Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409 FtUSD392.62 FtCHF440.14 FtGBP493.83 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz kukaccsosz #2982. hozzászólásáraInkább csak ott vannak ahol a szomszédnak letárcsázott zöldítése van. Rapid cs-t fújtam, az sem sokkal jobb. Mivel érdemes?
Válasz Mf-es? #2978. hozzászólásáraEzekkel ha már kikeltek a repce gyomirtók nehezen boldogulnak.
A belkar jó lehet, a repce 6 leveles korától.
Ha kisebb akkor osztott kezelés.
Vigyázni kell vele mert orrba vághatja a repcét is.
Nincs tartamhatása ami majd a még ki nem kelt tavaszra megerősödött tipikus repce gyomok ellen lehet gond (ebszikfű, pipacs, galaj stb.)
Válasz kukaccsosz #2965. hozzászólásáraÉn holnap v holnapután délután nyomom. Leopard+proteus mix megy. Remélem ha utána kel hernyó, pár napig elviszi őket... Ma megyünk pockozni. Megjelentek a mocskok...
Igaz én nem repcezek, de látom a határt és felénk még egy repce tábla se kelt ki, mondjuk nem is tudott volna mert zéró a talaj nedvesség. Felénk az utóbbi 3 évbe rosszak voltak a repcek és idén se indulnak jól. Továbbra se vonz, maradok a gabonanal. Egyszer próbáltam a repcét akkor se kelt ki.
Válasz Nyomasek Bobo #2957. hozzászólásáraSzép ez a Repce! Simán elfogadnám, erre már csak vigyázni kell! Én még csak ma kezdtem vetni, jön egy kis lehűlés, meg nincs mire várni sajnos idő van. Jó, összeért talaj van neki, de a felső 5cm száraz sajnos, esőt viszont nem ígér.
Válasz Nyomasek Bobo #2961. hozzászólásáraSzombaton már fújtam bogárra Karate zeonnal, de holnap reggel megyek megnézni, nincsen e balhé. A Napraforgó aratásával törődtem, nem volt időm elszaladni megnézni.
Egysziküre /árvakelésre/ Agil lett kitéve.
Válasz Sk Laci #2959. hozzászólásáraNincs nagy bogár nyüzsgés a táblán. Szembe haver most kezdte szántani az arvakelést... A napokban a ganézás ütemében lefogy. Marad a mellette levő mustáros olajretkes zöldítés. Biztos nagyobb nyüzsi lesz. Várom a repcedarázs nyüveket. Még nem fujtam semmivel. Holnap/pénteken orkán lesz, remélem nem most kezdik el zabálni. Egysziküzni is kéne.
Válasz Sk Laci #2959. hozzászólására Ez a nem szántott, gyatrábban kelt. A szántott 2ha jobban kikelt, de most már kicsit kisebb. Gondolom elment a víz...
Srácok. A Leopardhoz mehet Nonit? Ugye azt irja nem ionos nedvesítő. Nos a Trend az az, de az nincs itthon. Nonit van pár éve. De a gugli hallgat róla(meg minden oldal), hogy a Nonit ionos vagy sem... Itt egy szép cikk, amiből fó..fasz se derül ki e téren.
Válasz sirhanzoltan #2948. hozzászólásáraJövőre marad az Avaunt meg a Mospilan... A felszívódok közül...Ennyi... Ja még Mavrik duo(mavrik és mospilan analóg)...gondolom feltűnt hogy magában már mindkettővel voltak problémák..
Aztán a rezisztencia veszély miatti szerváltást nem tudom hogyan fogjuk tartani(miből)
Itt az egyik üzletkötő mesélte, hogy a környékükön volt egy gazda, tavaly ősszel azt mondta nem fog felszívódót fújni. Kora tavaszig álomszép(volt) a repcéje...aztan lefeküdt. Kitárcsázta.
Szóval a tervem jövőre 1-2 ha repce, aztán ha kukás lesz, én befejeztem.
3499 hozzászólás
Válasz Dns8 #2988. hozzászólásáraNagy májerok betáraztak mindenből mindig...
Válasz Dns8 #2993. hozzászólásáraVégre vlm normális cég aki minőségi szettel vonul ki.
De ki a tulaj profi szakember hö?
Válasz Nyomasek Bobo #2996. hozzászólásáraButisan+Command vetés után.
Válasz Tom250 #2995. hozzászólásáraElőfordulhat. Mivel fújtad idáig?(ha mégse kelne ki)
Repce 4.-én lett elvetve, kb 40%-ka ki van kelve most kapott 29mm esőt,
esélyes hogy ami eddig nem kelt, az még kikel??
Válasz kukaccsosz #2979. hozzászólásáraIkarus?Az van is itthon.
Válasz envagyok2 #2990. hozzászólására
Elején van a joker zúzóhengere.
Válasz envagyok2 #2989. hozzászólásáraNe reklámozd, mert áprilisban lejárt mindene... mint a nurelle nek...
Válasz Sk Laci #2987. hozzászólásáraFebruár-ig van
Válasz Dns8 #2988. hozzászólására39es hogy bírkózik a tigerrel? hiányzik az orráról a tárcsa?
Válasz Dns8 #2988. hozzászólásáradaskort
Válasz kukaccsosz #2985. hozzászólásáraKöltői a kérdés jövő ilyenlor mit fújunk a repcére
Válasz kukaccsosz #2985. hozzászólásáraBiscáya még legálisan használható? Nincs betiltva?
Válasz kukaccsosz #2985. hozzászólásáraJa, ezekre gondoltam, de mondom hátha pár bolhára valami olcsóbb is jó lesz.
Válasz Büresz #2984. hozzászólásáraHa kapsz meg proteus, biscaya vagy inazuma.
Válasz kukaccsosz #2982. hozzászólásáraInkább csak ott vannak ahol a szomszédnak letárcsázott zöldítése van. Rapid cs-t fújtam, az sem sokkal jobb. Mivel érdemes?
Válasz kukaccsosz #2965. hozzászólásáraMilyen rovarölőt használsz?
Válasz Büresz #2980. hozzászólásáraViszi de mivel nincs tartamhatása jön az elpusztultak helyére másik.
Válasz kukaccsosz #2965. hozzászólásáraNálam meg a vaddisznók. Jól megturkálják foltokban
Válasz kukaccsosz #2979. hozzászólásáraFury viszi a repcebolhát? Mert nem igazán írja.
Válasz Mf-es? #2978. hozzászólásáraEzekkel ha már kikeltek a repce gyomirtók nehezen boldogulnak.
A belkar jó lehet, a repce 6 leveles korától.
Ha kisebb akkor osztott kezelés.
Vigyázni kell vele mert orrba vághatja a repcét is.
Nincs tartamhatása ami majd a még ki nem kelt tavaszra megerősödött tipikus repce gyomok ellen lehet gond (ebszikfű, pipacs, galaj stb.)
Válasz kukaccsosz #2977. hozzászólásáraÁltalános gyomok.Csattanó maszlag.paré félék,meg ilyesmi.
Válasz Mf-es? #2975. hozzászólásáraSok lehetőség van. Kérdés milyen gyomok vannak kikelve és mi várható?
Válasz Nyomasek Bobo #2973. hozzászólásáraMelóból hazafele megsasoltam. Bogár, hernyó nincs a zöldítéssel/árvakeléssel szomszedos részen. A "peték" az levéltetű..
Válasz kukaccsosz #2974. hozzászólásáraNekem van kelőfélbe,meg 4 leveles repce egybe,vegyesen.Ezt mivel lehetne gyom irtani?
Válasz Nyomasek Bobo #2972. hozzászólásáraVálaszoltam e-mailben
Válasz Nyomasek Bobo #2972. hozzászólásáraHernyót nem láttam tehnap este, de a szélében van pete?(lehet levéltetű volt?) És vasarnap hetfőn nem leszek..
Válasz Nyomasek Bobo #2971. hozzászólásáraKukaccsősz! Ikarus, proteussal mehetne egybe???
Válasz Nyomasek Bobo #2970. hozzászólásáraHát valtozott. Ikarus leszbproteussal... 2 nap alatt rohadt sok paré kelt...
Válasz kukaccsosz #2965. hozzászólásáraÉn holnap v holnapután délután nyomom. Leopard+proteus mix megy. Remélem ha utána kel hernyó, pár napig elviszi őket... Ma megyünk pockozni. Megjelentek a mocskok...
Válasz kukaccsosz #2965. hozzászólásáraNem csúnya
Mondjuk az enyém már márciusban így nézett ki.
(Igaz azt tavaly vetettem )
Válasz mocsencsi1 #2966. hozzászólásáraLehet rakok hekinként.2-3liter tavaszról maradt nitrosolt. Csak maradt benne valami, és esetleg nem csipi meg...
Igaz én nem repcezek, de látom a határt és felénk még egy repce tábla se kelt ki, mondjuk nem is tudott volna mert zéró a talaj nedvesség. Felénk az utóbbi 3 évbe rosszak voltak a repcek és idén se indulnak jól. Továbbra se vonz, maradok a gabonanal. Egyszer próbáltam a repcét akkor se kelt ki.
Válasz Nyomasek Bobo #2958. hozzászólásáraA nonit a Na+ miatt ionos szerintem, pár kg műtrágya jobb.
Nálunk már megjelentek a repcében az álhernyók és van bolha is.
Ma megkapják a magukét.
Válasz Nyomasek Bobo #2957. hozzászólásáraSzép ez a Repce! Simán elfogadnám, erre már csak vigyázni kell! Én még csak ma kezdtem vetni, jön egy kis lehűlés, meg nincs mire várni sajnos idő van. Jó, összeért talaj van neki, de a felső 5cm száraz sajnos, esőt viszont nem ígér.
Válasz Nyomasek Bobo #2957. hozzászólásáraAzonnal hívjál megy egy sörre, mert ha ebből nem lesz repce akkor soha soha nem iszok többet!
Válasz Nyomasek Bobo #2961. hozzászólásáraSzombaton már fújtam bogárra Karate zeonnal, de holnap reggel megyek megnézni, nincsen e balhé. A Napraforgó aratásával törődtem, nem volt időm elszaladni megnézni.
Egysziküre /árvakelésre/ Agil lett kitéve.
Válasz Sk Laci #2959. hozzászólásáraNincs nagy bogár nyüzsgés a táblán. Szembe haver most kezdte szántani az arvakelést... A napokban a ganézás ütemében lefogy. Marad a mellette levő mustáros olajretkes zöldítés. Biztos nagyobb nyüzsi lesz. Várom a repcedarázs nyüveket. Még nem fujtam semmivel. Holnap/pénteken orkán lesz, remélem nem most kezdik el zabálni. Egysziküzni is kéne.
Válasz Sk Laci #2959. hozzászólására Ez a nem szántott, gyatrábban kelt. A szántott 2ha jobban kikelt, de most már kicsit kisebb. Gondolom elment a víz...
Válasz Nyomasek Bobo #2957. hozzászólásáraSzép. Nálunk örülnénk az ilyen repcének. Nagyon gyatrán kel.
Srácok. A Leopardhoz mehet Nonit? Ugye azt irja nem ionos nedvesítő. Nos a Trend az az, de az nincs itthon. Nonit van pár éve. De a gugli hallgat róla(meg minden oldal), hogy a Nonit ionos vagy sem...
Itt egy szép cikk, amiből fó..fasz se derül ki e téren.
Válasz apuci #2955. hozzászólásáraMai
Válasz Nyomasek Bobo #2950. hozzászólásáraÉn is szorítom vissza, annyi lesz amennyi a forgó miatt szükséges. Utálom, egyre macerásabb.
Válasz Nyomasek Bobo #2954. hozzászólásáraSzép ződ!
Válasz Nyomasek Bobo #2953. hozzászólásáraA búza már sorol...ahogy látszik is..
Válasz apuci #2951. hozzászólásáraA legfrissebb: szept. 11.
Válasz apuci #2951. hozzászólásáraMiről?
Válasz Nyomasek Bobo #2950. hozzászólásáraMutass már képet!
Válasz sirhanzoltan #2948. hozzászólásáraJövőre marad az Avaunt meg a Mospilan... A felszívódok közül...Ennyi... Ja még Mavrik duo(mavrik és mospilan analóg)...gondolom feltűnt hogy magában már mindkettővel voltak problémák..
Aztán a rezisztencia veszély miatti szerváltást nem tudom hogyan fogjuk tartani(miből)
Itt az egyik üzletkötő mesélte, hogy a környékükön volt egy gazda, tavaly ősszel azt mondta nem fog felszívódót fújni. Kora tavaszig álomszép(volt) a repcéje...aztan lefeküdt. Kitárcsázta.
Szóval a tervem jövőre 1-2 ha repce, aztán ha kukás lesz, én befejeztem.