Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz wernerj #7971. hozzászólásáraMár miért ne lenne köteles odaadni a földet? A szerződésből, hacsak nincs beleírva az egyoldalú felmondás lehetősége a tulajdonos részére akkor nincs mód a visszalépésre.
Válasz ragtime1 #7970. hozzászólásáraÉn nem is hiszek neki, anyósomat tudta megetetni vele. Megcsinálja az iskolát, nem érdekel. Jövőre meg bérlem tőle papíron a földeket, ha ez az állam óhaja. Az esetleges rájelentkezőket meg majd kezelem. A bérbeadó nem köteles a rájelentkezőnek odaadni a földet. Csak azt nem tudom, kinek jó ez a jelenlegi rendszer, hogy ennyire meg lett bonyolítva. Nekem a hócipőm tele van már ezzel. Miért az rugdossák, aki dolgozik?
Válasz wernerj #7913. hozzászólásáraNe a falugazdásznak higgy! Állam által foglalkoztatott személy.Nem a te érdekedet nézi. Egyenesági, vér szerinti öröklés esetén nem kell mezőgazdasági végzettség!
(kivéve örökbefogadott gyermek-unoka esetében, akit nem vett az örökbefogadó a nevére) Ügyvédet keres meg az ügyben!
Válasz majorferi33 #7965. hozzászólásáraHa jól veszem ki,
Az irányváltója lehet 2 és 3 állású, gondolom típusfüggő,
Legalul az előre, középen hátra, legfent a kúszónövény google bácsi nem valami profi műszaki téren ez inkább a felező lehet magyarul ha már az irányváltó kapcsolja.
A váltója meg
6 előre 1 hátra
és a váltó előtt az irányváltó mindezt megfordítja és lesz
1 előre és 6 hátra
Hogy az irányváltó a mászófokozatot is megfordítja azt nem tudom.
Válasz majorferi33 #7963. hozzászólásáraMi az hogy nagyjából? Szerintem így már pontosan meglesztek.
Annyit tennék hozzá a "3X" az a rükverc,
sajnos nem a rakéta fokozat
a "3AM" meg a mászó fokozat.
Sürgős hitelkínálat.
Szükség van sürgős hitelre? Üzleti kölcsönöket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autókölcsönöket stb. Adunk. Ha érdekli, vegye fel velünk a kapcsolatot
e-mailben: thomaskaul@outlook.fr
viber: +33 7 56 87 48 84
viber / whatsapp: +33 7 56 91 66 65
Válasz mtz1221 #7953. hozzászólásáraHa csak motort meg egy pár fő darabot vennék meg. Ennyi erővel csinálhatnának maguknak tiszta ujjat!
Meg vannak bőven azt ennyien meg vannak egy kéz nélkül!!
Válasz mtz1221 #7953. hozzászólásáraAz oroszoknal is így ment még a 90es évek végén Kétkezes hidegvágó, nagykalapács. Úgy vágták le a javítandó Ikarus alvázról a zártszelvényt. Flex co hegesztő nem volt. Csak trafó meg hidegvágó
Válasz _NB_ #7939. hozzászólásáraEz igen de hogy nincs olyan ismerősöm akinek oda tartanám a hidegvágót a szegecsre az is biztos.Orvosi ügyelet lehet e nekik a környéken,vagy esténként azzal játszanak hogy kiszedi ki a szikrát a másik szeméből gyorsabban ???
Üdvözletem
Egy olyan problémában kérnék segítséget ,hogy adott egy new holand tx és a cséppés ürítés asztal meghajtás nem kapcsol . Aki találkozott hasonló problémával vagy tud valami megoldást a problémára azt nagyon meg köszönném !! biztosítékokat reléket átnéztük ott nem találtunk semmi rendellenességet márneskapcsolót cseréltünk és a probléma megmaradt sajnos .
ez 220cm széles és hátra 125cm a nyúlása 40cm magas,3 tonnás a teherbírása és 413kg a tömege, lehet még magasítani a videóban szemre +40cm lehet rajta így egy 80cm az oldalfala
Attól függ , hol laksz valahol egy szaros "hátcsólámpán" megy az ideg, máshol meg komplett buszokat reszelnek ívhegesztővel meg késtapasszal
- YT link
A kedvenceim a pakisztáni teherautó szerelők, tényleg ügyesek amúgy.
Jönnek hozzájuk ezek a japán és kínai teherjárgányok, de a gyári váz az gyenge a helyi minimum 2x túlterheléshez, így nem sz@roznak a szétkapják és megerősítik.
Válasz Magister #7930. hozzászólásáraBùra a lènyeg kicsit megnehezitve az izzocserèt vezetèkre forrasztott izzoval mindig kontaktol. Annyira nem lehet szar 'hogy a bura sem jo.
Válasz Magister #7930. hozzászólásáraÉn is ifa lámpát használtam eddig mindenre. De úgy el gagyizták, hogy kénytelen voltam lecserélni.
Most az MTZ hátsó lámpát kapja minden Ezt amelyiken a nagy cimke van mega pöcsét van még az ukrán után gyártott az is jó, meg ebből is van kínai fóliával a búrán na az annyit ér mint a mostani ifa lámpák.
Sziasztok!
Amazone permetezőn lévő lámpához elérhető valahol csak búra (nem az Amazone-nál, hanem mondjuk kamionos boltban, stb.)? Jokon L 821 a típusa, de itthon nem találtam sehol sem ilyet.
Sziasztok! Keresek vételre vagy kölcsönbe kb ket hónapig nitrosol tároló csepp-tartályt, sürgősen, bárhol! Ha valakinek feleslegessé vált vagy már az idei szezonbol el csomagolta és tudna kicsit nélkülözni írjon! Előre is köszönöm!
13072 hozzászólás
Válasz wernerj #7971. hozzászólásáraMár miért ne lenne köteles odaadni a földet? A szerződésből, hacsak nincs beleírva az egyoldalú felmondás lehetősége a tulajdonos részére akkor nincs mód a visszalépésre.
Válasz ragtime1 #7970. hozzászólásáraÉn nem is hiszek neki, anyósomat tudta megetetni vele. Megcsinálja az iskolát, nem érdekel. Jövőre meg bérlem tőle papíron a földeket, ha ez az állam óhaja. Az esetleges rájelentkezőket meg majd kezelem. A bérbeadó nem köteles a rájelentkezőnek odaadni a földet. Csak azt nem tudom, kinek jó ez a jelenlegi rendszer, hogy ennyire meg lett bonyolítva. Nekem a hócipőm tele van már ezzel. Miért az rugdossák, aki dolgozik?
Válasz wernerj #7913. hozzászólásáraNe a falugazdásznak higgy! Állam által foglalkoztatott személy.Nem a te érdekedet nézi. Egyenesági, vér szerinti öröklés esetén nem kell mezőgazdasági végzettség!
(kivéve örökbefogadott gyermek-unoka esetében, akit nem vett az örökbefogadó a nevére) Ügyvédet keres meg az ügyben!
Válasz _NB_ #7967. hozzászólásáraFura egy gép
Válasz _NB_ #7967. hozzászólásáraFura egy gép
Válasz majorferi33 #7965. hozzászólásáraHa jól veszem ki,
Az irányváltója lehet 2 és 3 állású, gondolom típusfüggő,
Legalul az előre, középen hátra, legfent a kúszónövény google bácsi nem valami profi műszaki téren ez inkább a felező lehet magyarul ha már az irányváltó kapcsolja.
A váltója meg
6 előre 1 hátra
és a váltó előtt az irányváltó mindezt megfordítja és lesz
1 előre és 6 hátra
Hogy az irányváltó a mászófokozatot is megfordítja azt nem tudom.
T-40
http://publ.lib.ru/ARCHIVES/L/Lipeckiy_Traktornyy_Zavod/_LTZ.html
Válasz später77 #7924. hozzászólásárahttps://www.granit-parts.hu/product/14200871?q=jokon
jobbos, van balos is.
Válasz Gepi #7964. hozzászólásáraDe ez irány váltós??? Minek a rükverc?
Válasz majorferi33 #7963. hozzászólásáraMi az hogy nagyjából? Szerintem így már pontosan meglesztek.
Annyit tennék hozzá a "3X" az a rükverc,
sajnos nem a rakéta fokozat
a "3AM" meg a mászó fokozat.
Válasz Gepi #7962. hozzászólásáraKöszi szépen így már nagyjából elboldoulok
Válasz majorferi33 #7960. hozzászólásáraItt meg váltóról van némi információ
t-40 váltó
Válasz majorferi33 #7960. hozzászólásáraTessék:
Sziasztok segítséget szeretnék kérni ismerősöm vett egy régi T40 traktort hogy vannak benne a sebességi fokozottok?? Nem találok semmi ábrát
Sürgős hitelkínálat.
Szükség van sürgős hitelre? Üzleti kölcsönöket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autókölcsönöket stb. Adunk. Ha érdekli, vegye fel velünk a kapcsolatot
e-mailben: thomaskaul@outlook.fr
viber: +33 7 56 87 48 84
viber / whatsapp: +33 7 56 91 66 65
Válasz csferri #7957. hozzászólásáraKöszi
Válasz zsoltrs #7956. hozzászólásáraIgen,bármikor.
Hali
Olyan kérdésem lenne, h szankció mentesen még lehet változtatni az ökológiai masodvetes helyén?
Köszi
Válasz mtz1221 #7953. hozzászólásáraHa csak motort meg egy pár fő darabot vennék meg. Ennyi erővel csinálhatnának maguknak tiszta ujjat!
Meg vannak bőven azt ennyien meg vannak egy kéz nélkül!!
Válasz mtz1221 #7953. hozzászólásáraAz oroszoknal is így ment még a 90es évek végén Kétkezes hidegvágó, nagykalapács. Úgy vágták le a javítandó Ikarus alvázról a zártszelvényt. Flex co hegesztő nem volt. Csak trafó meg hidegvágó
Válasz _NB_ #7939. hozzászólásáraEz igen de hogy nincs olyan ismerősöm akinek oda tartanám a hidegvágót a szegecsre az is biztos.Orvosi ügyelet lehet e nekik a környéken,vagy esténként azzal játszanak hogy kiszedi ki a szikrát a másik szeméből gyorsabban ???
Válasz *** HM *** #7945. hozzászólásáraDobj össze egyet!
Nem túl bonyolult, és százszor olcsóbb mint készet venni.
Válasz _NB_ #7950. hozzászólásáraKöszönöm.Írtam is oda.
Válasz Csaby68 #7949. hozzászólásáraLehet idetalálnak a szakik, de itt van a topikja
Alkatrész
Üdv mindenkinek.Tudna valaki a KRAMP-ról árat mondani a következő cikkszámra?442851102N Rugósfog double LFE Köszönöm!
Válasz settenke #7947. hozzászólásáraHívj mert hosszú leírni 06203339210
Üdvözletem
Egy olyan problémában kérnék segítséget ,hogy adott egy new holand tx és a cséppés ürítés asztal meghajtás nem kapcsol . Aki találkozott hasonló problémával vagy tud valami megoldást a problémára azt nagyon meg köszönném !! biztosítékokat reléket átnéztük ott nem találtunk semmi rendellenességet márneskapcsolót cseréltünk és a probléma megmaradt sajnos .
Válasz _NB_ #7939. hozzászólásáraNem értem miért félünk a migrácsoktól.. ilyenek jöhetnének...ezek legalább dolgoznak.
Válasz _NB_ #7944. hozzászólásáraNa ilyenből kéne 1 qjó.
Válasz *** HM *** #7943. hozzászólásáraHelyi piac
szállító láda
Válasz _NB_ #7941. hozzászólásáraEz az ilyesmi ja.
Válasz _NB_ #7941. hozzászólásáraA nevét elírtam Krpan.
Vannak ilyen ötletes, mindenre jó felfüggesztéssel szereltek is
Van ilyen is
Na neeee mindjárt sírok a HeccMester keresi Heckcontainer-t
(ha ezt a nevet nemjegyzed meg egy életre, akkor semmit :)
Van ilyen hagy köbös, könnyű áruknak
-link
Válasz *** HM *** #7938. hozzászólására
És milyenre gondoltál?
Csinálnád vagy vennéd ?
Pl ez a Karpan 220/125 Tractor Tipper Boxes
ez 220cm széles és hátra 125cm a nyúlása 40cm magas,3 tonnás a teherbírása és 413kg a tömege, lehet még magasítani a videóban szemre +40cm lehet rajta így egy 80cm az oldalfala
Válasz _NB_ #7939. hozzászólásáraNagyon profik Kár hogy ilyen cirkuszosra festik.
fél OFF
Attól függ , hol laksz valahol egy szaros "hátcsólámpán" megy az ideg, máshol meg komplett buszokat reszelnek ívhegesztővel meg késtapasszal
- YT link
A kedvenceim a pakisztáni teherautó szerelők, tényleg ügyesek amúgy.
Jönnek hozzájuk ezek a japán és kínai teherjárgányok, de a gyári váz az gyenge a helyi minimum 2x túlterheléshez, így nem sz@roznak a szétkapják és megerősítik.
Kéne több köbös traktorra fölvehető konténer láda vagy nevezzük akárminek...
Ami kitudná borítani a belerakott szajrét...
2.5x 1.5x 1.5 mondjuk...
Válasz rigás #7936. hozzászólásáraÖntapadós LED szalagot tegyél bele 3 ledenként vágható nincs hő van piros és sárga is .
Válasz medikus #7935. hozzászólásáraLehet bizony!
Volt egy széria "IFA lámpa" ami full cseresznye izzós volt, egy napot bírt ki xarrá olvadt az egész!
Válasz .Richard. #7934. hozzászólásáraLehet az!
Válasz Magister #7930. hozzászólásáraBùra a lènyeg kicsit megnehezitve az izzocserèt vezetèkre forrasztott izzoval mindig kontaktol. Annyira nem lehet szar 'hogy a bura sem jo.
Válasz Magister #7930. hozzászólásáraÉn is ifa lámpát használtam eddig mindenre. De úgy el gagyizták, hogy kénytelen voltam lecserélni.
Most az MTZ hátsó lámpát kapja minden
Ezt amelyiken a nagy cimke van mega pöcsét van még az ukrán után gyártott az is jó, meg ebből is van kínai fóliával a búrán na az annyit ér mint a mostani ifa lámpák.
Válasz medikus #7931. hozzászólásáraPermetezőre LED való! Nem eszi meg a vegyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz Magister #7930. hozzászólásáraAz egy fos!Van olyan LED ben is!!!Még formásabb!
Válasz später77 #7924. hozzászólásáraTúrd a netet.. annyi van, mint a tenger..
De, a ZIFA a nyerő, abból mindig van a HABIBAN..
Válasz medikus #7928. hozzászólásáraAkkor Aro. Règi sütiforma. Kivül piros kör belül sàrgabarack kör.
Válasz atisgyulai #7926. hozzászólásáraKicsit rövidebb lámpát kell oda keresni! Akkor nem tűnik fel,hogy íves lámpa való oda!
Válasz medikus #7925. hozzászólásáraA ZIFA làmpàja pont oda dizàjnyos!
Válasz medikus #7925. hozzászólásáraGondolom beépített. Nem véletlen van az a hülye lekerekítés, nehogy találj hozzá máshol alkatrészt.
Válasz später77 #7924. hozzászólásáraAkkor cserélj lámpát!
Sziasztok!
Amazone permetezőn lévő lámpához elérhető valahol csak búra (nem az Amazone-nál, hanem mondjuk kamionos boltban, stb.)? Jokon L 821 a típusa, de itthon nem találtam sehol sem ilyet.
Sziasztok! Keresek vételre vagy kölcsönbe kb ket hónapig nitrosol tároló csepp-tartályt, sürgősen, bárhol! Ha valakinek feleslegessé vált vagy már az idei szezonbol el csomagolta és tudna kicsit nélkülözni írjon! Előre is köszönöm!