Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Megkérdeztem a gyorsító fogaskerekeket! Létezik még nekik, valószínűleg arról a kerékről lehet szó amit bekereteztem a képen és alul annak a párja (ami a difi meghajtó tengelyén van).
Viszont az alsóra ugye rá van csavarozva a menetarányos kardán fogaskereke, 6 csavarral, nekik viszont egyik fogaskereken sincsenek menetes furatok e célra.
Lehet, hogy az ebben az esetben kimarad és elvész a menetarányos kardánunk? Tudtok erről valamit ? Akitől megkérdezted, a gyorsítási módokat, ő nem tudna erről valamit esetleg?
Köszönöm a segítséget!
Ma voltam megnézni az öreget!Azt mondja három féle gyorsítási lehetőség van.Csak a negyedik, az országútiösszes sebesség, ideértve a rüki,és az összes sebesség!Anyaggal kb 100!
Csak láttam ilyen gyorsítottat, dupla tempót ment, de visított ám rendesen!!Valamikor volt nekem is 2 hengeres akkor nézegettem, de már nem emlékszem hogy is volt, de a váltóban volt két kerék, az egyik kisebb volt a másik nagyobb.Ha megnézném a váltót, biztos beugrana! De van itt egy ember aki javítja őket, majd megkérdezem valamelyik nap,biztos van nála bontott váltó is!
És azt nem tudod véletlenül, hogy azokkal a gyorsító fogaskerekekkel mennyi volt a vége? sebességben.
Nekem is nagyon furcsa, hogy a kertben is országuti 4-el kell mennem és az úton sem tudok gyorsabban menni.
Válasz #1107. hozzászólásra
Ez a szerelési anyag magyar nyelvű? Van nekem is kb 90 MB pdf. formátumban,de szlovák nyelven,de mondjuk én eligazodtam rajta,van szótár a neten,meg amúgy is tele van képekkel.
Üdv Mindenkinek!
Hozzám került a szerelési könyv, jó állapotban, hasznos tartalommal. A kéthengeres verziót mutatja be, a végén röviden taglalja alvázszám szerint a korszerűsítések egy részét.
Tettem némi előkészületet a digitalizálására, de nem félórás dolog, az már biztos. Ha elkészül, az igénylőknek némi szponzoráció ellenében CD-n el tudom juttatni.
jaj na tiszta ideges vagyok
van egy RS motor eladó a neten
és nem jó a telefonszám a hirdetésnél
pedig ma elmentem volna érte
ki kell adnom magamból a feszültséget :)
Üdv Mindenkinek!
Azután érdeklődök,hogy a kéthengeres, valamint a négyhengeres rs trakinak a váltója ugyan az lehet, vagy van benne eltérés?
Van egy kéthengeres trakim, és szeretnék bele rakni multicar motort, de azt mondták, hogy a váltója nem fogja kibírni, mert gyengébb, mint a négyhengeresé.
Igaz lehet?
Engem érdekelne, de a 15e ft-ot sokallom kicsit. De miért nem csinálod azt, hogy beszkenneled az egészet, és utána a digitális változatot eladod olcsóbban több embernek.
Üdvözlet mindenkinek!
Vásároltam egy kéthengeres rs-t, eléggé széthullott állapotban van szegényke,de szeretném meg csinálni. Azután érdeklődök, hogy lehet hozzá szerezni hengerfejeket? Ha igen akkor hol, és főleg mennyiért?
Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon meg köszönném!
Válasz #1087. hozzászólásra
Gázkazánokhoz,konvektorokhoz használt aluminium kéménycsőből tudsz csinálni,a hengerfej alá meg nem kell semmi,mert kupos,és rászorul a hengerre.
Szerintem az az olaj leeresztő, vagy betöltő csavar, attól függ hogy áll a sonka!! Körbe azt a sok 10-es vagy 12-es csavart kell kivenni,és akkor fordul el a sonka!
Kiveszed a csavarokat és már lehet is forgatni el a sonkákat! Ki nem fog jönni, mert a tengelyén rajta van a fékdob bentebb, és az nem engedi kicsúszni, de forgatni tudod. Olaj ott nincs, tömítéssel nem kell bíbelődni, olaj sem fog kifolyni. Ha olajos véletlenül ott vmi, az csak szivárgás lehet a szimeringnél.
Ha kellenek képek szétszedett állapotról akkor szólj, az is van.
Nem kell hozzá más csak ami ott van a képen is,egy derékszög!Azt ráteszed a talpra,megnézed,utána 90 fokkal arrébb is megméred,és már meg is van hogy milyen irányban,és mennyire görbe.A lényeg, ha a talpon körbe rakosgatod a derékszöget,mindenhol meglegyen a 90 fok.Ennyi az egész.....
3430 hozzászólás
A 4-es számú fogaskerékre gondolok, ez van rácsavarozva peremmel, a 3 as számúra.
Megkérdeztem a gyorsító fogaskerekeket! Létezik még nekik, valószínűleg arról a kerékről lehet szó amit bekereteztem a képen és alul annak a párja (ami a difi meghajtó tengelyén van).
Viszont az alsóra ugye rá van csavarozva a menetarányos kardán fogaskereke, 6 csavarral, nekik viszont egyik fogaskereken sincsenek menetes furatok e célra.
Lehet, hogy az ebben az esetben kimarad és elvész a menetarányos kardánunk? Tudtok erről valamit ? Akitől megkérdezted, a gyorsítási módokat, ő nem tudna erről valamit esetleg?
Köszönöm a segítséget!
Válasz #1126. hozzászólásra
Akkor valószínűleg ez a kerék lesz az és ennek alul a párja.
Ma megkérdezem a nagytraktort, hogy van e valamijük.
Valamit a difinél.
Válasz #1123. hozzászólásra
Azt nem mondta, hogyha mindent gyorsítani akarsz akkor melyik kerekeket cserélik?
Válasz #1117. hozzászólásra
Kellene privat email cim.
Ma voltam megnézni az öreget!Azt mondja három féle gyorsítási lehetőség van.Csak a negyedik, az országútiösszes sebesség, ideértve a rüki,és az összes sebesség!Anyaggal kb 100!
Válasz #1121. hozzászólásra
Egy fórumtársunk fotóját találtam, ha esetleg ez segít.
Csak láttam ilyen gyorsítottat, dupla tempót ment, de visított ám rendesen!!Valamikor volt nekem is 2 hengeres akkor nézegettem, de már nem emlékszem hogy is volt, de a váltóban volt két kerék, az egyik kisebb volt a másik nagyobb.Ha megnézném a váltót, biztos beugrana! De van itt egy ember aki javítja őket, majd megkérdezem valamelyik nap,biztos van nála bontott váltó is!
Válasz #1119. hozzászólásra
Én még nem kérdeztem rá, most olvastam ma este először amit irtál!
Válasz #1115. hozzászólásra
Pontosan már nem emlékszem, régebben volt, de rákérdeztél?!
Majzik Árpádnak!
Milyen multicar motor készül az rs be ? Vízhűtéses ?
ÜDV ELADÓVÁ VÁLT AZ RS EM 2 HENGERES FELUJITOTT ADAGOLOVAL PORLASZTOVAL HÁTUL 90% OS GUMIKKAL MÜSZAKIVAL RENDEZETT PAPIROKAL
Válasz #1112. hozzászólásra
Valamint hol gyorsította a váltót pontosan? Melyik kerekek cserések ?
Válasz #1112. hozzászólásra
És azt nem tudod véletlenül, hogy azokkal a gyorsító fogaskerekekkel mennyi volt a vége? sebességben.
Nekem is nagyon furcsa, hogy a kertben is országuti 4-el kell mennem és az úton sem tudok gyorsabban menni.
köszönöm
Válasz #1113. hozzászólásra
penge!!!
Egy kolléga udvarában álldogáll
Valamikor lehetett kapni a Nagytraktor-nál gyorsító fogaskereket.Kérdezz rá!
Válasz #1109. hozzászólásra
Igen magyar nyelvű, a kéthengeres NDK licenc motoros. Elég jó. Sajnos nem tudok belépni a megadott e-mail címre, még küzdök a jelszóval :(
Üdv mindenkinek! Valaki gyorsította már az RS-ét? Úgy értem babrált-e valaki a váltóba?
Válasz #1107. hozzászólásra
Ez a szerelési anyag magyar nyelvű? Van nekem is kb 90 MB pdf. formátumban,de szlovák nyelven,de mondjuk én eligazodtam rajta,van szótár a neten,meg amúgy is tele van képekkel.
Válasz #1096. hozzászólásra
Igaz, a négyhengereseknek erősebb pl a váz is ,meg a váltó is ,fogaskereket is beleértve.
Az eres-gt-124@freemail.hu címre küldjetek elérhetőséget. Készül még egy két anyag.
Válasz #1104. hozzászólásra
én is kérnék,előre is köszönöm!
Üdv!
Válasz #1104. hozzászólásra
Nos, ha elkészül én szeretnék egy példányt! Előre is köszönöm.
Üdv Mindenkinek!
Hozzám került a szerelési könyv, jó állapotban, hasznos tartalommal. A kéthengeres verziót mutatja be, a végén röviden taglalja alvázszám szerint a korszerűsítések egy részét.
Tettem némi előkészületet a digitalizálására, de nem félórás dolog, az már biztos. Ha elkészül, az igénylőknek némi szponzoráció ellenében CD-n el tudom juttatni.
Válasz #1102. hozzászólásra
Természetesen!
Válasz #1101. hozzászólásra
Én is kérném a címet ha nem ellenzi,a vevő
Válasz #1100. hozzászólásra
Megkérdezem tőle, hogy megadhatom-e.
Ha igent mond, akkor megadom.
Válasz #1099. hozzászólásra
Esetleg a vevő elérhetőségét nem adod meg? Hátha ő akar szkennelni...
Sziasztok!
A kézikönyv elkelt. Csak azért szólok, hogy ha esetleg valakinek tervei lettek volna vele.
Sok sikert az RS-ekhez. Nekem tetszett, amig megvolt.
jaj na tiszta ideges vagyok
van egy RS motor eladó a neten
és nem jó a telefonszám a hirdetésnél
pedig ma elmentem volna érte
ki kell adnom magamból a feszültséget :)
Válasz #1094. hozzászólásra
nagy úr a pénz :))
Üdv Mindenkinek!
Azután érdeklődök,hogy a kéthengeres, valamint a négyhengeres rs trakinak a váltója ugyan az lehet, vagy van benne eltérés?
Van egy kéthengeres trakim, és szeretnék bele rakni multicar motort, de azt mondták, hogy a váltója nem fogja kibírni, mert gyengébb, mint a négyhengeresé.
Igaz lehet?
Válasz #1094. hozzászólásra
Jó ötlet, de nem akarok foglalkozni vele. Majd a vevő, ha esetleg kedve van hozzá megteheti, visszanyerheti a befektetését.
Válasz #1093. hozzászólásra
Szia!
Engem érdekelne, de a 15e ft-ot sokallom kicsit. De miért nem csinálod azt, hogy beszkenneled az egészet, és utána a digitális változatot eladod olcsóbban több embernek.
Sziasztok RS trakeszosok!
Van 1 Magyar nyelvű javítási kézikönyvem RS 09-hez. Nekem már nem kell, eladtam az RS-t.
Az ára fix, 15 ezer Ft, azért annyi, mert ennyiér tudok venni az új trakeszemhez hasonló kézikönyvet.
06-30-705-1122
Mindenki a földeken van?
Válasz #1090. hozzászólásra
Bontottat itt az oldalon,újat meg a német ebay-en.Azt szokták mondani,a gugli a barátod
Üdvözlet mindenkinek!
Vásároltam egy kéthengeres rs-t, eléggé széthullott állapotban van szegényke,de szeretném meg csinálni. Azután érdeklődök, hogy lehet hozzá szerezni hengerfejeket? Ha igen akkor hol, és főleg mennyiért?
Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon meg köszönném!
Köszönöm, innen már neki merek vágni.
Válasz #1087. hozzászólásra
Gázkazánokhoz,konvektorokhoz használt aluminium kéménycsőből tudsz csinálni,a hengerfej alá meg nem kell semmi,mert kupos,és rászorul a hengerre.
RS09 2 hengereshez keresek henger alá illetve hengergej alá tömítést
A képet most nézem, azok a csavarok ami egyessel van számozva!!!!
Szerintem az az olaj leeresztő, vagy betöltő csavar, attól függ hogy áll a sonka!! Körbe azt a sok 10-es vagy 12-es csavart kell kivenni,és akkor fordul el a sonka!
Válasz #1082. hozzászólásra
Ha jól emlékszem a pirossal jelzett csavarokat kell kivenni(2 van,alul és felül). Javitson ki valaki ha tévedek.
Válasz #1082. hozzászólásra
Hello
Kiveszed a csavarokat és már lehet is forgatni el a sonkákat! Ki nem fog jönni, mert a tengelyén rajta van a fékdob bentebb, és az nem engedi kicsúszni, de forgatni tudod. Olaj ott nincs, tömítéssel nem kell bíbelődni, olaj sem fog kifolyni. Ha olajos véletlenül ott vmi, az csak szivárgás lehet a szimeringnél.
Ha kellenek képek szétszedett állapotról akkor szólj, az is van.
A hasmagasság állításról akkor senki nem tud okosat mondani?
Válasz #1080. hozzászólásra
Nem kell hozzá más csak ami ott van a képen is,egy derékszög!Azt ráteszed a talpra,megnézed,utána 90 fokkal arrébb is megméred,és már meg is van hogy milyen irányban,és mennyire görbe.A lényeg, ha a talpon körbe rakosgatod a derékszöget,mindenhol meglegyen a 90 fok.Ennyi az egész.....