Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Srácok. Bolgár perkins targonca motor. Leállítas után nem indult. 3 éve nem ment adagoló feltéve. Azzal sem. Tápszivattyú cserélve újra. A csere adagolóval csak fal gáz van . Mi lehet a gond? Kör adagoló...
Válasz Sephia #7471. hozzászólásáraValamit elnéztél. Én nem kételkedem a munkájukban, és a pénzt se sajnálom tőlük.
Az öszevont kérdéseket nem tartotam helyesnek, és pontatlan néhol félrevezető kifejezésel.
Válasz Sk Laci #7469. hozzászólásáraNem tudom mi az igazság.Nekem a tűzoltó, a mentős mindig is egy hétköznapi hős marad.Tőlük nem sajnálom mert ha valaki ők megérdemlik, a tisztességes fizetést és munkakörülményt.Hiszen mindannyiunkért teszik kockára, nap mint nap akár a saját életüket is. Ma tették fel az ATV-re.
Mikor kitöltöttem ötezer valahányadik voltam.
Válasz Sephia #7468. hozzászólásáraÉn kinyitotam, több kérdés van öszevonva, és szerintem félrevezetők a kérdések. A munkaóra nem kötelezet, hanem lehetőség többet dolgozni. Ez azért mesze nem ugyan az.
Szabadságról való viszahívás csak szélsőséges katasztrófa esetén van, és biztosan nem azért, hogy a tüzoltó sohase mehesen el szabira a családal.
Csak az első kérdéses oldalt látam, mert nem enged továb amíg több kérdésre nem adok ugyan olyan választ igen, vagy nem szóval.
Gondolom aki megfogalmazta, nem a fizetésre helyezte a hangsúlyt hanem a felelősségre.
A tűzoltó esküt tett az emberi élet megmentésére, akár az életét kockáztatva is,a pénztáros viszont nem.
A lénye, segítséget kértek én kitöltöttem, aki nem akarja az meg nem tölti ki ennyi.
Válasz bandigh #7466. hozzászólásáramiért a bruttót a nettóval hasonlítja össze ez kicsit olyan hatásvadásznak tűnik nekem független a valós helyzettől
Válasz Sephia #7463. hozzászólására"Egy országos kereskedelmi hálózatnál egy kezdő pénztáros fizetése bruttó 300.000 Ft-tal kezdődik, míg egy kezdő tűzoltó alig 180.000 forintot visz haza."
Válasz B.Bali #7457. hozzászólásáraElméletileg igen, visszajár.
Gyakorlatilag meg a bolttól függ mennyire rugalmas.
(A kína lámpák egyébként nem rosszak)
Sziasztok! Vettem egy led munkalámpát,50ezer- be kerűlt, de nem világít minden led vissza fogom kűldeni. Nagyot csalódtam pedig állítólag nem gagyi kínai cucc. A pénzt vissza lehet kérni? Ki hogy tudja?
Válasz Tobszi #7445. hozzászólásáraMég csak annyit az idén történt egy ismerőssel,hogy a 22 ha búzából el kunyiztak tőle kb 5-6 ha,ez után repcét vetett bele ahol is olyan hantos volt a föld hogy alig bírtuk elmunkálni "elfogathatóra",azt mondta soha nem adja oda senkinek többet!
Válasz Tobszi #7445. hozzászólásáraAhogy írtam "talán" mi felénk nem jellemző hogy oda adja az ember,de még egy pár éve 6-8-10 ezret adtak érte ahhoz képest nem rossz.
Sokan azt mondják sokat ér az a földnek,ha már nem tudjuk trágyázni akkor ez is több a semminél.
Válasz csferri #7449. hozzászólásáraÚgy igazad van.
De ha talál egy olyan állattartót, aki időben lehordja, és a trágyát is normàlisan kezeli, (nem szárítja ki), azzal lehet jól együttműködni.
Válasz Tobszi #7436. hozzászólásáraÁllatartó? Gombàs? Vagy csak kereskedni akar majd vele.
Mostanság nagyon kezd megélénkülni az alom és takarmány iránt az érdeklődés.
Válasz apuci #7444. hozzászólásáraHa te mondod... Én azért keveslem.
Mondjuk eladási szándékom se nagyon van. Ha meg mégis lekerül akkor inkább trágyára cserélném.
Válasz csoppika #7430. hozzászólásáraNekem jött az email címemre, hogy a haverom xy hív csevegni a myZamana oldalra. Eről edig az oldalról tudomásom se volt, hogy létezik. Felhívtam a haverom, ha valamit szeretne miért nem beszéljük meg személyesen, vagy telefonon? Anyit mondot, valaha volt azon az oldalon, de már törölte. De van az oldalnak valamilyen kereső programja, akivel kontaktusban van, azoknak az oldal ír emailt. Ezért tudom, mert volt hozzá szerencsém. Hiába törlöd ki, hogy töbet nem kívánsz tőlük emailt, 2-3 hónap után újból jön email.
Válasz Tobszi #7432. hozzászólásáraDurván 1:1-hez a szem szalma arány. 5 tonna búza 5 tonna szalma. Rengeteg dologtól függ: milyen magas a tarló, bála átmérő, szélesség, tömörség.
Válasz csoppika #7428. hozzászólásáraAkor honnan tudod, hogy afrikaiak???
Mellékesen nem kell társkeresőre menni, elég ha itt a neten megadod nyilvánosan az emailedet, vagy valakinek írsz aki valaha társkeresőn volt regisztrálva, a kereső programok megtalálják az email címed, és jönnek a levelek.
13077 hozzászólás
Válasz csoppika #7476. hozzászólására...haver bütyköl...
Válasz gergő07 #7475. hozzászólásáraElvileg a nyomócsöveknél jött a cucc a porlasztóknál. Kevés sprével elindult, de csak full gaz van.
Válasz csoppika #7474. hozzászólásáraLelégtelenedik rendesen szűrő, adagoló mindkét légtelenítőjén jön a golaj? Leállító kar jól áll? 3 4 hengeres?
Srácok. Bolgár perkins targonca motor. Leállítas után nem indult. 3 éve nem ment adagoló feltéve. Azzal sem. Tápszivattyú cserélve újra. A csere adagolóval csak fal gáz van . Mi lehet a gond? Kör adagoló...
Válasz Sk Laci #7472. hozzászólásáraPersze igazad van ,nem gondoltam át.
Én összességében értelmeztem a mondanivalójukat.
Válasz Sephia #7471. hozzászólásáraValamit elnéztél. Én nem kételkedem a munkájukban, és a pénzt se sajnálom tőlük.
Az öszevont kérdéseket nem tartotam helyesnek, és pontatlan néhol félrevezető kifejezésel.
Válasz Sk Laci #7469. hozzászólásáraNem tudom mi az igazság.Nekem a tűzoltó, a mentős mindig is egy hétköznapi hős marad.Tőlük nem sajnálom mert ha valaki ők megérdemlik, a tisztességes fizetést és munkakörülményt.Hiszen mindannyiunkért teszik kockára, nap mint nap akár a saját életüket is. Ma tették fel az ATV-re.
Mikor kitöltöttem ötezer valahányadik voltam.
Válasz Sephia #7468. hozzászólásáraAkkor legyen a tűzoltók fizetése havi 500 nettó pénztárosoknak meg kenjünk egy szelet zsíros kenyeret így jó lesz?
bocs az offért befejeztem kár is volt belemennem
Válasz Sephia #7468. hozzászólásáraÉn kinyitotam, több kérdés van öszevonva, és szerintem félrevezetők a kérdések. A munkaóra nem kötelezet, hanem lehetőség többet dolgozni. Ez azért mesze nem ugyan az.
Szabadságról való viszahívás csak szélsőséges katasztrófa esetén van, és biztosan nem azért, hogy a tüzoltó sohase mehesen el szabira a családal.
Csak az első kérdéses oldalt látam, mert nem enged továb amíg több kérdésre nem adok ugyan olyan választ igen, vagy nem szóval.
Gondolom aki megfogalmazta, nem a fizetésre helyezte a hangsúlyt hanem a felelősségre.
A tűzoltó esküt tett az emberi élet megmentésére, akár az életét kockáztatva is,a pénztáros viszont nem.
A lénye, segítséget kértek én kitöltöttem, aki nem akarja az meg nem tölti ki ennyi.
Válasz bandigh #7466. hozzászólásáramiért a bruttót a nettóval hasonlítja össze ez kicsit olyan hatásvadásznak tűnik nekem független a valós helyzettől
Válasz balazoooo #7464. hozzászólásáraMármint mi benne a félrevezető?
Válasz balazoooo #7464. hozzászólásáraRemélem ha isten ments tűz üt ki, a tűzoltók nem analizálgatni fognak hanem oltani.
Válasz Sephia #7463. hozzászólására"Egy országos kereskedelmi hálózatnál egy kezdő pénztáros fizetése bruttó 300.000 Ft-tal kezdődik, míg egy kezdő tűzoltó alig 180.000 forintot visz haza."
Szép megfogalmazás.... kicsit se félrevezető
Tűzoltók nemzeti konzultációja töltsd ki.
Válasz Ares 826 #7459. hozzászólásáraÚgy bánom mint a kutya, amelyik hatot fialt
Válasz Ares 826 #7459. hozzászólásáraMert az ár sok mindent elárul - szokta mondani egy kedves ismerős.
Válasz Ares 826 #7459. hozzászólására Hát ha "VAN MIBŰL"
Válasz B.Bali #7457. hozzászólásáraMi a fausztnak kell annyi pénzt adni egy ilyen lámpáért???
Válasz B.Bali #7457. hozzászólásáraElméletileg igen, visszajár.
Gyakorlatilag meg a bolttól függ mennyire rugalmas.
(A kína lámpák egyébként nem rosszak)
Sziasztok! Vettem egy led munkalámpát,50ezer- be kerűlt, de nem világít minden led vissza fogom kűldeni. Nagyot csalódtam pedig állítólag nem gagyi kínai cucc. A pénzt vissza lehet kérni? Ki hogy tudja?
Válasz Szalai A P #7455. hozzászólásáraJa és 1000ft volna a reális érte szerintem
Válasz Tobszi #7432. hozzászólásáraÉn báláztam tavaly pluszban magamnak cimborám szalmájából 1,5 hekiről 22 150es bálát jó keményet
Géniusz volt a búza fajtája szép búza volt de nem 1,50 szárú
Válasz Tobszi #7445. hozzászólásáraMég csak annyit az idén történt egy ismerőssel,hogy a 22 ha búzából el kunyiztak tőle kb 5-6 ha,ez után repcét vetett bele ahol is olyan hantos volt a föld hogy alig bírtuk elmunkálni "elfogathatóra",azt mondta soha nem adja oda senkinek többet!
Válasz Tobszi #7445. hozzászólásáraAhogy írtam "talán" mi felénk nem jellemző hogy oda adja az ember,de még egy pár éve 6-8-10 ezret adtak érte ahhoz képest nem rossz.
Sokan azt mondják sokat ér az a földnek,ha már nem tudjuk trágyázni akkor ez is több a semminél.
Válasz csferri #7449. hozzászólásáraÚgy igazad van.
De ha talál egy olyan állattartót, aki időben lehordja, és a trágyát is normàlisan kezeli, (nem szárítja ki), azzal lehet jól együttműködni.
Válasz csferri #7447. hozzászólásáraDe majd fognak.
Válasz Tobszi #7436. hozzászólásáraÁllatartó? Gombàs? Vagy csak kereskedni akar majd vele.
Mostanság nagyon kezd megélénkülni az alom és takarmány iránt az érdeklődés.
Válasz atisgyulai #7448. hozzászólásáraNem arra mondtam hanem az eladásra.
Válasz csferri #7446. hozzászólásáraJobb azt trágya formájában visszaforgatni a talajba.
Ha van lehetőség jó cserére, akkor megéri.
Válasz Diesel Tibor #7442. hozzászólásáraNem eresztenek
Válasz Tobszi #7445. hozzászólásáraHagyd a fenébe, nem ér annyit, jó helyen van az a földeden.
Válasz apuci #7444. hozzászólásáraHa te mondod... Én azért keveslem.
Mondjuk eladási szándékom se nagyon van. Ha meg mégis lekerül akkor inkább trágyára cserélném.
Válasz Tobszi #7443. hozzászólásáraÉrtem,tehát ha 50 db akkor 25 ruppó az már talán nem rossz.
Válasz apuci #7441. hozzászólásáraDarabja.
Válasz csferri #7440. hozzászólásáraÖntsd bele mtz-be és mindjárt elfogy.
Válasz Tobszi #7438. hozzászólásáraMi 500?
Nem találtam rá alkalmasabb topicot. Nem tudjátok hová lehet leadni hivatalosan a használt fagyállót? Ki hogy szokta ezt, kezd elég sok összegyűlni
Válasz Tobszi #7438. hozzászólására Tőlem tavaly 1000-ért vitték el.!!!
Válasz apuci #7437. hozzászólására500-at
Válasz Tobszi #7436. hozzászólásáraHa szabad kérdezni mennyit ígért?
Válasz RkTomi #7434. hozzászólásáraTudom hogy sok a változó, ezért lennék kíváncsi hogy átlagba kb hány db lehet.
Mai volt egy kérő az idei szalmára.
Válasz csoppika #7430. hozzászólásáraNekem jött az email címemre, hogy a haverom xy hív csevegni a myZamana oldalra. Eről edig az oldalról tudomásom se volt, hogy létezik. Felhívtam a haverom, ha valamit szeretne miért nem beszéljük meg személyesen, vagy telefonon? Anyit mondot, valaha volt azon az oldalon, de már törölte. De van az oldalnak valamilyen kereső programja, akivel kontaktusban van, azoknak az oldal ír emailt. Ezért tudom, mert volt hozzá szerencsém. Hiába törlöd ki, hogy töbet nem kívánsz tőlük emailt, 2-3 hónap után újból jön email.
Válasz Tobszi #7432. hozzászólásáraDurván 1:1-hez a szem szalma arány. 5 tonna búza 5 tonna szalma. Rengeteg dologtól függ: milyen magas a tarló, bála átmérő, szélesség, tömörség.
Válasz Tobszi #7432. hozzászólásáraHa hagyod 1.50re nőni...szerintem lehet vagy 10...
Nem s.o.s. csak egy döntéshez kellene..
1 ha átlagos búzának kb. hány átlagos körbála szalmája van?
Válasz Sk Laci #7429. hozzászólásáraMondjuk mert a levelező oldal, ahova belépek, így tálalja megnyitatlanul(remélem legalábbis)
Válasz Sk Laci #7429. hozzászólásáraNem mondod???
Válasz csoppika #7428. hozzászólásáraAkor honnan tudod, hogy afrikaiak???
Mellékesen nem kell társkeresőre menni, elég ha itt a neten megadod nyilvánosan az emailedet, vagy valakinek írsz aki valaha társkeresőn volt regisztrálva, a kereső programok megtalálják az email címed, és jönnek a levelek.
Válasz csoppika #7427. hozzászólásáraJa... Ezeket a leveleket nem szoktam megnyitni...