Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR411.18 FtUSD396.67 FtCHF438.4 FtGBP496.77 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szétkapni itt is van, aki szétkapja.
Csak napok óta szívatja a társaságot ez a vacak. Meg lett rendelve egy új tápszivattyú. Reggel küldenék gyorspostával. Csak most rájöttek a fiúk, hogy nem is az a baj, csak ebben a vacakban van valami rugó.
Wáááááá....Hecci..... ezt még elolvasni is....
Tudom, hogy lépésről lépésre meg tudom csinálni. De ez így most egyszerre sok(K). Mennem is kell... talán estére nekiállok... Csak ez most nagyon sürgős lett volna. Nem ér rá reggelig.
De azért nagyon köszi.
ide csumidázz rilexmama
átjpgztetés titkának itt a nyitja
még szerencse h. volt itt anno 1 paldó aki rákérdezett micccccsoda szerencseeeeeee
Amennyiben Windowsos operációs rendszert használsz a Start menüben a Minden program / Kellékek / Paint program használatával megoldhatod.
Painten belül Fájl / Megnyitás (Cltr+O)
Majd szinté a Fájl menüből válaszd a Mentés másként... opciót és a Fájl típusa melletti legördülő menüből válaszd a JPEG (*.JPG, *.JPEG, *.JPE, *.JFIF) sort.
Megadhatsz a képnek egy új nevet a Fájlnév sor kitöltésével.
Majd kattints a Mentés gombra.
Ezek után alapértelmezetten abba a mappába menti el a JPG verziót, ahol a másik kép is volt.
U.I.:
Ha nem tudod melyik melyik, érdemes beállítani a Windowsban a fájltípusok mutatását.
Nyiss egy mappát. (pl.: Start menü / Képek)
A felső menüből Eszközök / Mappa beállítása...
A fülek közül (felső sor) kattints a Nézet nevűre.
Keresd meg "Az ismert fájltípusok kiterjesztésének elrejtése" sort (lehet, hogy görgetni kell) és vedd ki előle a pipát.
Kattints az OK gombra és már látszanak is a fájl kiterjesztések (exe, bmp, jpg, doc, txt, stb...)
Nnna, ezért úúúúúúúúútálom, hogy nem lehet megnézni előnézetben egy hsz-t. Persze, hogy nem látni belőle semmit. El sem küldtem volna, ha előre meg tudom nézni, hogy jó-e vagy nem.
Szóval bocsánat, hogy foglaltam vele a helyet.
Walaky.... lécci-lécci...
Van ezen a rajzon egy alkatrész, 15-ös számmal jelölve. Ebben van egy rugó, amit nagyon jó lenne megnézni, hogy néz ki, hogy áll stb. De nem találok olyan rajzot, ahol ez az alkatrész meg van bontva. Nem tudnátok segíteni? Nagyon fontos és sürgős lenne....
Tisztelt Gazdatársak, Kollégák.
Segítséget szeretnék kérni,- tegnap virradóra 4 db vemhes, fejős, magyar tarka tehenet loptak el egy Tiszaföldvár környéki tanyáról. Az éjszaka folyamán kivezették őket a bezárt istállóból. Földúton kb 1,5 km lábon mentek és itt eltűntek a nyomok, a nyomozókutya csak addig ment.
Akinek kínálnak ilyet megvételre, kérem jelentkezzen a következő számon. Érdemi nyomravezetőnek,jutalom jár.
Telefon: +36304666080,
vagy írjon nekem vagy hívjon
+36709436170 számon, köszönöm
Köszönöm szépen!
De már közben találtam közelebb egyet, az is karmantyú hibás ami viszont nem gond karmantyú készletem van.
Még egyszer köszönöm, név telefonszám elmentve sosem lehet tudni...
Üdvözlettel rigás.
A "tégla" nem valószínű, bár a nyomozók is ezt kérdezték először.Nagy cégtől hoztam,több lépcső van (könyvelés, raktárosok,biztonsági őr),évek óta náluk vásárolok,bár korábban soha nem hoztam ki egyszerre ekkora tételt.Nem a jelenleg hatályos növ.védelmi és egyéb előírásoknak megfelelő "NÖVÉNYVÉDELMI RAKTÁR"-ban volt tárolva, mert ezen előíráoknak az egyszerű falusi gazdálkodó (paraszt???)képtelen megfelelni,hanem ideiglenes tárolóhelyen.A Cupr. és Falc.kivételével 2-3 napon belül fel lett volna használva,a Regl.és a Pant.tavalyi volt.
megaztán az a büdös permetes helyzet h. eztet lepakolják ócsóért 1db parasztnál aki szépen elsuvasztja a saját földjeire csendesen.......
amimeg nemfog kitudódni.....................
Csongrád megye dél-keleti részéről ápr.1.-én reggelre jelentős mennyiségű növényvédőszert és levéltrágyét tulajdonítottak el (Colombus,Cycocell, Falcon,Gardoprim Plus Gold,Galigan,Callisto,Cuproxat,Panthera,Reglone,Amalgerol,Wuxal Réz és Boron).Az ismeretségi körötökben vagy környéketeken hallottatok-e a közelmúltban hasonló esetről? Minden apró információ segítséget jelenthet.Rendőrségi nyomozás folyamatban,de értékelhető nyom szinte nincs,ezért "hivatalos eredmény nem várható".Köszönettel a KÁROSULT.
"Ha jól értem kell egy tolólap, ami kitolja a tuskót és egy gyökérfésű, ami kiszedi az oda nem való gyökereket.
"
Igen, ez egy gépen van, az elején a tolólap,hátul meg a fésű.
Adott eszközt "forgóbalta" viszont én nem ismerem.:)
Valakinek csak van a környéken egy gyökérfésűje amivel kilehet még a gyökereket is szedni, mert a tolólap kitolja a tuskót, a fésű pedig kiszedi a karvastagságú gyökereket.
Sziasztok! Megint en kerdeznek. Szerintetek mire valo ez a hajtomu? Allitolag fortschritt tragyaszoroe. Szerintem esetleg a T087-esre valo lehet. A 088-ase mas...
13055 hozzászólás
Válasz #404. hozzászólásra
Hát,kapják már szét,és akkor kiderül,mi van benne.....!
Válasz #403. hozzászólásra
Köszi, Tibi... Talán lesz Walaky....
Válasz #397. hozzászólásra
Válasz #400. hozzászólásra
Szétkapni itt is van, aki szétkapja.
Csak napok óta szívatja a társaságot ez a vacak. Meg lett rendelve egy új tápszivattyú. Reggel küldenék gyorspostával. Csak most rájöttek a fiúk, hogy nem is az a baj, csak ebben a vacakban van valami rugó.
Válasz #399. hozzászólásra
Ne félj!!! A világért sem tennék én olyat. Van, aki jobban örül Nálad nekem.
Viccet félretéve: tényleg nagyon köszönöm!
Válasz #398. hozzászólásra
figyeld szétkapom én de csak élőben
hol kell szétkapóst játszani?????
inkább a hálád mint Te
hogy nézne ki.... én futnák a fess fiatalos.... utánam meg 1 90x éves tantónéni..............aki üldözne e
No, Fiúk... már csak azt a fránya 15-ös vackot kellene valahogy Walakynek szétkapni - illetve arról egy rajzot nekem ide... kérem-kérem-kérem!!!!!!!!
Heccikém!!!!!!!!!! Sikerült!:)))))
Hálám örökké üldözzön!!!
Válasz #391. hozzászólásra
szeretnéd ha Alekosz bá kezelésbe venne mi?
Válasz #394. hozzászólásra
szerecc mi???
Válasz #393. hozzászólásra
Wáááááá....Hecci..... ezt még elolvasni is....
Tudom, hogy lépésről lépésre meg tudom csinálni. De ez így most egyszerre sok(K). Mennem is kell... talán estére nekiállok... Csak ez most nagyon sürgős lett volna. Nem ér rá reggelig.
De azért nagyon köszi.
ide csumidázz rilexmama
átjpgztetés titkának itt a nyitja
még szerencse h. volt itt anno 1 paldó aki rákérdezett micccccsoda szerencseeeeeee
Amennyiben Windowsos operációs rendszert használsz a Start menüben a Minden program / Kellékek / Paint program használatával megoldhatod.
Painten belül Fájl / Megnyitás (Cltr+O)
Majd szinté a Fájl menüből válaszd a Mentés másként... opciót és a Fájl típusa melletti legördülő menüből válaszd a JPEG (*.JPG, *.JPEG, *.JPE, *.JFIF) sort.
Megadhatsz a képnek egy új nevet a Fájlnév sor kitöltésével.
Majd kattints a Mentés gombra.
Ezek után alapértelmezetten abba a mappába menti el a JPG verziót, ahol a másik kép is volt.
U.I.:
Ha nem tudod melyik melyik, érdemes beállítani a Windowsban a fájltípusok mutatását.
Nyiss egy mappát. (pl.: Start menü / Képek)
A felső menüből Eszközök / Mappa beállítása...
A fülek közül (felső sor) kattints a Nézet nevűre.
Keresd meg "Az ismert fájltípusok kiterjesztésének elrejtése" sort (lehet, hogy görgetni kell) és vedd ki előle a pipát.
Kattints az OK gombra és már látszanak is a fájl kiterjesztések (exe, bmp, jpg, doc, txt, stb...)
Válasz #389. hozzászólásra
MX200-as tápszivattyú.
Válasz #388. hozzászólásra
Nem bánnám.....
Válasz #387. hozzászólásra
Ó, hogy kapnád be a bal bokámat, Hecci!
Nagyokos, akkor mondd meg nekem, hogy kell átjpg-ztetni. Mindent azért mégsem tudok...
Válasz #383. hozzászólásra
Nem jön be semmi !!!Milyen masina képéről van szó?????
Válasz #387. hozzászólásra
Most elmenjünk, s megcsináljuk..., mármint a rugót...
Válasz #386. hozzászólásra
bíztam is benne h. elég jól míveled a lecsórást és a bényomást mint olyat
át kell jpgztetni
Válasz #385. hozzászólásra
Gondolhatod, hogy azzal kezdtem.
De azt írja, hogy nem jpg, nem engedi feltölteni... Őőőőrület.
Válasz #384. hozzászólásra
Tanítónéni próbáld meg a képet lecsórni aztán aztat bényomni.........
Válasz #383. hozzászólásra
Nnna, ezért úúúúúúúúútálom, hogy nem lehet megnézni előnézetben egy hsz-t. Persze, hogy nem látni belőle semmit. El sem küldtem volna, ha előre meg tudom nézni, hogy jó-e vagy nem.
Szóval bocsánat, hogy foglaltam vele a helyet.
De így még segítséget sem tudok kérni....
https://webparts.pvassociates.net/cnh/webparts/main.php
Walaky.... lécci-lécci...
Van ezen a rajzon egy alkatrész, 15-ös számmal jelölve. Ebben van egy rugó, amit nagyon jó lenne megnézni, hogy néz ki, hogy áll stb. De nem találok olyan rajzot, ahol ez az alkatrész meg van bontva. Nem tudnátok segíteni? Nagyon fontos és sürgős lenne....
Tisztelt Gazdatársak, Kollégák.
Segítséget szeretnék kérni,- tegnap virradóra 4 db vemhes, fejős, magyar tarka tehenet loptak el egy Tiszaföldvár környéki tanyáról. Az éjszaka folyamán kivezették őket a bezárt istállóból. Földúton kb 1,5 km lábon mentek és itt eltűntek a nyomok, a nyomozókutya csak addig ment.
Akinek kínálnak ilyet megvételre, kérem jelentkezzen a következő számon. Érdemi nyomravezetőnek,jutalom jár.
Telefon: +36304666080,
vagy írjon nekem vagy hívjon
+36709436170 számon, köszönöm
Válasz #367. hozzászólásra
Köszönöm szépen!
De már közben találtam közelebb egyet, az is karmantyú hibás ami viszont nem gond karmantyú készletem van.
Még egyszer köszönöm, név telefonszám elmentve sosem lehet tudni...
Üdvözlettel rigás.
Válasz #379. hozzászólásra
Üdv, inkább az eladótól (tisztelet a kivételnek) származik az infó,főleg hogy több lépcsős, több kockázat, ki tudja ki utazik ilyesmire ???
Talán akkor láthatta valaki,amíg kaput nyitottam ill.beálltam.Rajtam kívül senki itt sem tudta, hogy hoztam,én nem mondtam senkinek.
Válasz #375. hozzászólásra
Akkor aki látta hogy hozod otthonod környékén, vagy tudta hogy lesz...... A belső infó még véletlenül is kimegy..pl kocsma,egy elszólás...
Zárt helyen volt,de kinyitották.
Válasz #375. hozzászólásra
az ilyesmi ügy nagyon szar ügy
azért a több 100000es.... millás cuccot igazán eldughattátok volna vlm. védett helyen is ám........
A "tégla" nem valószínű, bár a nyomozók is ezt kérdezték először.Nagy cégtől hoztam,több lépcső van (könyvelés, raktárosok,biztonsági őr),évek óta náluk vásárolok,bár korábban soha nem hoztam ki egyszerre ekkora tételt.Nem a jelenleg hatályos növ.védelmi és egyéb előírásoknak megfelelő "NÖVÉNYVÉDELMI RAKTÁR"-ban volt tárolva, mert ezen előíráoknak az egyszerű falusi gazdálkodó (paraszt???)képtelen megfelelni,hanem ideiglenes tárolóhelyen.A Cupr. és Falc.kivételével 2-3 napon belül fel lett volna használva,a Regl.és a Pant.tavalyi volt.
megaztán az a büdös permetes helyzet h. eztet lepakolják ócsóért 1db parasztnál aki szépen elsuvasztja a saját földjeire csendesen.......
amimeg nemfog kitudódni.....................
Válasz #369. hozzászólásra
Most őszintén ...
Hogyan férhet vlk. hozzá a paraszt vegyszerkészleteihez??????????????
Belülről szivároghatott ki infó.. hol mit találnak, vagy nem?
Pitvaros
Szeged-Vásárhely?Valamelyik nap nagy ellenörzés volt,minden kocsinak megnézték a csomagtartóját.
Csongrád megye dél-keleti részéről ápr.1.-én reggelre jelentős mennyiségű növényvédőszert és levéltrágyét tulajdonítottak el (Colombus,Cycocell, Falcon,Gardoprim Plus Gold,Galigan,Callisto,Cuproxat,Panthera,Reglone,Amalgerol,Wuxal Réz és Boron).Az ismeretségi körötökben vagy környéketeken hallottatok-e a közelmúltban hasonló esetről? Minden apró információ segítséget jelenthet.Rendőrségi nyomozás folyamatban,de értékelhető nyom szinte nincs,ezért "hivatalos eredmény nem várható".Köszönettel a KÁROSULT.
Válasz #367. hozzászólásra
Szerintem a 348-ra akartál válaszolni.
Ott a román munkahenger.
Válasz #347. hozzászólásra
nekem van egy billentö munka hengerem de szerintem karmantyu hibas tel.30/3201648.üdvözlttel.papp j.hortobagy
Válasz #365. hozzászólásra
Ez jó, mert a kúpos hasítóról még videót is tettem fel.
Válasz #364. hozzászólásra
A keresett szót, mondatot beírod a Google-ba és több oldalon válogathatsz a .....
http://www.forgobalta.hu/
Én is itt a Fórumon találkoztam vele először.
Kúpos hasító
http://www.agroinform.com/forumok/Hasitogep-keszitese/t1446
http://www.youtube.com/watch?v=qiLfprKhyno&feature=fvwrel
Válasz #363. hozzászólásra
"Ha jól értem kell egy tolólap, ami kitolja a tuskót és egy gyökérfésű, ami kiszedi az oda nem való gyökereket.
"
Igen, ez egy gépen van, az elején a tolólap,hátul meg a fésű.
Adott eszközt "forgóbalta" viszont én nem ismerem.:)
mivel fiatal erdőtulajdonos vagyok ezért kérem a tapasztaltak véleményét.
Ha lehetne, akkor mindig annyit gyérítenék belőle, ami kell három család téli tüzeléséhez.
Mivel a hatóság másképp látja, így az egyáltalán nem számít, hogy én mit akarok.
Ha jól értem kell egy tolólap, ami kitolja a tuskót és egy gyökérfésű, ami kiszedi az oda nem való gyökereket.
Nekem meg egy kazán, amibe ezt könnyen "gyorsan" el tudom égetni.
A forgó balta működését ismerem. Az aprításhoz az jó-e?
Vagy milyen eszköz a legjobb?
Válasz #361. hozzászólásra
Valakinek csak van a környéken egy gyökérfésűje amivel kilehet még a gyökereket is szedni, mert a tolólap kitolja a tuskót, a fésű pedig kiszedi a karvastagságú gyökereket.
Válasz #360. hozzászólásra
Sötétben ls szemüveg nélkül az ekét nem ismertem meg.
A gereblyét azért ismerem, mert .....
Talán az is közrejátszott, hogy tuskóztatni kell a területem, és nem tudom a megoldást.
Válasz #358. hozzászólásra
Tisztelettel kérdem , hol a kép ??
Vagy csak én nem látom ?
A nick képen egy háromfejes mélyszántó Tigar eke van a T100-as mögött.
Moderálta: (575) 2011-04-05 14:25:10
És hat évvel ezelőtt lett tarrá vágva.
Jelenleg elkezdstük kitermelni a nem odavalót.
Lehetséges, hogy a szakember nem azt javasolja, amit én gondoltam.
Igaz én nem értek hozzá, de számolni azt tudok.
Főleg pénzt.
Pintér Zoltán Úr!
A képen valami erdészetben használható tuskózó látható?
Más
Van Hajdúszoboszló határában egy 0.68 ha erdőm, amit tuskózni kellene.
Tanácsot és árat szeretnék tőletek kérni.
Válasz #356. hozzászólásra
Ha az egyik végén az ott egy hardi tárcsa , akkor alighanem egy trágyaszóróé...
Sziasztok! Megint en kerdeznek. Szerintetek mire valo ez a hajtomu? Allitolag fortschritt tragyaszoroe. Szerintem esetleg a T087-esre valo lehet. A 088-ase mas...