Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.45 FtCHF440.33 FtGBP493.83 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Viszont van amelyiken középen a nagyanya ne, csak sasszeggel van biztosítva hanem még pluszba ven egy zéger is az agybe belülről amibe kitekerésor beleakad az anya pereme( ha van neki). Ha kitörli a zsírt rendesen az ember akkor könnyen észrevenni.
Azt látom hogy nem úgy bomlik mint a hw,úgy néz ki mintha először leveszem az agyat és aztán arról lehúzom a dobot,de még nem mertem neki kezdeni ,a nagy samuban hosszára elvan repedve a nyél.TE bontottál már ilyet széjjel??
Azt mondják a hozzá értők, ....."szárnybetét ferde felhordóra kukorica adapterhez",s itt kell meg mondani milyenhez.(kombájn típus+adapter) az Oroshoz 1997 óta kompatibilis típusonként. Igaz ezt a lecsófesztiválon mondták, de még nem ittak annyit.
O&K forgokotrňhoz 96 čvjŕrat,tud valaki Hajdu -Biharban szervízt.Nem engedi el a levegöt,s feszt fčkez.A központnĺl szökik valahol,mŕr gyürt cserčlt a gazdŕja/szerintem nem jňt tett bele/ Olyan valaki vagy cčg kčne,aki kijön,s helyben javítja.Nincs nagy baja,csak jŕtčkos
Válasz #3873. hozzászólásra
Talán kissé meg vannak. Amúgy a fordítás sem működik megfelelően. Még rá kell jönnöm, hogy miképp ad plusz rugóenergiát a harmadik pont emeléskori előremozdulása.(ezen nemigen mozog)
Én ugy tudom a Claas inkŕbb gabona,a Jd pedig tengeri kombŕjn.Nekem Wts vŕgja buzŕt tengerit,de nagyon szčpen tisztŕn dolgozik.Jól črt hozzĺ a gazdŕja.Elötte volt New holland,az nagyon szemetes volt,de szerintem csak gyorsan ment vele meg szčtvehette a dobot,hogy haladjon.Nem hiszem,hogy egy 70m kombĺjn szarul dolgozik.Szerintem,ha nem boldogulsz a Claas Tucanoval,hivj ki egy szervizest.Inkŕbb,mint elszňrd a termésedet a totozŕs közben.Egy szŕlat nem szčgyen,s mčg tanulhatsz is.Igaz van ktg vonzata,de megéri.Biztos jň a gčp,azok ůjak,valami beŕllítŕs lehet vele.
Válasz #3846. hozzászólásra
Véleményem az hogy tökéletesen egyik gép sem tudja.. Hagyományos gépek közzül a JD- az ami elfogadható és persze a hosz dobos IH- de az után is láttam tetemes menyiségü árva kelést.. Ezért a rossz vagy a még rosszabb között kell választani..Én ha tanácsot adhatok inkább az aratás idö pontját kellene a lehetö leg tökéletesebben eltalálni az többet tud neked segiteni mint apró ide oda állitás
Nemtudom.....de azt már azért kikotyokták hogy a mellettem lévő,egykori állami gazdaságot. Még a 90-es évek elején. Állítólag egy asztalnál borozgatva szétosztották.
Ja és a legszebb még hogy előtte egy kicsit főzöcskézett és levette a szakács kalapot és nekifogott a krumpli termeléshez, amikor annyit érhetett a mezőgazdasághoz mint a tehén az atomfizikához!!! Hát a kétéves csemete m,ég lehet elhiszi de aki csinálta vagy épp csinálja azt nem eteti meg az öreg!!! Valójában mit csinált olajozott ő is, mint sok másik újgazdag?????????
Én szoktam vele személyesen beszélni, itt lakom közel hozzá Jó fej a Feri báttyánk...Krumpli téma az szuper, hát valamit kell mondani, pénz csak úgy nem terem
tudod hogy van ez, valahogy el kell adni a történetet. Mint a mesékben. Volt ki azt akarta bemesélni nekem hogy 70 ezer forintal kezdte...a gengszter váltáskor. Ja csak tudnám hogy fért bele ebbe a keretbe ,az első párdarab E kombájn..az egykori NDK-területéről. Egyszerű már az átkosban is jól futott a család szekere(pártvonal) S ma is így megy ! Nem az a lényeg ki vagy, hanem hogy mögötted ki van ! Ez kivétel nélkül igaz a nagy kereskedőkre........valamint a zöldbárókra.
Olvastad a mikó cikket a Claas újságban,megint hülyének nézi a népet, hogy 10 hektár burgonyával kezdte, csak a többi okosságot elfelejti elmondani, hogy honnan is van a sok sok lé!!!! Én eldöntöttem fogok írni az Axiál főnökének a Harsányinak hogy ne nézzék már ennyire hülyének a termelőket, mert 10 heki burgiból ezt nem lehet összehozni abban biztos vagyok!!!! Ahhoz ötezer mázsát kellene teremni egy hektárnak, de az még a hollandoknak sem megy!!!
13055 hozzászólás
Válasz #3904. hozzászólásra
elméletileg autómatikusan állítódik,de ha bexarik kulccsal rá lehet állítani a fékre
Válasz #3902. hozzászólásra
Az is el tud romlani????mert az áll nagyon rosszul ,,át tudna valahogy ugrani??????
Válasz #3901. hozzászólásra
köszi megpróbálom
a másodikat simán megtaláltam
Válasz #3897. hozzászólásra
fékkulcson állítottál,nem-e az autómatika sz@rt be
Válasz #3900. hozzászólásra
ncore.cc a második is fenn van. Ha nem vagy beregelve kérj meg ismerőst hogy szedje le. Ha nincs akkor leszedem én is de gyere el érte ha megoldható.
nem tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni a shop stop film 1-et?
Válasz #3898. hozzászólásra
Azt csak innen vettem le a netről,hogy érthetőbb legyen a dolog.
Válasz #3895. hozzászólásra
De az előző képen egy tridem alváz van.
Válasz #3896. hozzászólásra
Még nem tudom ,hogy mi baja csak azt ,hogy nem fog a jobb hátsó de egyáltalán semmit,,,, a többi meg mint állat.
Válasz #3895. hozzászólásra
betétezni szeretnéd?
Válasz #3894. hozzászólásra
Orten pót német gyártmány, bpw híddal vagy 2-3éve vettem
Válasz #3887. hozzászólásra
Milyen pót ez amúgy és hogy jutottál hozzá? Mennyiért?
Válasz #3892. hozzászólásra
Viszont van amelyiken középen a nagyanya ne, csak sasszeggel van biztosítva hanem még pluszba ven egy zéger is az agybe belülről amibe kitekerésor beleakad az anya pereme( ha van neki). Ha kitörli a zsírt rendesen az ember akkor könnyen észrevenni.
Válasz #3891. hozzászólásra
Akkor jól sejtettem ,a porvédő menetes vagy rápattintós 6-8szőgletű tehát egy jó csőfogóval megtudnám fogni??
Válasz #3888. hozzászólásra
viccet félretéve,sajnos belül fogják az anyák,tehát agyastól levenni ,és anyákat le és akkor jutsz a fékdobhoz
Válasz #3888. hozzászólásra
Azt látom hogy nem úgy bomlik mint a hw,úgy néz ki mintha először leveszem az agyat és aztán arról lehúzom a dobot,de még nem mertem neki kezdeni ,a nagy samuban hosszára elvan repedve a nyél.TE bontottál már ilyet széjjel??
Az Eb-sen is aggyal együtt van.
Samu-val Tibibácside agyastól biztos lejön
BPW tengelyről ,hogy veszem le a fékdobot??
Esetleg minden agyastól??
Válasz #3883. hozzászólásra
Hát az MVH rendszerben meg lehet nézni, főleg ha be tudsz még lépni a saját kódoddal az igénylésnél.
Válasz #3884. hozzászólásra
köszönöm
Válasz #3883. hozzászólásra
mepar.hu
Tisztelt Kollegák,
Meg tudná mondani valaki annak az oldalnak a címét ahol meg lehet nézni hogy egy hrsz hol van térképen?
Köszönöm
Válasz #3876. hozzászólásra
Azt mondják a hozzá értők, ....."szárnybetét ferde felhordóra kukorica adapterhez",s itt kell meg mondani milyenhez.(kombájn típus+adapter) az Oroshoz 1997 óta kompatibilis típusonként. Igaz ezt a lecsófesztiválon mondták, de még nem ittak annyit.
Okos Tňbiĺs kontĺr szakik kimčljék az ideget.
O&K forgokotrňhoz 96 čvjŕrat,tud valaki Hajdu -Biharban szervízt.Nem engedi el a levegöt,s feszt fčkez.A központnĺl szökik valahol,mŕr gyürt cserčlt a gazdŕja/szerintem nem jňt tett bele/ Olyan valaki vagy cčg kčne,aki kijön,s helyben javítja.Nincs nagy baja,csak jŕtčkos
Válasz #3877. hozzászólásra
Esetleg illesztö keret.
Mindent nem tudhat az ember...
Válasz #3875. hozzászólásra
Tárgytalan, készül.
Válasz #3876. hozzászólásra
Igen, de azt mondják nem egészen.. én nem tudom a pontos nevét.
Válasz #3875. hozzászólásra
Az inkább felfogató keret...
Olyan egyént keresnék aki Oros adapterhez szokott szárnybetét csinálni.
A ferde felhordó meg az adapter közé gondolnám.
Válasz #3873. hozzászólásra
Talán kissé meg vannak. Amúgy a fordítás sem működik megfelelően. Még rá kell jönnöm, hogy miképp ad plusz rugóenergiát a harmadik pont emeléskori előremozdulása.(ezen nemigen mozog)
Válasz #3872. hozzászólásra
Nemcsak barázda tartást segitenek? megvannak döntve?
Sziasztok!
Srácok szert tettem egy ilyen váltvaforgató ekére. Hogy lehet ezzel a támkerékkel szántani? A barázdában megy az ekevas után.
Válasz #3869. hozzászólásra
Persze mondani kell valamit, de inkább dadogna mint hogy hülyének nézi a gazdatársakat!!!
Sziasztok!
Nem tud valaki véletlenül IH 6200 vetőgéphez szállítókereket eladót?
A segítséget előre is köszönöm!
Válasz #3864. hozzászólásra
A krumpli csak mese,meg nem a szél fújta össze...
Én ugy tudom a Claas inkŕbb gabona,a Jd pedig tengeri kombŕjn.Nekem Wts vŕgja buzŕt tengerit,de nagyon szčpen tisztŕn dolgozik.Jól črt hozzĺ a gazdŕja.Elötte volt New holland,az nagyon szemetes volt,de szerintem csak gyorsan ment vele meg szčtvehette a dobot,hogy haladjon.Nem hiszem,hogy egy 70m kombĺjn szarul dolgozik.Szerintem,ha nem boldogulsz a Claas Tucanoval,hivj ki egy szervizest.Inkŕbb,mint elszňrd a termésedet a totozŕs közben.Egy szŕlat nem szčgyen,s mčg tanulhatsz is.Igaz van ktg vonzata,de megéri.Biztos jň a gčp,azok ůjak,valami beŕllítŕs lehet vele.
Válasz #3846. hozzászólásra
Véleményem az hogy tökéletesen egyik gép sem tudja.. Hagyományos gépek közzül a JD- az ami elfogadható és persze a hosz dobos IH- de az után is láttam tetemes menyiségü árva kelést.. Ezért a rossz vagy a még rosszabb között kell választani..Én ha tanácsot adhatok inkább az aratás idö pontját kellene a lehetö leg tökéletesebben eltalálni az többet tud neked segiteni mint apró ide oda állitás
Válasz #3847. hozzászólásra
Köszi! Összeraktam és végre jó lett
Válasz #3864. hozzászólásra
Nemtudom.....de azt már azért kikotyokták hogy a mellettem lévő,egykori állami gazdaságot. Még a 90-es évek elején. Állítólag egy asztalnál borozgatva szétosztották.
Válasz #3858. hozzászólásra
Ja és a legszebb még hogy előtte egy kicsit főzöcskézett és levette a szakács kalapot és nekifogott a krumpli termeléshez, amikor annyit érhetett a mezőgazdasághoz mint a tehén az atomfizikához!!! Hát a kétéves csemete m,ég lehet elhiszi de aki csinálta vagy épp csinálja azt nem eteti meg az öreg!!! Valójában mit csinált olajozott ő is, mint sok másik újgazdag?????????
Válasz #3862. hozzászólásra
Axi.....megnézni ha van a típushoz....s ha húzós lekoppintani. Még csak hallottam. De van. Mivel a szomszéd cégnél a lexihez vettek.
Válasz #3854. hozzászólásra
Konkrétan milyen szett?
Válasz #3849. hozzászólásra
Nem motoros kézi állítású.
Válasz #3853. hozzászólásra
Nem
Válasz #3857. hozzászólásra
Én szoktam vele személyesen beszélni, itt lakom közel hozzá Jó fej a Feri báttyánk...Krumpli téma az szuper, hát valamit kell mondani, pénz csak úgy nem terem
Válasz #3857. hozzászólásra
tudod hogy van ez, valahogy el kell adni a történetet. Mint a mesékben. Volt ki azt akarta bemesélni nekem hogy 70 ezer forintal kezdte...a gengszter váltáskor. Ja csak tudnám hogy fért bele ebbe a keretbe ,az első párdarab E kombájn..az egykori NDK-területéről. Egyszerű már az átkosban is jól futott a család szekere(pártvonal) S ma is így megy ! Nem az a lényeg ki vagy, hanem hogy mögötted ki van ! Ez kivétel nélkül igaz a nagy kereskedőkre........valamint a zöldbárókra.
Olvastad a mikó cikket a Claas újságban,megint hülyének nézi a népet, hogy 10 hektár burgonyával kezdte, csak a többi okosságot elfelejti elmondani, hogy honnan is van a sok sok lé!!!! Én eldöntöttem fogok írni az Axiál főnökének a Harsányinak hogy ne nézzék már ennyire hülyének a termelőket, mert 10 heki burgiból ezt nem lehet összehozni abban biztos vagyok!!!! Ahhoz ötezer mázsát kellene teremni egy hektárnak, de az még a hollandoknak sem megy!!!
A RETEK!!!!!!! Látod minél újabb, annál szarabb!!! Esik már az eső nálatok???????