Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ezt szerbiába gyártják ezt a kultivátort Adán.A minőségéről csak annyit hogy nagyon vastag váza van törni repedni nem csinált nálam ilyesmit!Pedig hidd el terhelve van mert rászerkesztettünk egy műtrágyaszórót amibe a 700 kg-os big lazán belefér de akkor sem mutatkozott semmi hiba.Ha az a "Leták" olyan gyenge ahogy mondjátok ahhoz ez 100x-ta jobb!!3 éve megvan nekem olyan évi 150-160 hektárt megy hiba nélkül!És igen a garden jet is forgalmazza.Ár érték arányba nagyon jó!!
Na, itt a példa: megjött az új kulti, és se rugós alátét, se önzáró anya. Az már csak hab a tortán,hogy kb. egy hónap késés, és most is csak némi anyázás eredményeképp.
Válasz #177. hozzászólásra
Végül is azt kéne letisztázni, hogy mire is kellene figyelni egy ilyen egyszerű 1 hét használatra vett gépnél. Gondolom ahol mozog/csuklik milyen perselyezése van, más nem jut eszembe.
Engem is érdekelne milyen nyomással, illetve hány literrel megy egy hektárra? A képen a napraforgó mit kap? lombtrágyát?
Gyomirtást meg lehet ezzel oldani költséghatékonyan? Napraforgóra gondolok, hogy a közét megkapálja, a levelek alá meg valami gyomirtó ami vinné a parlagfüvet, csattanó maszlagot, szerbtövist...
Igen jó találmány ez , mert a mostani száraz időbe kidobott pénz az ablakon a preemergens gyomirtás
mennyi bárral megy ez, hány literrel\ha?és milyen szivattyú van rajta hány liter\perces meg milyen fajta?ezt csak sávpermetezőnek használod feribácsi gondolom nitrosolra nem tudod állitani hogy ne a növényre fújja hanem a sorközbe
Kultivátorra szeretnék ilyet szerelni most ugyan rendes szilárd műtrágyaszóró van rajta és azt akarom lecserélni először nitrosolt szeretnék vele szórni aztán lehet hogy tovább fejleszteni ilyen sávpermetezős dolognak.
Aki csinált ilyen sávpermetezőt vagy vett gyárit az tudna mesélni hogy milyen alkatrészekből tevődik össze.Milyen elektromos szivattyú van rajta hány fúvóka van soronként és milyen stb .Minden kis részlet érdekelne.
Biztosan van más lehetőség is,de ez nálunk jónak mutatkozik munka minőségben.És a szóróegység pl táblázat szerinti mennyiséget szórja se több se kevesebb.
359 hozzászólás
Ez Rau?
Válasz #207. hozzászólásra
ezt külön már nem tudom
Válasz #205. hozzászólásra
Úgy láttam régebbről hogy neked Geosystem 25-ös vezérlőd van a permetezőhöz.Kb mennyi volt annak az ára? vagy interneten hol tudok ennek utána nézni?
Válasz #205. hozzászólásra
Én azt cseréltem nem rég rajta és megoldódott a dolog.Egy ideig azért ugrált a nyomás.A 3 állású csapot
Válasz #204. hozzászólásra
a golyóscsapnál a felső nyílást, ami a tisztitótartályból szívja a vizet. falsot szívott onnan
Válasz #193. hozzászólásra
Mit kellett ledugóznod a permetezőn? Milyen permeteződ van G-jet
Válasz #180. hozzászólásra
Helo
Ezt szerbiába gyártják ezt a kultivátort Adán.A minőségéről csak annyit hogy nagyon vastag váza van törni repedni nem csinált nálam ilyesmit!Pedig hidd el terhelve van mert rászerkesztettünk egy műtrágyaszórót amibe a 700 kg-os big lazán belefér de akkor sem mutatkozott semmi hiba.Ha az a "Leták" olyan gyenge ahogy mondjátok ahhoz ez 100x-ta jobb!!3 éve megvan nekem olyan évi 150-160 hektárt megy hiba nélkül!És igen a garden jet is forgalmazza.Ár érték arányba nagyon jó!!
Válasz #191. hozzászólásra
Na, itt a példa: megjött az új kulti, és se rugós alátét, se önzáró anya. Az már csak hab a tortán,hogy kb. egy hónap késés, és most is csak némi anyázás eredményeképp.
Válasz #195. hozzászólásra
18
Válasz #199. hozzászólásra
Ja, psztttt
Válasz #198. hozzászólásra
Na jóóóó, akkor én is "elrejtőzöm" az ágyba
Válasz #197. hozzászólásra
rejtjelesen dumálunk most pszttttttt
Válasz #195. hozzászólásra
Ezt a linket már másodszor látom csak azt a sorpermetezőt nem találom az oldalon...melyik az a csoda?
ha 1x az a Qmagyar nemakar dogozni érted
nekem oszt tökmind1 ha kirgizek is
oszt a sávpermetező!!!!!!! d hány mes sávot visz?
18at?
Válasz #192. hozzászólásra
Naaah arra tényleg jó és szerintem "arra" is való...
Válasz #191. hozzászólásra
román vendégmunkások rakják össze a masinát
Válasz #190. hozzászólásra
behajitod a tárcsát a növinyzetbe lemecc az fattyat gallyat mindent
dobálódzásra pont jó lehet e nem? hehe
Válasz #189. hozzászólásra
én aszondom a magyar """"""gépgyártás"""""" támaszkodjon a külföldi minőségi előkészitett cuccokra a jövőben
OSZT B.A.Z. + LEGALÁBB CSAVAROZNI TANULJANAK MÁ MEG TÖKÉLETESEN!!!
Válasz #186. hozzászólásra
Jaa értem, ezzel fattytalanítanak... felétek
Válasz #188. hozzászólásra
csak le kellett dugóznom valamit, mert falsot szívott. de mire rájöttem. alapjában egyben van a szerkezt, csak az kúrták el, amit ők gyártottak hozzá
Válasz #187. hozzászólásra
abból az enyhe is elegendő
mesélj
lezuhant legalább az aszfaltra 40 nél?
Válasz #184. hozzászólásra
csak enyhén
Válasz #182. hozzászólásra
honne B.A.Z. +
azzal adod meg a zöldmeccést a kilógó fölös levéllombozatnak hehhehhheehee
Válasz #184. hozzászólásra
szoptál esetleg?
Válasz #181. hozzászólásra
"Leták-é"?
Ezeket a sorvédő tárcsákat miért szeretik ennyire ,használja ezt valaki?
elfogyott az öreg kék festékje
Válasz #179. hozzászólásra
nem tudom ki gyárthatja? ha a gardenosok is forgalmazzák, akkor csak szar lehet
gardenosoknál mintha lett vona ilyesmi nem?
Végül is azt kéne letisztázni, hogy mire is kellene figyelni egy ilyen egyszerű 1 hét használatra vett gépnél. Gondolom ahol mozog/csuklik milyen perselyezése van, más nem jut eszembe.
ezmilyen gyártmány? milyen minőség?
Válasz #173. hozzászólásra
Engem is érdekelne milyen nyomással, illetve hány literrel megy egy hektárra? A képen a napraforgó mit kap? lombtrágyát?
Gyomirtást meg lehet ezzel oldani költséghatékonyan? Napraforgóra gondolok, hogy a közét megkapálja, a levelek alá meg valami gyomirtó ami vinné a parlagfüvet, csattanó maszlagot, szerbtövist...
Igen jó találmány ez , mert a mostani száraz időbe kidobott pénz az ablakon a preemergens gyomirtás
mennyi bárral megy ez, hány literrel\ha?és milyen szivattyú van rajta hány liter\perces meg milyen fajta?ezt csak sávpermetezőnek használod feribácsi gondolom nitrosolra nem tudod állitani hogy ne a növényre fújja hanem a sorközbe
mikkel permetezül Feribácsi?
Válasz #171. hozzászólásra
Ezt nézd, saját szerkesztés!
Válasz #171. hozzászólásra
holnapra majd összeszedem, h mibe fáj, most még mennem kell dolgozni (koncert)
Válasz #170. hozzászólásra
Ilyet szeretnék ilyen ezeket a képeket láttam már.Ilyen elektromos szivattyú,fúvóka csövek stb felelhetősége ? esetleg ár
Válasz #168. hozzászólásra
Válasz #168. hozzászólásra
is-is
Válasz #167. hozzászólásra
Kultivátorra szeretnék ilyet szerelni most ugyan rendes szilárd műtrágyaszóró van rajta és azt akarom lecserélni először nitrosolt szeretnék vele szórni aztán lehet hogy tovább fejleszteni ilyen sávpermetezős dolognak.
Válasz #166. hozzászólásra
épiteni ilyet? vagy alkatrész kell hozzá? megoldható
Sziasztok!
Aki csinált ilyen sávpermetezőt vagy vett gyárit az tudna mesélni hogy milyen alkatrészekből tevődik össze.Milyen elektromos szivattyú van rajta hány fúvóka van soronként és milyen stb .Minden kis részlet érdekelne.
Válasz #164. hozzászólásra
ide idetalálunk
node amit nem ír mindig az kell nekünk ám
Válasz #163. hozzászólásra
Innen mindent megtudhatsz:
http://www.komaromigep.hu/kb-216-tipusu-soros-mutragyaszoro
Válasz #162. hozzászólásra
hát az hát
Válasz #161. hozzászólásra
Mármint a szóró?
Válasz #160. hozzászólásra
frankó
és ez mekkora meg mit tud konkrétan?
Válasz #157. hozzászólásra
Biztosan van más lehetőség is,de ez nálunk jónak mutatkozik munka minőségben.És a szóróegység pl táblázat szerinti mennyiséget szórja se több se kevesebb.