Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.18 FtUSD394.63 FtCHF435.35 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
NH TM-165 traki motor háztető tartó/támasztó gázrugót !
Cikkszáma: 82019392
Hossza teljesen össze nyomott állapotban, széltől-szélig:
523 mm
Furat középtől-furat középig teljesen össze nyomva: 497 mm
Valamint a képen látható, ennek a furatába való tartó "pöcköt", 8-as menet, 13-as kulcs nyílású:
Dzozi! Megérkezett épségben? Fater mondta, hogy látott egy raut egy autászállítón, ti hoztátok?
Mit lehet a gépről tudni? Képen nagyon jól néz ki!
Akár privátba is.
Most már hirdethet valaki a környéken, nem kell összecsapnunk érte!
Igaz! Én csak a dugaljat néztem. A 3. vékony csatlakozás az meg valamiféle külön test lehet? Most már csak abban reménykedem, hogy a dugóba jól van bekötve nem pedig fordítva (nem gyári a dugó, hanem maszekolás), mert akkor megkapja a pozitívat a negatívra. Akkor le tud égni valami?
Tudja e valaki hogy ENNÉL az aljzatnál mire mit kell kötni? Szemből nézve a bal alsó vastag csatl. 15/30 jelölésű, a jobb alsó vastag 82, a fölső vékony pedig 31.
Válasz #3504. hozzászólásra
Sok szerencsét hozzá! Nézegettem én is ezt a hirdetést élőben is ilyen szép mint a képen? Ára publikus? Ha nem akkor küld már át személyes üzenetben.
Válasz #3498. hozzászólásra
Sziasztok!
Nem találtam 180 cm-nél szélesebb futót a környéken, ez meg talán visszfuvarban elhozza feltéve ha ki bírom várni a szerdát.
Válasz #3458. hozzászólásra
Ebbe a topicba írom,mert SOS volt.
Sanyibácsi,mégegyszer nagyon köszönöm-köszönjük a mai segítségedet!!!!!!
Te egy igazán JÓ ember Vagy!!!!
Válasz #3477. hozzászólásra
Olyanokat kérdezel Mindent lehet javítani!! Kérdés milyen áron!Gyorsító áttétel.Mekkora az az áttétel,és már ki is számolod mennyivel kell forgatnod.Szíj hajtás,(kókány) nem mindegy neked? Csak szívja a vizet!! Szerintem most az lenne a lényeg.Át kell tolni a gáton.Most a Körösből akarsz vizet?Vagy oda akarod a vizet nyomni!
Válasz #3475. hozzászólásra
Még mielőtt belefogsz!! Úgy számold,hogy a szállító az ő telephelyétől vissza a telephelyig számláz!! Érdemes hozzád minél közelebbit választani!!
MA 350-es és egyéb Digép szivattyúkat lehet-e javítani? Esztergályos meg tudja csinálni? A másik kérdésem az, hogy ha gyorsító áttételest veszek meg, akkor azt milyen kardán fordulattal kell meghajtani hogy a szivattyú 1440-et forogjon? A Csepel motor a főtengelyről gondolom nem hajtotta 1000f/p-nél gyorsabban. Azután vannak amik villanymotorosak voltak és gyorsítás nélküliek, azokat meg lehet-e hajtani ékszíjjal, vagy az nagyon kókány?
Valami olyanra gondoltam mint EZ.
Továbbá szívesen veszek egyéb ötletet belvíz-szivattyúzásra, de a Hármas Körös gátján át kell tolni, úgyhogy ez is szempont, ezért gondoltam öntözőszivattyúra.
Nekem egy szolnoki ember hozta 120 Ft/km áron, autómentő trailerrel, így a magassággal nem volt gond, csak a kerekeket szedtük ki. Ha érdekel küldj egy e-mail-t a vadmala80'kukac'freemail.hu-ra és elküldöm az elérhetőségét.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek egy vontatott permetező költséghatékony szállításában.Szélessége:190 cm a talp és kerék távolsága pedig 240 cm. A távolság kb. 200 km.
13072 hozzászólás
Válasz #3521. hozzászólásra
Minek ez az ajtóra?
Csak vásálod vásálod....... és egyre faxabb a minőség sűrűsödő cserével...
Keresek 2 db gázrugót !!!
NH TM-165 traki motor háztető tartó/támasztó gázrugót !
Cikkszáma: 82019392
Hossza teljesen össze nyomott állapotban, széltől-szélig:
523 mm
Furat középtől-furat középig teljesen össze nyomva: 497 mm
Valamint a képen látható, ennek a furatába való tartó "pöcköt", 8-as menet, 13-as kulcs nyílású:
Üdvözlet mindenkinek.
Érdeklődnék milyen gumi méret van gyárilag az 5748 vagy az 5611-en hátul? Előre is köszönöm Válaszaitokat.
Válasz #3511. hozzászólásra
Dzozi! Megérkezett épségben? Fater mondta, hogy látott egy raut egy autászállítón, ti hoztátok?
Mit lehet a gépről tudni? Képen nagyon jól néz ki!
Akár privátba is.
Most már hirdethet valaki a környéken, nem kell összecsapnunk érte!
Végül úgy lett bekötve ahogy a rajta lévő +- jelek mutatták, a 3. vékonyra nem kötöttünk semmit és működik a dolog.
Válasz #3513. hozzászólásra
Megtudom nézni később,de az biztos hogy 2+ és 1- az egyik+ állandóáram a másik+ meg csak gyújtáson.
Válasz #3515. hozzászólásra
Elvileg biztosítva kell hogy legyen!
Válasz #3514. hozzászólásra
Igaz! Én csak a dugaljat néztem. A 3. vékony csatlakozás az meg valamiféle külön test lehet? Most már csak abban reménykedem, hogy a dugóba jól van bekötve nem pedig fordítva (nem gyári a dugó, hanem maszekolás), mert akkor megkapja a pozitívat a negatívra. Akkor le tud égni valami?
Válasz #3513. hozzászólásra
A szétszedett csatlakozóban én mindig benne találtam a +,- jelzést is.
Tudja e valaki hogy ENNÉL az aljzatnál mire mit kell kötni? Szemből nézve a bal alsó vastag csatl. 15/30 jelölésű, a jobb alsó vastag 82, a fölső vékony pedig 31.
Válasz #3509. hozzászólásra
de ma vitték csak el
Válasz #3506. hozzászólásra
Küldtem az emailt.
Válasz #3502. hozzászólásra
Én is olyannal hoztam a bálázót,25 ropi napjára ée 205 széles volt a Vito...
Válasz #3508. hozzászólásra
Azt hittem az már régebben .
Válasz #3507. hozzászólásra
+=meg
Válasz #3505. hozzászólásra
Nem jövök rá mi a +a.
Válasz #3504. hozzászólásra
Sok szerencsét hozzá! Nézegettem én is ezt a hirdetést élőben is ilyen szép mint a képen? Ára publikus? Ha nem akkor küld már át személyes üzenetben.
Válasz #3503. hozzászólásra
Oldalkerekes trélerrel hoztam igmándrol.ma reggel elment a +a
Válasz #3503. hozzászólásra
Ez lett. http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3685332/Rau-Spiridortrain.html
Válasz #3500. hozzászólásra
Milyen permetezőt vettél? Csak óvatosan a futókkal, mert magasan van a súlypont és felborulhat.
Válasz #3501. hozzászólásra
Amiket hívtam azt mondták 170-180 cm szélesek.
Válasz #3500. hozzászólásra
Autószállítótrélert bérelj
Válasz #3498. hozzászólásra
Sziasztok!
Nem találtam 180 cm-nél szélesebb futót a környéken, ez meg talán visszfuvarban elhozza feltéve ha ki bírom várni a szerdát.
Válasz #3496. hozzászólásra
Ocmis
Ezzel a csodamasinával meg egy bérutánfutóval te is eltudod húzni!!
hello
Mi a permetezőnket kb 100km-ről hoztunk béreltünk egy autómentő utánfutót és ismerősnek a terepjárója húzta.
Üzemanyag árban hozta.
Segitség!
MIlyen öntöző berendezést vegyek? Ocmis 16500 Euró vagy bauer proraint 19000 euró?
Melyik jobb ?
A Bauernál szarnak rám, nagyképüek, és flegmák!
Üdv: Balázs
Válasz #3493. hozzászólásra
Csak egy NH 165 levegősödött le, meg egy kis elektronika, közben elfelejtett tekerni az önindító.MEG AZ ESŐ, DE AZ ESETT
Válasz #3491. hozzászólásra
Milyen MTZ vegyek topik
Válasz #3491. hozzászólásra
Egy komplett akció jelenetet képzelünk már mögé, ők meg, mint akik a holdat megjárták oda vissza
Válasz #3490. hozzászólásra
a génjeimben van a szerelés...
Válasz #3490. hozzászólásra
meséjjetek mán
Válasz #3489. hozzászólásra
Sanyibá..hallom közelebbi ismereteket szereztél az Nh légtelenítés mikéntjéről
Grat a segítségért és hez
Válasz #3486. hozzászólásra
Ennyivel tartozunk egymásnak!
Válasz #3484. hozzászólásra
Vegyél egy komplett motorost gyári MA-350, kicsit szereti a gázolajat az a hathengeres moci, de ha meg lemegy a földről a víz akkor nem számít!!
Válasz #3483. hozzászólásra
Akkor az nem porzik!!! Tegnap voltam ott hát oda most kell a szivattyú, mert nagy a "szivattyú" mektek!!
Válasz #3458. hozzászólásra
Ebbe a topicba írom,mert SOS volt.
Sanyibácsi,mégegyszer nagyon köszönöm-köszönjük a mai segítségedet!!!!!!
Te egy igazán JÓ ember Vagy!!!!
Ezzel is igazolódott,hogy milyen jó ez a fórum!
Válasz #3476. hozzászólásra
Köszönöm szépen a segítséget, úgy tűnik helyben lévő autómentővel megoldódik.
Válasz #3483. hozzászólásra
Ja és írhatnál róla valamit, hogy milyen állapotú, mikor volt használva, és főleg mennyi az ára?
Válasz #3481. hozzászólásra
Merrefelé vagy helyileg? Én Gyomaendrődön.
Válasz #3480. hozzászólásra
Persze hogy a Körösből akarok szívatni! Porzik a föld.
Van komplett 350-es szivattyúm gyorsitóval eladó ha esetleg érdekel...
Olyanokat kérdezel Mindent lehet javítani!! Kérdés milyen áron!Gyorsító áttétel.Mekkora az az áttétel,és már ki is számolod mennyivel kell forgatnod.Szíj hajtás,(kókány) nem mindegy neked? Csak szívja a vizet!! Szerintem most az lenne a lényeg.Át kell tolni a gáton.Most a Körösből akarsz vizet?Vagy oda akarod a vizet nyomni!
Még mielőtt belefogsz!! Úgy számold,hogy a szállító az ő telephelyétől vissza a telephelyig számláz!! Érdemes hozzád minél közelebbit választani!!
Láttam már olyat, hogy valamilyen pick up-pal vittek traileren komoly vontatott permetezőt. Az se volt gyenge!
MA 350-es és egyéb Digép szivattyúkat lehet-e javítani? Esztergályos meg tudja csinálni? A másik kérdésem az, hogy ha gyorsító áttételest veszek meg, akkor azt milyen kardán fordulattal kell meghajtani hogy a szivattyú 1440-et forogjon? A Csepel motor a főtengelyről gondolom nem hajtotta 1000f/p-nél gyorsabban. Azután vannak amik villanymotorosak voltak és gyorsítás nélküliek, azokat meg lehet-e hajtani ékszíjjal, vagy az nagyon kókány?
Valami olyanra gondoltam mint EZ.
Továbbá szívesen veszek egyéb ötletet belvíz-szivattyúzásra, de a Hármas Körös gátján át kell tolni, úgyhogy ez is szempont, ezért gondoltam öntözőszivattyúra.
Nekem egy szolnoki ember hozta 120 Ft/km áron, autómentő trailerrel, így a magassággal nem volt gond, csak a kerekeket szedtük ki. Ha érdekel küldj egy e-mail-t a vadmala80'kukac'freemail.hu-ra és elküldöm az elérhetőségét.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek egy vontatott permetező költséghatékony szállításában.Szélessége:190 cm a talp és kerék távolsága pedig 240 cm. A távolság kb. 200 km.
Válasz #3468. hozzászólásra
ha jól tudom 70cm átmérő felett 5mm
Köszi a válaszokat!