen technológia meg mennyi műganéjjal... Mondjuk biztos lesznek itt-ott 15-20 mázsásak is talán...
Felénk van 1-2 TSZ akinek 100ha felett van kint repce.Az idő mindig közbeszólt.
Pénteken még láttam kint lévő repcét!!!! Nem nagy darab volt az igaz.
Kb. elszámolta magát a maszek. Most már nemigen lesz aki átszerelje neki a kombájnt.:-((((
A tőzsdén ma 11090ft volt.
Válasz #12. hozzászólásra
jánossomorján a lidy 103000-et mondott
10500ft-ot de azt mondta a felvásárló,hogy emelkedni fog az ára Sopron környékén.
felétek mennyit adnak a repcéért?
Válasz #8. hozzászólásra
ma hozta a postás az irásos ajánlatot, ebbe már 2.5 mill van, de még mindig sok
Válasz #8. hozzászólásra
az a baj, hogy most üres a kassza és ugye pénz nélkül nem lehet alkudni
itt az aratás
csak egy HV-6011 van meg egy ifa billencsből átalakított pótom
most spekizek egy 8.3-on, ami 1.5 mill egy nagyon jó
Válasz #4. hozzászólásra
Szia Géza! Egy éve 4 fejest vettem ezen a pénzen! Beszéltem az egyik fiatal szegánással,újjabb áremelések vannak kilátásban! Van még a régiből készlet alkudj velük!
Válasz #6. hozzászólásra
Én azt hittem, hogy ők overummal foglalkoznak.
Válasz #5. hozzászólásra
OVLAC
Válasz #4. hozzászólásra
Milyen ekére?
Válasz #1. hozzászólásra
Hello Feri!
ezek a szegánások nagyon elvannak szállva az árakkal
egy 3 fejes VF ekére már 2.700.000-at mondanak
nálunk már vágtak,de csak a gyöngebbekből/12-15mázsa/ha),nem volt desziklálva 13.5-ös vizzel,tele zöld becődarabokkal,le is álltak vele. várbalog-albertkázmér
Sziasztok!
Engem is a repce betakarítás érdekelne, hogy valahol elkezdődött már? Milyen átlaggal? És az ország melyik részén?
Belevágott már valaki a repcébe?Desszikáltatok,vagy ragasztót használt-e valaki?Vannak e hozam adatok?Érdekelne!