Hirdetés
Fórum
- Fiat 180-90-es traktorok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Grubber új
- Milyen gépek a JUMZ traktorok? új
- Talajművelés gépei - tárcsa választás: Horsch, Amazone vagy Väderstad? új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Búza termény felvásárlási árak új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- S.O.S. új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
3428 hozzászólás
Válasz zollfeco #2070. hozzászólásáraAz RS-09-es kéthengeres motorján 9,5X950-es ékszíj van gyárilag, de ha már nem csak a dinamó van benne hanem át van alakítva generátorosra akkor mérni kell.
Válasz imre.bondor #2056. hozzászólásáraSzia! Hogy tört el?
Innét nézve ez egy tipikus fáradt törés...
Válasz Jazso84 #2071. hozzászólásáraszóval az első kép és az utolsó van meg eredetiben.
Válasz Jazso84 #2071. hozzászólásáranem azt csinálja a rendszer amit szeretnék. Meg kell szokni.
Válasz Jazso84 #2071. hozzászólásáraFeltöltötte, remélem meg is jeleníti .
Ezekből az első és a második eredetiben is megvan.
Szkennelve megvan mindhárom.
Jazsó84 kérlek vegyük fel a kapcsolatot emailon.
fod.krisztian@gmail.com
én is gyűjtöm a könyveket.
Boldog Újévet minden RS-09 kollégának
Válasz krisz444 #2066. hozzászólásáraSzia!
A 2 hengeres 3 féle kezelési könyv borítóját nem tudnád be scenelni? hátha valamelyik hiányzik a gyűjteményünkből.
Üdv!
Igaz,hogy warchalowskim van, de szerintem a 2 hengeres motorok egyeznek. A kérdésem lenne,hogy milyen méretű ékszìj kell rà?
Válasz imre.bondor #2062. hozzászólásáraÉn most perselyeztem az enyémet Dunakeszin. A szerelésben tudok segíteni, alkatrészem nincs.
Válasz karibácsi #2067. hozzászólásáraHali! Pontosan mi az ami érdekelne?
Ha lehet folytassuk email-ban.
fod.krisztian@gmail.com az elérhetőségem
Válasz krisz444 #2066. hozzászólásáraHelo ! engem a 4 hengeresé érdekelne : Kössz!
Üdv mindenkinek az oldalon.
Birtokomban van az rs-09 traktorhoz mindenféle magyar nyelvű könyv
A kéthengereshez 3 féle kezelési
egy alkatrész katalógus
egy javítási könyv
A 4 hengereshez egy kezelési
egy javítási ami a motorjához van
és egy alkatrész katalógus
Elérhető vagyok
fod.krisztian@gmail.com email címen
Válasz GSA #2052. hozzászólásáraSzia!
Még azt szeretném megkérdezni hogy az RS hátsó kerekére milyen széles gumit lehet felrakni (max)ami még normálisan is áll rajta.
Nekem egy IH traktorra lenne felszerelve.
Válasz imre.bondor #2062. hozzászólásáraÜdv!
Kattintás a Húsfutár nevére ott találsz hirdetéseket és tel számot. Mindjárt beszélhetsz is vele.
Válasz imre.bondor #2062. hozzászólásáraTőled teljesen délre.Mélykút.Próbálkozz a Kiskőrösi címmel.Van itt nálunk is aki javítja őkel,lehet van neki,vannak bontottak.Vagy a Nagy -traktor Kft.Kérdezz rájuk.Kecskemét.
Válasz medikus #2061. hozzászólásáraKértem már Tőle az elérhetőségét.
Én Vác mellett vagyok, Sződligeten.
Hús futár merre lakozik? Tudod?
Imre
Válasz imre.bondor #2060. hozzászólásáraHús futár.Kiveszed az irányító karból azt az 1 csavart,és lefelé kiütöd! Helyileg merre vagy?
Válasz medikus #2059. hozzászólásáraJa, talált süllyedt.
Kérdések:-
- Kitől vegyek tengelyt, mivel ez már az újabb fajta?
- Mennyire bonyolult cserélni?
De alapvetően az 1. kérdés a lényeg, mert amit valamikor összeraktak, azt szét is lehet szedni..:)
Válasz imre.bondor #2058. hozzászólásáraCseréhez kérsz segítséget!Akkor ki akarod venni!
Válasz medikus #2057. hozzászólásáraNem, tengelyt keresek.
Bocs, hogy félreérthető voltam. Ma reggel sikerült kitörnöm.
Imre
Válasz imre.bondor #2056. hozzászólásáraMire gondolsz? Menjünk el kivenni azt az 1 csavart?
Sziasztok!
Ennek a cseréjéhez kérek segítséget.
Imre
Válasz Hús Futár #2042. hozzászólásáraSzia!
SOS kérek elérhetőséget, nekem ma reggel tört ki a jobb oldali.
Köszi
Imre +36 20 529 6250
Válasz GSA #2052. hozzászólásáraNagyon köszönöm válaszod.
Válasz kisromoda #2051. hozzászólásáraKrómozott szárat lehet venni, de ha van felétek munkahenger javító cég akkor én rendbe tetetném és akkor egy darabig kiszolgál!!
Válasz Batuka #2050. hozzászólásáraSzia!
A tehermentesítő átmérője 160 mm. Az osztókör 6x205, az anyák 18x1,5 menettel, és szférikus felfekvéssel készültek.
Szalaggal mértem, nem vállalok garanciát :)
Üdv: GA
Sziasztok,Rs-hez hátsó hidraulika munkahengert keresek 1db-ot olyat ami minden emelökarhoz tartozott egy.Ha valakinek esetleg akad és szivesen megválna töle kérem jelezze.Enyémnek sajnos a kromozott szára megrozsdásodott és nem végzi már a dolgát.
Tisztelt RS tulajdonosok!
Legyen szíves számomra valamelyikőtök megírni az RS hátsó felniének tehermentesítőjének és a 6 csavar osztókörének méretét.(mm)
Előre is köszönöm.
Szép estét,kellemes ünnepeket kívánok minden RS -09 es kollégának.Lenne 2 db Harckocsi kerekem eladó ,120 cm magas,30 széles,Rs ,K25 ,és más mezögazdasági gép alatt is látam már.Újszerű állapotban vannak a gumik,nap és fagymentes helyen van tárolva.Nagyon jó kapaszkodó mintája van a gumiknak.Telefonon mindig elérhetö vagyok.30-243 5005 Üdv mindenkinek.
Minden RS -es kollégának Kellemes Karácsonyt kÍvánok !!!
Válasz gyulagyorfi21 #2046. hozzászólásáraHogy segítsünk ha nem tudsz olvasni????
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni rs o9 2 hengereshez hol tudok vásárolni alkatrészeket Magyarországon??
Válasz kisromoda #2037. hozzászólásáraKis
kőrösön a Penny markettel szemben.
Válasz kisfröcs #2038. hozzászólásáraAgro-Twin 92 Kft.
Cím: Kiskőrös 6200, Klapka György utca
Telefon: (78) 413-448
Válasz medikus #2040. hozzászólásáraIgazad van tök fordítva írtam.
Volna pár eladó RS cuccom
2 darab új tipusú könyöktengely
1 darab régi típusú könyöktengely kerékaggyal és súlyokkal
éredeklődni telefonon nálam van még jó pár cucc ahogy kerülnek elő teszem fel majd folyamatosan .
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-12-19 09:47:02
Válasz kisfröcs #2039. hozzászólásáraVagy bal kanyar,és jobbra,az erdőtelki elágazás után!
Válasz kisromoda #2037. hozzászólásáraHa Akasztó felől jössz , a benzinkúttól kb 500 m.-re van egy jobbos kanyar és pont a kanyarban van balra ez a alkatrészbolt
Válasz kisromoda #2037. hozzászólásáraAz a Alkatrész bolt Kiskőrösön van tf:78/413-448 Mobil pedig30/3-181-958 majdnem mindent lehet kapni.
Helló,úgy halottam hogy Akasztón vagy nem mesze töle van mezőgazdasági gépbolt ahol lehet rs-hez alkatrészt vásárolni.Aki tud vagy hallott róla az tudna nekem egy címet és telefonszámot küldeni.
Előre is köszönöm
Helló mindenkinek!
Nincs valakinek egy képe vagy rajza a hidraulika rendszerről? Vagy nincs valakinek egy javitási könyve nem horibilis összegért.
Elöre is köszi a segitséget!!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni jász nagykun szolnok megyében tud valaki egy jó gép műhelyt ahol rs 09 es 2 hengeres v motort javítanak ?
Válasz dido #2032. hozzászólásáraNem kell számolnod semmit. Adsz a gépnek egy egészséges fordulatot, mondjuk 1500 és próbálgatod melyik sebességben vág a legszebben
Válasz kisromoda #2027. hozzászólásáraKaptál már doksit?
Válasz Tomi81 #2031. hozzászólásáraSzia!
Köszönöm a választ. Most már ezt a részét értem. Jeleztem korábban is, hogy lehet keverem a pontos megfogalmazásokat. Nekem valószínű a motor fordulat függő számolásra lenne akkor szükségem, mert a próba alapján úgy láttam, hogy amikor a váltót használtam akkor sokkal gyorsabban forgott a kardán és irányt is tudtam váltani. Szerinted amit kiszámoltam az megfelelő? Nem lenne mindegy, hogy 350. 18-al vagy 1150-el forgatom meg a fűnyírót úgy, hogy közben van egy 3 szoros szorzó. Előre is köszönöm.
Válasz dido #2030. hozzászólásáraAmiből te számolsz, az a motorfodulat függő.
A sebességfüggő 3,3km/h-nál 540ford/perc
Akkor
I. csoport 2-es 1,33km/h
540/3,3x1,33=217,63 ford/min
I. csoport 3-as 2,14km/h
540/3,3x2,14=350,18 ford/min
Szerintem
Válasz csalabek #2029. hozzászólásáraSzia!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Nézd el nekem az értetlenségemet, de valami nekem nem teljesen kerek még. A haladási sebesség függő hajtás az ezek szerint mindig 540/perc mint írtad? Ha a képletben pedig a 30-as helyére beírom a Csoport I. -es 3. fokozatát akkor 1155,6/perc? Tehát mindig a 30-as helyére írom az adott haladási sebességet? Számomra így lenne érthető, de lehet hogy keverem a pontos megfogalmazásokat. Tudnál még nekem ebben segíteni?
Nekem konkrétan az I.csoport 2-es és 3-as sebességére vonatkozó tlt fordulatszámára lenne szükségem fűnyíró meghajtása miatt. Nem a fix 540-es fordulatszámot szeretném használni. Előre is köszönöm.
Válasz dido #2028. hozzászólásáraKiszorozhatod magad is a mellékelt adatokból.