Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR410.85 FtUSD395.1 FtCHF435.54 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz atisgyulai #5469. hozzászólásáraMegköszönném!
Egy telefont mindenképpen megérne, meglátjuk ki tudja vállalni és milyen áron.
Az igari kft-től vettük a gépet, ahogy hallottuk a fél világot ezek művelik arrafelé.
Válasz ..MZ/X.. #5468. hozzászólásáraÜdvözlet.
Én is tudok ajánlani egy rendes srácot. Törökszentmiklósi, szerintem korrekt áron szállít, tiszaigar itt van nem messze, nincs plusz km.
Ha érdekel küldök nevet telószámot és megbeszélhetitek vállal-e és mennyiért.
Én is itt gazdálkodom igartól és miklóstól nem messze./kb. középen/
Válasz Maszek Zs #5467. hozzászólásáraKöszi!
Most van két fehérvári manus aki holnapra kitalálja, mennyit szeretne kapni. Ha lehet akkor inkább olyan kellene aki vagy a rakodóhoz van közel, vagy hozzánk. Esetleg viszfuvart ha találok, de az nem valószínű. Jövő hét elején el kellene hozni a gépet.
Válasz ..MZ/X.. #5464. hozzászólásáraÜdv!
Nekünk aki kombájnt hozta az normális volt meg itt többen dicsérik!! De ő ide valósi mi felénk szerintem nem lesz olcsó.Ha kell a száma el küldöm privátba.
Válasz bobo77 #5461. hozzászólásáraSolton beszéltem a forgalmazóval. Sztem keveset( vagy semennyit) adtak el belőle. Mikor kérdeztem hol lehetne megnézni munka közben, azt mondta Békésben már van. Kértem a használó tell. Számát, de valahogy nem került elő. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem jó gép. Mennyi most az ára?
Létrehozta: Johnson, 2015-08-16 20:21:24
Új hozzászólás Frissítés
Válasz »
#1 Johnson | 2015-08-16 20:21:24
#930630. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
Rendkezelőmhöz felnit kerese. 4.00-4 a gumiméret és 28 mm-es a tengelye. Tud valaki segíteni, hogy hol találok ilyen felnit? Bár most nem lesz sok sarjú de azért a lucernához még kellene és jövőre is használni szeretném
Válasz totalcar #5443. hozzászólásáraSzerintem nem jó ötlet, árultak a múltkor a hirdetések között műanyag konténert. Az ibc gyenge, nehéz kiszedni belőle. 15e volt ha jól emlékszem tetővel.
Válasz Anonimus82 #5442. hozzászólásárarossz kabátot köss a hátukra s locsold vízzel mi így mentettük a sokkos -napszúrásos disznókat anno.állatorvos nem látta még?
Válasz Anonimus82 #5442. hozzászólásáraIgen. 1koca minusz, 1 koca megmaradt de selejtezés, 4 malac szintén kapufa 1 malac tulélte de gyenge. A dokinak lövése se volt mi lehet a baj. Fogta mérgezésre, ödémàra meg hasonlókra.
Válasz Kamionos #5436. hozzászólásáraPennybe, vagy a Lidlbe vettem, kb5 éve tenyérnyi autómata töltőt (6-12v).
A nagy traki aksikat is azzal töltöm. Eddig szuper. Ja, 5000ft körül volt.
Jó napot érdeklödni szeretnék volna egy olyan problémám 60-70kg süldök csahol mint a kutya és nincs erő a 2 hátsó lábában nehezen áll fel és tántorog volt e valakinek hasonló tapasztalata
Válasz medikus #5437. hozzászólásáraErre gondoltam. A 20 amper körüli már jó. A kis ampert arra értettem, hogy ne gyorstöltő legyen, akksikímélés miatt.
Válasz Kamionos #5436. hozzászólásáraAzért égették szénné,mert kis amperrel töltött!Akkor keress Szokol rádió akkutöltőt!Az kis amperrel tölt!Ha valamire valót akarsz,min20 ampert tudjon,de a 50-50 se rossz!
Akkumulátortöltőt "szeretnék" venni. Na azért ez túlzás, mert szeretni nem szeretnék, de a régi jó ruszki töltőmet szénné égették. 12 voltos, kis amperrel töltő műszer érdekelne. Van valakinek ötlete merre keressek, és hogy van olyan márka ami bevált? Nem akarok venni valami műanyag kacatot. Köszönöm!
13072 hozzászólás
Válasz ..MZ/X.. #5475. hozzászólásáraKószi, de nekem nem uj kell, hanem vontatni, fát huzgálni meg ilyenekre kell
Válasz broll79 #5474. hozzászólásáraTagex
Nincs valakinek trágyaszóró vagy hamster lánca eladó vagy 5-10 méter?
Válasz tuto1 #5472. hozzászólására
Segítséget kérnék, milyen típusú ez a szivattyú?
Ha megvan a típus a következő, hogy hol tudok alkatrészt venni hozzá?
Válasz ..MZ/X.. #5470. hozzászólásáraInfó ment mail-edre!
Válasz atisgyulai #5469. hozzászólásáraMegköszönném!
Egy telefont mindenképpen megérne, meglátjuk ki tudja vállalni és milyen áron.
Az igari kft-től vettük a gépet, ahogy hallottuk a fél világot ezek művelik arrafelé.
Válasz ..MZ/X.. #5468. hozzászólásáraÜdvözlet.
Én is tudok ajánlani egy rendes srácot. Törökszentmiklósi, szerintem korrekt áron szállít, tiszaigar itt van nem messze, nincs plusz km.
Ha érdekel küldök nevet telószámot és megbeszélhetitek vállal-e és mennyiért.
Én is itt gazdálkodom igartól és miklóstól nem messze./kb. középen/
Válasz Maszek Zs #5467. hozzászólásáraKöszi!
Most van két fehérvári manus aki holnapra kitalálja, mennyit szeretne kapni. Ha lehet akkor inkább olyan kellene aki vagy a rakodóhoz van közel, vagy hozzánk. Esetleg viszfuvart ha találok, de az nem valószínű. Jövő hét elején el kellene hozni a gépet.
Válasz ..MZ/X.. #5464. hozzászólásáraÜdv!
Nekünk aki kombájnt hozta az normális volt meg itt többen dicsérik!! De ő ide valósi mi felénk szerintem nem lesz olcsó.Ha kell a száma el küldöm privátba.
Válasz bobo77 #5465. hozzászólásáraCsak is így! Megtennéd, hogy tájékoztatsz mire jutottál velük?
Árat még nem tudok...Saját földön kéne demoznia... Próba nélkül nem lesz üzlet az tuti...
Urak!
Tiszaigar-Gárdony távolságra keresek gépszállítót. Egy kb 8 tonnás gumikerekes forgó kotrót kellene elszállítani. Kivel érdemes beszélni? Rengetegen hirdetnek gépszállítást, nem tudom melyik normális.
Válasz bobo77 #5461. hozzászólásáraSolton beszéltem a forgalmazóval. Sztem keveset( vagy semennyit) adtak el belőle. Mikor kérdeztem hol lehetne megnézni munka közben, azt mondta Békésben már van. Kértem a használó tell. Számát, de valahogy nem került elő. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem jó gép. Mennyi most az ára?
alkatrész
Létrehozta: Johnson, 2015-08-16 20:21:24
Új hozzászólás Frissítés
Válasz »
#1 Johnson | 2015-08-16 20:21:24
#930630. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
Rendkezelőmhöz felnit kerese. 4.00-4 a gumiméret és 28 mm-es a tengelye. Tud valaki segíteni, hogy hol találok ilyen felnit? Bár most nem lesz sok sarjú de azért a lucernához még kellene és jövőre is használni szeretném
Szép jó napot mindenkinek!
Érdeklődnék hogy valaki használ e ilyen mulcskultit?Vélemények Agromerkur gépekről?
Válasz MrPoke #5459. hozzászólásáraDe igen, sajnos. A csávázott búzát kétpofára zabálták a raklapok alatt.
Válasz totalcar #5458. hozzászólásáraA megtöltött big-bag-et nem nem rágja ki az egér,ha betonon,raklapon van, csak az üres zsákot.
Köszönöm a válaszokat!
Ez a műanyag láda ami tökéletes. Sajnos a zsákok hosszútávon nem jönnek be az egerek miatt.
Válasz medikus #5455. hozzászólásárahttp://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/egyeb/egyeb/muanyag-lada-tetovel-1-m3-3620325-7256-hasznalt-es-uj-minosegben/h_6502999
Válasz totalcar #5443. hozzászólásáraErre találták ki a big-bag zsákot!
Válasz Cajg #5454. hozzászólásáraLáttam olyat,kivágott tetővel!
Válasz totalcar #5443. hozzászólásáraSzerintem nem jó ötlet, árultak a múltkor a hirdetések között műanyag konténert. Az ibc gyenge, nehéz kiszedni belőle. 15e volt ha jól emlékszem tetővel.
Válasz Anonimus82 #5442. hozzászólásárarossz kabátot köss a hátukra s locsold vízzel mi így mentettük a sokkos -napszúrásos disznókat anno.állatorvos nem látta még?
Holnap azaz szombaton veteran traktor találkozó! Levélen!
Válasz Kisvuk #5447. hozzászólásáraÚj kellett volna a szomszédomnak!Már begyűjtötte!(támogatásos) Kösz.
Válasz Kisvuk #5449. hozzászólásáraPedig azt hittem, lesz egy kis szürkeimport... csak olcsóbb...
Válasz csoppika #5448. hozzászólásáraHagyományosat írt,nem forgalmazok csak ha összejön egy biznisz akkor csere lesz
Válasz Kisvuk #5447. hozzászólásáraNem is tudtam, hogy betársultál a forgalmazók közé
Azt hiszem újat akar...
Válasz medikus #5441. hozzászólásáraMit takar a legolcsóbban???Nekem lesz kb 2 hét múlva,ha gondolod a hirdetés előtt küldhetek róla képet.
Válasz endypapa #5444. hozzászólásáraKöszönöm. De hétfőn vettem egy gzl-30-at. Eddig úgy néz ki hogy baba.
Válasz Anonimus82 #5442. hozzászólásáraIgen. 1koca minusz, 1 koca megmaradt de selejtezés, 4 malac szintén kapufa 1 malac tulélte de gyenge. A dokinak lövése se volt mi lehet a baj. Fogta mérgezésre, ödémàra meg hasonlókra.
Válasz Kamionos #5436. hozzászólásáraPennybe, vagy a Lidlbe vettem, kb5 éve tenyérnyi autómata töltőt (6-12v).
A nagy traki aksikat is azzal töltöm. Eddig szuper. Ja, 5000ft körül volt.
Szép jó napot!
Segítséget kérnék terménytárolásra. Árpa és búza lenne, 15-15 mázsa. IBC tartályban szeretném tárolni. Van esetleg ennek valami hátulütője?
Jó napot érdeklödni szeretnék volna egy olyan problémám 60-70kg süldök csahol mint a kutya és nincs erő a 2 hátsó lábában nehezen áll fel és tántorog volt e valakinek hasonló tapasztalata
Hol lehet Mtz 82 est venni legolcsóbban, hagyományos(nem merev hidas)kivitelben?Ha lehetne árat is kérnék.
Válasz medikus #5439. hozzászólásáraKöszönöm! Én is ezt nézegettem, meg a Trakis AK-10, AK-20-at
Válasz Kamionos #5438. hozzászólásáraVegyél egy GZL30-vagy 50-eset!A 30-as 12-13 között van,ezerben!
Válasz medikus #5437. hozzászólásáraErre gondoltam. A 20 amper körüli már jó. A kis ampert arra értettem, hogy ne gyorstöltő legyen, akksikímélés miatt.
Válasz Kamionos #5436. hozzászólásáraAzért égették szénné,mert kis amperrel töltött!Akkor keress Szokol rádió akkutöltőt!Az kis amperrel tölt!Ha valamire valót akarsz,min20 ampert tudjon,de a 50-50 se rossz!
Szép napot mindenkinek!
Akkumulátortöltőt "szeretnék" venni. Na azért ez túlzás, mert szeretni nem szeretnék, de a régi jó ruszki töltőmet szénné égették. 12 voltos, kis amperrel töltő műszer érdekelne. Van valakinek ötlete merre keressek, és hogy van olyan márka ami bevált? Nem akarok venni valami műanyag kacatot. Köszönöm!
Válasz ..MZ/X.. #5426. hozzászólására A búcsú az kutyafüle!!!!!
De az egyik ismerösöm azt mondta a vantól nem kel félni!!!!!!!!
Válasz Szabi. #5423. hozzászólásáraEl kellene már felejteni a winxp-t
Válasz Tobszi #5432. hozzászólásáraNincs baj az őszivel, de ha sok az eső kimegy. (Tapasztalat) hasonlóan viselkedik mint a lucerna
Válasz Szabolcs80 #5431. hozzászólásáraAkkor passzolok, az őszit kipróbálnám de itt a tavaszi vetések évek óta megbuknak, nem érdemes velük foglalkozni!
Válasz Tobszi #5430. hozzászólásáraTavaszi,de nem tudom hanyad fok. kb 85-90% egész szem.
Válasz Szabolcs80 #5429. hozzászólásáraVetőmagnak megfelelne?
Őszi vagy tavaszi?
Válasz kanyo #5427. hozzászólásáraBékés megyében vagyok. 8500Ft/q lenne az ára kombájntisztán
Válasz kanyo #5427. hozzászólására"Lenne eladó zöld takarmányborsóm kb 70q. Nem tud valaki egy helyet ahol veszik?"
Nekem is van még vagy 5 mázsa (Balmazújváros)
Az ár felénk 10 000 ft/q körül van. (12 500 volt betakarítás előtt).
Válasz Szhabolcs80 #5419. hozzászólásáraHol vagy? Milyen árba?