Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.56 FtUSD400.96 FtCHF441.31 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz VMisi #6298. hozzászólásáraÜdv.! Nálunk a helybéli faárusnak ilyen van csak 700 koronggal egész nap nyomják bele a méterfát nem csípi oda kezed és nem tudja elvágni vele a kezét , de ez csak darabolásra jó.
Válasz VMisi #6298. hozzászólására700-as szalagfűrészt vegyél ( 200 körül már lehet találni ), azzal mindent össze tudsz vágni. Olcsó hozzá a fűrészlap, és olcsón élezik.
Szabad ilyet venni? Mik a hátrányai?
Van most elég sok fa, aminek a java 17cm-nél kisebb átmérőjű, és ezzel egyedül is fel tudnám fűrészelni biztonságosan.
Válasz *** HM *** #6288. hozzászólásáraHa van ha nincs,azért 1500liternél már megéri egy maszek kutassal beszélni vízleválasztatás miatt.Vannak ilyen szűrők pl tartálykocsikon is,de különállóan is.
Válasz csoppika #6289. hozzászólásáraMegnézném a 8xxx JD pilótájának az arcát...amint mondja neki: Hát Istike
...ebben az évben ezzel a csodával kéne veretni...
Keletkezet 1500 l csak fűtésre alkalmas gázolajunk. A tiszta motorikus gázolajba adblue került. Érdekel valakit. Fűtőolaj árába értékesíteném, a hatásfoka annál még jobb is.
13055 hozzászólás
Válasz VMisi #6298. hozzászólásáraÜdv.! Nálunk a helybéli faárusnak ilyen van csak 700 koronggal egész nap nyomják bele a méterfát nem csípi oda kezed és nem tudja elvágni vele a kezét , de ez csak darabolásra jó.
Válasz kis Zombi #6303. hozzászólásáraott a pont.
Én nem veszek mert van három motorfűrészem.
Válasz VMisi #6298. hozzászólására700-as szalagfűrészt vegyél ( 200 körül már lehet találni ), azzal mindent össze tudsz vágni. Olcsó hozzá a fűrészlap, és olcsón élezik.
Válasz Ares 826 #6301. hozzászólására500, így 170-es átmérőt tud vágni 3 fázisú 3kw-os motorral.
Milyen márkájú a tied?
Válasz VMisi #6298. hozzászólásáraNekem hasonló van más márka de jól lehet vele fát fűrészelni. Mekkora benne a tárcsa 400 van legalább??
Válasz Radocz #6299. hozzászólásáraFerenc,te vagy szenilis
Válasz VMisi #6298. hozzászólásáraÉn összerakom, illetve a teherasutón vágjuk kazán méretűre.
30 q kb 1,5 alatt 4 főnek le is lett rakva körbe a kerítés mellé.
Egy kezelte a láncfűrészt. Egy fő elszedte az útból.
Két fő talicskával vitte a helyére.
Mi kétméteresen vittük haza.
Ipari volt a sthil.
Holnap teszek fényképet mert éppen ez van tervezve a ..... előtt.
Dolgozott már valaki ilyen, vagy hasonló billenővályús hintafűrésszel? Vélemények?
https://www.profikisgep.hu/hecht_830_billenovalyus_korfuresz_24514?_link
Szabad ilyet venni? Mik a hátrányai?
Van most elég sok fa, aminek a java 17cm-nél kisebb átmérőjű, és ezzel egyedül is fel tudnám fűrészelni biztonságosan.
Válasz Radocz #6295. hozzászólásárahttps://hu.wikipedia.org/wiki/AUS_32
azt írja, hogy -11 C-on megfagy.
Tavaszig még bejöhet. Ha nem, egy "hűtőkamra szétválasztja a gázolajtól.
Válasz Claaastra #6292. hozzászólására
Max a testvére lehet.
Válasz Matyi50 #6287. hozzászólásáraSzerintem az fagyálló.
Érdemes lenne beszélni egy vegyésszel.
Szűrés vagy ülepítés szóba jöhet.
Ha víz az megfagy.
Ha más a fajsúly akkor fel jön, vagy leülepszik.
Van szűrő ami a pálinkától külön választja a vizet is, nem csak a szalmát.
Válasz *** HM *** #6288. hozzászólásáraAz is megdöglik tőle nem csak a nyugati vas!
Válasz *** HM *** #6288. hozzászólásáraHa van ha nincs,azért 1500liternél már megéri egy maszek kutassal beszélni vízleválasztatás miatt.Vannak ilyen szűrők pl tartálykocsikon is,de különállóan is.
Válasz JD 4630 #6291. hozzászólásáraböszörmény,fecó apja?(vagy ö?)
Válasz Kardosdr. #6286. hozzászólásáramennyi go keveredett mennyi adblueval?
Helyileg merre lenne?
Válasz csoppika #6289. hozzászólásáraMegnézném a 8xxx JD pilótájának az arcát...amint mondja neki: Hát Istike
...ebben az évben ezzel a csodával kéne veretni...
Válasz *** HM *** #6288. hozzászólásáraMajd erre az időre vesz egyet
Válasz Matyi50 #6287. hozzászólásáraMtz max a szomszéd megyében van nem nála...
Válasz Kardosdr. #6286. hozzászólásáraPróbáld meg leválasztatni a vizet,aztán elpárologtatni belőle az ammoniát...Mtz nek semmi baja nem lesz :D
Keletkezet 1500 l csak fűtésre alkalmas gázolajunk. A tiszta motorikus gázolajba adblue került. Érdekel valakit. Fűtőolaj árába értékesíteném, a hatásfoka annál még jobb is.
Válasz Celtises #6280. hozzászólásáraÜdv, köszönöm a segítséget, ez tényleg nagyon gyors volt, csak ajánlani tudom másnak is.
Válasz Claaastra #6282. hozzászólásáraVolt már mindkettő benne de most 3 sebességes van tehát inkább az kéne
Válasz Bán Zsolt #6281. hozzászólásáralehet van ha nem dobtuk ki az összeset, bár 4est azt lehet mindet egyben kihajítottuk
Válasz Bán Zsolt #6281. hozzászólására3vagy 4 sebességes(egyik sincs de jobb tisztázni)
szép jó napot mindenkinek!
zuk váltót keresnék nem baj ha működésképtelen csak a ház legyen ép!
Válasz Pintér Zoltán #6277. hozzászólásáraMent.
Válasz .Szabi. #6276. hozzászólásáraÉn is.
Válasz Mihály-963 #6234. hozzászólásáracsak most vettem észre. nem én szereztem közvetlenül, a vadászoktól nyúltam le az adatbázist
Válasz Celtises #6268. hozzászólásáraÜdv
Nem működik az Agroinform levelezője...
Köszönöm.
Moderátor által módosítva: 2017-02-20 12:45:06
Válasz Celtises #6274. hozzászólásáraIsmerem a gyárat,belülről is.....
Válasz Diesel Tibor #6272. hozzászólásáraNe vicceljetek már
Válasz .Szabi. #6271. hozzászólásáraA mai napig készül az eredeti Nieuwennepben.Ott ahol az Exacták is.
Válasz Pintér Zoltán #6267. hozzászólásáraMezőgazdasági mboltra gondoltam, hogy 2-3 hét is lehetne...
Ebayen legalább személyesen intézed, árrés nélkül...
Válasz .Szabi. #6270. hozzászólásáraDe a saját faluját ,lehet,rá kell kérdezni.
Válasz Pintér Zoltán #6265. hozzászólásáraSzerbiába van minden hozzá,gyártják is a komplett szórót.
Válasz VMisi #6254. hozzászólásáraNa még mit nem!Te se gondolod komolyan,hogy annyi pénzért az ország összes földhivatali nyilvántartását megkapod?
Válasz csoppika #6266. hozzászólásáraAzt írta (az ebayon) 27-ére itt van!
Válasz Pintér Zoltán #6267. hozzászólásáraSzia!
Tudok rendelni. Írj privátot,ha kell.kb 3 nap.
Válasz csoppika #6266. hozzászólásáraKöszönöm,sajnos olyan illetőt sem tudok aki megrendelné, na mindegy , köszi.
Válasz Pintér Zoltán #6265. hozzászólásáraSajnos nem... De ha valaki megrendeli neked...az is 2-3hét...
Válasz csoppika #6264. hozzászólásáraSzia, igen. De én nem bírom az angolus nyelvet és nem is hajlandó mindegyik cég postázni , már néztem.
Itthon hol kapható nem tudod véletlenül ?
Válasz Pintér Zoltán #6262. hozzászólásáraHa jól látom a lengőcsőre való...
Válasz Pintér Zoltán #6262. hozzászólásáraVicon wagtail...
ebay...
Üdv Mindenkinek
Kérem hogy ha valaki tudja mi van a képen és hogy hol lehet kapni, az legyen szíves tájékoztasson.
Erről van szó.
Valaki bontatott már le régi száritó telepet? Mit lehet ezért elkérni vagy hogy megy ez?
Válasz VMisi #6254. hozzászólásáraFelhívod a telefon számot oszt megmondja,ezt itt leltem a neten.
Válasz *** HM *** #6257. hozzászólásáraCsinálunk újat.
Kicsírázottat mi sem rakjuk bele.
Válasz *** HM *** #6257. hozzászólásáraAzt mondják nem jó bele tenni a zöld csírát!
Hát komolyan... kit zavart a disznóölés téma.......van itt zs mod is??
Fokhagyma csírának van neg hatása a kolbàsz minőségère??
Válasz bobo77 #6255. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/geppiac/mccormick-xtx-165/h_1438606?ref=02103566