Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fórum
Sertéstenyésztés, és felvásárlási árak - minden...
Szia Anakin!
Malacozunk és hizlalunk is.
Teljes mértékkel meg vagyok elégedve a Bábolna termékeivel. Sok fajta termékük van. Van gyengébb és erősebb "tápjuk". Árban is jók. Hol gazdálkodsz?
ha saját föld meg termény van...... persze kiváncsi vagyok milyen rendszert fognak bevezetni amit mondogatnak hogy olyan lesz mint az enar csak a sertéseknek eddig is lett volna csak senki nem fogja bejelenteni öket....... arra hivatkoztak hogy a marháknál meg a birkáknál sikerült nekik csak éppen ott azért mert kapnak rá támogatást de a sertés ????
Csak a baby és a bf-20 a kész táp, a többit már magam keverem. Bf-20 granulátumként jön, de ledarálom. B@sznak a granulátumra.
A baby-t imádják, por alakú.
bf20 után még starter? az maga a starter utánna max malacnevelő és az már kész táp azt hogy eszik a malacok? nekem a granulátumos szarokat nem eszik ugy mint ezt a tápot amit keverek.... ebbe akár 1 kg porcukrot is lehet tenni és jobban esznek vagy hamarabb rászoknak....
a koca birja 5 hétig akkor miért ne azaz 1 hét sokat jelent még nekik gond nélkül választodnak nem visitoznak az annyuk után és nem esnek vissza..... a premixböl eddig a ksp639E számu de már most nem volt de általában egy olcsobb fajtával csinálom.....kapnak bele hasfogot most vitapolt elötte anitetramixet, buza, kuk, szoja, premix, zsirpor késöbb még naprát.....
te milyen számut használsz és mennyibe kerül? nekem utoljára 20e ft ért hoztak 40kg os zsákot 4 % osat most meg eltévesztették és malacstarter helyett nevelöt hoztak az meg 16e ft volt 35kg os 3,5% os .... ajánlottak sok más jo fajtát de mind kurvadrága szerintem ezektöl a fajtáktol is meghiznak csak jobban kell figyelni az összeállitásra
hungahib nem kocának valo a lentebbi meg duroc pietrin keverék inkáb pietrin az se ez mind hizoalapanyag ha anyákat akarsz akkor lapály , nagyfehér ...... és hát sima kaján is felnönek de ne várjál olyan kinézetet mint amikor a fotokat nézed mert az nem sima buza meg kukitol nönek ugy meg a malackák
Volna egy kérdésem Tudok eladó nagyon jó malacokat de azt mondja az egyik ismerősöm hogy ne vegyek ilyeneket mert szóját kell velük etetni,De én szerintem nem kellene nekik
Ebben szeretném kérni segítségeteket, hogy ez igaz e ,
Mert nekem nagyon tetszenek ezek a fajták ,és anyákat akarok tartani
Sziasztok!
Az áprilisban tartandó Hódmezővásárhelyi kiállításra Szany vagy környékéről ?
Ha igen , kérem jelezze : greandzer@citromail.hu e-mail címre.
Előre is köszönöm. Üdv! greandzer
Válasz #1859. hozzászólásra
Szia!
Nekem van jelenleg 10-12 db MNF, illetve MNF X ML F1-es előhasú kocám, ami eladó. Olyan 110 kg körüliek. Kicsit viszont messze vagyok tőled.
A teljesség igénye nélkül itt találsz néhány fotót róluk:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3697543/Vemhes_koc%C3%A1k_elad%C3%B3k.html
Vérfrissítésként anyakocának való süldőt keresek.
Faj vagy fajtatiszta keveréket keresek,lehetőleg baja vagy 70-80km körzetében.1-2db érdekelne,ha lehet kérnék képet róluk!
5055 hozzászólás
Válasz #1903. hozzászólásra
Debrecenben gazdálkodunk.
20 kg körüli 13000 Ft.
Válasz #1902. hozzászólásra
Merre gazdálkodsz?Mekkora állománnyal gazdálkodtok?
Válasz #1902. hozzászólásra
Szia szajber
Helyileg hol laksz?
Mert engem érdekelne választási malac
Mi volna az áruk?
Válasz #1901. hozzászólásra
Hivatalosan csináljuk, természetesen. Adnak adom, akinek kell.
Válasz #1900. hozzászólásra
Borsod megyei vagyok.Még nem gazdálkodok,de nem sokára belevágok.Hivatalosan csinálod?A malacok hol adod el?A hizikat vágóhiidra adod le?
Válasz #1899. hozzászólásra
Szia Anakin!
Malacozunk és hizlalunk is.
Teljes mértékkel meg vagyok elégedve a Bábolna termékeivel. Sok fajta termékük van. Van gyengébb és erősebb "tápjuk". Árban is jók. Hol gazdálkodsz?
Hello szajber!
Lenne két kérdésem hozzád?Te malacozol vagy hizlalsz?Hogy vagy megelégedve a bábolnai "tápokkal"?
Válasz #1896. hozzászólásra
ha saját föld meg termény van...... persze kiváncsi vagyok milyen rendszert fognak bevezetni amit mondogatnak hogy olyan lesz mint az enar csak a sertéseknek eddig is lett volna csak senki nem fogja bejelenteni öket....... arra hivatkoztak hogy a marháknál meg a birkáknál sikerült nekik csak éppen ott azért mert kapnak rá támogatást de a sertés ????
Válasz #1896. hozzászólásra
Szarul, de büszkén!
sziasztok, hogy áll a sertéstartás helyzete? megéri?
Válasz #1894. hozzászólásra
Csak a baby és a bf-20 a kész táp, a többit már magam keverem. Bf-20 granulátumként jön, de ledarálom. B@sznak a granulátumra.
A baby-t imádják, por alakú.
Válasz #1893. hozzászólásra
bf20 után még starter? az maga a starter utánna max malacnevelő és az már kész táp azt hogy eszik a malacok? nekem a granulátumos szarokat nem eszik ugy mint ezt a tápot amit keverek.... ebbe akár 1 kg porcukrot is lehet tenni és jobban esznek vagy hamarabb rászoknak....
Válasz #1891. hozzászólásra
Ahogy írtam 4 hétre választunk. Piggi baby utána Bf-20 prestarter utána Ksp-638-ből keverem a starter és a malacnevelőt.
Fater amikor kocázott (5db volt), akkor 6 hétre választotta.
Válasz #1890. hozzászólásra
a koca birja 5 hétig akkor miért ne azaz 1 hét sokat jelent még nekik gond nélkül választodnak nem visitoznak az annyuk után és nem esnek vissza..... a premixböl eddig a ksp639E számu de már most nem volt de általában egy olcsobb fajtával csinálom.....kapnak bele hasfogot most vitapolt elötte anitetramixet, buza, kuk, szoja, premix, zsirpor késöbb még naprát.....
te milyen számut használsz és mennyibe kerül? nekem utoljára 20e ft ért hoztak 40kg os zsákot 4 % osat most meg eltévesztették és malacstarter helyett nevelöt hoztak az meg 16e ft volt 35kg os 3,5% os .... ajánlottak sok más jo fajtát de mind kurvadrága szerintem ezektöl a fajtáktol is meghiznak csak jobban kell figyelni az összeállitásra
Válasz #1889. hozzászólásra
Értem, mi 4 hétre választunk. A Bábolnát etetjük mi is. Melyik premixből kevered és mit teszel bele?
Válasz #1888. hozzászólásra
5 hétre választok, és én keverem nekik babolna premixxel.....
Válasz #1887. hozzászólásra
Hány napra választasz? Milyen tápot adsz nekik?
Válasz #1886. hozzászólásra
4 hetesen igy kell enniük a malackáknak
A hentesek mi alapján döntik el látatlanba, hogy háztáji a hízó vagy telepi? (Úgy mutatkozok be, hogy Kiss Pista és nem úgy hogy xy kft.?)
Válasz #1877. hozzászólásra
Krumplit,kenyeret ,korpát adok nekik, meg ecetes uborkát,
Novemberben 10. -én vettem őket akkor voltak 6 hetesssek
Válasz #1876. hozzászólásra
Köszi de az a baj hogy nagyon messze vagyunk egymáshoz
Én Vácon lakom
Válasz #1879. hozzászólásra
én is cofidiszes akarok lenni
Válasz #1880. hozzászólásra
nem tudom megmondani mert kb soha nem adtam le felvásárlonak ......
Válasz #1878. hozzászólásra
Felétek mennyi a felvásárlási ár ha egy felvásárlónak adod le?
Sziasztok!
Választási malacot,süldőt keresek megvételre! 2db anyának való négysonkás vagy fajtiszta keverék érdekelne!
Baja vagy 70km körzete!
Köszi!
Válasz #1877. hozzászólásra
ja és mennyi idösek?
Válasz #1874. hozzászólásra
ha nem táposak akkor mit ettek?
Válasz #1875. hozzászólásra
850/kilo 13nap mulva lesznek 8hetesek f1kocátol és dán duroc kantol/ hajduban
te merre laksz?
Keresek eladó malacok ,választásit ha valaki tud akkor írjon árral együtt és hogy milyen fajta,és hol van
Köszönöm
Sziasztok
Ha valakit esetleg érdekel van eladó hízóim 4 sonkássak nagyon szépek,nem táposak,100-150kg-ig
Ár megegyezés szerint
Vácon vagyok helyileg
Válasz #1872. hozzászólásra
Gratulálok :)
Én is tartok párat csak, hogy legyen zsír is :D
Mindhárom fajtából van 1-1 kocám.
Ma sikerült "nagyobb" tételbe 100kg átlagsúlyú mangalica hízókat eladni 410Ft/kg áron. Román úriember vitte.
20-22 kg -os malacokért mennyit lehet most elkérni?
Válasz #1869. hozzászólásra
Csipetcsapat :)
a rossz kananyag egyik jele... de csak egy lett ilyen szerencsére
Válasz #1865. hozzászólásra
hungahib nem kocának valo a lentebbi meg duroc pietrin keverék inkáb pietrin az se ez mind hizoalapanyag ha anyákat akarsz akkor lapály , nagyfehér ...... és hát sima kaján is felnönek de ne várjál olyan kinézetet mint amikor a fotokat nézed mert az nem sima buza meg kukitol nönek ugy meg a malackák
képek
Sziasztok
Volna egy kérdésem Tudok eladó nagyon jó malacokat de azt mondja az egyik ismerősöm hogy ne vegyek ilyeneket mert szóját kell velük etetni,De én szerintem nem kellene nekik
Ebben szeretném kérni segítségeteket, hogy ez igaz e ,
Mert nekem nagyon tetszenek ezek a fajták ,és anyákat akarok tartani
Sziasztok!
Az áprilisban tartandó Hódmezővásárhelyi kiállításra Szany vagy környékéről ?
Ha igen , kérem jelezze : greandzer@citromail.hu e-mail címre.
Előre is köszönöm. Üdv! greandzer
ugy látom itt is egyre többen cofidiszesek ....
Illetve van még 3 db MNF X ML F1-es szűzkocám. Ők 90 kg körüliek, épp most zajlik az első ivarzásuk.
Szia!
Nekem van jelenleg 10-12 db MNF, illetve MNF X ML F1-es előhasú kocám, ami eladó. Olyan 110 kg körüliek. Kicsit viszont messze vagyok tőled.
A teljesség igénye nélkül itt találsz néhány fotót róluk:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3697543/Vemhes_koc%C3%A1k_elad%C3%B3k.html
Sziasztok!
Vérfrissítésként anyakocának való süldőt keresek.
Faj vagy fajtatiszta keveréket keresek,lehetőleg baja vagy 70-80km körzetében.1-2db érdekelne,ha lehet kérnék képet róluk!
Köszönöm!
Válasz #1814. hozzászólásra
Ennyit nöttek azota.
Engem is érdekelne :)
Tud esetleg valaki sertés felvásárlókat?