Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.68 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz VMisi #3257. hozzászólásáraVogel ékgyürűséhez képest,nem a minőségben van külömbség,hanem a nedves talajt nem birja öszel a vogel,sokszor megállt a magágykészités eső után.
A Joker gumi-hengerrel kiváló megoldó eszköz.
Válasz szanberg #3251. hozzászólására4m-s csukható Horsch-prontót a t-130 is vitte,pedig 3500kg a tábla súlya gumirozott hengerrel,szállitási helyzetben azért okosan kell menni,de kiválló probléma megoldó eszköz.
Válasz *** HM *** #3250. hozzászólásáraNem bírja azt a Zetor, ollyan régi vogelt vettünk tavaly cimborámnak mint a mienk csak 3 méteresben épen elég neki az is, 1800 kiló azt hiszem.
Az 5 méteres az sokkal nehezebb, T180-as valtra nem tudta felemelni mert billent hanyat meg 7618-as Ferguson sem, 6495-el vitték szomszédok egyszer kipróbálni 1200-as orrsúllyal fronthidrón, nekünk is 1000-es van a 6497-en nélküle instabil ez is. 8270Xtrára meg nemkell súly akkor sem mozdul meg de az más kategória.
35-38mázsa körül mértük valamikor régen úgy emlékszem.
Válasz Sk Laci #3247. hozzászólásáraAkkor föltesszük előre az ellensúlyt...5ös eke formájában háhá
25q biztos mehet..... nehezebb meg biztos nincs is a Földön 4esbe...
Válasz *** HM *** #3246. hozzászólásáraTegnap láttam egy első generációs Vogel Terradisc-et Szolnokon Axial udvarba. Nem mai darab, itt ott volt már bütykölve, 5 méteres, függesztett csukhatós. Biztos nem nagy pénz lehet.
Válasz *** HM *** #3246. hozzászólására4 m-es csukhatós tárcsánál a 200 pacis traktor is megemelgeti az első kerekeit, a 4 hengeres Zetor eljárja vele neked a "hatyutáncot".
Válasz VMisi #3244. hozzászólásáraHát konkrét árat egyelőre még nem tudok,holnap lesz beszélve a kereskedővel!De a használtakból kiindulva,de mondom nekem elég a kisebb lap átmérőkkel + 3pontfüggesztésel!
Válasz RkTomi #3241. hozzászólásáraHát úgy nagyjából minden! Tárcsa vásárlás előtt állunk elsősorban vetés előkészítésre kellene ősszel tavasszal meg tarlóhántásra!Nagylapos nem kell mert mélyen nem akarjuk húzni arra ott a V-tárcsa! Nézegettem videókat róla és nagyon tetszik a munkája szinte alig keveri bele a szármaradványt de semmi nem marad állva utána, báris a videókon ezt láttam!150le után kellene 4m-es szerintem jó lenne! Szóval ha van bárkinek valami tapasztalata róla szívesen fogadom!Egyébként ha van a felsorolt melókra jobb márka az is érdekel! Persze csak elérhető áron!
Válasz reklam001 #3222. hozzászólásáraEgy rettenetesen nehéz, hosszú gép. 2 éve néztem egyet használtan, 3 m - es függesztettet nem birta emelni a 160 lovas Zetor, átalakították féligfüggesztettre.
Válasz Kisvuk #3216. hozzászólásáraAz uniának is van 3 fajtája.
A TL tényleg egy könnyű kis tárcsa.
A txl már pont jó (3 méteres 20 q, függesztettben)
A txxl meg már kb 1000kg/m, ami becsületes és 660-as lapok.
Amúgy semmi gond szerintem a lengyellel ha vannak rajta jó fajta lapok meg jó csapágyak. Legyen állítható a két sor eltolhatósága egymáshoz képest. Ezt talán egyszer kell csak beállítani a tulaj talajaihoz, de fontos.
Válasz Kisvuk #3216. hozzászólásáraKölcsönbe volt nálunk pár éve. Több helyen volt erösitve már a váza, meg a tárcsalapok csak hosszára szaladtak a földbe, talajmüvelés nem volt. A gumihurkákkal volt valami gond. 175 lovas gép ugy szaladt a 6 méteressel hogy csak na. 5 méteres terradiscel meg ha olyan a körülmény alig bir a 175 lo.
Válasz Vinkó75 #3214. hozzászólásáraJah ott körül vannak. Van kibelezett leharcolt is. Csak nincs nagyon annyi egyszerre. A 2,5 még kipréselhető. Plussz ott a fuvar+felújítás.
Válasz reklam001 #3210. hozzászólásáraAgromasz Bt 30 ékgyűrűs hengerrel kb 1420kg ha jól rémlik kb 1,5 Milla plusz áfa
Sokorónak ugyan ilyen széles tárcsája ékgyűrűs hengerrel 1530 kg ára 2.4 Milla plusz áfa
A kérdés pedig az hogy megéri e a plusz 100 kg azt a 900000Ft-ot?
6360 hozzászólás
Válasz Feri #3259. hozzászólásáraViszont nincs olyan jó rögtörő képessége.
A tandem, dupla U hengeren nem gondolkodtál?
Válasz VMisi #3257. hozzászólásáraVogel ékgyürűséhez képest,nem a minőségben van külömbség,hanem a nedves talajt nem birja öszel a vogel,sokszor megállt a magágykészités eső után.
A Joker gumi-hengerrel kiváló megoldó eszköz.
Mi a véleményetek a palada 3200 rővidtárcsárol vagy inkáb hagyományost
Válasz jamo #3255. hozzászólásáraFel se tűnt! Jóra kell gondolni!
Szóval Feribácsi, különbség?
Válasz jamo #3255. hozzászólásárabocsi-elirtam.
Válasz Feri #3253. hozzászólásáraNem joker akart lenni? A pronto vetőgép.
Válasz Feri #3253. hozzászólásáraA vogelhez képest milyen a pronto? Vettél?
Válasz szanberg #3251. hozzászólására4m-s csukható Horsch-prontót a t-130 is vitte,pedig 3500kg a tábla súlya gumirozott hengerrel,szállitási helyzetben azért okosan kell menni,de kiválló probléma megoldó eszköz.
Válasz GREVEN #3248. hozzászólásáraMennyiért adták? Lehet elkéne hoznom azt is, szerintem finom munkában nincsen jobb a piacon ezektől.
Válasz *** HM *** #3250. hozzászólásáraNem bírja azt a Zetor, ollyan régi vogelt vettünk tavaly cimborámnak mint a mienk csak 3 méteresben épen elég neki az is, 1800 kiló azt hiszem.
Az 5 méteres az sokkal nehezebb, T180-as valtra nem tudta felemelni mert billent hanyat meg 7618-as Ferguson sem, 6495-el vitték szomszédok egyszer kipróbálni 1200-as orrsúllyal fronthidrón, nekünk is 1000-es van a 6497-en nélküle instabil ez is. 8270Xtrára meg nemkell súly akkor sem mozdul meg de az más kategória.
35-38mázsa körül mértük valamikor régen úgy emlékszem.
Válasz Sk Laci #3247. hozzászólásáraAkkor föltesszük előre az ellensúlyt...5ös eke formájában háhá
25q biztos mehet..... nehezebb meg biztos nincs is a Földön 4esbe...
Válasz GREVEN #3248. hozzászólására2.3
Szasza hány mázsa a vogel?
Mird meg holnap...
Válasz *** HM *** #3246. hozzászólásáraTegnap láttam egy első generációs Vogel Terradisc-et Szolnokon Axial udvarba. Nem mai darab, itt ott volt már bütykölve, 5 méteres, függesztett csukhatós. Biztos nem nagy pénz lehet.
Válasz *** HM *** #3246. hozzászólására4 m-es csukhatós tárcsánál a 200 pacis traktor is megemelgeti az első kerekeit, a 4 hengeres Zetor eljárja vele neked a "hatyutáncot".
Függ 4 m csukható profi vas melyik gyártóknak van használtok ilyet vlk?
Válasz VMisi #3244. hozzászólásáraHát konkrét árat egyelőre még nem tudok,holnap lesz beszélve a kereskedővel!De a használtakból kiindulva,de mondom nekem elég a kisebb lap átmérőkkel + 3pontfüggesztésel!
Válasz Gazda12 #3242. hozzászólásáraAzt gondoltam, hogy ez egy drága tárcsa. Mi az elérhető ár?
Válasz Gazda12 #3240. hozzászólásárahívj fe, van a portán, elmondom a tapasztalataimat, telszám van a hirdetésembe.
Válasz RkTomi #3241. hozzászólásáraHát úgy nagyjából minden! Tárcsa vásárlás előtt állunk elsősorban vetés előkészítésre kellene ősszel tavasszal meg tarlóhántásra!Nagylapos nem kell mert mélyen nem akarjuk húzni arra ott a V-tárcsa! Nézegettem videókat róla és nagyon tetszik a munkája szinte alig keveri bele a szármaradványt de semmi nem marad állva utána, báris a videókon ezt láttam!150le után kellene 4m-es szerintem jó lenne! Szóval ha van bárkinek valami tapasztalata róla szívesen fogadom!Egyébként ha van a felsorolt melókra jobb márka az is érdekel! Persze csak elérhető áron!
Válasz Gazda12 #3240. hozzászólásáraMi lenne a konkrét kérdés?
Rabe field bird-röl valakinek valami tapasztalat?
Válasz rcsabi1988 #3238. hozzászólására30 6475753
Válasz mgte #3237. hozzászólásáraTudnal adni egy telefonszamot? Felhivnalak ,lenne pár kerdesem ha lehetseges.Köszi
Válasz rcsabi1988 #3235. hozzászólásáraHasználom koja1@freemail.hu
Sziasztok! Fekete kötött talajra 560-as vagy 660-as tárcsa lapot érdemes használni?
Expom Goliat 5m es rövidtarcsát hasznal valaki? Ha igen lenne kozzá pár kerdesem.Előre is köszi !
sziasztok! érdemes pallada 3.2-es tárcsát venni?
Válasz reklam001 #3232. hozzászólásáraSőt nem hogy benne van a dologba ha nem szó szerint nagy hangSÚLYT vet a dologba...
Válasz kis Zombi #3231. hozzászólásáraTudom-tufom az is benne van.
Válasz reklam001 #3228. hozzászólásáraA súly egy dolog, a hossza is számít. Az erőket fogalma gondolom nem ismeretlen.
Pallada contra expom goliat?
Válasz reklam001 #3226. hozzászólásáraigen
Válasz kis Zombi #3227. hozzászólására1800 kg a 3 méteres papír szerint. De ez után is utánna nézek, h elbírja. 4 méterest csakis félig függ.be.
Válasz reklam001 #3222. hozzászólásáraEgy rettenetesen nehéz, hosszú gép. 2 éve néztem egyet használtan, 3 m - es függesztettet nem birta emelni a 160 lovas Zetor, átalakították féligfüggesztettre.
Válasz határjáró #3225. hozzászólásáraNeked ilyen van?
Akpil Bison XL nagyon jó kis tárcsa.
Kedden kezdődik az újvidéki mezőgazdasági kiállítás.Szánjatok rá egy napot,ott is látni több fajta törököt is komolyabbakat is.PL 1
Tolmet Astat tárcsáról véleménye, tapasztalata vkinek?
Válasz Kisvuk #3216. hozzászólásáraMég az Expom Goliat ami nagyon hívogató...
Válasz Kisvuk #3216. hozzászólásáraAz uniának is van 3 fajtája.
A TL tényleg egy könnyű kis tárcsa.
A txl már pont jó (3 méteres 20 q, függesztettben)
A txxl meg már kb 1000kg/m, ami becsületes és 660-as lapok.
Amúgy semmi gond szerintem a lengyellel ha vannak rajta jó fajta lapok meg jó csapágyak. Legyen állítható a két sor eltolhatósága egymáshoz képest. Ezt talán egyszer kell csak beállítani a tulaj talajaihoz, de fontos.
Válasz Kisvuk #3216. hozzászólásáraKölcsönbe volt nálunk pár éve. Több helyen volt erösitve már a váza, meg a tárcsalapok csak hosszára szaladtak a földbe, talajmüvelés nem volt. A gumihurkákkal volt valami gond. 175 lovas gép ugy szaladt a 6 méteressel hogy csak na. 5 méteres terradiscel meg ha olyan a körülmény alig bir a 175 lo.
Válasz reklam001 #3218. hozzászólásáraIrtam email ben választ
Válasz Kisvuk #3213. hozzászólásáraA súlyra pedig 3192. hozzászólás
Válasz Vinkó75 #3214. hozzászólásáraJah ott körül vannak. Van kibelezett leharcolt is. Csak nincs nagyon annyi egyszerre. A 2,5 még kipréselhető. Plussz ott a fuvar+felújítás.
Válasz GREVEN #3212. hozzászólásáraVan itt kolléga akinek van unia ha benéz ide talán mond róla valamit.Neked volt negatív tapasztalat valamivel?
Válasz GREVEN #3212. hozzászólásáraMonduj lehet h rossz volt a faszinak a típus választás, vagy a sebesség. Nem láttam meló közben.
Válasz reklam001 #3211. hozzászólásáraGyanítom Németbe találni. Igaz nettó 2-3 körül indul. Természetesen 3 méteres...https://www.mascus.hu/mezogazdasagi-gepek/hasznalt-tarcsas-boronak/lemken-rubin-9-300/fzjlewnr.html
Válasz reklam001 #3210. hozzászólásáraAgromasz Bt 30 ékgyűrűs hengerrel kb 1420kg ha jól rémlik kb 1,5 Milla plusz áfa
Sokorónak ugyan ilyen széles tárcsája ékgyűrűs hengerrel 1530 kg ára 2.4 Milla plusz áfa
A kérdés pedig az hogy megéri e a plusz 100 kg azt a 900000Ft-ot?
Válasz Kisvuk #3208. hozzászólásáraUniat kerülném.
Válasz Vinkó75 #3209. hozzászólásáraA Lemken meg egy vagyon, de ha az ember kifogna egy jó használtat az fasza lenne.