Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak607 FtBenzin árak606 FtEUR408.16 FtUSD375.23 FtCHF434.59 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
szia. Lehet-e beállítani az RS09 tengelykapcsoló? Egy ideig keményen meg kellett nyomnom a kuplungot, hogy működjön. Néha nem tudom eldobni. Van valami, amit tehetek?
Sok a hó, és nem tudom kitakarítani.
Sziasztok. Ti honnan szereztek alkatreszt a dinamót meghajtó rúdhoz? Konkrétan kellene egy új körmös rész mindkettő oldalra. Meg pálca és ezek közti gumi. Ezeket honnan lehetne beszerezni?
Tisztelt urak.Én most kerültem ebbe a fórunba.Ma vásároltam egy 2hengeres rs 09et,és szeretném a segítségüket kérni kettő dologban.Már láttam hogy itt a fórumon is foglalkoztak a difizárral...ahogy láttam itt a képeken ott nekem semmi sincs,még egy kis csonk vagy menetes rész sincs.A másik hogy a gázpedál és a kardán bekapcs.kar között van kettő kar egy tengelyen,azt nem tudom hogy mi ...
3428 hozzászólás
szia. Lehet-e beállítani az RS09 tengelykapcsoló? Egy ideig keményen meg kellett nyomnom a kuplungot, hogy működjön. Néha nem tudom eldobni. Van valami, amit tehetek?
Sok a hó, és nem tudom kitakarítani.
Ugyan az a munkahenger megy fel fűkaszára is, mint amelyik a kapákat emeli. A fűkaszához egyenlőre szükségem van rá. De ha viszed azt is....
Válasz GSA #3161. hozzászólásáraA hidraulika is meg van vagy csak a kultivátor? Képeket tudsz küldeni?
Válasz zalkac2006 #3174. hozzászólására
Válasz B.Bali #3172. hozzászólásáraTolmácsot használok, de ő egy kicsit csavarodik.
Válasz B.Bali #3172. hozzászólásáraTolmácsot használok, de ő egy kicsit csavarodik.
Válasz medikus #3170. hozzászólásáraSzerintem ha lefordítottad hogy mit akar, lengyelűl írjál neki, szegény nem érti a magyart
Děkujeme. A dlaždice?
Válasz medikus #3169. hozzászólásáraHiányzik róla egy kis tekerő fül!Kb 8-10cm!
Válasz zalkac2006 #3168. hozzászólásáraFésűs szűrő!Motorolajat tisztíthatod vele!Körbe kell tekergetni többször!
Válasz medikus #3165. hozzászólásáraPoslal jsem fotky
Válasz zalkac2006 #3164. hozzászólásáraMire gondolsz? Milyen rudazat?
To je to, co mám na mysli. Na co se tato tyč používá? Co mohou tyto dlaždice informovat?
Byly pro RS09 instalovány motory 1KVD 8 SL?
Válasz zalkac2006 #3160. hozzászólásáraNe haragudj, de miért nem magyarúl írsz?
Neked is annyi a fordítás, is mint aki neked válaszol
Válasz Filler #3150. hozzászólásáraNekem van egy használaton kívüli. Kocsik és kapák nincsenek hozzá, a tartó rúd meg van.
Ahoj. Víte, co je tyč na levé straně motoru v RS09?
https://www.youtube.com/channel/UCC_WgNrC82PDDzR09UF-DIA
Přihlásit se a sledovat moje videa. Není zač
Válasz Filler #3150. hozzászólásáraVan ismerősömnek ezen a számon eléred
06309655689
zalkac2006@outlook.com
Válasz zalkac2006 #3154. hozzászólásáraEzt nekem akartad?
Válasz Toxi #3153. hozzászólásáraE-mail küldése
Válasz kaptarszolga #3149. hozzászólásáraBács-Kiskun ,Tompa,
kb 50000 ft ,vagy valamire csere.
0670 három 82 kilenc471
https://youtu.be/1GtjpTkU5K8
Válasz kaptarszolga #3149. hozzászólásáraTakže vám dám moje telefonní číslo?
Első paralelogramma hidraulikát keresek RS-re. Az se lenne baj ha van hozzá kultivátor.
Válasz Toxi #3146. hozzászólásáraHa kell küldök tel. számot....
Válasz Toxi #3146. hozzászólásáraSzia,mi az ára és az ország melyik részén található? Esetleg egyfotót lehet e kérni róla?
Hledáte spínací mechanismus spojky na RS09.
Válasz kaptarszolga #3143. hozzászólásáraNekem van egy komplett működőképes, csak fel kell csavarozni
Válasz zalkac2006 #3144. hozzászólásáraFel.
Ahoj. Je možné nějak urychlit rychlost RS09? Jako v zimě?
Azt szeretném kérdezni ,hogy van e valakinek egy komplett hátsó hidraulika eladó?Állapot mindegy.....
Válasz buzsér #3134. hozzászólásáraBuzsér ez neked szolt....
Meglepődve tapsztaltam ,hogy vannak még szavahihető ,jó emberek.....Ezúton szeretném megköszönni a segítségét...Mégegyszer köszönöm!
Válasz Filler #3137. hozzászólásárahttp://www.utb-traktor.de/Ersatzteile-Ost---Technik/Spurstange-fuer-RS09-GT124-1-Stueck-komplett.html
Válasz vinchi #3136 hozzászólásáhttp://www.utb-traktor.de/Ersatzteile-Ost---Technik/Welle-fuer-Lichtmaschine---2x-Gummi-Waran-Multicar-M22-UT-082.html
http://www.utb-traktor.de/Ersatzteile-Ost---Technik/Welle-fuer-Lichtmaschine---2x-Gummi-GT124-Pomsen-T157.html
Válasz Filler #3137. hozzászólásárahttp://www.utb-traktor.de/Ersatzteile-UTB---TIH/Staubmanschette-Gummibalg-fuer-Spurstangenkopf-Traktor.html
Kormány összekötő gömbfej perselyeket be lehet még valahol szerezni?
Sziasztok. Ti honnan szereztek alkatreszt a dinamót meghajtó rúdhoz? Konkrétan kellene egy új körmös rész mindkettő oldalra. Meg pálca és ezek közti gumi. Ezeket honnan lehetne beszerezni?
Válasz buzsér #3134. hozzászólásáraÜdv.Email címem kaptarszolga@citromail.hu Előre is köszönöm.
Válasz kaptarszolga #3133. hozzászólására Ha adsz emailcímet akkor küldök segítséget.
Tisztelt urak.Én most kerültem ebbe a fórunba.Ma vásároltam egy 2hengeres rs 09et,és szeretném a segítségüket kérni kettő dologban.Már láttam hogy itt a fórumon is foglalkoztak a difizárral...ahogy láttam itt a képeken ott nekem semmi sincs,még egy kis csonk vagy menetes rész sincs.A másik hogy a gázpedál és a kardán bekapcs.kar között van kettő kar egy tengelyen,azt nem tudom hogy mi ...
Válasz Nyomasek Bobo #3106. hozzászólásáraAz én RS 09 4 hengeresem - 18 - ban indullt , ,, -19 már künyörgött , de bika és mentünk .
Válasz vakondok1975 #3130. hozzászólásáraMisi bácsi!!!!!!!!!
Üdv! Van nekem egy rs-09 es 4 hengeres motorom, szeretném folujittani,hova, kihez fordulhatok? Köszönöm.
Üdv! Van nekem egy rs-09 es 4 hengeres motorom, szeretném folujittani,hova, kihez fordulhatok? Köszönöm.