Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
SZia K Gery!
Lehet hogy tudok segíteni! Régen vettem IH CIKLÓ vetőgépnek a mütrágyaszóró tartályait!Ezek a tartályok kb 300 l-sek és 1db 3 sort szolgál ki. Egy ilyen tartályom kiosztó tengellyel megmaradt. Az értéke kb 35000 ft! Ezeket épitettem a kulti fölé. Ha érdekel irj!
Már arra is gondoltam hogy veszek az SPC-nek van a műtrágyaszóró egysége veszek abból 4et azt megvan ha kell meglehet magasítózni is csak aztán rájöttem hogy az se lehet olcsó játék :)
És arra nem gondolsz , hogy Gyulának is meg kell élnie valamiböl???
A nagy játékosok nem tarthatják el, mert ők nem vesznek az ilyen kis pitiánerektöl semmit.
Csakis a kispályás játékosok vérét szívná , de azok is rájöttek már, hogy mennyit ér
Felmerült 1 kérdés az infókkal kapcsolatban ennél naygyobb tartállyal nem lehet kapni?
Ill. a 280kg/ha nekem kicsit kevés ezen lehet növelni(kb.350-400 kg/ha-ra)
Válasz #93. hozzászólásra
A kultivátorra szerelhető mütrágya szóró 2db tartállyal rendelkezik, melybe tartályonként 180 kg mütrágya rakható. A szórásmennység fokozat mentesen állítható 80-280kg között. A gép korrózió szempontjából kritikus részei "KO" anyagból készülnek.
Ára:420 000Ft + ÁFA
Mekkora tartállyal rendelkezik a kultira szerelhető mütrágyakijuttató?
Vetőgépre is rárakható?
Milyen határértékek között tud műtrágyát kijuttatni,(kg/ha)
És végezetül nagyságrendileg milyen árban van.
A valaszokat előre is köszönöm.
Tavaly azt hiszem akkor olvastam a mezőhírbe egy cikket miszerint a csávó a kultijára házilag csinált ilyen sávpermetezőt és azt mondta azért hogy a kukorica bogarakat tudja irtani ha jól emlékszem mivel mono kultúrába nyomatta a kukit :O
Sziasztok!
Valamelyik mg.-i havilapban volt egy cikk a magyországi forgalmazóval és ott valami olyasmit olvastam ,hogy gyomos területen elvesztheti a "fonalat" a gép . Olyankor vmi hibakód jelenik meg a monitoron de , hogy akkor mit csinál a kulti azt nem tudom. Én kétlem, hogy ott is jó lenne.
Nagyfelbontású képeket várok még.
Kipróbáltam egy quadot, amelyikre rá volt ilyen kütyü szerelve. Kommunális célra. Nagyon állat. Akkora gazt meglát, mint egy 20 forintos.
ez hülyeség
a búzára sokkal több nitrogént szórunk és utána azért jó egy mélygyökerű kukorica, mert az a lemosodótt N-ént tudja hasznosítani
a kukorica után pedig a vetésváltás miatt jó a napra
akkor megint valaki jól kitalálta a dolgokat
359 hozzászólás
Válasz #108. hozzászólásra
De ez milyen fajta ami a sorközművelőjén van a Komáromi féle vagy az omikronos vagy milyen?? vagy saját gyártás vagy mi ez??
Moderálta: (575) 2012-04-26 09:12:50
Válasz #106. hozzászólásra
Csak mütrágyára alkalmas,Dusnokon van a tartály!Most el kell mennem később itt leszek!
Válasz #105. hozzászólásra
Hali.Merre vagy helyileg? és ez a 300 liter ez kb hány kilónak felel meg így granulátumba.Lehet rajta állítani a kiadás mennyiségét?
Válasz #104. hozzászólásra
SZia K Gery!
Lehet hogy tudok segíteni! Régen vettem IH CIKLÓ vetőgépnek a mütrágyaszóró tartályait!Ezek a tartályok kb 300 l-sek és 1db 3 sort szolgál ki. Egy ilyen tartályom kiosztó tengellyel megmaradt. Az értéke kb 35000 ft! Ezeket épitettem a kulti fölé. Ha érdekel irj!
Már arra is gondoltam hogy veszek az SPC-nek van a műtrágyaszóró egysége veszek abból 4et azt megvan ha kell meglehet magasítózni is csak aztán rájöttem hogy az se lehet olcsó játék :)
Válasz #102. hozzászólásra
Hát jó persze neki is meg kell élni valamiből de ha nekem meg nem éri meg akkor nem veszem meg ennyi :)
De amúgy köszönöm az ajánlatot!
Válasz #101. hozzászólásra
És arra nem gondolsz , hogy Gyulának is meg kell élnie valamiböl???
A nagy játékosok nem tarthatják el, mert ők nem vesznek az ilyen kis pitiánerektöl semmit.
Csakis a kispályás játékosok vérét szívná , de azok is rájöttek már, hogy mennyit ér
Válasz #94. hozzászólásra
Kicsit sokallom hogy vettem a gépet 350000ft ért és 450000ft ért rakassak rá műtrágyaszórót
Nekem 4 soros gépre kellene.Tehát 3 egész sor és két fél sorra.
Mit jelent az hogy ők a legolcsóbbak mennyiért vetted?
Válasz #96. hozzászólásra
Köszi, meginterjuvolom Öket is.
Egyébként körbekoslatom az összes lehetőséget, mert olyat keresek ami legközelebb áll az elképzeléseimhez.
Válasz #94. hozzászólásra
Köszönöm.
Felmerült 1 kérdés az infókkal kapcsolatban ennél naygyobb tartállyal nem lehet kapni?
Ill. a 280kg/ha nekem kicsit kevés ezen lehet növelni(kb.350-400 kg/ha-ra)
Válasz #95. hozzászólásra
Paraszti rosszindulat! Egyébbként az általam forgalmazottat nem Ő gyártja !
Felénk az Övé ipari hulladék
Válasz #95. hozzászólásra
Talán így működikKOMÁROMIGÉP
Válasz #86. hozzászólásra
komaromigép
itt nézd meg, ez a legolcsóbb,hisz Ő gyártja
Én mikrogranulátumszórót vettem tőle ,meg vagyok elégedve vele
Válasz #93. hozzászólásra
A kultivátorra szerelhető mütrágya szóró 2db tartállyal rendelkezik, melybe tartályonként 180 kg mütrágya rakható. A szórásmennység fokozat mentesen állítható 80-280kg között. A gép korrózió szempontjából kritikus részei "KO" anyagból készülnek.
Ára:420 000Ft + ÁFA
Válasz #92. hozzászólásra
Jó lesz, akkor holnap mindenkép benézek ide.
Válasz #91. hozzászólásra
Ha kéred mindkét gépkönyvi paramétereit hétfőn meg tudom adni
Válasz #89. hozzászólásra
Mekkora tartállyal rendelkezik a kultira szerelhető mütrágyakijuttató?
Vetőgépre is rárakható?
Milyen határértékek között tud műtrágyát kijuttatni,(kg/ha)
És végezetül nagyságrendileg milyen árban van.
A valaszokat előre is köszönöm.
Válasz #88. hozzászólásra
Monosem vetőgép granulátum szóróját tettem rá 6db-t.
Válasz #86. hozzászólásra
Farkasagro Plusz kft 5600. Békéscsaba Csorvási út 25. Van mikrogranulátumszóró és műtrágyaszóró is készleten 6 soros kultivátorra !
Válasz #87. hozzászólásra
Sávpermetező volt az biztos de nekem most a második kérdés a lényeg?Honnan vettél rá granulátum szórót melyik cégtől és mennyiért?
Válasz #85. hozzászólásra
Szevasz!
Szerintem az nem sávpermetező,hanem granulátum szóró volt! Lehet,hogy én voltam az a CSÁVÓ!
Nem tudja valaki hogy hol tudnék sorközművelő kultivátorra a legolcsóbban műtrágyaszóró egységet kapni??
Tavaly azt hiszem akkor olvastam a mezőhírbe egy cikket miszerint a csávó a kultijára házilag csinált ilyen sávpermetezőt és azt mondta azért hogy a kukorica bogarakat tudja irtani ha jól emlékszem mivel mono kultúrába nyomatta a kukit :O
Engem érdekelne ez asáv permetezéses dolog bár egyenlőre nem Garford kultival csak hagyományossal .
Ki próbálta már ? Tapasztalatok ?
Sziasztok!
Valamelyik mg.-i havilapban volt egy cikk a magyországi forgalmazóval és ott valami olyasmit olvastam ,hogy gyomos területen elvesztheti a "fonalat" a gép . Olyankor vmi hibakód jelenik meg a monitoron de , hogy akkor mit csinál a kulti azt nem tudom. Én kétlem, hogy ott is jó lenne.
Válasz #77. hozzászólásra
Gondolom csak annak nem, aki nem vallja be :)))
Válasz #76. hozzászólásra
Nekem is már voltak tandíjak. :-)))
Válasz #75. hozzászólásra
Hm.
Lehet, de már annyi marhaságot megettem az életbe, hogy előbb megnézném!
Válasz #74. hozzászólásra
Állítólag a szabályos sort különbözteti meg a rengeteg gaztól.......
Válasz #73. hozzászólásra
Nincs kép róla, és ha színes a kamerája, akkor így józan paraszti ésszel...
Szal érdemes utána nézni, mielőtt kidobna az ember 1 rakás zsetont
Válasz #72. hozzászólásra
Gondolod gázos lenne egy gazosban ?
Válasz #71. hozzászólásra
Ja igen, de, ha nem tudsz?
Válasz #70. hozzászólásra
Nem.
Te ?
De ennek az a lényege, hogy esélyt ne adjunk a gazaknak, és a ropot miatt korán elkezdhető a kultizás.
Válasz #69. hozzászólásra
Láttad már a munkáját gazosba?
Megjött volna a kedvem a "garfild" kultihoz, most a támogatások miatt, de az ára egy kicsit elvette.
Nagyfelbontású képeket várok még.
Kipróbáltam egy quadot, amelyikre rá volt ilyen kütyü szerelve. Kommunális célra. Nagyon állat. Akkora gazt meglát, mint egy 20 forintos.
Válasz #66. hozzászólásra
Pisti bácsi!
Mikor kerülnek fel a weblapodra a kamerás sávpermetező részletei??
Feri, itt vagy?
Válasz #63. hozzászólásra
Egyébként a kukira többet szórunk! Véleményem szerint a napra lóg ki a sorból!
Válasz #63. hozzászólásra
Géza nem én voltam az!
Válasz #62. hozzászólásra
ez hülyeség
a búzára sokkal több nitrogént szórunk és utána azért jó egy mélygyökerű kukorica, mert az a lemosodótt N-ént tudja hasznosítani
a kukorica után pedig a vetésváltás miatt jó a napra
akkor megint valaki jól kitalálta a dolgokat
Válasz #61. hozzászólásra
A kapások mind azok! A többi nem!
Válasz #60. hozzászólásra
nekem nincs monokultúrám, de ezt a nitrogén dolgot nem is hallottam
és mi nem magas nitrogénigényű?
Válasz #59. hozzászólásra
Sajna a napra is az! Legalább is ide van sorolva!Dehogy vetem el ,ilyen időben úgysenm ellenőriznek,az a szerncse,hogy a GN-t utólag kell leadni!