Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv!
Lemez peremezéssel foglalkozó céget keresek, Békésben vagy a környékén. Ha tud valaki , kérem jelezze!
1,5- ös lemezre kellene ugyanekkora peremet készíteni, de eddig nem találtam olyan helyet ahol vállalnák.Nem hittem volna hogy ez ilyen nehéz ügy
Race shopon sajnos már nincs az, amit én vettem, de máshol lehet kapni, én azért vettem onnan, mert ár-érték arányban a legjobb volt, 2 napra meg is hozta a futár.
De vettem még simát is a mennyezeti panelben, ilyet.
https://www.autofestekaruhaz.hu/KCRd3IbdjYg7xiPFOtsaGhSL%C2%AFVaber-zajcsillap%C3%ADt%C3%B3-lap-rombuszmint%C3%A1s-500x500mm
Válasz Ares 826 #11694. hozzászólásáraSzia!
Ásott földeléses feszítéssel van most fóliázva. De szeretném ponyvával profibb módon megcsináltatni,persze nem vagyok a pénzem ellensége ha olcsóbban megoldható,de nem szeretném 5 évente újrahúzni.
Üdv.: Csuti
Válasz csuti0 #11685. hozzászólásáraÜdv!
Esetleg keress reklám ponyvás céget!
A lebontott ponyvákat olcsóbban megkapod, mint egy újjat. Nekik az már egyszer ki van fizetve.
Csak meg kell találni a jó méretet!
Gondolom az nem nagy baj, ha színes reklám felirat van rajta!
Mi sok éve használunk ilyeneket.
A gumis tapintásúak jól bírják. Csak nagyon nehezek ekkora méretben.
Kontaktot sajnos nem tudok.
Válasz csuti0 #11685. hozzászólásáraSzia, biztos kell az neked?
Após sok pénzért csináltatott, és nem bírt ki annyit mint egy jóféle fólia töredéke áron
Válasz csuti0 #11690. hozzászólásáraFőnököm csináltatott ott a teherautókra ponyvát, nem volt velük baj, meg elég sok variácójuk volt egy adott ponyvára.
Válasz Gumóka #11689. hozzászólásáraSzia!
Köszönöm,ránéztem a netem a honlapjukra,holnap felhívom őket.
Egyébként te már csináltattál velük?
Nekem egy 250m2-es alapterületű sátrat kéne lefedni,most fólia van rajta, már 6 éves és ki kéne cserélni ponyvára.
Válasz envagyok2 #11681. hozzászólásáraAz arány nem számit, attól még körgyűrű lesz, legalábbis szerintem nincs jobb elnevezés rá. A középen lyukas négyzetnek sincs külön neve.
hülye kérdés, de tényleg.
hogy hívják azt a körlapot, aminek a közepéből egy kisebb kör ki van vágva?
a geometria alakazat neve kéne, tudom, gyűrű, de az nem az, mert ott a megmaradt rész keskeny a lyukhoz képest. itt meg fordítva lenne.
Válasz mtz1221 #11670. hozzászólásáraFizetést csakis a tulajjal megbeszélni. Írjál rám privátban részletekkel, mit szeretnél tudni. Cégtulaj ma este jön haza, holnap délután beszélnék vele. Majd értesítenélek.
Munkával kapcsolatban az előző hozzászóllásomban említettem pár szót.
Válasz Maszek Zs #11672. hozzászólásáraDuna mellett
Írjál privátban, mi mindent szeretnél tudni. Megkérdezem a cégtulajtól majd visszaírok. Ha mindkét félnek megfelel, személyes találkozással lenne minden megbeszélve.
Annyit tudok, hogy egyik héten délelőtt kell dolgozni, másik héten éjszakain, majd egy hét szabad.
Szállás biztosítva tisztességes helyen. Nem kell a kaminfülkében aludni!!!!!
Válasz medikus #11673. hozzászólásáraSzomszéd házat takarítjuk és ilyen érdekes dolgokat találunk. Pár napja bontatlan bort, ami anno 2 forintba került. Te sem tudod mi a fene lehet ez ?
Válasz Gumóka #11662. hozzászólásáraKi kell próbálni. Fáradtolaj és fáradtolaj között is van különbség, gondolok itt arra például hogy mennyire szivattyúzhato. Valamit biztos kell rajta állítani, anno a tszben mindent olajjal fűtöttek (szárító, műhelyek, irodák) ez a fűtőolaj gyakorlatilag pirosra festett gázolaj volt. Mikor az megszünt, a gázolaj meg drágult, akkor egy idő után áttértek egy extrakonnyu futolajnak nevezett valamire, fekete volt és sűrűbb, nehezebben folyt. Valaki pakuranak nevezte, nemtudom hogy az volt-e, mindegy is. Valamit állítottak az egofejeken, meg raktak napi tartályt a kazánházba hogy ott kicsit atmelegedjen és jobban folyjon.
Válasz Gumóka #11664. hozzászólásáraElőször ki kellene próbálni mit csinál!Lehet a fáradt olajat is elporlasztja megfelelően!Szűrőt persze még szivattyú elé kellene tenni,meg lehet hogy a vastagabb olaj miatt,ráfolyásossá kellene tenni! Szerintem!
Válasz ..,-:) #11661. hozzászólásáraPer pillanat a szükséges mennyiségü szállás biztosítva.
Lehet szükség lessz többre, akkor értesítelek.
Én csak fordítok szlovákról magyarra, meg fordítva az ismerősömnek.
Melyik a legmegbízható magyar állásközvetítő oldal?
Tudtok linket adni?
Esetleg ha valakit érdekelne nyergesvontatóval való munka rövid távokon Tolna megyében, azt mégkérném írjon privátban.
Én csak tolmácsolok, nem én vagyok a cégtulaj.
Szereztem egy ilyen dízel égőfejet a kazánhoz.
Én fáradt olajjal szeretném használni.
Kérdésem, hogy lehetséges e?
Gondolom fúvókát cserélni kell, mekkora kellhet hozzá?
Ami benne van 0,50 feliratos.
Illetve 2db üzemanyagcső van rajta, kettőn kapta a dízelt?
Válasz Sk Laci #11657. hozzászólásáraAz útdíj és a parkolás nem ugyanaz az!
Az autópálya üzemeltetés egy kézben van (egész véletlenül Lölő művek).
A parkolás viszont városonként változik.
De lehet azoknak is kiadják.
Egy időben tudom divat volt a szlovák rendszámú céges autó, se adót se parkolást nem fizettek utána.
Parkoló jegyet azért nem biztos hogy láttál más autón, mert már elterjedt a mobil parkolás. Csak annyit fizetsz amennyit ott vagy, nem jár le, nem dobálsz bele elölre sok pénzt. Nem kell apró után kajtatni.
Illetve lehet elölre megváltani éves parkoló kártyát.
Ezeket mind látja a parkoló őr, ha beüti a rendszámot a kütyüjébe!
Fizesd be, és ne edd az ideget a hülye magyar bürokrácia miatt.
Válasz Sk Laci #11658. hozzászólásáraNem kell konrétan jegyet venned, mert én is letöltöttem az alkalmazást, bármelyik városban jó magyarban, csak 80 ft asszem a kényelmi díj/alkalom. Sose volt apróm, de így nem is kell. 3 autó rendszáma is benne van. Sztem jó cucc.
Válasz fexco #11647. hozzászólásáraHa jól emlékszem akkor 15 napon belül 6500 /meg valami apró/, felette néhányszorosa. Csak a kissebb öszegre emlékszem. Kocsitulajnál /ismerősömnél/ van a nyomtatvány. Igérte, hogy átküldi, rá tudjak kérdezni, mert nem tetszett, hogy csak külföldi rendszámu kocsikon volt. Magyar rendszámoson egy se volt, de ablak mögött parkolójegy se volt.
Válasz atisgyulai #11649. hozzászólásáraSzlovákiából megkapják.
SK-ban van egy behajtó cég, aki hozzáfér a jármüvek adatjaihoz /legálisan e, azt nem tudom, mert ezt a rendőrség kezeli bizalmasan az adatvédelem miatt/. Magyar bünti mondjuk 60 euró, fordítás kikeresés meg plussz 100-120 euró. Egyben 160-180 euró. Ez volt még a Covid előtt, ha elnézte az ember a sztráda kezdetét Vácnál.
Válasz Sk Laci #11645. hozzászólásáraEngem egyszer spanyolban vágtak meg.
Ott nem foglalkoznak ilyen aprósággal hogy táblák!
Út szélén sárga vonal=megállni tilos (elszállítják)
Út szélén kék vonal=fizetős parkoló
13051 hozzászólás
Válasz Tobszi #11699. hozzászólásáraMilyen peremre gondolsz! Alak!!!
Válasz Tobszi #11699. hozzászólásáraBékésen van egy cég ahol mindenféle vasas munkát végeznek,esetleg ők.
Üdv!
Lemez peremezéssel foglalkozó céget keresek, Békésben vagy a környékén. Ha tud valaki , kérem jelezze!
1,5- ös lemezre kellene ugyanekkora peremet készíteni, de eddig nem találtam olyan helyet ahol vállalnák.Nem hittem volna hogy ez ilyen nehéz ügy
Válasz kis Zombi #11697. hozzászólásáraNem tudtam mailt küldeni vissza, így közkincsé teszem.
https://race-shop.hu/8036-szigeteloanyag
https://www.google.com/search?q=alukas%C3%ADrozott+%C3%B6ntapad%C3%B3s+bitumen+lap&oq=alukas%C3%ADrozott+bitu&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCAgCEAAYFhgeMgYIABBFGDkyCAgBEAAYFhgeMggIAhAAGBYYHjIKCAMQABgPGBYYHtIBCTE1NDEyajBqNKgCALACAA&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&chrome_dse_attribution=1
Race shopon sajnos már nincs az, amit én vettem, de máshol lehet kapni, én azért vettem onnan, mert ár-érték arányban a legjobb volt, 2 napra meg is hozta a futár.
De vettem még simát is a mennyezeti panelben, ilyet.
https://www.autofestekaruhaz.hu/KCRd3IbdjYg7xiPFOtsaGhSL%C2%AFVaber-zajcsillap%C3%ADt%C3%B3-lap-rombuszmint%C3%A1s-500x500mm
Válasz Gumóka #11691. hozzászólásáraOFF
Küldtem privátot.
ON
Válasz Ares 826 #11694. hozzászólásáraSzia!
Ásott földeléses feszítéssel van most fóliázva. De szeretném ponyvával profibb módon megcsináltatni,persze nem vagyok a pénzem ellensége ha olcsóbban megoldható,de nem szeretném 5 évente újrahúzni.
Válasz csuti0 #11685. hozzászólásáraÜdv!
Esetleg keress reklám ponyvás céget!
A lebontott ponyvákat olcsóbban megkapod, mint egy újjat. Nekik az már egyszer ki van fizetve.
Csak meg kell találni a jó méretet!
Gondolom az nem nagy baj, ha színes reklám felirat van rajta!
Mi sok éve használunk ilyeneket.
A gumis tapintásúak jól bírják. Csak nagyon nehezek ekkora méretben.
Kontaktot sajnos nem tudok.
Válasz csuti0 #11685. hozzászólásáraMiért nem veszel vastagabb sima fóliát feketét fehér belsővel, az is rengeteget kibír??
Válasz csuti0 #11687. hozzászólásáraDávid ponyva soroksár.
Válasz csuti0 #11685. hozzászólásáraSzia, biztos kell az neked?
Após sok pénzért csináltatott, és nem bírt ki annyit mint egy jóféle fólia töredéke áron
Válasz csuti0 #11690. hozzászólásáraFőnököm csináltatott ott a teherautókra ponyvát, nem volt velük baj, meg elég sok variácójuk volt egy adott ponyvára.
Válasz Gumóka #11689. hozzászólásáraSzia!
Köszönöm,ránéztem a netem a honlapjukra,holnap felhívom őket.
Egyébként te már csináltattál velük?
Nekem egy 250m2-es alapterületű sátrat kéne lefedni,most fólia van rajta, már 6 éves és ki kéne cserélni ponyvára.
Válasz csuti0 #11687. hozzászólásáraDávid ponyva Dunaharaszti.
Válasz csuti0 #11687. hozzászólásáraA MESSZE VAN
Válasz R Sándor #11686. hozzászólásáraSzia!
Pest
Válasz csuti0 #11685. hozzászólásáramelyik megye? Szabolcsban tudok.
Sziasztok!
Ponyvást keresek aki meglévő fóliavázra egyedi méretre gyárt.
Válasz envagyok2 #11681. hozzászólásáraAz arány nem számit, attól még körgyűrű lesz, legalábbis szerintem nincs jobb elnevezés rá. A középen lyukas négyzetnek sincs külön neve.
Válasz envagyok2 #11681. hozzászólásáraAlátét bskki.
Válasz envagyok2 #11681. hozzászólásáraKörgyűrű
hülye kérdés, de tényleg.
hogy hívják azt a körlapot, aminek a közepéből egy kisebb kör ki van vágva?
a geometria alakazat neve kéne, tudom, gyűrű, de az nem az, mert ott a megmaradt rész keskeny a lyukhoz képest. itt meg fordítva lenne.
Válasz mtz1221 #11670. hozzászólásáraFizetést csakis a tulajjal megbeszélni. Írjál rám privátban részletekkel, mit szeretnél tudni. Cégtulaj ma este jön haza, holnap délután beszélnék vele. Majd értesítenélek.
Munkával kapcsolatban az előző hozzászóllásomban említettem pár szót.
Válasz Maszek Zs #11672. hozzászólásáraDuna mellett
Írjál privátban, mi mindent szeretnél tudni. Megkérdezem a cégtulajtól majd visszaírok. Ha mindkét félnek megfelel, személyes találkozással lenne minden megbeszélve.
Annyit tudok, hogy egyik héten délelőtt kell dolgozni, másik héten éjszakain, majd egy hét szabad.
Szállás biztosítva tisztességes helyen. Nem kell a kaminfülkében aludni!!!!!
Válasz mtz1221 #11669. hozzászólásáraNem pálinka szaga ?
Válasz mtz1221 #11676. hozzászólásáraNem látom! Azt sem hogy ez 1 vagy 2 darabból áll! Mi az a vékony cső belül! Másik nincs?
Válasz medikus #11675. hozzászólásáraNem én. Legalább annyit segíts mit kell a tűjére rácsatlakoztatni ???Hátha abból rá jövök.
Válasz mtz1221 #11674. hozzászólásáraAkinek dzsakudzija van,az nem ismeri fel a talpas lavórt!
Válasz medikus #11673. hozzászólásáraSzomszéd házat takarítjuk és ilyen érdekes dolgokat találunk. Pár napja bontatlan bort, ami anno 2 forintba került. Te sem tudod mi a fene lehet ez ?
Válasz mtz1221 #11669. hozzászólásáraLoptad?
Válasz Sk Laci #11665. hozzászólásáraMerre Tolna megyében? Ha nincs messze van itt pár ismerősöm, lehet érdekli őket.
Válasz Gumóka #11662. hozzászólásáraKi kell próbálni. Fáradtolaj és fáradtolaj között is van különbség, gondolok itt arra például hogy mennyire szivattyúzhato. Valamit biztos kell rajta állítani, anno a tszben mindent olajjal fűtöttek (szárító, műhelyek, irodák) ez a fűtőolaj gyakorlatilag pirosra festett gázolaj volt. Mikor az megszünt, a gázolaj meg drágult, akkor egy idő után áttértek egy extrakonnyu futolajnak nevezett valamire, fekete volt és sűrűbb, nehezebben folyt. Valaki pakuranak nevezte, nemtudom hogy az volt-e, mindegy is. Valamit állítottak az egofejeken, meg raktak napi tartályt a kazánházba hogy ott kicsit atmelegedjen és jobban folyjon.
Válasz Sk Laci #11665. hozzászólásáraMennyi a napi fizetés ??? Van itt pár ismerős aki kint kamionozik, majd említem nekik.
Gyerekek ez mi mi békebeli fac lehet ??? Soha életembe még hasonlót sem láttam. Egy tű szerű valami van a közepében .
Válasz Gumóka #11664. hozzászólásáraElőször ki kellene próbálni mit csinál!Lehet a fáradt olajat is elporlasztja megfelelően!Szűrőt persze még szivattyú elé kellene tenni,meg lehet hogy a vastagabb olaj miatt,ráfolyásossá kellene tenni! Szerintem!
Válasz ..,-:) #11661. hozzászólásáraPer pillanat a szükséges mennyiségü szállás biztosítva.
Lehet szükség lessz többre, akkor értesítelek.
Én csak fordítok szlovákról magyarra, meg fordítva az ismerősömnek.
Válasz Gumóka #11664. hozzászólásáraLehet, hogy kb. Felesben jó lenne gázolajjal is ? Aztán lehet ha èg már az olajjal is menne.
Melyik a legmegbízható magyar állásközvetítő oldal?
Tudtok linket adni?
Esetleg ha valakit érdekelne nyergesvontatóval való munka rövid távokon Tolna megyében, azt mégkérném írjon privátban.
Én csak tolmácsolok, nem én vagyok a cégtulaj.
Válasz medikus #11663. hozzászólásáraÉn is erre gondoltam.
A többi kérdésre valami ötleted?
Válasz Gumóka #11662. hozzászólásáraGondolom egyik visszatérő ott is!A szivattyú többet nyom,mint amit elégetsz!
Szereztem egy ilyen dízel égőfejet a kazánhoz.
Én fáradt olajjal szeretném használni.
Kérdésem, hogy lehetséges e?
Gondolom fúvókát cserélni kell, mekkora kellhet hozzá?
Ami benne van 0,50 feliratos.
Illetve 2db üzemanyagcső van rajta, kettőn kapta a dízelt?
Válasz Sk Laci #11632. hozzászólásáraEz most jó vagy rossz nekem !?
Ki lett a befutó ?
Válasz Sk Laci #11657. hozzászólásáraAz útdíj és a parkolás nem ugyanaz az!
Az autópálya üzemeltetés egy kézben van (egész véletlenül Lölő művek).
A parkolás viszont városonként változik.
De lehet azoknak is kiadják.
Egy időben tudom divat volt a szlovák rendszámú céges autó, se adót se parkolást nem fizettek utána.
Parkoló jegyet azért nem biztos hogy láttál más autón, mert már elterjedt a mobil parkolás. Csak annyit fizetsz amennyit ott vagy, nem jár le, nem dobálsz bele elölre sok pénzt. Nem kell apró után kajtatni.
Illetve lehet elölre megváltani éves parkoló kártyát.
Ezeket mind látja a parkoló őr, ha beüti a rendszámot a kütyüjébe!
Fizesd be, és ne edd az ideget a hülye magyar bürokrácia miatt.
Válasz Sk Laci #11658. hozzászólásáraNem kell konrétan jegyet venned, mert én is letöltöttem az alkalmazást, bármelyik városban jó magyarban, csak 80 ft asszem a kényelmi díj/alkalom. Sose volt apróm, de így nem is kell. 3 autó rendszáma is benne van. Sztem jó cucc.
Válasz fexco #11647. hozzászólásáraHa jól emlékszem akkor 15 napon belül 6500 /meg valami apró/, felette néhányszorosa. Csak a kissebb öszegre emlékszem. Kocsitulajnál /ismerősömnél/ van a nyomtatvány. Igérte, hogy átküldi, rá tudjak kérdezni, mert nem tetszett, hogy csak külföldi rendszámu kocsikon volt. Magyar rendszámoson egy se volt, de ablak mögött parkolójegy se volt.
Válasz atisgyulai #11649. hozzászólásáraSzlovákiából megkapják.
SK-ban van egy behajtó cég, aki hozzáfér a jármüvek adatjaihoz /legálisan e, azt nem tudom, mert ezt a rendőrség kezeli bizalmasan az adatvédelem miatt/. Magyar bünti mondjuk 60 euró, fordítás kikeresés meg plussz 100-120 euró. Egyben 160-180 euró. Ez volt még a Covid előtt, ha elnézte az ember a sztráda kezdetét Vácnál.
Válasz mtz1221 #11654. hozzászólásáraNem írtam.
Ez SOHA nem lesz kész
Válasz atisgyulai #11649. hozzászólásáraHa meg 1x hozzánk hozná a sors, nem engednék át még ki nem fizeti.
Válasz Gumóka #11648. hozzászólásáraNaiv vagy ha azt gondolod, hogy az a traktor jövő tavaszra kész lesz.
Válasz medikus #11650. hozzászólásáraSzigetelés nélkül is sokat számított a klíma.
Válasz Sk Laci #11645. hozzászólásáraEngem egyszer spanyolban vágtak meg.
Ott nem foglalkoznak ilyen aprósággal hogy táblák!
Út szélén sárga vonal=megállni tilos (elszállítják)
Út szélén kék vonal=fizetős parkoló