Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.69 FtUSD396.2 FtCHF437.45 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Vadmalac #6354. hozzászólásáraÚgyis ráérek a munkahelyen:www.kramp.com/shop-hu/hu/744626/641441/90817/4700150062+Javítókészlet+pótkocsi+vezérlőszelephez
Úgy látom ez megfelel.
Válasz Claaastra #6353. hozzászólásáraTegnap gyorsan kerestem wabco alkatrészre, de elsőre nem találtam. Azért még jobban körüljárom a témát. Nem hiszem el, hogy el kelljen dobni egy 200.000 Ft-os szelepet, pár tömítés miatt.
ILYEN fékszelepet szedett már szét valaki? Javítókészletet nem hoz hozzá a JD Parts, az új meg 200 körül lenne, meg amit belinkeltem az E-bayen, az van 60 párezerért, de nem tudom az nem e valami kínai másolat. Speckó tömítések lehetnek benne, vagy egyszerű gumigyűrűk?
Válasz Bárány #6336. hozzászólásáratudnál nekem segíteni? ha jól emlékszem, akkor vettél rolmako tárcsát 560-as lappal. meg tudnád mérni a lapoknál, hogy a felfogató csavarok furatközepe mennyire van egymástól és hányas csavar tartja?
Válasz csoppika #6339. hozzászólásáraAz biztos nem!A pitypang sárga virágú,rövid,az acat meg megnő méter felettire is!Mikor beérik a virága száll mint a libatoll, ha hozzáér a kombájn!
Sziasztok! Abban kérnék segítséget s.o.s, hogy a lucerna friss vetést mivel lehetne lepermetezni, ha rengeteg mácsonyával lett tele a föld.A luci most kel. Valami gazdaboltban kapható szer kellene! Köszi előre is!
Köszönöm a válaszokat! Közben, mint kiderült, ezekből van többféle. Én tegnap kettőt láttam, az egyikben nem sok hely volt az ezres jel felett, a másikba meg szerintem több, mint 1100 liter is belefér, úgyhogy az eltérő válaszok ellenére is mindenkinek igaza lehet.
Mégegyszer kösz!
Válasz Vinkó75 #6325. hozzászólásárahttp://agrotechnika24.pl/img/cms/CLAAS-DOMINATOR%2080%20CLAAS-DOMINATOR%2085.pdf
Gugli a barátod...bár kell egy laptop...vagy ipari nyomtató
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mennyiért tudnék értékesíteni egy 4 garatos, szelelős, rostás, zsákolós kukorica morzsolót? 380-as motor van rajta, 4 keréken mozgatható, működőképes, jó állapotú. Tavaly tavasszal használtuk. Gazdaság felszámolása miatt vált eladóvá, a férjem sajnálatos halála miatt. A válaszokat előre is köszönöm. Itt egy kép róla
Válasz laci92627 #6322. hozzászólásáraMármint oldalazni fog a lazító, vagy megdől?
Mert ugye ezen a Noé korabeli Zetoron a csap berohadás egyáltalán nem fenyeget
Válasz csoppika #6321. hozzászólásáraAz úgy nem lesz jó féloldalra fog állni,ha már nagyon szétkopnak a fix furatok vagy kissebb csap van benne már akkoris félrekap.
Sziasztok.
Lazítás lenne a téma. A traktoron ha a nútos lukban van a csavar a függesztő lakaton, akkor mi van? Máshogy nem nagyon tudom kiemelni a szállításhoz...
Válasz Pampalini #6317. hozzászólásáraNa ja ezért hívtuk még a tsz-világban az ásóboronát hankmónak,mert ők találták ki,talán 75-ben jött ki az első hozzánk
Válasz endypapa #6308. hozzászólásáraFogalmam sincs. Sose láttam ilyent. A kerèk belső bordàin nem làtni, hogy melyik oldala feszült neki a tengely bordàinak? Ha a forgàsirany adott,így lehetne làtni. Persze, nem nondom,h. Így rakd össze.
Van egy problémám, 12045-el. Kardán nem kapcsolt be. Széthúztuk, és közben kiesett a kardán hajtó fogaskerék, amit a kapcsoló, egy belső bordás fogaskerék rátolásával kapcsol be. Ezt 2 zégergyűrű tartja fixen a tengejen. A hátsó zéger lett kuka ezért nem kapcsolt be.
A lényeg, a kiesett fogaskerék hogyan volt a tengelyen. A vastagabb, vagy a vékonyabb felével volt a motor mfelé/előre?
Gépkönyvben nem látszik sajnos.
Üdv!
Egy kis infóra lenne szükségem! Mikor van a nagybanin nagyobb piac? Mármint melyik nap a héten? Mert úgy hallottam hetente két nap nagyobb piac van! Köszi!
13055 hozzászólás
Válasz Vadmalac #6354. hozzászólásáraÚgyis ráérek a munkahelyen:www.kramp.com/shop-hu/hu/744626/641441/90817/4700150062+Javítókészlet+pótkocsi+vezérlőszelephez
Úgy látom ez megfelel.
Válasz Claaastra #6353. hozzászólásáraTegnap gyorsan kerestem wabco alkatrészre, de elsőre nem találtam. Azért még jobban körüljárom a témát. Nem hiszem el, hogy el kelljen dobni egy 200.000 Ft-os szelepet, pár tömítés miatt.
Válasz Vadmalac #6350. hozzászólásáraNe jd katalógusban nézd,hanem wabcó ban (vagy amilyen gyártmány)van rajta egy kis alutábla
Válasz Ares 826 #6351. hozzászólásáraÉn is ebben reménykedem.
Válasz Vadmalac #6350. hozzászólásáraSzedd szét és meglátod mi van benne. Szerintem gumigyűrűk és karmantyúk vannak benne.
ILYEN fékszelepet szedett már szét valaki? Javítókészletet nem hoz hozzá a JD Parts, az új meg 200 körül lenne, meg amit belinkeltem az E-bayen, az van 60 párezerért, de nem tudom az nem e valami kínai másolat. Speckó tömítések lehetnek benne, vagy egyszerű gumigyűrűk?
MTZ-be keresek ülést. Sürgős!:)
Válasz Mézga #6346. hozzászólására95 mm menetirányra keresztben, 165 mm hosszában a furattávolság. És valóban négy csavaros.
Válasz Bárány #6345. hozzászólásáramost látom, hogy nem 6 csavaros? a rolmakonál képeken 6 csavart látok. a vogelre keresek nagyobb lapokat
Válasz Bárány #6345. hozzászólásáraköszi. mi az a 165 mm?
Válasz Mézga #6344. hozzászólásáraCsavarok:
4db M12x45
Furatok távolsága:
95x165 mm
Válasz Bárány #6336. hozzászólásáratudnál nekem segíteni? ha jól emlékszem, akkor vettél rolmako tárcsát 560-as lappal. meg tudnád mérni a lapoknál, hogy a felfogató csavarok furatközepe mennyire van egymástól és hányas csavar tartja?
Válasz csoppika #6339. hozzászólásáraAz biztos nem!A pitypang sárga virágú,rövid,az acat meg megnő méter felettire is!Mikor beérik a virága száll mint a libatoll, ha hozzáér a kombájn!
Válasz Gepi #6341. hozzászólásáraSzia itt is van leírás róla.https://www.agroinform.hu/forum?act=showTopic&tid=2031&page=2
Válasz csoppika #6339. hozzászólásáraA Mezei acatot más néven aszat, mácsonya, vagy tüske
Válasz csoppika #6339. hozzászólására
Válasz gydavid #6338. hozzászólásáraAz a mácsonya mi is pontosan? Felénk a gyermekláncfű(pitypang) egyik neve...
Sziasztok! Abban kérnék segítséget s.o.s, hogy a lucerna friss vetést mivel lehetne lepermetezni, ha rengeteg mácsonyával lett tele a föld.A luci most kel. Valami gazdaboltban kapható szer kellene! Köszi előre is!
Válasz Berkó_ #6332. hozzászólására
Köszönöm a válaszokat! Közben, mint kiderült, ezekből van többféle. Én tegnap kettőt láttam, az egyikben nem sok hely volt az ezres jel felett, a másikba meg szerintem több, mint 1100 liter is belefér, úgyhogy az eltérő válaszok ellenére is mindenkinek igaza lehet.
Mégegyszer kösz!
Válasz Bárány #6331. hozzászólásáratöbbre van skálázva, de 1000l nagy átlagban
Válasz Bárány #6331. hozzászólására Legalább 1100 liter víz,permetezőbe átfejtve, én ilyenre emléxem.
Válasz Bárány #6331. hozzászólásáraKb 1080 liter.
Válasz Bárány #6331. hozzászólásáraDe mivel van töltve? 1000 litykó borral, vagy pálinkával?
Meg tudnátok mondani, hogy az 1000 literes IBC tartályba mennyi fér, ha csordultig van töltve?
Válasz csoppika #6329. hozzászólásáraKöszönöm kolléga ! Valahogy elcsúsztam mellette. Ma valahogy nem megy a guglizás nekem.
Válasz Vinkó75 #6325. hozzászólásárahttp://agrotechnika24.pl/img/cms/CLAAS-DOMINATOR%2080%20CLAAS-DOMINATOR%2085.pdf
Gugli a barátod...bár kell egy laptop...vagy ipari nyomtató
Válasz Gepi #6327. hozzászólásáraKöszi kb 10 perce válaszolt, nincs neki.
Válasz Vinkó75 #6325. hozzászólásáraitt érdeklődj:
https://www.facebook.com/gepkonyvek/
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mennyiért tudnék értékesíteni egy 4 garatos, szelelős, rostás, zsákolós kukorica morzsolót? 380-as motor van rajta, 4 keréken mozgatható, működőképes, jó állapotú. Tavaly tavasszal használtuk. Gazdaság felszámolása miatt vált eladóvá, a férjem sajnálatos halála miatt. A válaszokat előre is köszönöm. Itt egy kép róla
Dominator 85 alkatrészkatalógus ???
Hogyan érdemes védekezni a puszpángmoly ellen.
Az örökzöld buxust támadja.
Itt van egy írás.
https://www.somogyjad.hu/index.php/hirek/115-figyelem-puszpangmoly-elleni-vedekezes
https://www.somogyjad.hu/index.php/hirek/115-figyelem-puszpangmoly-elleni-vedekezes
Vajon más járható útja van-e?
Válasz laci92627 #6322. hozzászólásáraMármint oldalazni fog a lazító, vagy megdől?
Mert ugye ezen a Noé korabeli Zetoron a csap berohadás egyáltalán nem fenyeget
Válasz csoppika #6321. hozzászólásáraAz úgy nem lesz jó féloldalra fog állni,ha már nagyon szétkopnak a fix furatok vagy kissebb csap van benne már akkoris félrekap.
Sziasztok.
Lazítás lenne a téma. A traktoron ha a nútos lukban van a csavar a függesztő lakaton, akkor mi van? Máshogy nem nagyon tudom kiemelni a szállításhoz...
Sziasztok!
Reform-Universal GTS 2,5m gabonavetőgéppel szeretnék kaszáló keveréket vetni. Tudna valaki segíteni hogy tudom 50kg/ha-ra beállítani?
Elöre is köszönöm
Sziasztok! Ha valk tud véletlen traktoros munkát szolnok közelében kerem szóljon!! Köszönöm! 06303401457
Válasz Pampalini #6317. hozzászólásáraNa ja ezért hívtuk még a tsz-világban az ásóboronát hankmónak,mert ők találták ki,talán 75-ben jött ki az első hozzánk
Válasz Claaastra #6317. hozzászólásáraKöszönöm! sajnos ebből egy garnitúra annyiba kerül hogy annyiból vehetek akár egy új gépet is
Válasz Pampalini #6316. hozzászólásárahankmo ásoboronaként keresshttps://www.granit-parts.hu/search?q=hankmo
Üdv! Valakinek ötlete hogy ilyen fajta ásóborona kést hol lehetne venni?
Köszi mindkettőtöknek!
Válasz apuci #6312. hozzászólásáraJa a vége
Válasz Tomi81 #6310. hozzászólására44-es
Válasz Tomi81 #6310. hozzászólásáraEgyiken oda,másikon vissza.Határszemle.De szerintem,a 47-es jobb.
Üdv!
Gyulára Berettyóújfalu felől melyik úton menjek?
A 47-en vagy a 4219?
Melyik a jobb, haladósabb?
Válasz endypapa #6308. hozzászólásáraFogalmam sincs. Sose láttam ilyent. A kerèk belső bordàin nem làtni, hogy melyik oldala feszült neki a tengely bordàinak? Ha a forgàsirany adott,így lehetne làtni. Persze, nem nondom,h. Így rakd össze.
Van egy problémám, 12045-el. Kardán nem kapcsolt be. Széthúztuk, és közben kiesett a kardán hajtó fogaskerék, amit a kapcsoló, egy belső bordás fogaskerék rátolásával kapcsol be. Ezt 2 zégergyűrű tartja fixen a tengejen. A hátsó zéger lett kuka ezért nem kapcsolt be.
A lényeg, a kiesett fogaskerék hogyan volt a tengelyen. A vastagabb, vagy a vékonyabb felével volt a motor mfelé/előre?
Gépkönyvben nem látszik sajnos.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv kérem ha tud valaki segitsen New Holland Clayson 1530 kombájn gabona asztal menyi kg? lehet méretei 2m*3,40
Üdv!
Egy kis infóra lenne szükségem! Mikor van a nagybanin nagyobb piac? Mármint melyik nap a héten? Mert úgy hallottam hetente két nap nagyobb piac van! Köszi!