Be fogják vezetni a vezetékjogot a földedre hamarosan.Nekem már jött pár ilyen határozat.Nem tehetsz ellene semmit.A kártérítés más dolog. Ha veszed a fáradságot és lefényképezed meg intézed a dolgokat,szerintem megitélnék.Csak hivatalos kárszakértőt kellene kihívni.
Kártérítésre felszólítod őket és ha nics szjog akkor fizetniük kell,de nem fognak pereskedni,mert tudják,hogy az is az ő kárukra megy teljes egészében...
Érdekes téma.nálunk is putráltak.hál isten a szotyiban kárt nem tettek,csak a föld végéről darabolták ki a fákat.az oké,ami hozzá ért a dróthoz,de kivágtak egy csomót,aminek köze sem volt oda
Hm...ez azért felháborító!
Nálunk is tesznek kárt, de van földhivatal által bejegyzett joguk, úgy, mint Zsolt esetében. Kártérítés ügyben még nem hallottam semmit...
Erre én is kiváncsi lennék. Mert az én földemre nincs szolgalmi joguk. De van rajta egy tafójuk. Amin a szomszédos csirketelep vill órája is fel van szerelve és elég sűrűn járnak olvasgatni... persze gyalog egy métert se úgy állnak meg a hiluxal hogy ki se kelljen szálniuk letekert ablakból olvassák akkor is ha tökig érő sár van. És össze cseszik a földet rendesen. Ez a tanyán van. Valmelyik nap jöttek mikor pontt ott voltam két kutya velem volt. egyik leült az autó egyik felén a másik a másik felén és ott hevertek. Ezek meg nem mertek kiszállni a kocsiból és meg mnit aki észre se vette őket csináltam a dolgom tovább.... 20 perc után odamentem és szóltam nekik hogy itt nincs út, ne járjanak erre kocsival, és térítség meg a kárt amit azzal okoztak hogy lekabócázták a fenyőcsemetéimet ami a trafó köré voltak ültetve. Erre még ők voltak felháborodva hogy tüntessem el a kutyáimat a saját földemről mert megnézhetem magamat. Kérdezem tőlük hogy mi lesz ha bekerítem a tanyát, hogy jönnek be? Azt mondták hogy az próbáljam meg, megnézhetem magamat. Semmiféle szolgalmi jog vagy egyéb más nincs a földre bejegyezve. Egyedül szüleimnek van rajta haszonélvezet. volt esetleg valakinek hasonló esete?
Démásznak szolgalmi joga van ugye a villanyoszlop miatt a földemre. na most elég szépen letapossák a szotyit mert ügye kitört az a fránya oszlop és az lenne a kérdésem tudja-e valaki mennyit kell fizetniük
van erre vmi jogszabály?
Anno 3-4 évvel ezelőtt axiálnál találtam legolcsóbban leggagyibbat (kínait) ih tárcsára cikkcakk mintás volt ha jól emlékszem. Végül is nem volt vele baj amíg megvolt de eladtam a gépet már 2éve.
Nocsak, ti is a "génkezeléssel" foglalkoztok,látom Melcsi egy vén "kuki" génjeit is megfiatalítja...Ez azért elég merész dolog,ti nem tudjátok,hogy mindenki "génezett" "kukiját" le kell VÁGNI
Mitakarsz???
Sokszor mondta h. éééééééééén vigyem?
Dehogy gyünne ide MLLcsi a tanyára.
Nem tuti hely ez neki.
VAGY GYÜNNÉ MLLCSIIIIII TUTI NEM TUTI?????? 10es
Hallod há mitgondúsz majd odafog repűlni a süttgalamb he?????
Há figyeld ha annyira feszigeti a számládat a lóvé minek neked böcsületes agromókuska?????
Akkor elig vlm bérelhető műnő is nem?
engem csak egy jo vakumszivaty erdekelne,tanacsokat varok,gardan meghajtasos nemerdekel,benzin vagy disel az igen,elore szolok aki nemert hozza az neirjon,es ez most hecnek szolt,aki csak cserepbe latot foldet es nyomja a semmitmondo dumajat........
Mivan apám(lehetnél?) megijedtél,hát még hányszor mondja szegénykém ,hogy vigyed?...Különben tényleg egy agrost keresek,"magam mellé" ,de én nem "visszem" az biztos csak ha jön magától(lesz mível ,mert kocsit is kap az is biztos)...Hát ,hogy most ez az agros éppen mókuska nem bánnom,hogy "egyem a begyét"...
Az h. Te nem kapsz fizetist az most nem ééééééérdekűűűűűűűűlllllll.....
minek is kéne neked piz ugyis biztos csak elvergelnééééééééd bugyigókra meg cickótartókra.......
Mit gondósz ki kap aki a szülei mellett gályázik ebben a betyáros agrobizniszben?????
há és mi a rossebre takargatjátok azt a rohadt nagy nyereséget??????
Há ne etessé engemet te jány,........nemigaz h. nem férne el 1 tutkó néni a tanyán akire rálehet bízni a dolgokat...... Hm bácsikád nem hamizza ám be ezeket..........
1. lenne 1 jó megbízható nénid a tanyán..... elvileg!
2. Te meg fölszabadulnál
NEM AKAROMMMMMM H. BEGYÖPÖSÖDJ MEG BEKATTANJ SZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ???????????
A hengernek a láncfeszítőjéről van szó.tegnap acélosabb menetes szárra cseréltük a régit hátha az volt a baj.meghajtattuk és simán fut sem a csapágy sem a lánc nem szorul.ha tennél fel egy képet a tiédnek arról a részéről ahol a hengerfeszítő van megköszönném és persze az eddigi segítségedet is.
itt ez a szimpatikus fiatalasszony
adj neki esélyt
van h. az élet elénk sodor dolgokat amik jó irányba terelhetik a dolgaink folyását
sztem ez is akár olyan lehet
99% ot adok rá h. működne a dolog.... ha a hölgy legyűrné a távolságot
rendfelszedőnek a lánca amiről beszélsz vagy a hengerekké??? mert nem mindegy de nem hiszem hogy a felszedőé mert azon más feszítő lehet és ha nem szorul a fogaskerék akkor nem hiszem hogy mástol elhajolhat mert nekünk is ilyen és kb van vagy 40 cm hosszú de mivel a lánc irányában áll a rugó tartja és oldalra ható erő nincs mert simán gördül a láncon a kerék, nem hajolhat el elméletben de ha a lánckerék könnyen gördül akkor még talán a láncon nem szorul egy helyen a szem???vagy rosszul van feltéve a lánc máshol van átfűzve nem rendesen és nem megfelelően működik vagy túl feszesre vettétek a láncot és a rugo nem mozdul kellő képpen és ezért erőlteti el a menetes szárat...most hirtelen ennyi de igy látatlanba nehéz hajtasd meg a gépet és nézzed mi mozoghat félre rajta
Üdv kolégák ! az 5 ládás M304-es LAVERDÁRA kéne egy napra adapter ! lehetőleg nem széthajtott ! 6sor 75 cm osztás ! Közbetét gyártás megoldható nem probléma! Lehetőségek, alternatívák érdekelnének ! Átalakító szett nem, azon már túl vagyunk ! Ha bemutató gép volt az még jobb ! Előre is köszi
Válasz #568. hozzászólásra
a láncfeszítő nem fix hanem rugós és állítható menetes szárral!
a fogaskerék nem szorul!olyan lehetséges hogy túl hosszú a menetes szár a rugó után és könnyebb neki meghajolni?
meg volt olyan hogy a rendfelszedőnél megszorult a szalma olyankor elhajthatja?
13172 hozzászólás
Válasz #618. hozzászólásra
Be fogják vezetni a vezetékjogot a földedre hamarosan.Nekem már jött pár ilyen határozat.Nem tehetsz ellene semmit.A kártérítés más dolog. Ha veszed a fáradságot és lefényképezed meg intézed a dolgokat,szerintem megitélnék.Csak hivatalos kárszakértőt kellene kihívni.
Kártérítésre felszólítod őket és ha nics szjog akkor fizetniük kell,de nem fognak pereskedni,mert tudják,hogy az is az ő kárukra megy teljes egészében...
Érdekes téma.nálunk is putráltak.hál isten a szotyiban kárt nem tettek,csak a föld végéről darabolták ki a fákat.az oké,ami hozzá ért a dróthoz,de kivágtak egy csomót,aminek köze sem volt oda
Válasz #618. hozzászólásra

Hm...ez azért felháborító!
Nálunk is tesznek kárt, de van földhivatal által bejegyzett joguk, úgy, mint Zsolt esetében. Kártérítés ügyben még nem hallottam semmit...
Válasz #617. hozzászólásra

Kérdezem tőlük hogy mi lesz ha bekerítem a tanyát, hogy jönnek be? Azt mondták hogy az próbáljam meg, megnézhetem magamat. Semmiféle szolgalmi jog vagy egyéb más nincs a földre bejegyezve. Egyedül szüleimnek van rajta haszonélvezet. volt esetleg valakinek hasonló esete?
Erre én is kiváncsi lennék. Mert az én földemre nincs szolgalmi joguk. De van rajta egy tafójuk. Amin a szomszédos csirketelep vill órája is fel van szerelve és elég sűrűn járnak olvasgatni... persze gyalog egy métert se úgy állnak meg a hiluxal hogy ki se kelljen szálniuk letekert ablakból olvassák akkor is ha tökig érő sár van. És össze cseszik a földet rendesen. Ez a tanyán van. Valmelyik nap jöttek mikor pontt ott voltam két kutya velem volt. egyik leült az autó egyik felén a másik a másik felén és ott hevertek. Ezek meg nem mertek kiszállni a kocsiból és meg mnit aki észre se vette őket csináltam a dolgom tovább.... 20 perc után odamentem és szóltam nekik hogy itt nincs út, ne járjanak erre kocsival, és térítség meg a kárt amit azzal okoztak hogy lekabócázták a fenyőcsemetéimet ami a trafó köré voltak ültetve. Erre még ők voltak felháborodva hogy tüntessem el a kutyáimat a saját földemről mert megnézhetem magamat.
Démásznak szolgalmi joga van ugye a villanyoszlop miatt a földemre. na most elég szépen letapossák a szotyit mert ügye kitört az a fránya oszlop és az lenne a kérdésem tudja-e valaki mennyit kell fizetniük
van erre vmi jogszabály?
Válasz #615. hozzászólásra
Anno 3-4 évvel ezelőtt axiálnál találtam legolcsóbban leggagyibbat (kínait) ih tárcsára cikkcakk mintás volt ha jól emlékszem. Végül is nem volt vele baj amíg megvolt de eladtam a gépet már 2éve.
15.3as gumit hol lehet jó áron kapni?
Igen tudok. Nem is keveset. keress meg a 06 30 580 31 87 telefonon. vagy a ternerne@freemail címen
Válasz #611. hozzászólásra

....(persze,hogy "tartom neki",hogyne "tartanám")...

SOS Tud valaki, aki infót adni egy Va-Si Trade kft-ről és velük kapcsolatba levő Antal Sándorról.Lehet, hogy beleszaladtam a "jóba"!
köszi
Válasz #607. hozzászólásra

csak lesel mi
HMbának nem kell agyalni azonnal jönnek ezek a z o n n a l
Válasz #608. hozzászólásra

Heló római.
Hogysmint?
Fogtál már agromókuskát tegnaptul?
1 olyan agromókuskát aki 1ben ugrómókuska is...... reá a motttyoooooooróidra???????
Tehát kérdezhetném ugyis megvan e már a punncijussod?????????
Ó Te római helytartó, tartod e még a helyet annak az agromókuskának ott nálad lóvészitibe??????
Ezennel Hecceknek mestere megadja néked is az agroinformos új nevedet........
Neved ezentúl Puncijusssss Pilátussssss az agroinformra kihelyezett római helytartó. háhhááhháháháháháááááá
Válasz #608. hozzászólásra

Nocsak, ti is a "génkezeléssel" foglalkoztok,látom Melcsi egy vén "kuki" génjeit is megfiatalítja

...Ez azért elég merész dolog,ti nem tudjátok,hogy mindenki "génezett" "kukiját" le kell VÁGNI

Válasz #606. hozzászólásra

Válasz #605. hozzászólásra

háááháhá elszurtad fullánkos skorpi háháháháhá
nem kell agyalni semminse
gyorsan tudok kiagyalni .......akár izgi dolgokat is háhá
Válasz #604. hozzászólásra

tuti egész nap ezen a poénon törted a fejed!!!!
Válasz #603. hozzászólásra

haaaaaaa??????
dehogy csak profin játszom.......
Válasz #602. hozzászólásra

bolond vagy!!!!!
Válasz #601. hozzászólásra

10

ez azi nagyonn erős 10es ám MLLcsi
há nagy állat hiányod van vagy mifene nem?????
figyeed elengednélek cumiztatni haza gyakran......
nehogymá az anyós gyűjjön ide engemet cumiztatni e!!!
Válasz #600. hozzászólásra

nemtom, h mennék e....hiányoznának az állatok, Nálad csak a kutyák vannak....meg TE!!!!
Válasz #598. hozzászólásra

10es

Mitakarsz???
Sokszor mondta h. éééééééééén vigyem?
Dehogy gyünne ide MLLcsi a tanyára.
Nem tuti hely ez neki.
VAGY GYÜNNÉ MLLCSIIIIII TUTI NEM TUTI??????
Hallod há mitgondúsz majd odafog repűlni a süttgalamb he?????
Há figyeld ha annyira feszigeti a számládat a lóvé minek neked böcsületes agromókuska?????
Akkor elig vlm bérelhető műnő is nem?
Szereccc ugyis bérmunkáki e pengetni e he.......
engem csak egy jo vakumszivaty erdekelne,tanacsokat varok,gardan meghajtasos nemerdekel,benzin vagy disel az igen,elore szolok aki nemert hozza az neirjon,es ez most hecnek szolt,aki csak cserepbe latot foldet es nyomja a semmitmondo dumajat........
Válasz #591. hozzászólásra

) megijedtél,hát még hányszor mondja szegénykém ,hogy vigyed?
...Különben tényleg egy agrost keresek,"magam mellé" ,de én nem "visszem" az biztos csak ha jön magától(lesz mível ,mert kocsit is kap az is biztos
)...Hát ,hogy most ez az agros éppen mókuska nem bánnom,hogy "egyem a begyét"...

Mivan apám(lehetnél?
Válasz #596. hozzászólásra
ne itt, hanem OFF-ba!!!!
ki fogunk kapni!
Válasz #595. hozzászólásra

pedig az embernek tudnia köll mit akar
noszóval hova menné agrotulipánom?
Válasz #594. hozzászólásra

jajj, Hecci....ha azt tudnám!!!
Válasz #593. hozzászólásra

hova szeretnél menni agrolevendulám????
Válasz #591. hozzászólásra
azt Te tudod
Válasz #590. hozzászólásra
azt, h ne álmodozzak, és ne VÁLOGASSAK!!!!
ugyi????
Válasz #589. hozzászólásra

há hova Te cicamica?
Válasz #585. hozzászólásra

Mit mond Hecci bácsikád????????????
Válasz #588. hozzászólásra

akkor nincs más megoldás....
jössz, és elviszel!!!!
Válasz #584. hozzászólásra

Az h. Te nem kapsz fizetist az most nem ééééééérdekűűűűűűűűlllllll.....
minek is kéne neked piz ugyis biztos csak elvergelnééééééééd bugyigókra meg cickótartókra.......
Mit gondósz ki kap aki a szülei mellett gályázik ebben a betyáros agrobizniszben?????
há és mi a rossebre takargatjátok azt a rohadt nagy nyereséget??????
Há ne etessé engemet te jány,........nemigaz h. nem férne el 1 tutkó néni a tanyán akire rálehet bízni a dolgokat...... Hm bácsikád nem hamizza ám be ezeket..........
1. lenne 1 jó megbízható nénid a tanyán..... elvileg!
2. Te meg fölszabadulnál
NEM AKAROMMMMMM H. BEGYÖPÖSÖDJ MEG BEKATTANJ SZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ???????????
Válasz #582. hozzászólásra

Mivan apám neked is agromókuska köll????
Vágódj be MLLcsinél akkor tüstént........
TC 56-hoz keresek balos tengejcsonkot hol lehez érdeklődni?Kik árulnak alkatrészt?SSOOSSS!!!!

Válasz #582. hozzászólásra
)
a sztorit röviden, tömören leírtam a húsmarhás topicban
Én még azért bízom benne, h tényleg létezik valahol az a férfi, aki igazán nekem való, és egyszer megtaláljuk egymást!
(Hecci akármit is mond!
Válasz #580. hozzászólásra

tényleg szimpatikus a hölgy, de mivel nem tudnánk neki megfelelő fizetést biztosítani, így....
(én sem kapok fizetést!)
De ha hallok vmit, h keresnek embert, akkor szólók!!!!
Válasz #577. hozzászólásra
A hengernek a láncfeszítőjéről van szó.tegnap acélosabb menetes szárra cseréltük a régit hátha az volt a baj.meghajtattuk és simán fut sem a csapágy sem a lánc nem szorul.ha tennél fel egy képet a tiédnek arról a részéről ahol a hengerfeszítő van megköszönném és persze az eddigi segítségedet is.
Válasz #573. hozzászólásra
...(de szerintem Melcsinek nem kell nagyon vadászgatnia ,mert mindehol vannak szép száll "paraszt legények" pl "itt" is... 

Hallgatjuk
Válasz #567. hozzászólásra

Ha rám halgatsz "ki mész az országból",minnél előbb...
Válasz #578. hozzászólásra

hallgass rám MLLcsi
itt ez a szimpatikus fiatalasszony
adj neki esélyt
van h. az élet elénk sodor dolgokat amik jó irányba terelhetik a dolgaink folyását
sztem ez is akár olyan lehet
99% ot adok rá h. működne a dolog.... ha a hölgy legyűrné a távolságot
lehet Te vagy a megoldás a számára
hallgass rám
Válasz #578. hozzászólásra

na mivan.... mit szendéskedsz a két szip szemeddel az ég felé????
Válasz #576. hozzászólásra

Válasz #574. hozzászólásra
rendfelszedőnek a lánca amiről beszélsz vagy a hengerekké??? mert nem mindegy de nem hiszem hogy a felszedőé mert azon más feszítő lehet és ha nem szorul a fogaskerék akkor nem hiszem hogy mástol elhajolhat mert nekünk is ilyen és kb van vagy 40 cm hosszú de mivel a lánc irányában áll a rugó tartja és oldalra ható erő nincs mert simán gördül a láncon a kerék, nem hajolhat el elméletben de ha a lánckerék könnyen gördül akkor még talán a láncon nem szorul egy helyen a szem???vagy rosszul van feltéve a lánc máshol van átfűzve nem rendesen és nem megfelelően működik vagy túl feszesre vettétek a láncot és a rugo nem mozdul kellő képpen és ezért erőlteti el a menetes szárat...most hirtelen ennyi de igy látatlanba nehéz hajtasd meg a gépet és nézzed mi mozoghat félre rajta
Válasz #573. hozzászólásra

pedig nagyon szimpatikus a fiatalasszony
mindent nem vállalhatsz magadra idesjányom
figyeld az a taktikám h. amit rá lehet terhelni másra azt rá kell terhelni másra.........
hámá nehogymég a munka közbe dögöljek meg
meg kell találni azokat az embereket akikre rálehet terhelni
nem kattanhatsz be agromókuskám ott 1magadba
Üdv kolégák ! az 5 ládás M304-es LAVERDÁRA kéne egy napra adapter ! lehetőleg nem széthajtott ! 6sor 75 cm osztás ! Közbetét gyártás megoldható nem probléma! Lehetőségek, alternatívák érdekelnének ! Átalakító szett nem, azon már túl vagyunk ! Ha bemutató gép volt az még jobb ! Előre is köszi
Válasz #568. hozzászólásra
a láncfeszítő nem fix hanem rugós és állítható menetes szárral!
a fogaskerék nem szorul!olyan lehetséges hogy túl hosszú a menetes szár a rugó után és könnyebb neki meghajolni?
meg volt olyan hogy a rendfelszedőnél megszorult a szalma olyankor elhajthatja?
Válasz #572. hozzászólásra
tegnap ilyenkor még tanyáztam....majd elmesélem a sztorit....
munka az van, csak az állatokat nem szívesen bízom másra....