Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8070. hozzászólásáraA pohánka miatt nem tudod, pontosabban nem tudtam aprómag elemmel és beállításokkal kivetni... Köztes beállításokat csináltam a Reform vetőgépen és igy nem tudtam 25kg/ha alá menni.
Valaki tudna segíteni abban hogy ezt a pohánka,biborhere,facèlia magot aprómag elemmel kell vetni?? Ès magadagoló, zárolemez milyen állásban legyen? Aprómaghoz 2 adagoló, ès 1. zárolemezzel használom, ha valaki vetett ilyen keverèket elmondhatná mit merre hogyan. Köszönöm előre is.Európa HDK vetőgèppel vetem.
Válasz mtz1221 #8066. hozzászólásáraAz. Olyan nyomàsszabàlyzo szelep. VAn egy ezerèves függesztett rakodom. Azon egy ilyen van a szivattyu nyomòban. Benne egy kupos szelep meg egy rugo . Gondolom ez bàrmi gèp hidraulikàra csatlakoztathato masina de igy vèdi meg a sajàt munkahengerèt'vagy a gèpet a megeröltetèstől. Lehet 20bàron màr nyit. Nem kaphat 150et. Hijàba nyomatnàd.
Válasz mtz1221 #8066. hozzászólásáraValószínű az lesz amire gondolsz végállásban elereszti az olajat, egyfajta biztonsági szelepnek létszik ami ráadásul állítható.
Építőipari gépeken vannak hasonlók csak azok fixek voltak, már amivel én találkoztam.
De csak tipp lehet nem az...
Tudja e valaki milyen szelep lehet a képen látható ?? Kettős működésű munkahenger mindkét csövébe bele van kötve,de nem kettős visszacsapó szelep mert úszó helyzetben is leeresztenek a munkahengerek.Folytószelep is van a visszatérőágon másik.Nem tudok rá jönni mi célt szolgál.Olyasminek tűnik hogy ha a munkahengerek elérnek végállásba akkor vissza nyomja ezen keresztül az olajat a rendszerbe.Létezhet ilyesmi ???
Válasz Bárány #8051. hozzászólásáraMeglátjuk mit hoz ki a szabálysértési előadó.
Ha nincs adattábla a munkagépen akkor mit csinál? Elvisz mázsálni, vagy előkapja a saccográfot?
A bálázón is vagy 10 percet keresték a táblát.
Válasz Bárány #8059. hozzászólásáraEzt egy ismerős mesèlte a kamionosrol. De nem adtak neki igazat. Pedig oda vissza az akkor is dupla suly. Igy hàt a kamionka csak 50%ot vesz igènybe.
Válasz Bárány #8051. hozzászólásáraAz igaz. De mint a kètirànyu forgalmu hidon egyik felèn meg a màsikon is van 20 t tilto tàbla. Tehàt oda 20 vissza 20 ha szemben is akkor èr oda egy 20 tonnàs kamion akkor 40 a kettő. Tehàt egymagad 40 tonnàval àtmehetsz az 5t tàbla meg 10 tonnàig jo mert szemből is 5t van kirakva.
Válasz ..MZ/X.. #8054. hozzászólásáraEl tudod valahogy kerülni azokat az utakat? Mert csak ez a megoldás.
Nálunk hivatalosan 3 útról nem vagyunk kitiltva...súly miatt... De van pár dűlőút, ahol 3.5 tonna van a faluban, de nem tudsz másfele kimenni...
Válasz ..MZ/X.. #8054. hozzászólásáraAzt hiszem, ha 50%nál nagyobb kerülővel tudsz eljutni ahová mentél, akkor nyugodtan behajthatsz.
Valahol a hozzászólásaim közt benne volt a rendelet vagy jogszabály amibe benne van.
Válasz csoppika #8047. hozzászólásáraAz addig ok, tiszta sor. Szólóban belefér a gép, pótkocsival nem. Nem is járunk arra szerelvénnyel.
Na de itt egy nem rendszámköteles munkagépről van szó ami miatt büntetni akar.
Válasz ..MZ/X.. #8046. hozzászólásáraJó lenne valami komolyabb per, ami precedens értékű a témában. Nem mondom hogy a kis 5 centi aszfttal ellátott mellékutcákban lehessen butára rakott póttal menni, mert nem, de bakker egy traktorral hagy lehessen már végigmenni az utcán anélkül hogy az valakinek szúrná a szemét és feljelentene. Pesten óránként elmegy az ablak alatt 500 autó, azzal nem tud mit tenni, kimegy falura, ott a traktort egyből ki lehet tiltatni. Hányok
Urak!
Traktorra és kapcsolt munkagépére hogyan vonatkozik a súlykorlátos tiltó tábla?
Szomszéd falut végigrakták 5t-ás táblákkal, mert az újdonsült vidékieknek nem tetszett, hogy traktorok közlekednek a faluban.
Ma szerencsére rám hívták a rendőröket, meg is akartak büntetni, mert a traktor önsúlyához hozzáadták a bálázó súlyát is, így szerelvényben meg ugye felette van az 5 tonnának. Nem írtam alá, feljelentés lett a vége. Szerintem csak a traktor súlyát kellene nézniük.
Futott már bele valaki ilyenbe?
Válasz mtz1221 #8041. hozzászólásáraSzásának elregéltem, mit csináljanak vele...
Csak ami a kolléga 3. képén látható takaró lemez, annak a maradéka maradt itt
Válasz sörhas #8039. hozzászólásáraÉn csak 1 szezont mentem ilyen kis szóróval. De mikor 1x szerelni kellett elugrás miatt (össze is görbült a harmada léc), mindjárt megtanulta a fülem meghallani, mikor erőlködik kissé a kardán. 1 fog elugrást meg lehetett hallani...
Nálam az osztrák kibacott vele, az egyik lánc ki volt nyúlva. Párcserével működhetett volna még Úgy is vitték el a Vajdaságba. Elmondtam a vevőnek, hogy mi a teendő vele...
No meg ugye vízszintes tengelyű szórót szigorúan addig rakunk, míg 100%-ban átfér a kereszt gerenda alatt...
Válasz csoppika #8038. hozzászólásáraNem elugrott hanem elcsavarta a tengelyt.
Mert ahol van a csapágy ott elvan rohadva a tartó,és ferdén húzta a láncot.
Csodálkoztam is hogy miért hajlik meg az u vas ami huzza a trágyát.
Most már tudom.
De ki a fenének van kedve ez alá bujkálni amig működik.
A gyári tengely ilyen méretben 160000ft.
Nem ér annyit a szóró.
Hát most próbálkozunk a legyártásával.
Igazából nem tudom milyen tipus.
Nincs rajta adat tábla.
Most intéztem anyagot hozzá.
Csak a mezei anyag nem tudom meddig birja majd.
Rosszul mondtam a lánc csak a szórót hajtja.
Oldalt nagy fogaskerék van és valami racsnis szerkezet húzza előre a trágyát.
Válasz sörhas #8032. hozzászólásáraMárka, tipus nem ártana. Gondolom valami osztrák rocsó lehet.
Tengőt mutasd, az a lényeg.
De első nekifutásra szálanyagot veszel aztán irány egy esztergályos aki be tudja fogni és legömbölyíti neked.
Válasz sörhas #8032. hozzászólásáraAkkor ez gondolom nem csak egy sima
40-es tengely. Azt könnyen találnál újat is. Valami borda, vagy hasonló köröm, kell hogy legyen, a meghajtás miatt.
Sajnos ezt a szórót nem ismerem.
Válasz Tomi81 #8028. hozzászólásáraA régi rendszer elbírta... Ezen se lesz több. Ugyanakkora az oldal. Sőt, lehet kevesebb. A fa hasasodott úgy is(kicsit lazára volt a lánc)
Válasz csoppika #8027. hozzászólásáraNézd meg Büresz képeit, ő egyszerűbben megoldotta.
De holnap fotózok neked. A hw-t is meg az ap-n az alul nyilót.
Attól függ milyen vastag a lánc.
Válasz mtz1221 #8025. hozzászólásáraCsak akkor belülre kell egy cső ami átmegy az oldalon. Túl kell engedni befelé, bevágni és a csavart vagy meghajtani vagy egy laposvasat hegeszteni rá, mert másképp megfordul a csavar.
Szoptunk a hw-val elsőre mi is.
Válasz Tomi81 #8021. hozzászólásáraNem vagyok olyan hülye, mint a kolléga, aki első évén az oldallal szembe állva püfölte ki az utolsó akasztót . Úgy húzták ki a búza alól... Még jó hogy volt ott valaki. Jól "megveregette" a vállát a magyar kocsi oldala
Így is volt hogy kikapta a kezemből a kalapácsot...
Válasz Tobszi #8022. hozzászólásáraMár kaptam padlóburkolónak hazudott, de valójaban szövetes gumi szalagot. Meg itthon is rám kacsintott egy ca 15cm széles szállító szalag darab...
13072 hozzászólás
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8070. hozzászólásáraA pohánka miatt nem tudod, pontosabban nem tudtam aprómag elemmel és beállításokkal kivetni... Köztes beállításokat csináltam a Reform vetőgépen és igy nem tudtam 25kg/ha alá menni.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8070. hozzászólásáraÉn a facélia pohanka mixet sima gabona geppel vetem. 17kg lucernat tud, remelem ez se lesz több...
Nem öntöm tele, nehogy osztályozza magát...
Valaki tudna segíteni abban hogy ezt a pohánka,biborhere,facèlia magot aprómag elemmel kell vetni?? Ès magadagoló, zárolemez milyen állásban legyen? Aprómaghoz 2 adagoló, ès 1. zárolemezzel használom, ha valaki vetett ilyen keverèket elmondhatná mit merre hogyan. Köszönöm előre is.Európa HDK vetőgèppel vetem.
Sziasztok!Valaki megtudná mondani nekem hogy a NAS 673 és a 676 napra asztalok közt mi a különbség?(szerkezeti müködésbeli)
Válasz mtz1221 #8066. hozzászólásáraAz. Olyan nyomàsszabàlyzo szelep. VAn egy ezerèves függesztett rakodom. Azon egy ilyen van a szivattyu nyomòban. Benne egy kupos szelep meg egy rugo . Gondolom ez bàrmi gèp hidraulikàra csatlakoztathato masina de igy vèdi meg a sajàt munkahengerèt'vagy a gèpet a megeröltetèstől. Lehet 20bàron màr nyit. Nem kaphat 150et. Hijàba nyomatnàd.
Válasz mtz1221 #8066. hozzászólásáraValószínű az lesz amire gondolsz végállásban elereszti az olajat, egyfajta biztonsági szelepnek létszik ami ráadásul állítható.
Építőipari gépeken vannak hasonlók csak azok fixek voltak, már amivel én találkoztam.
De csak tipp lehet nem az...
Tudja e valaki milyen szelep lehet a képen látható ?? Kettős működésű munkahenger mindkét csövébe bele van kötve,de nem kettős visszacsapó szelep mert úszó helyzetben is leeresztenek a munkahengerek.Folytószelep is van a visszatérőágon másik.Nem tudok rá jönni mi célt szolgál.Olyasminek tűnik hogy ha a munkahengerek elérnek végállásba akkor vissza nyomja ezen keresztül az olajat a rendszerbe.Létezhet ilyesmi ???
Üdv mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni 120-as Crystalhoz! Hozzáértő (!!) szerelőt keresek Csongrád megyéből. Segítségeteket előre is köszönöm!
Válasz csoppika #8057. hozzászólásáraAz lesz ha most megvágnak, csak meg kell kerülni a falut a dűlőn.
Válasz Bárány #8051. hozzászólásáraMeglátjuk mit hoz ki a szabálysértési előadó.
Ha nincs adattábla a munkagépen akkor mit csinál? Elvisz mázsálni, vagy előkapja a saccográfot?
A bálázón is vagy 10 percet keresték a táblát.
Válasz .Richard. #8060. hozzászólásáraHa van kedved...mert időd az van, ha jól látom:-))))
Válasz .Richard. #8058. hozzászólásáraÉs ha végig állják a kamionok?
Válasz Bárány #8059. hozzászólásáraEzt egy ismerős mesèlte a kamionosrol. De nem adtak neki igazat. Pedig oda vissza az akkor is dupla suly. Igy hàt a kamionka csak 50%ot vesz igènybe.
Válasz .Richard. #8058. hozzászólásáraNa ezt magyarázd el a rendőrnek, de légyszi, közben készíts videót az arcáról!
Válasz Bárány #8051. hozzászólásáraAz igaz. De mint a kètirànyu forgalmu hidon egyik felèn meg a màsikon is van 20 t tilto tàbla. Tehàt oda 20 vissza 20 ha szemben is akkor èr oda egy 20 tonnàs kamion akkor 40 a kettő. Tehàt egymagad 40 tonnàval àtmehetsz az 5t tàbla meg 10 tonnàig jo mert szemből is 5t van kirakva.
Válasz ..MZ/X.. #8054. hozzászólásáraEl tudod valahogy kerülni azokat az utakat? Mert csak ez a megoldás.
Nálunk hivatalosan 3 útról nem vagyunk kitiltva...súly miatt... De van pár dűlőút, ahol 3.5 tonna van a faluban, de nem tudsz másfele kimenni...
Válasz Tomi81 #8055. hozzászólásáraSúlykorlátozásra nem vonatkozik.
Válasz ..MZ/X.. #8054. hozzászólásáraAzt hiszem, ha 50%nál nagyobb kerülővel tudsz eljutni ahová mentél, akkor nyugodtan behajthatsz.
Valahol a hozzászólásaim közt benne volt a rendelet vagy jogszabály amibe benne van.
Válasz barkaspisti #8050. hozzászólásáraPiros, de az 5-be maga a gép bőven belefér. A 3,2t bálázó miatt van a túlsúly.
Válasz bandigh #8049. hozzászólásáraHát pereskedni pont nem fogok, de igen, igazad van.
Válasz csoppika #8047. hozzászólásáraAz addig ok, tiszta sor. Szólóban belefér a gép, pótkocsival nem. Nem is járunk arra szerelvénnyel.
Na de itt egy nem rendszámköteles munkagépről van szó ami miatt büntetni akar.
Válasz ..MZ/X.. #8046. hozzászólásáraEz sajnos bukta. A súlykorlátozás tábla a teljes, tényleges össztömegre vonatkozik.
Válasz ..MZ/X.. #8046. hozzászólásáraPiros vagy fekete rendszámos a gép? Ha piros akkor nem vonatkozik rá de ha fekete akkor igen .
Válasz ..MZ/X.. #8046. hozzászólásáraJó lenne valami komolyabb per, ami precedens értékű a témában. Nem mondom hogy a kis 5 centi aszfttal ellátott mellékutcákban lehessen butára rakott póttal menni, mert nem, de bakker egy traktorral hagy lehessen már végigmenni az utcán anélkül hogy az valakinek szúrná a szemét és feljelentene. Pesten óránként elmegy az ablak alatt 500 autó, azzal nem tud mit tenni, kimegy falura, ott a traktort egyből ki lehet tiltatni. Hányok
Válasz ..MZ/X.. #8046. hozzászólásáraMerre tudod kikerülni?
Válasz ..MZ/X.. #8046. hozzászólásáraA tehergépjármű kitiltás vonatkozik a traktorra is, úgyhogy szerintem a súlykorlát szintén...
Urak!
Traktorra és kapcsolt munkagépére hogyan vonatkozik a súlykorlátos tiltó tábla?
Szomszéd falut végigrakták 5t-ás táblákkal, mert az újdonsült vidékieknek nem tetszett, hogy traktorok közlekednek a faluban.
Ma szerencsére rám hívták a rendőröket, meg is akartak büntetni, mert a traktor önsúlyához hozzáadták a bálázó súlyát is, így szerelvényben meg ugye felette van az 5 tonnának. Nem írtam alá, feljelentés lett a vége. Szerintem csak a traktor súlyát kellene nézniük.
Futott már bele valaki ilyenbe?
Sziasztok,
Házas csiga ellen tud vki vmi jó ellenszert v okosságot?
Ribizlisbe annyi van h néhol több csigát hozott le a kombájn mint ribizlit.
Előre is köszi
Válasz mtz1221 #8043. hozzászólásáraNem is akartam... Nem vagyok tróger
Válasz csoppika #8042. hozzászólásáraTöbb mint 1000 darab felett jár eladásban,nem nagyon lehet becsapni.
Válasz mtz1221 #8041. hozzászólásáraSzásának elregéltem, mit csináljanak vele...
Csak ami a kolléga 3. képén látható takaró lemez, annak a maradéka maradt itt
Válasz csoppika #8040. hozzászólásáraLent van az már valahol a szerbiai hegyekben,majd azok kijavítják.
Válasz sörhas #8039. hozzászólásáraÉn csak 1 szezont mentem ilyen kis szóróval. De mikor 1x szerelni kellett elugrás miatt (össze is görbült a harmada léc), mindjárt megtanulta a fülem meghallani, mikor erőlködik kissé a kardán. 1 fog elugrást meg lehetett hallani...
Nálam az osztrák kibacott vele, az egyik lánc ki volt nyúlva. Párcserével működhetett volna még Úgy is vitték el a Vajdaságba. Elmondtam a vevőnek, hogy mi a teendő vele...
No meg ugye vízszintes tengelyű szórót szigorúan addig rakunk, míg 100%-ban átfér a kereszt gerenda alatt...
Válasz csoppika #8038. hozzászólásáraNem elugrott hanem elcsavarta a tengelyt.
Mert ahol van a csapágy ott elvan rohadva a tartó,és ferdén húzta a láncot.
Csodálkoztam is hogy miért hajlik meg az u vas ami huzza a trágyát.
Most már tudom.
De ki a fenének van kedve ez alá bujkálni amig működik.
A gyári tengely ilyen méretben 160000ft.
Nem ér annyit a szóró.
Hát most próbálkozunk a legyártásával.
Válasz sörhas #8036. hozzászólásáraMi volt a baj? Elugrott a lánc, oszt nem vettétek észre? A végén meg ledobta, és reccs???
Válasz sörhas #8036. hozzászólásáraMinden kis sváb gyártmányon így van
Igazából nem tudom milyen tipus.
Nincs rajta adat tábla.
Most intéztem anyagot hozzá.
Csak a mezei anyag nem tudom meddig birja majd.
Rosszul mondtam a lánc csak a szórót hajtja.
Oldalt nagy fogaskerék van és valami racsnis szerkezet húzza előre a trágyát.
Válasz sörhas #8032. hozzászólásáraMengele? Vagy milyen márka? (bár a Mengelén nekem kalapács fejű csavarok fogták a kaparóleceket...)
Válasz sörhas #8032. hozzászólásáraMárka, tipus nem ártana. Gondolom valami osztrák rocsó lehet.
Tengőt mutasd, az a lényeg.
De első nekifutásra szálanyagot veszel aztán irány egy esztergályos aki be tudja fogni és legömbölyíti neked.
Válasz sörhas #8032. hozzászólásáraAkkor ez gondolom nem csak egy sima
40-es tengely. Azt könnyen találnál újat is. Valami borda, vagy hasonló köröm, kell hogy legyen, a meghajtás miatt.
Sajnos ezt a szórót nem ismerem.
Válasz atisgyulai #8031. hozzászólásáraÜdv.
A hátsó ami a láncot húzza.
Lánc meghajtású.
Válasz sörhas #8030. hozzászólásáraÜdv!
Milyen szóró, milyen tengelye?
Nincs valakinek elfekvőben véletlen egy 40mm átmérőjű tengelye?
2méter hosszú.
Trágyaszóró tengely.
Válasz Tomi81 #8028. hozzászólásáraA régi rendszer elbírta... Ezen se lesz több. Ugyanakkora az oldal. Sőt, lehet kevesebb. A fa hasasodott úgy is(kicsit lazára volt a lánc)
Válasz csoppika #8027. hozzászólásáraNézd meg Büresz képeit, ő egyszerűbben megoldotta.
De holnap fotózok neked. A hw-t is meg az ap-n az alul nyilót.
Attól függ milyen vastag a lánc.
Válasz Tomi81 #8026. hozzászólásáraAzt hogy?
Mit gondolsz, a régi faoldalhoz tartozó lánc bírhatja?
Válasz mtz1221 #8025. hozzászólásáraCsak akkor belülre kell egy cső ami átmegy az oldalon. Túl kell engedni befelé, bevágni és a csavart vagy meghajtani vagy egy laposvasat hegeszteni rá, mert másképp megfordul a csavar.
Szoptunk a hw-val elsőre mi is.
Válasz csoppika #8020. hozzászólásáraLáncra ráhegeszteni egy M14\ 16 csavart az egyik felére a spani helyett ?
Válasz Tomi81 #8021. hozzászólásáraNem vagyok olyan hülye, mint a kolléga, aki első évén az oldallal szembe állva püfölte ki az utolsó akasztót . Úgy húzták ki a búza alól... Még jó hogy volt ott valaki. Jól "megveregette" a vállát a magyar kocsi oldala
Így is volt hogy kikapta a kezemből a kalapácsot...
Válasz Tobszi #8022. hozzászólásáraMár kaptam padlóburkolónak hazudott, de valójaban szövetes gumi szalagot. Meg itthon is rám kacsintott egy ca 15cm széles szállító szalag darab...