Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ..MZ/X.. #7596. hozzászólására800 forint tagdíj 7500 bruttó 3giga net és korlátlan beszélgetés sms az korlátozott de pontosan nem tudom mennyi mert csak parkolást fizetem vele.
A másik 3Ft/perc havidíj lebeszélhető sms net nem tudom mennyi
Válasz medikus #7599. hozzászólásáraItt az Alföldön ad-hoc rendszer van,pld.mi is,be van munkálva de én magam is csak nagyjából tudom mit-hova kell illetve lehet vetni ma vagy 1-2 hét múlva,a tavaszi gabonákat meghagyjuk más vidékek termelőinek.
Válasz medikus #7590. hozzászólásáraDecemberben is árulunk már kalászos, és kukorica vetőmagot, amikor még fizikailag nincsen készen. Ennek az az oka, hogy aki előre leadja a rendelését annak biztosan jut. Időnként vannak szerencsétlen helyzetek, hogy később készül el egy vetőmag. Még olyan is lehet, hogy egy előrendelést le kell mondani, mert nem lesz jó a csíra eredménye. Amint készen van a vetőmag, elkezdjük a szállítást, vagy pedig a kedves ügyfél választ mást, amely azonnal rendelkezésre áll.
Válasz endypapa #7589. hozzászólásáraElsőre másnál is előre kérik az utalást, én már 3 éve hozatom tőlük, főleg zöldtrágyákat+gabonát+kuk, ha speckó magot kérsz, akkor válts másikra ha sürgös, ami van raktáron a vetőmag előállítóknál cimkézve , csak abból tud azonnal küldeni .
Válasz medikus #7582. hozzászólásárane legyen nagy az öröm!
megrendeltem, azt mondta a hölgy múlt héten, hogy 1.5 hét múlva megkapom a magot, de előbb utaljam az árát, mert új ügyfél vagyok, nem ismernek. Elutaltam múlt héten, ma érdeklődtem mikorra számíthatok a szállításra, hogy hozzá igazodva csináljam a talajmunkákat. erre azt mondja, nem tudja mikorra tudnak szállítani, mert még nincs zárjegy.
Válasz én 11 #7586. hozzászólásáraAjha! Én pont a prémium csomagra gondoltam, hogy van-e jobb ajánlat a korlátlan beszélgetésre valamelyik szolgáltatónál?
Válasz medikus #7579. hozzászólásáraElsősorban nem fémzároltra gondoltam. Most jött + 2 ha, és már szűkös az anyagi keret. persze ha nem lesz más, muszáj lesz a fémzárolt.
13079 hozzászólás
Válasz 5465 #7628. hozzászólásáraNem hiszem el hogy az egerek nem voltak már ott ősszel,télen is!
Válasz apuci #7627. hozzászólásáraMire gondolsz?
Válasz 5465 #7617. hozzászólásáraNe haragudj de ezt jól eltoltat!!!!
Válasz JD 4630 #7621. hozzászólásáraKöszi
Intézetem, elvileg jövő hétre lesz pocok tox
Válasz medikus #7624. hozzászólásáraKi tudja? Hardi a tartály meg a váz,a keret valami könnyebb(Holder) nem a gyári .
Válasz csoppika #7622. hozzászólásáraÜresen biztos!Adattábla?
Válasz csoppika #7622. hozzászólásáraMegtöltve nem biztos
Szerintetek 20q-ba beleférhet ez az 1600 literes kézi nyitású 16m keretes permetező?
Válasz 5465 #7617. hozzászólásáraKeresd a szakirányítód, kell írnod egy kérvényt, kijön a felügyelő felvesz egy jegyzőkönyvet, kapsz eseti engedélyt.
Válasz csoppika #7619. hozzászólásáraVagy a Janó nicknevű felhasználó elérhetőségét?(talán Diósjenőről ír?)
Srácok.
Győr-Medve-Galánta-Nyitra vonalon tud valaki trélerest 2 tonnáig?
Agrion műtrágyaszóró beállításáról tudna valaki táblázatot, vagy képet feltenni?
Köszönöm!
Kedves Gazdatársak,
Mezei pocok ellen mi a tuti megoldás ?
Durván betámadták a repcét ...
Srácok! Szlovák magyar foglaló átvételi elismervényt valaki feltehetne nekem.
Válasz ..MZ/X.. #7596. hozzászólására800 forint tagdíj 7500 bruttó 3giga net és korlátlan beszélgetés sms az korlátozott de pontosan nem tudom mennyi mert csak parkolást fizetem vele.
A másik 3Ft/perc havidíj lebeszélhető sms net nem tudom mennyi
Válasz Vargáné Tünde #7600. hozzászólásáraMost semmit,azért nem hirdetem!
Válasz rilex #7608. hozzászólásáraNehéz lesz az most!
Válasz medikus #7599. hozzászólásáraItt az Alföldön ad-hoc rendszer van,pld.mi is,be van munkálva de én magam is csak nagyjából tudom mit-hova kell illetve lehet vetni ma vagy 1-2 hét múlva,a tavaszi gabonákat meghagyjuk más vidékek termelőinek.
Válasz rilex #7608. hozzászólásáraHú ha mire nem képesek a Nők!
Válasz gazda28 #7609. hozzászólásáraIgazán nincs mit!
Válasz rilex #7608. hozzászólásáraKöszönöm az informáciot
Válasz gazda28 #7607. hozzászólásáraPontosan úgy van!
Válasz apuci #7605. hozzászólásáraDe ezen nics rendszám
De ezek szerint lehet igényelni(zöld rendszámot)?
Válasz gazda28 #7604. hozzászólásáraUtólag tudsz rá kérni zöld rendszámot az okmányirodában.
Válasz gazda28 #7604. hozzászólásáraSzerintem ugyan úgy,ha veszel egy pótkocsit ami ki van vonva forgalomból azt is le lehet papírozni!
Válasz apuci #7603. hozzászólásáraIgen de nincs rendszám
Hogy lehet lepapiroztatni?????
Válasz gazda28 #7601. hozzászólásáraAz adásvételi szerződés olyan mint a számla csak nem tartalmaz Áfát!
Érfeklödnék hogy van egy kombájn amiröl csak egy adásvételiszerződés van
Alvázszám van...
Le lehet papiroztatni?
Hogyan?
Érfeklödnék hogy van egy kombájn amiröl csak egy adásvételiszerződés van
Alvázszám van...
Le lehet papiroztatni?
Hogyan?
Válasz medikus #7599. hozzászólásáraEgyébként Ön mit árul? Mert a vetőmag kereskedelemben ez így működik, ahogy azt korábban leírtam. :)
Válasz Vargáné Tünde #7597. hozzászólásáraNekem mindegy,de én csak azt árulom,amim van!
Válasz Bán Zsolt #7594. hozzászólásáraÉn a Forensis-nél 4ft+á percdíjon vagyok előfizető/ netbankon utalom a havi számlát / de van végtelen is náluk !
Válasz medikus #7590. hozzászólásáraDecemberben is árulunk már kalászos, és kukorica vetőmagot, amikor még fizikailag nincsen készen. Ennek az az oka, hogy aki előre leadja a rendelését annak biztosan jut. Időnként vannak szerencsétlen helyzetek, hogy később készül el egy vetőmag. Még olyan is lehet, hogy egy előrendelést le kell mondani, mert nem lesz jó a csíra eredménye. Amint készen van a vetőmag, elkezdjük a szállítást, vagy pedig a kedves ügyfél választ mást, amely azonnal rendelkezésre áll.
Válasz Bán Zsolt #7594. hozzászólásáraHavidíj, percdíj?
Válasz endypapa #7589. hozzászólásáraElsőre másnál is előre kérik az utalást, én már 3 éve hozatom tőlük, főleg zöldtrágyákat+gabonát+kuk, ha speckó magot kérsz, akkor válts másikra ha sürgös, ami van raktáron a vetőmag előállítóknál cimkézve , csak abból tud azonnal küldeni .
Válasz B.J. #7585. hozzászólásáraén ebben vagyok
http://www.mkkve.hu/szolgaltatasok/mobilkommunikacio
Válasz ND #7591. hozzászólásáraHát igen elméletileg .De valójában se 20,,as se 70 ,,es se 30,,assal nem lebeszélhető
Sziasztok.
Megtaláltam:
http://agrocomplex.hu/
Akkor az a kérdés, ilyet ki használ. Valósak a számlázással kapcsolatos dolgok?
Válasz én 11 #7588. hozzászólásáranem csak flottán belül lebeszélhető?
nekem ez rémlik
ezért nem is lett ilyen
Válasz endypapa #7589. hozzászólásáraAkkor te is reklamálj,neked is új ügyfél,talán nem így kellene bemutatkozni!Azt árulja (hirdeti) ami nincs is?
Válasz medikus #7582. hozzászólásárane legyen nagy az öröm!
megrendeltem, azt mondta a hölgy múlt héten, hogy 1.5 hét múlva megkapom a magot, de előbb utaljam az árát, mert új ügyfél vagyok, nem ismernek. Elutaltam múlt héten, ma érdeklődtem mikorra számíthatok a szállításra, hogy hozzá igazodva csináljam a talajmunkákat. erre azt mondja, nem tudja mikorra tudnak szállítani, mert még nincs zárjegy.
Válasz B.J. #7587. hozzászólásáraAzt nem tudom .Csak azt hogy elméletileg a havidij lebeszélhetö,gyakorlatilag nem.sajnos
Válasz én 11 #7586. hozzászólásáraAjha! Én pont a prémium csomagra gondoltam, hogy van-e jobb ajánlat a korlátlan beszélgetésre valamelyik szolgáltatónál?
Válasz B.J. #7585. hozzászólásáraIgen használunk .Magas nem lebészelhető havidij jellemzi.váltani fogok.
Uraim!
Használ valaki Birtokos Mobilt? Vagy van jobb alternatíva? Mintha SP korábban valamit linkelt volna de nem találom!
Köszike.
Válasz Szabi. #7583. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Szabó Zoltán_46734 #7570. hozzászólására
Válasz endypapa #7581. hozzászólására
Válasz medikus #7578. hozzászólásáraKöszi, megrendeltem.
Válasz medikus #7579. hozzászólásáraElsősorban nem fémzároltra gondoltam. Most jött + 2 ha, és már szűkös az anyagi keret. persze ha nem lesz más, muszáj lesz a fémzárolt.