Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.5 FtUSD391.39 FtCHF432.34 FtGBP484.97 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ha egy traktorra egy autó középső kipufogó dobját szerelem fel az eredeti kipufogó helyett akkor csendesebb lesz a traktor??
Mert a régi kipufogó eléggé rozsdás..
köszi a válaszokat
"
válasz #2779 hozzászólásra ť | Tomi81 küldte be 2014-01-03 22:37:00-kor
Tomi81
Nem akarok új topicot nyitni, úgyhogy itt kérdezem.
E-514 kombájn helyett mi jöhetne szóba nyugati kombájnban?
Nem kellene, hogy nagyobb legyen.
Szóval más márkáknál milyen kombájnok jöhetnek szóba 15-20 éves korig?"
3 Fő csoportba soroljuk kioldási karakterisztikájuk szerint: B, C, D jelleggörbe. A jelleggörbék meghatározott környezeti hőmérséklet esetén érvényesek. Az elektromágneses zárlati kioldó késleltetés nélkül működik mindegyik típusnál.
A "B" jelölésű gyors kioldású kismegszakítók főként világítási és dugaszoló aljzat áramköreinek a vezeték védelmére alkalmazzák.
A "C" jelölésű lassúbb kioldású kismegszakítók főként, általános bekapcsolási áramfelvételű elektromos készülékek vezeték védelmére alkalmazzák.
A "D" jelelésű kismegszakítókat igen nagy bekapcsolási áramfelvételű elektromos eszközök vezeték védelmére alkalmazzák.
Üdv!
Nézd meg a motor adat tábláját és, ha az van rajta, hogy 380/660V akkor lehet csillag deltában üzemeltetni, de ha 380/220V akkor 380V-ról csak csillagban üzemelhet.
Válasz #4150. hozzászólásra
Ezt az élményt nem szabad ki hagyni nekem az elsőnél úgy kellett rábeszélni a másodiknál meg nem engedték hogy ott legyek!!!!
Nálam is csak 3x16 A van.C-és megszakitokkal.Az 5.5kw darálo simán elindul és megy csillag deltába kapcsolva.5.5kw öntözö szivattyu is uganigy megy.Darálon van A mérö tartosan 10-12A járatva nem veri le az automatát,és még 2KW keverö is elmegy egyszerre.Hamár fölé meg y az áramerösség leold a rendszer,jo messzire van az orátol a fogyaszto.
az a motor,ami leégett most,nagyon régi lehet.olyan is kb kinézetre,mint ahogy Te mondod,kb 50centi széles,és 40cm magas.az indulás az ugy történik:szép lassan kezd el bepörögni,kb 3-4 másodperc alatt éri el a max.fordot.akkor ez milyen kapcsolás?u.i:a teljesitményéről meg azt vettem észre,ha elkezd erőlködni,fulladni,sec perc alatt,hirtelen belassul,megáll.
3*16amperem volt nekem is 7,5 kw os motort indított el max csillag delta kapcsolóval darálón volt nekem is de nagyon nem kellett ereszteni bele mert 5-10perc után levágta a biztit. Meg persze más szivattyú ilyesmi ne kapcsoljon közbe mert megint levágja. Ez a legolcsóbb verzió. A frekiváltó is jó azzal vinne majdnem 10kw is de az drága (3x32A rel nyomok frekiváltóval max fordulaton 18,5 kw os búvárszivattyút)
Szóval azt javaslom 5-6-7 kw villanymotor +csillag-delta kapcsoló.
Na akkor csak jól tudom én ezt a kw/amper átszámítást.Akkor azt mondod,hogy vissza kötik??Nem akadékoskodnak??Amúgy elég lenne 3x25amper akkor már nagyon boldog lennék.
Ezekkel sajnos nem lehet másképp beszélni... telepemen van egy trafó oszlop, onnan megy a szomszédos csibefarm áramellátása. Viszont a csibefarm villanyórája a trafóoszlopon van. Tökig érő sárba is bemnnek úgy a terepjárójukkal, hogy ne kelljen kiszálniuk a villanyóra leolvasásához. kb 100métert kelle gyalogolnuk és nem lenne szétbaxva a magánutam, amit a földemből hagytam el. Szóltam nekik, aztmonták, hogy ehhez nekik joguk van... utóbbi időbe viszem magammal a kutyákat ha kiegyek... megérkezik az émászos tróger brigád a leolvasáshoz két kutya a kocsi két oldalára szépen leül magától és türelmesen nézik a benülőket olyan "szálj már ki finom falat" tekintettel. Ők meg letekerik 5 centire az ablakot és kiabálnak, hogy csinálnak valamit a kutyákkal... én meg ezt nem hallom... először vártak egy órát mire elmentek mostanába már bejönnek ha látják ott vagyok mennek is...
Azon gondolkodtam, mi lenne ha véletlenül nekik mennék traktorral a saját földemen?
Amúgy érdekességképpen a titászról annyit, h. mi is majdnem így jártunk, szerencsére egy kisebb incidens miatt már előzőleg volt egy asszóm velük, és közben véletlenül megtudtam, h. nem köthetik ki a nagy ampert, csak az adásvételibe bele kell írni, h. a régi tulaj azt is adja a tanyával együtt. Persze pénzért nagyon szívesen visszakötik. ( nem akartam elhinni, h. ilyen szemét banda) De aztán velünk is megtörtént . Csak a szerencsén múlott, h. pont akkor mentem arra! A szerelő már kiszedte a szerszámokat a kocsiból, és éppen kezdte volna a lebontást, mikor érkeztem.... Csak egyszer akartam elmondani, úgyhogy úgy mondtam, h. akkor is értse, ha nagyot hall.....Megértette....Még adásvételi se kellett neki.....Egy perc múlva már ott se voltak...
13072 hozzászólás
Helló
ha egy traktorra egy autó középső kipufogó dobját szerelem fel az eredeti kipufogó helyett akkor csendesebb lesz a traktor??
Mert a régi kipufogó eléggé rozsdás..
köszi a válaszokat
"
válasz #2779 hozzászólásra ť | Tomi81 küldte be 2014-01-03 22:37:00-kor
Tomi81
Nem akarok új topicot nyitni, úgyhogy itt kérdezem.
E-514 kombájn helyett mi jöhetne szóba nyugati kombájnban?
Nem kellene, hogy nagyobb legyen.
Szóval más márkáknál milyen kombájnok jöhetnek szóba 15-20 éves korig?"
A trktoros topikban .....
Válasz #4169. hozzászólásra
Te hallod a zenét?
Címe
Lehet hogy részegen kellene megnézni és akkor,lesz zene is
Válasz #4163. hozzászólásra
mit jelent az hogy:come
Válasz #4164. hozzászólásra
Válasz #4164. hozzászólásra
Válasz #4163. hozzászólásra
T150 és a nyugati szél
Ebben a videoban az első zenének kéne a come előreis köszönöm
http://www.youtube.com/watch?v=bd4ug13Wm24
Válasz #4161. hozzászólásra
Kismegszakítók kioldási karakterisztikája:
3 Fő csoportba soroljuk kioldási karakterisztikájuk szerint: B, C, D jelleggörbe. A jelleggörbék meghatározott környezeti hőmérséklet esetén érvényesek. Az elektromágneses zárlati kioldó késleltetés nélkül működik mindegyik típusnál.
A "B" jelölésű gyors kioldású kismegszakítók főként világítási és dugaszoló aljzat áramköreinek a vezeték védelmére alkalmazzák.
A "C" jelölésű lassúbb kioldású kismegszakítók főként, általános bekapcsolási áramfelvételű elektromos készülékek vezeték védelmére alkalmazzák.
A "D" jelelésű kismegszakítókat igen nagy bekapcsolási áramfelvételű elektromos eszközök vezeték védelmére alkalmazzák.
Válasz #4121. hozzászólásra
A lomha az milyen jelű Zoli??
Válasz #4145. hozzászólásra
ez a második.
Válasz #4158. hozzászólásra
Előtte hívjátok fel őket, az a biztos. Neten megtalálod a telefonszámukat. princip.hu
Igen, itt vagyok fehérvártól 20-25km-re.
Válasz #4157. hozzászólásra
előszállás.az nekem nincs messze.még lehet holnap ott kötünk ki.(egyébbként remélem a dec.31.nem lesz probléma....te is arrafele laksz??
Válasz #4156. hozzászólásra
Nem tudom merrefelé vagy, de Székesfehérváron a princip kft tekercsel. Korrektek, jó munkát csinálnak nekem eddig mindent megoldottak.
gyébbként NAGYON köszönöm a hozzászólásaitokat GAZDATÁRSAIM!!!
kaptunk ajánlatot a psti cégtől,5,5 kw motor lenne,az árát le se merem ide irni.holnap reggel le a motor,oszt irány megtekercselni.
Válasz #4153. hozzászólásra
o.k. megnézem holnap.
Válasz #4152. hozzászólásra
Üdv!
Nézd meg a motor adat tábláját és, ha az van rajta, hogy 380/660V akkor lehet csillag deltában üzemeltetni, de ha 380/220V akkor 380V-ról csak csillagban üzemelhet.
Válasz #4144. hozzászólásra
passzolok,mert ez 1-1be direktbe megy:bedugom a 380-ba,oszt gooo!
Válasz #4150. hozzászólásra
Ezt az élményt nem szabad ki hagyni nekem az elsőnél úgy kellett rábeszélni a másodiknál meg nem engedték hogy ott legyek!!!!
Válasz #4149. hozzászólásra
Az bizony!!!!!!!!!!Állando készenlétben vagyok és ha jön a telefon spm fokozatba megyek a korházba szeretteimhez.
Válasz #4148. hozzászólásra
Apás szülés lesz????
Válasz #4147. hozzászólásra
Válasz #4146. hozzászólásra
Szülni mész????
Nálam is csak 3x16 A van.C-és megszakitokkal.Az 5.5kw darálo simán elindul és megy csillag deltába kapcsolva.5.5kw öntözö szivattyu is uganigy megy.Darálon van A mérö tartosan 10-12A járatva nem veri le az automatát,és még 2KW keverö is elmegy egyszerre.Hamár fölé meg y az áramerösség leold a rendszer,jo messzire van az orátol a fogyaszto.
Válasz #4143. hozzászólásra
Ha terhelés hatására "rögtön megáll" akkor te mit mondasz, mert én az elsőt.
Válasz #4141. hozzászólásra
Van a kapcsolón egy O ami az alap aztán 1-es az csillag ha felpörög tovább kapcsolod a 2-re és akkor deltában van.
Válasz #4142. hozzászólásra
Látom, te is képben vagy Szerinted ?
Válasz #4138. hozzászólásra
Ez most szinkron, vagy aszinkron gép?
Válasz #4139. hozzászólásra
igen,és ezzel mit akarsz mondani?
Válasz #4134. hozzászólásra
o.k.köszi az infokat!
Válasz #4138. hozzászólásra
A csillag delta az két kapcsolást jelent.
az a motor,ami leégett most,nagyon régi lehet.olyan is kb kinézetre,mint ahogy Te mondod,kb 50centi széles,és 40cm magas.az indulás az ugy történik:szép lassan kezd el bepörögni,kb 3-4 másodperc alatt éri el a max.fordot.akkor ez milyen kapcsolás?u.i:a teljesitményéről meg azt vettem észre,ha elkezd erőlködni,fulladni,sec perc alatt,hirtelen belassul,megáll.
Válasz #4136. hozzászólásra
Na mi van a trakival, meg gyógyult?
Válasz #4131. hozzászólásra
A bővítést fizetni kell.
Válasz #4133. hozzászólásra
Gondolom nagy általánosságban mondta nekem ,elég ha ennyit tudok ,,,,oszt ha nem boldogulok valamivel akkor szóljak neki és majd ő megoldja.
Válasz #4104. hozzászólásra
3*16amperem volt nekem is 7,5 kw os motort indított el max csillag delta kapcsolóval darálón volt nekem is de nagyon nem kellett ereszteni bele mert 5-10perc után levágta a biztit. Meg persze más szivattyú ilyesmi ne kapcsoljon közbe mert megint levágja. Ez a legolcsóbb verzió. A frekiváltó is jó azzal vinne majdnem 10kw is de az drága (3x32A rel nyomok frekiváltóval max fordulaton 18,5 kw os búvárszivattyút)
Szóval azt javaslom 5-6-7 kw villanymotor +csillag-delta kapcsoló.
Válasz #4128. hozzászólásra
Kérdezz rá milyen karakterisztikájú automatánál.
Na akkor csak jól tudom én ezt a kw/amper átszámítást.Akkor azt mondod,hogy vissza kötik??Nem akadékoskodnak??Amúgy elég lenne 3x25amper akkor már nagyon boldog lennék.
Válasz #4129. hozzászólásra
meg kell kérdezni egy erre szakosodott jogászt ezeknek vagy 5 éve van kikötve de miért kéne fizetni mikor már egyszer valaki kifizette
Válasz #4123. hozzászólásra
Ezekkel sajnos nem lehet másképp beszélni... telepemen van egy trafó oszlop, onnan megy a szomszédos csibefarm áramellátása. Viszont a csibefarm villanyórája a trafóoszlopon van. Tökig érő sárba is bemnnek úgy a terepjárójukkal, hogy ne kelljen kiszálniuk a villanyóra leolvasásához. kb 100métert kelle gyalogolnuk és nem lenne szétbaxva a magánutam, amit a földemből hagytam el. Szóltam nekik, aztmonták, hogy ehhez nekik joguk van... utóbbi időbe viszem magammal a kutyákat ha kiegyek... megérkezik az émászos tróger brigád a leolvasáshoz két kutya a kocsi két oldalára szépen leül magától és türelmesen nézik a benülőket olyan "szálj már ki finom falat" tekintettel. Ők meg letekerik 5 centire az ablakot és kiabálnak, hogy csinálnak valamit a kutyákkal... én meg ezt nem hallom... először vártak egy órát mire elmentek mostanába már bejönnek ha látják ott vagyok mennek is...
Azon gondolkodtam, mi lenne ha véletlenül nekik mennék traktorral a saját földemen?
Válasz #4127. hozzászólásra
De ez még 2000-ben történt ,akkor is el lehet valahogy intézni??Most meg már EON van.
Válasz #4124. hozzászólásra
Nekem az öcsém úgy mondta ,hogy 10amper 1kw és erre jól emlékszem magas áramú villanyszerelő.
Válasz #4126. hozzászólásra
pont most volt Egyeken egy ilyen és elengedték mikor megreklamálták csak ügyvédet, fogadtak erre elengedték mivel már egyszer be volt kötve
Válasz #4123. hozzászólásra
Sajnos nem voltam ott és ahogy írtad 3hónap múlva küldtek egy papírt,hogy ha gondolom vissza kötik ennyi és ennyi hálózat fejlesztést fizessek be.
Válasz #4122. hozzászólásra
Nem az volt az biztos.
Válasz #4120. hozzászólásra
8,5
Válasz #4113. hozzászólásra
Amúgy érdekességképpen a titászról annyit, h. mi is majdnem így jártunk, szerencsére egy kisebb incidens miatt már előzőleg volt egy asszóm velük, és közben véletlenül megtudtam, h. nem köthetik ki a nagy ampert, csak az adásvételibe bele kell írni, h. a régi tulaj azt is adja a tanyával együtt. Persze pénzért nagyon szívesen visszakötik. ( nem akartam elhinni, h. ilyen szemét banda) De aztán velünk is megtörtént . Csak a szerencsén múlott, h. pont akkor mentem arra! A szerelő már kiszedte a szerszámokat a kocsiból, és éppen kezdte volna a lebontást, mikor érkeztem.... Csak egyszer akartam elmondani, úgyhogy úgy mondtam, h. akkor is értse, ha nagyot hall.....Megértette....Még adásvételi se kellett neki.....Egy perc múlva már ott se voltak...