Hirdetés
Fórum
- Poénok új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Claas traktorok új
- Claas Lexion vélemények új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- Strip-till (Orthman) féle sávos művelésé a jövő! új
- Karácsony új
438 hozzászólás
Válasz ICE #335. hozzászólásáraNem légzsákos, látom már az a Scanbox hiányzik.
Válasz _NB_ #336. hozzászólására
Válasz csferri #325. hozzászólására
http://www.hardi.com.au/service-support
link
Válasz csferri #325. hozzászólásáraEzekhez elég sok minden hiányzik szerintem, nekünk is ilyen van holnap lefényképezem, hogy lásd mi is hiányzik... Légzsákos a gép?
Válasz csferri #331. hozzászólásáraAgroázis?
Válasz pamko #332. hozzászólásáraKöszi,van még rajta igazítani való,de alakul.
Válasz csferri #327. hozzászólásáraMegelőztetek
Hasznaljatok egeszseggel
Válasz medikus #328. hozzászólásáraAmi mutatja magát azt vágom ,csak van olyen madzag amin csati sincs,pl kerék sebesség jeladó
Válasz medikus #329. hozzászólásáraMár van arag lapostömítés megfaragva
Válasz csoppika #321. hozzászólásáraFBS!!!
Válasz csferri #325. hozzászólásáraA monitoron van még kivezetés!Így elég egyértelműnek tűnik!Szivargyújtó + összekötöd a sok csatlakozóval,és mutatja magát!
Válasz pamko #326. hozzászólásáraJa.
Szokolyarol vettetek,18 m?
Sziasztok. Tudna valaki segíteni Hardi commander vezérlés bekötéssel. Hiányosan lett véve nem volt monitor ,most vettem hozzá HC 2500-at csak a kábelok is hiányosak, esetleg ha valaki leírná hogy a monitorhoz milyen kábel kell, egyáltalán hová kell kötni ?
Ezek vannak +a monitor
Válasz csoppika #323. hozzászólásáraKivül a tartály falán átdugott menet meg a körmös anya...itt nem kell semmi...
Válasz csoppika #322. hozzászólásáraEz van belül. Az átereszbe a dugesz gumigyűrűvel tömít. De a gallér alatt is kellene valami...
Válasz csoppika #321. hozzászólásáraAz anya meg a menet nem hiszem hogy tömít..
Válasz Berente Antal #320. hozzászólásáraDe hat ugy épul fel, hogy egyik felén fix tányer, tartalyfal , menet rajta a körmös anya... A tartaly meg a tányér közé kell vmi..
Válasz csoppika #316. hozzászólásáraGyűrűt lehet, csak valamelyik Hardi kereskedőnél kapsz majd. Lapos tömítés nem kell.
Válasz t.romsics #318. hozzászólásáraElmehetnek a..
Válasz csoppika #317. hozzászólásáraUgy tudom, bentről is rá kell egy műa. anyát tekerni. Én nem fértem be a rokonnál, pedig nem vagyok olyan nagy.
Válasz csoppika #316. hozzászólásáraA tartály leeresztő belülröl huzigálós csap hogyan szerelhető(kintről lehet?)
Srácok. Régi hardi permetező. A nyomószűrője esélyes, hogy öntisztító? Túlságosan ragaszkodik a fedele... A tartaly csatikat is leszedtem, Az O gyűrűk elég érdekes méretűek... Meg gondolom lapos tömités is kéne alá, ami nem volt egyiknel sem...
Cikkszam alapjan melyik cég tudná beazonosítani őket?(már amit megtalálok a csatlakozókon...)
Válasz gyurikgergo #314. hozzászólásáraKöszönöm! Azt cserélem majd először!
Válasz s z e k k a #305. hozzászólásáraSzia.Szerintem a szívócsőnél lévő szűrő feletti zárósapka alatti tömítés nem jó.Minimális levegőt szív,nekem az volt a baj.
Kb 150 ft o gyűrű
Válasz medikus #312. hozzászólásáraLehet,majd megnézem,mi mennyibe kerül.
Válasz Mf-es? #311. hozzászólásáraValami szelep baj van!Teli tartálynál még annyira ráfolyik az anyag,hogy nem okoz különösebb problémát,de mikor csökken a szint,akkor már komolyabb szívás van,akkor érzed a problémát!Szelepeket cserélj,olcsóbb mint a szivattyú!
Válasz s z e k k a #310. hozzászólásáraPont az,hogy 540-be nem akart feljebb menni.Elindultam,bekapcsol,1-2 bar.Kuplung kinyom,megáltam,és két háromszor ki be kapcsoltam,és felment 5 bar.-ig.De mikor ez se segített,felraktam 1000-be.Akkor nyomta az 5 bart.
Pár száz literrel,alig bírt elindulni a nyomás.A szívócsőn elindult felfelé a permetlé,és kb. kétharmadnál megállt.
Válasz Mf-es? #309. hozzászólásáraEzt nem értem, ha neked feljebb ment a nyomás akkor miért 1000be permeteztél? Nekem mikor megy lefele és átkapcsolok 750be vagy 1000 be nincs számottevő változás.
Válasz s z e k k a #305. hozzászólásáraNekem fordítva csinálta.Ki be kapcsolgatással,ment feljebb a nyomás.Tavaszra kap egy új szivattyút.Mivel a végén,már 1000-be ment a kardán,hogy tudjak permetezni.
Válasz s z e k k a #307. hozzászólásáraAkkor passz ..
Válasz csoppika #306. hozzászólásáraKapcsolgatások nélkül nincs nyomásváltozás.
Válasz s z e k k a #305. hozzászólásáraPróbáld ki vízzel egy helyben, kapcsolgatások nélkül. Ha úgy is megy lejjebb, nézd meg a szelepeket a szivattyúban...
Van egy Hardi master 1000 em, az a problémám teli tankal indulok pl 5 barral fordulóknál lekapcsolom a keretet mikor kb 2-300liter van benne nem tartja a nyomást 4bar mondjuk mire fullra kifogy már csak 3 bar és a ki be kapcsolások után megy lejjebb.
Mi lehet a baja?
Válasz rilex #303. hozzászólására1 kis kontaktspree a dugókra vagy olajtömbben beszorul vlm cucc ezek voltak nekünk...
Esetleg ha valakinek ilyen, ilyesmi van, tudna segíteni abban, hogy mi lehet az oka, ha nem nyílik ki a keret? Van egy darab később vetett napra. Az utolsó vegyszerezésnél nem volt semmi gond, most meg sehogy sem akar szétnyilni.
Van mikor,a hardi nem akar nyomást csinálni,csak,ha többször zárom,meg nyitom.Négy,öt ilyen nyit-zár,és felmegy a nyomás.Mi lehet?
Válasz mk #299. hozzászólására
Válasz mk #298. hozzászólásáraErről van szó
Válasz mk #298. hozzászólására
Üdvözlet, nekem olyan gondom van a hardi permetezővel, hogy nem mindig nyom rendesen. Hol nagy nyomással fúj, hol meg le csökken a nyomás. Lehet szivattyú gond? Szűrők tiszták. A permetező ventilátoros, szőlőben használom. Kb 20-25 éves lehet. 10hl es, plusz van rajta valami keverő tartály is, de azt nem használom. Segitséget előre is köszönöm. Szilárd
Válasz bandigh #295. hozzászólásáraMintha akadt volna. Megtakaritottuk. De kalibrálni lehet érdemes.
Újra kell kalibrálni és jónak kell lennie utána.
Válasz GREVEN #294. hozzászólásáraPropellerrel mi volt?
Látszólag semmi baja, forog szépen.
Válasz bandigh #289. hozzászólásáraNálunk mindig szürő eltömődés volt általában ha nem fújta ki a megfelelőt vagy hátulján a kis propeller majomkodott.(Átfolyás mérő)
Válasz T.f. #292. hozzászólásáraEz egy jó ötlet, mert szakaszoláskor anomáliák voltak a literekkel.
Válasz bandigh #291. hozzászólásáraEgy kérdés : átfolyás vagy nyomásalapú a szabályzó ?
Egy hibalehetőség : valamelyik keretszakaszoló a byypass irányba nem zár rendesen és a bypass ágon visszaforgat a tartály felé permetezés közben . Próbáld meg az összes keretszakasz bekapcsolt állapotában a keretszakasz vezérlő visszafolyó ágát megbontani , ez esetben nem lehet visszafolyó folyadék .
Válasz T.f. #290. hozzászólásáraSebesség ugyanannyi mint a gépen
Válasz bandigh #289. hozzászólásáraA menetsebességet méri hibásan .
Ellenőrizni kellene a kerékjeladót , a mágneskorongokat (megvan-e az összes ! ), esetleg újra kalibrálni az út mérést .
Üdv
Hardi ranger permetező miért spórol össze a vízből? Nem fújja ki amit ki kéne, 240 fölé kell állítani, hogy kimenjen a 200 L/ha. Szűrők tiszták, karok nincsenek keverésre állítva, az egyik a szórókereten van a másik meg nullán.