Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mégis köszönöm, mert azért lássuk be, nem mindenki ilyen segítőkész.
Az általad adott ötletek nagyon kreatívak és sokat fognak segíteni. Sok tényezőt már én is felhasználok, pl. facebook, vagy akár itt az agroinformot.
A weboldal tervezés már bonyolultabb téma. Valamikor csináltam ilyen sufni-oldalakat, de az még jóval a jawa előtt volt, azóta meg már... kicsit elszaladt a fejlődés.
a katalógus-készítés is folyamatban van, remélem hamarosan kész lesz. és akkor hajrá, indulhatok az árakkal, termékekkel előre.
Válasz #2223. hozzászólásra
Ne köszönj semmit ez a fórum azért van hogy egymást segítsük!
Még annyit hogy minden fórumon próbáld magad hírdetni helyi hirdetési újság szórólapok internet Faliujságok stb.
A mai világban ahogy előttem is írták egy weblap is nagyon fontos ahol az aktuális információkkal találkozhat a vásárló.Nagy meló de naprakészen kell tartani.
A későbbiekben egy webáruház sem rossz ötlet esetleg ha van kisteherautó akkor kiszállítással !
Sok is gazdálkodónak gondot jelent a műtrágya beszerzés hazaszállítás.
A nagy beszállítóktól kérj rengeteg prospektust és állíthatsz össze kis információs csomagokat.
Mondjuk vetés előtt vetőmag prospektusokat és műtrágya szórólapokat árakkal .Így a gazda othol kiválsztja mi kell neki és visszamegy hozzád!
Csak ezt előtte el kell juttatni hozzá!Pl előző vásárlásakor oda kell adni neki kis szatyorban!
Gyomírtózás előtt ugyancsak ilyen csomaggal kell várni a vevőt de ezt már egyszerübb kiosztani mondjuk a vetőmag vásárláskor!:-)
Már lassan én is kedvet kapok a boltnyitáshoz annyít írok róla!:-))
Nem tudja véletlenül valaki ennek a dewalt fúró/csavarbehajtónak a típusát? Sajna az évek alatt elkopott róla minden felirat, a régi akksi is már valahol a szemétdombon pihen.
17+1 fúró nyomatékfokozat, 2 sebességfokozat, a fordulatszám szabályzón 14,4V üzemi feszültség van írva.
Kéne bele akksit találnom, de így nem nagyon megy, hogy nem tudom mi a típusa. Esetleg ötletet is szívesen fogadok, hogy merre találok emberi áron akksit hozzá.
Azt vallom mindenkinek teret kell biztosítani a kicsiknek nagyoknak fiatalnak öregnek.
A környező polgármesteri hivatalok honlapján megnézed kikutatod mikor van a falugazdásznak fogadóideje és elmész hozzá.
Csináltatsz egy jó pár névjegyet esetleg szórólapot és hagysz nálla jópárat.
Pofán nem vág és ha csak 1 vevőt küld az is több a semminél.
Összeálíthatsz egy kis egyszerű szórólapot néhány akciós árral és azt is szétszórhatod a hivatalokban sőt a faliujságukra is felkéreckedhetsz ha széppen megkéred őket kiragasszák.
Aztán vannak helyi gazdák is akiket személyesen megkereshetsz és beszélhetsz velük néhány aktuális árral készülj mert az ár érdekli legjobban őket nem a duma!:-)
Például jelenleg a gyomírtás és növényvédelem az aktuális művelet ebből készülj árakkal akciókkal kedvezményekkel.
És még valami ne öltönyösen menj!!!
Csak rendes utcai ruhában!!!
Minden településen 3-4 gazdát keress fel akivel beszélhetsz és ha ők meg lesznek veled elégedve nyugodt lehetsz terjedni fog a hír! Sajnos ez egy hosszú folyamat és állandóan a bezserzési forrásaiddal és a gazdákkal konzultálni kell figyelni a konkurenciát .
#1. hozzászólás, Agro-Sárkány Gazdabolt Sz küldte be 2012-06-05 13:06:49-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Tisztelt gazdálkodók!
Segítségeteket szeretném kérni.
Szolnokon működő kezdő vállalkozásom rendkívül jó áron kínál raschel zsákokat, terményes zsákokat, pántolószalagokat, stretch (zsugor) fóliákat és növényvédő szereket (és számos egyéb hasznos kis gazdabolti szerszámot, természetesen), de nem igazán tudtam még elérni a környéken (50-70 km -s körzetemben) gazdálkodókat.
Igazából a kisebb (?) területen (gondolataim szerint max 50-100 ha) gazdálkodók érdekelnének jobban, akik kertészkedéssel, szántóföldi kultúrákkal, hagymával krumplival stb. netán gyümölcsösökkel foglalkoznak, de talán nem kapnak nagy figyelmet a nagypályás cégektől.
1-2 ha-n gazdálkodók is érdekelnek.
Én olcsó árakkal, kiszállítást is vállalva, személyre szabottan próbálnék foglalkozni a gazdák esetleges, ezirányú szükségleteivel.
Nem tudnátok abban segíteni, hogy ki tudna ebben segíteni nekem? Hallottam olyat, hogy a falugazdászok, illetve hogy a piaci árusok között nézek szét, de van-e esetleg más ötletetek?
Illetve hogy pl. a falugazdász tényleg tud-e ebben segíteni (mondjuk, kötelessége-e a gazdák tájékoztatása pl. egy kedvező beszerzési forrásról) vagy ezt falugazdásza válogatja?
Ha van valami egyéb gondolatotok, szívesen meghallgatom. Várom építő jellegű ötleteiteket, segítségeteket.
Nekem csak az kell ami vissza jár, nem több!! A fordított áfa miatt sok lesz a visszaigénylés mindenkinél, eddig bentmaradt, és az árúval jött vissza, most 2 évig más fog lenni!!
Na, büdös kölkök, hess innen a politikus topicba! Ide az ír, akinek SOS kell valami, aztán a civakodásotok miatt meg elsikkad a hozzászólása.
Pl. engem is érdekelne, van-e valakinek más, jobb javaslata Radócz erdő feltöréses témájához.
Miért nem azok??????????? Kizsákmányolták és közben a maradék vagyont meg a külföldinek átjátszották, ja és még el is adósították az országok az az téged is meg engem is sok sok évre!!! Akkor szeressük őket?????????? Én biztos nem, de ha akarod akkor csógolgassad őket!!
A témához: két éve ismerősöm ugyanígy kezdett művelni egy területet. VValami általában szokásos kétszikű itróval ment rá, pontosan nem tudom, mivel, de nem volt tökéletes. Az első év gyenge kukoricát hozott.
Most búza van benne, ez már viszonylag jól néz ki.
Szóval az általában szántón szokásos technológiákkal pár év alatt rendbe jön. Persze a tuskókat, nagy gyökereket - ha maradtak - megtalálja az eke.
Sajnos igen mert amikor a földet vette akkor vállalta hogy 5 éven keresztül használni fogja de az átjelentés után már te vagy a földhasználó és igy az elözö évi mentesség is eluszott.
13079 hozzászólás
Ha megnézitek a két Agroinformos hirdetésemet, mutatja, hogy jó árakkal dolgozok.
raschel árajánlatom:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2551167/RASCHEL_ZS%C3%81K_AKCI%C3%93!!!__HAGYM%C3%81SOK,_KRUMPLISOK_FIGYELEM!.html
rekeszek:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2554384/GY%C3%9CM%C3%96LCST%C3%81ROL%C3%93_REKESZEK.html
Válasz #2225. hozzászólásra
akkor ugye jól éreztem? Mindenki a nagyhalakkal törődik a kisebb gazdák meg le vannak ***va.
a honlapkészítés is hamarosan meglesz, mégha ilyen kis gagyit is, de összehozok vmit, de első ízben az árlistáimat kell elkészítsem.
Köszönöm megtisztelő hozzászólásod!
Válasz #2226. hozzászólásra
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
Mégis köszönöm, mert azért lássuk be, nem mindenki ilyen segítőkész.
Az általad adott ötletek nagyon kreatívak és sokat fognak segíteni. Sok tényezőt már én is felhasználok, pl. facebook, vagy akár itt az agroinformot.
A weboldal tervezés már bonyolultabb téma. Valamikor csináltam ilyen sufni-oldalakat, de az még jóval a jawa előtt volt, azóta meg már... kicsit elszaladt a fejlődés.
a katalógus-készítés is folyamatban van, remélem hamarosan kész lesz. és akkor hajrá, indulhatok az árakkal, termékekkel előre.
Ne köszönj semmit ez a fórum azért van hogy egymást segítsük!
Még annyit hogy minden fórumon próbáld magad hírdetni helyi hirdetési újság szórólapok internet Faliujságok stb.
A mai világban ahogy előttem is írták egy weblap is nagyon fontos ahol az aktuális információkkal találkozhat a vásárló.Nagy meló de naprakészen kell tartani.
A későbbiekben egy webáruház sem rossz ötlet esetleg ha van kisteherautó akkor kiszállítással !
Sok is gazdálkodónak gondot jelent a műtrágya beszerzés hazaszállítás.
A nagy beszállítóktól kérj rengeteg prospektust és állíthatsz össze kis információs csomagokat.
Mondjuk vetés előtt vetőmag prospektusokat és műtrágya szórólapokat árakkal .Így a gazda othol kiválsztja mi kell neki és visszamegy hozzád!
Csak ezt előtte el kell juttatni hozzá!Pl előző vásárlásakor oda kell adni neki kis szatyorban!
Gyomírtózás előtt ugyancsak ilyen csomaggal kell várni a vevőt de ezt már egyszerübb kiosztani mondjuk a vetőmag vásárláskor!:-)
Már lassan én is kedvet kapok a boltnyitáshoz annyít írok róla!:-))
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Üdv!
Nem tudom hogy van-e weboldalad? Nem akarok okoskodni de ha nincs szerintem egy nagyon egyszerűt megérné csinálni a friss árakkal.
Nagyon értékelem az elgondolásodat. Mert tényleg nem sok hely van ahol a kicsikkel is szóbaállnak
Válasz #2220. hozzászólásra
Szia szerintem ez a típusa de nem 100%
DC728KA
Válasz #2219. hozzászólásra
Tisztelt Dobo!
Köszönöm szíves segítségedet!!!
Jómagam is hasonlóra gondoltam, és köszönöm a megerősítésedet!!!
Válasz #2210. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Nyugodt lehetsz, hogy nem adják ott se vissza 10 nap alatt
Válasz #2220. hozzászólásra
http://www.szerszamgepaksi.hu/
Nem tudja véletlenül valaki ennek a dewalt fúró/csavarbehajtónak a típusát? Sajna az évek alatt elkopott róla minden felirat, a régi akksi is már valahol a szemétdombon pihen.![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120606005715_2012-06-05_22.36.05.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120606005821_2012-06-05_22.36.36.jpg)
17+1 fúró nyomatékfokozat, 2 sebességfokozat, a fordulatszám szabályzón 14,4V üzemi feszültség van írva.
Kéne bele akksit találnom, de így nem nagyon megy, hogy nem tudom mi a típusa. Esetleg ötletet is szívesen fogadok, hogy merre találok emberi áron akksit hozzá.
Válasz #2218. hozzászólásra
Azt vallom mindenkinek teret kell biztosítani a kicsiknek nagyoknak fiatalnak öregnek.
A környező polgármesteri hivatalok honlapján megnézed kikutatod mikor van a falugazdásznak fogadóideje és elmész hozzá.
Csináltatsz egy jó pár névjegyet esetleg szórólapot és hagysz nálla jópárat.
Pofán nem vág és ha csak 1 vevőt küld az is több a semminél.
Összeálíthatsz egy kis egyszerű szórólapot néhány akciós árral és azt is szétszórhatod a hivatalokban sőt a faliujságukra is felkéreckedhetsz ha széppen megkéred őket kiragasszák.
Aztán vannak helyi gazdák is akiket személyesen megkereshetsz és beszélhetsz velük néhány aktuális árral készülj mert az ár érdekli legjobban őket nem a duma!:-)
Például jelenleg a gyomírtás és növényvédelem az aktuális művelet ebből készülj árakkal akciókkal kedvezményekkel.
És még valami ne öltönyösen menj!!!
Csak rendes utcai ruhában!!!
Minden településen 3-4 gazdát keress fel akivel beszélhetsz és ha ők meg lesznek veled elégedve nyugodt lehetsz terjedni fog a hír! Sajnos ez egy hosszú folyamat és állandóan a bezserzési forrásaiddal és a gazdákkal konzultálni kell figyelni a konkurenciát .
Így hírtelen ennyi kezdetnek.
#1. hozzászólás, Agro-Sárkány Gazdabolt Sz küldte be 2012-06-05 13:06:49-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Tisztelt gazdálkodók!
Segítségeteket szeretném kérni.
Szolnokon működő kezdő vállalkozásom rendkívül jó áron kínál raschel zsákokat, terményes zsákokat, pántolószalagokat, stretch (zsugor) fóliákat és növényvédő szereket (és számos egyéb hasznos kis gazdabolti szerszámot, természetesen), de nem igazán tudtam még elérni a környéken (50-70 km -s körzetemben) gazdálkodókat.
Igazából a kisebb (?) területen (gondolataim szerint max 50-100 ha) gazdálkodók érdekelnének jobban, akik kertészkedéssel, szántóföldi kultúrákkal, hagymával krumplival stb. netán gyümölcsösökkel foglalkoznak, de talán nem kapnak nagy figyelmet a nagypályás cégektől.
1-2 ha-n gazdálkodók is érdekelnek.
Én olcsó árakkal, kiszállítást is vállalva, személyre szabottan próbálnék foglalkozni a gazdák esetleges, ezirányú szükségleteivel.
Nem tudnátok abban segíteni, hogy ki tudna ebben segíteni nekem? Hallottam olyat, hogy a falugazdászok, illetve hogy a piaci árusok között nézek szét, de van-e esetleg más ötletetek?
Illetve hogy pl. a falugazdász tényleg tud-e ebben segíteni (mondjuk, kötelessége-e a gazdák tájékoztatása pl. egy kedvező beszerzési forrásról) vagy ezt falugazdásza válogatja?
Ha van valami egyéb gondolatotok, szívesen meghallgatom. Várom építő jellegű ötleteiteket, segítségeteket.
Köszönettel, bízva segítségetekben:
Pocsai Tamás (Agro-Sárkány Ec)
Tel: 70/522-7068
Válasz #2214. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Nekem csak az kell ami vissza jár, nem több!! A fordított áfa miatt sok lesz a visszaigénylés mindenkinél, eddig bentmaradt, és az árúval jött vissza, most 2 évig más fog lenni!!
Válasz #2215. hozzászólásra
Mert hogy - azt nem írtam alább - az akác hajtások, bár nagyon sokat ritkultak a 2 év alatt, de még mindig bújnak itt-ott.
Na, büdös kölkök, hess innen a politikus topicba! Ide az ír, akinek SOS kell valami, aztán a civakodásotok miatt meg elsikkad a hozzászólása.
Pl. engem is érdekelne, van-e valakinek más, jobb javaslata Radócz erdő feltöréses témájához.
Válasz #2213. hozzászólásra
te megkapod ellenőrzés nélkül is. lehet még meg is szorozzák 2-vel
Válasz #2212. hozzászólásra
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Nekem meg idei van, és lesz még hamarosan!!
Válasz #2210. hozzászólásra
nekem is van bent tavalyi
Válasz #2206. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Tibi bácsi tudja, a török elérhetőségét.
Másik topikban van, a tudás, ami neked kell.
Válasz #2180. hozzászólásra
a tótok (szlovákok) 10 napra visszaadják ami azért nem mindegy...
Nyugi nekünk még tavalyi is van bent
Válasz #2204. hozzászólásra
Tuskó daráló kell nekem.
Honnan?
Balmazújvároson, és Hajdúszoboszló mellett van.
http://www.youtube.com/watch?v=J6gQUQoaVRI
http://www.youtube.com/watch?v=J6gQUQoaVRI
A m3 még mindig nem lett kevesebb.
Válasz #2205. hozzászólásra
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Fölösleges ide-oda mutogatni. Mindkettővel a nagytőke bábozik. Eszközök, módszerek változnak de a célja mindkettőnek ugyanaz.
Válasz #2205. hozzászólásra
Mi a gond, hagynak dolgozni?????????????
3 mázsás Hf bikákat milyen áron lehet eladni és merre felé érdemes??![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz #2195. hozzászólásra
ha hasznom lenne a fideszből, akkor én is tapsikolnék, de csak károm van belőlük és még felbaxák az agyamat is. gyurcsány ezekhez képest piskóta volt
Válasz #2202. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Venni akarsz vagy csak bérelni, a Szegánánál van új ilyen ami tuskót is megeszi, vagy keressél favágókat nekik álltalában van tuskófúrójuk!!
Válasz #2202. hozzászólásra
Venni akarsz vagy csak bérelni, a Szegánánál van új ilyen ami tuskót is megeszi, vagy keressél favágókat nekik álltalában van tuskófúrójuk!!
Válasz #2200. hozzászólásra
Kinek, mit és hol kell csókolgatni?
Ha lesz időm tudok én is segíteni, csak előbb le kell küzdeni ezt a 200 m3 tuskót, kályhakészre.
Olyan forgó balta, ami a határban levő 3-4 mázsás tuskókkal elbír, megterkinthető-e valahol?
Van vagy 200 m3
Válasz #2196. hozzászólásra
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Miért nem azok??????????? Kizsákmányolták és közben a maradék vagyont meg a külföldinek átjátszották, ja és még el is adósították az országok az az téged is meg engem is sok sok évre!!! Akkor szeressük őket?????????? Én biztos nem, de ha akarod akkor csógolgassad őket!!
Válasz #2198. hozzászólásra
Köszi!
Nem szoktam megköszönni, sőt kérlek titeket ne hozzuk divetba, mert akkor egyéb sem lesz, mint köszönöm, köszönöm.
Vagyük természetesenk, hogy minden javaslat tanács meg van köszönve..
Amiért Írtam, hogy
"és mi jár annak, akinek igaza van?"
Válasz #2197. hozzászólásra
Igazad van.
A témához: két éve ismerősöm ugyanígy kezdett művelni egy területet. VValami általában szokásos kétszikű itróval ment rá, pontosan nem tudom, mivel, de nem volt tökéletes. Az első év gyenge kukoricát hozott.
Most búza van benne, ez már viszonylag jól néz ki.
Szóval az általában szántón szokásos technológiákkal pár év alatt rendbe jön. Persze a tuskókat, nagy gyökereket - ha maradtak - megtalálja az eke.
S.O.S.
Ha lehetne, akkor nézzétek, má, hogy hova írtok!
S.O.S.
Olyan gyomírtó van-e, ami kiírtja az erdőt és nem bántja a kukoricát?
És ittnon engedélyezett.
Válasz #2195. hozzászólásra
Így van! Ahogy te "tetű komcsizol", az sokkal szerényebb.
Válasz #2187. hozzászólásra
Túl nagy a képed!!
Válasz #2186. hozzászólásra
Válasz #2192. hozzászólásra
azt vállalta, hogy 5 évig mezőgazdasági célra hasznosítja és nem idegeníti el
Sajnos igen mert amikor a földet vette akkor vállalta hogy 5 éven keresztül használni fogja de az átjelentés után már te vagy a földhasználó és igy az elözö évi mentesség is eluszott.
Válasz #2190. hozzászólásra
Mivel azt vállalta, hogy Ő fog rajta gazdálkodni öt évig és ezt nem tartotta be, így jogos a NAV követelése.
Mi lenne, ha visszavenné, azt nem tudom.
Anyám vett földet, illetéket nem fizette. Majd két év múlva, szivességi földhasználatra átadta nekem. Most a NAV az illeték dupláját kéri. Jogosan?
Nekem a gázolajjövedékire a nyomorultak két pecsétet nem bírnak rányomni 4 hónapja.
Most kezdtem keresni a Varga Mihály képviselő, és az NFA elnökének elérhetőségét.
Ha valaki tudna sagíteni, megköszönném.
Válasz #2186. hozzászólásra
kinyalhatja az egész hazug fidesz. lógni fognak!!!
Válasz #2183. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Az 5-el kezdődő útszámozásokat, ilyen kijelentések után kerüld el.
Válasz #2184. hozzászólásra
másnak se jött semmi és más a könyvelő is
Válasz #2183. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
akkor valamit nagyon elbaszott a könyvelőd!!!!!
Válasz #2181. hozzászólásra
engem nem hívtak ellenőrzésre és pénz se gyütt. de még a tavalyi utolsó negyedév se. rohadjon meg az egész gengszter banda!
Válasz #2181. hozzászólásra
úgyszint koma ez évtő 90 napot ülnek rajta!!!
![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
csak áfa ellenőrzést
van valaki, aki kapott vissza első negyedéves áfát![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)