Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.23 FtUSD385.36 FtCHF429.18 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Több éves tapasztalat,hogy kihagyom a hengert,azért mert porositja a felső réteget,ami csapó eső hatására vastag vart hoz létre a felszínen! Keléshez nem optimális!A rapidokon kell tuni jól beállitani a nyomkövető boronát!!
Igazából a vetőmagcsávázásnak még távol kellene tartani a bolhát,de ebben az évben minden ellenkezőleg történik! Még nincs mit permetezni! legalább is nem látom értelmét!
Szép estét mindenkinek!
Repcével kapcsolatban: Tegnap járt nálam egy cég-képviselő/vetőmagos/ ,tőle hallottam,hogy a Dunától keletre alig keltek a repcék,nagyon sok vetésnek már vége!Nagy gazdaságokban is rossz a helyzet!
ne aggódj tavaly a munkahelyemen belebasztuk olyan rögös földbe hogy mondtam is a fönökömnek hogy ebböl semmi sem lesz. csapadék 3-4 hétig semmi . mégis jó termés lett!
Válasz #254. hozzászólásra
meg a vágottak leeresztetik az utolsó pocsolyát is
üresek itt is a kanálisok,folyókba épphogy az aljukon van valami.
Minden viz atrohan az országon.
Ezért nincs itt eső.
Nyugaton az összes folyó tele van fenékküszöbbel meg tározóval,ha akarják megfogják a vizet ha nem kell ránkengedik,mint nemrégen óváron.
Válasz #248. hozzászólásra
nekünk is sokszor elviszi a duna az esőt tőlünk
de ti még rosszabb helyzetbe vagytok.
Itt azt beszélik a helyi tudálékosok hogy a légifolyosó miatt kevés a csapadék.
3499 hozzászólás
Válasz #298. hozzászólásra
Most néztem,még csírába se indult a mag.
Van akinek már eszi a bolha meg a darázs a cuccot?mert én most megyek adni a pofájuknak mert van benne rendesen!
Válasz #296. hozzászólásra
Kösz, de jövőre hamarébb küld. Az idei évi vetést nem hiszem, hogy jövőre le kell aratni.
Válasz #293. hozzászólásra
Szabolcs , táblázat tetszik , hasznos????????
Taníts meg légyszi......
Szabályosan rettegek az esőtől.
A csapótól meg főleg.
Minden bajom okozói.......
Válasz #292. hozzászólásra
Több éves tapasztalat,hogy kihagyom a hengert,azért mert porositja a felső réteget,ami csapó eső hatására vastag vart hoz létre a felszínen! Keléshez nem optimális!A rapidokon kell tuni jól beállitani a nyomkövető boronát!!
Válasz #291. hozzászólásra
Itt még a rapidost is mindig lehengerezik...
Válasz #290. hozzászólásra
Igazából a vetőmagcsávázásnak még távol kellene tartani a bolhát,de ebben az évben minden ellenkezőleg történik! Még nincs mit permetezni! legalább is nem látom értelmét!
Válasz #289. hozzászólásra
Mivel kezeled bolhára???
Válasz #288. hozzászólásra
Kikelt,de egyenetlen,meg ezek a geci bolhák kajálják!Ősszeségében azt mondta a kolléga,hogy örüljek,és rakjam össze a két első lábam!
Válasz #284. hozzászólásra
A tied kikelt???Láttam az udvarba elszórva repcemagot,gondolom akkor Te is vetettél...Meg avval a 18milcsivel csak kikel-t...:-)))
Ma 1 kicsit portyáztam.
A Rapidosok foltosak.
Tehát mondhatjuk h. xarok.
Amit forgób.val vetettek az tuti.
Tehát tök ua. a szitu mint tavaly.
Válasz #285. hozzászólásra
Oké!
Na hello!!!Holnap délután meg leszel látogatva..:-))Ja szigeti zöldségfélékkel amit majd kapsz,csak óvatosan mert föggőséget okoz!!!:-))))))
Válasz #283. hozzászólásra
Szép estét mindenkinek!
Repcével kapcsolatban: Tegnap járt nálam egy cég-képviselő/vetőmagos/ ,tőle hallottam,hogy a Dunától keletre alig keltek a repcék,nagyon sok vetésnek már vége!Nagy gazdaságokban is rossz a helyzet!
Válasz #279. hozzászólásra
Helo
Az enyém az 2-4leveles körüli állapotba van.Nem korán van még azt regulátorozni? Gyomirtóval már voltál rajta?
10% alfametrin 5000 ft/l+áfa 0,1L/ha dózis (500ft/ha költség) ---> www.agroyal.hu
Válasz #279. hozzászólásra
Jó neked,úgylátom az első próbálkozás se sikerül.
Válasz #275. hozzászólásra
A Perenalt bevonták.Tudom még van készlet.
Válasz #278. hozzászólásra
Nekem 6-8 leveles.Aug 26.-án volt vetve.Holnap után mehetek regulátorozni.
Ma néztem a repcét,még meg se indult a mag.Szept.5.én vetve.
Válasz #276. hozzászólásra
hÁT SRÁCOK MINDEN EGYES NAPAL AMI CSAPADÉK NÉLKÜL TELIK ROMLIK A REPCE ESÉJE..
hali mindenkinek
híj fel megmondom 20/9726-571
én sultánt használok agillal vagy fusilede forte val :)
a perenalnak mennyi a literje?
Válasz #273. hozzászólásra
Oké egyszer is értettem :O Csak kérdeztem hátha
Válasz #270. hozzászólásra
nem!
Válasz #270. hozzászólásra
nem!
őszi gyomirtószert keresek ami viszi a gabona árvakelést is, a gyomok 2leveles állapotba vannak kb.
Válasz #261. hozzászólásra
Nem te dzsaltál hétfőn este a makai úton egy Lexion előtt Johnival meg asztal hordó kocsival rajta asztallal??
Válasz #268. hozzászólásra
Itt nem lesz eső még 2 hétig.
Mindenki az újravetésen agyal, illetve mi legyen benne helyette. :-((((((((((((
Válasz #266. hozzászólásra
Ennek se ártana egy nagy eső!Majd hétvégén tán :O
10% alfametrin 5000 ft/l+áfa ---> www.agroyal.hu
Válasz #265. hozzászólásra
45 hekiből ez van.
ne aggódj tavaly a munkahelyemen belebasztuk olyan rögös földbe hogy mondtam is a fönökömnek hogy ebböl semmi sem lesz. csapadék 3-4 hétig semmi . mégis jó termés lett!
Én már két hete vetettem el azt még semmi!! Azóta 5mm esett, de az egyenlő a nullával...Valaki nem tudja hogy a mag így meddig bírja a földben???
Válasz #260. hozzászólásra
szeva!
Láttam ma a traktorotokat csíkolni a 43-mas mellett a kiskerteknél!
Hali.
Ma néztem én is a repcét már látszanak a művelő utak :)
Ma csináltam képeket a repcéről...........
Válasz #246. hozzászólásra
Hát Neked avval a 18 milivel kijön...Nem???
meg a vágottak leeresztetik az utolsó pocsolyát is
üresek itt is a kanálisok,folyókba épphogy az aljukon van valami.
Minden viz atrohan az országon.
Ezért nincs itt eső.
Nyugaton az összes folyó tele van fenékküszöbbel meg tározóval,ha akarják megfogják a vizet ha nem kell ránkengedik,mint nemrégen óváron.
Válasz #253. hozzászólásra
:-DDDD
Akkor holnap kitelepítem a légvédelmi rendszert.......:-)))
Válasz #252. hozzászólásra
akkor neked is azok hajtsák el a felhőket
erre még nem gondoltál?
Válasz #251. hozzászólásra
Akkor itt nálunk keresztül kasul folyosó lehet :DDDD
Válasz #251. hozzászólásra
Minden nap annyi 1000-t kapnék amennyi repcsi elrepül felettünk, szarnék az egész földtúrásba !!!!
Válasz #248. hozzászólásra
nekünk is sokszor elviszi a duna az esőt tőlünk
de ti még rosszabb helyzetbe vagytok.
Itt azt beszélik a helyi tudálékosok hogy a légifolyosó miatt kevés a csapadék.
Válasz #249. hozzászólásra
Már én is megszórtam volna, de nincs vizem.