Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz III.Gyula #9847. hozzászólásáraTudom nem telefon, de válaszolok én, ha szabad!?
A madár kórház és a körforgalom között, látni fogod, ha csak nem tudsz valami kerülő utat a 33ason kívül!
Válasz Mihály #9844. hozzászólásáraKöszi!
Nem azért mert menyire hiányozna de hogy bírtad ki hogy ide ne tegyél egy kis politikát!
De ha már itt tartunk akkor ha Debrecen felől érkezünk merre keressük ezt a híres vásárt?
Válasz III.Gyula #9842. hozzászólására Ha vásár lesz akkor a parkolás megoldott bármelyik utcában akarsz leállni kérik a pénzt ne kérdezd mennyit mert nem tudom a mostani tarifát de a lényeg az egész településen kötelező fizetni ha nem vagy helyi lakos nem sok s egész nap ott lehet a jármű
Válasz Sk Laci #9839. hozzászólásáraKöszönöm!
Nem akarok így trükközni, kB én lennék az az egy akit megállítanak.
Egy jó barátom, aki be van oltva, megnézni majd.
Bocs. Nem elegendő a telefon kikapcsolása, ha az akkuja nem kivehető.
Fémdobozba kell betenni. Akkor oké, ha egy másik telefonról indított hívásra, a "...nem kapcsolható..." hangüzenet érkezik.
Az okostelefon kikapcsolt állapotban sem kapcsolja ki teljesen saját magát sohasem.
A kis fémdobozka adott esetben tárgyaláson, vagy otthon is hasznos lehet.
Válasz a.varga #9838. hozzászólásáraKuldjed el privátban a linket. Nem biztos, hogy a használt gép Komáromban van. Tobbnyire a tulajoknál szerte Szlovákiában.
Kapcsoljad ki otthon a mobilt, amit hozol magaddal SK-ba. Szlovák határorok nem állitják meg csak a szlovák kocsikat. Haza meg mehetsz nyugodtan. Mobilt csak "vészesetben" kapcsold be SK-ban. Kutya se tudja meg, hol jársz.
Válasz Sk Laci #9836. hozzászólásáraAz nem rossz. Én meg 150 re, csak nem vagyok oltva így nem mehetek át.
Egy kereskedőről szerettem volna érdeklődbi, és egy gépet kellett volna megnézni.
Kösz mindenkinek a segítséget, de egy kicsit más lett a megoldás. Meg kell a rugó végét támasztani hogy fixen legyen, másképp nem sikerült 1méteres erőkarral 2 órán keresztül sem.
Válasz mtz1221 #9828. hozzászólásáraHát igen. Elhiszem.
Ha leteszed egy üllőre, megkalapálod a hangja megmutatja meddig ér,
meg lehet könnyebben kitekerhető
Válasz mtz1221 #9828. hozzászólására3 vagy 4 menetnél nem lehet több, hegessz rá egy 16 vagy 20-as anyát és csillagkulccsal kitekerheted meg a csőfogóval.
Válasz Gepi #9822. hozzászólásáraKösz de egy kicsit részletesebben kérném.Ez egy kb 80 centi hosszú rugó, mennyire fogjam be a satuba a kivetendő résztől ??? A kivetendő közdarab közepében van egy M16-os menet amibe beleszakadt a csavar ez a gondom. Meg le is van gyalulva a két oldala, ahová ha csinálok 62mm-es villás kulcsot, akkor megtudom fogni is.
Válasz mtz1221 #9819. hozzászólásáraAkkor ez hasonló gondolom mint a E301 kaszálógépek rugóinak. A rugót befogatod satuba majd egy nagy csőfogóval megtekered a rugónak az első menetét visszafele ezáltal "fellazul" az egész és akkor kitudod tekerni a csavart ami benne van.
Megint én. Bálázón van egy sima bazi nagy rugó, aminek az aljába bele van csavarva egy felfogató rész. Úgy képzeljétek el mintha a rugó lenne a csavar anya a felfogató rész meg a csavar. Van valami trükkje a kettő szétcsavarásának ??? Mert összefelé menne még (nincs összerothadva) de szétfelé valamiért rászorul a rugó és nem megy sehová.
Válasz mtz1221 #9817. hozzászólásáraLétezik ezen méretben is szorító excenteres kivitel és van sima "hernyó" csavaros is valamely tuti jó kell hogy legyen.
Válasz mtz1221 #9811. hozzászólásáraA kombájnnál mi is ebben a cipőben jártunk. Az ina csapágy is keskenyebb volt, mint a gyári (ami szintén ina) Ráadásul sok webáruházban is rosszul szerepelnek a méretek. Olyan méretek vannak írva a honlapon mint amit keresel, de gyakorlatban meg nem az. Meg kell méretni velük.
Be kell rakni a sima ina-t. A külsőnél nem számít az önbeállósaság miatt, a kis d-hez meg kell egy távtartó cső.
Válasz mtz1221 #9813. hozzászólásáraÍrd már le a 4 méretet!
Belső átmérő, külső átmérő, két szélesség, akkor tudok lehet számot mondani!
De akár magad is beírhatod! https://rolling.hu/index.php?doaction=search&smode=1&searchexp=207&contains=pl.%3AC3&bore=0&diameter=0&width=0&precision=0&categorie=Mind
Válasz máris szomszéd #9797. hozzászólásáraMilyen gépen van mennyi óra van benne??? Összefosta magát a szénkefe, szereld le a gencsit cseréld ki a kefét ami egybe van a szabályzóval és megint jó lesz a töltés! alkatrészt kapsz hozzá harmada pézééééért a Fervil-nél a fővárosban!
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem. Keresek mtz re munkalámpa tartós szpoilert.Sajnos a pontos nevét nem tudom,lehet csak én smile pimphívom így. Fényképem nincs róla de egy két gépen szoktam látni. Kinézetre annyi információt tudok adni, hogy amiket láttam, az fekete színű és olyan hosszú, mint a 80as mtz panoráma kabin front hosszósága. a szpoilerbe a két szélén munkalámpa hely volt kialakítva. Ha tudod hogy hol lehet ilyet beszerezni, vagy ha esetleg van eladó kérlek írj, vagy hívj ezen a számon +36303220071
120-45 illetve zetor adagolóban jártas van köztünk?? 161-45 nél ha a fogaslécet kiakasztom a regulátor 1 az egyben átrakható????? ill beállítási adatokat tudna hozzá valaki adni???
fok szög löket 100/200 stb.. indító töltet szabályzás kezdete stb :)
köszönöm előre is :)
13055 hozzászólás
Kaposvár Plaztikom kft
Válasz barkaspisti #9853. hozzászólásáraEz egy 600-as forrás permetezőnek a tartálya.
Kicsit belenyúltam...
Válasz Gumóka #9852. hozzászólásáraNekem meg van egy 800 l eladó.
Üvegszálas tartály javító szakit keresek Dunaföldvár környékén lehetőleg.
Van egy több sebből vérző permetező tartályom...
Válasz A.I. #9850. hozzászólásáraBékéscsaba felől a 47-en.
Amúgy köszi!
Válasz III.Gyula #9849. hozzászólásáraHonnét jössz? Debrecen felől ez oké!
A 33as az egy főútvonal, személyautónak nem fizetős!
Válasz A.I. #9848. hozzászólásáraJó az tőled is
De a 33-as csak nem fizetős,mert azért az egy szakaszért nem akarok fizetni.
Válasz III.Gyula #9847. hozzászólásáraTudom nem telefon, de válaszolok én, ha szabad!?
A madár kórház és a körforgalom között, látni fogod, ha csak nem tudsz valami kerülő utat a 33ason kívül!
Válasz Mihály #9844. hozzászólásáraKöszi!
Nem azért mert menyire hiányozna de hogy bírtad ki hogy ide ne tegyél egy kis politikát!
De ha már itt tartunk akkor ha Debrecen felől érkezünk merre keressük ezt a híres vásárt?
Válasz Drisa #9845. hozzászólásáraKöszi!
Pár apróság kellene, és ma ott csavargok, azért kérdeztem.
Benézek, hátha szerencsém lesz.
Válasz atisgyulai #9843. hozzászólásáraNagy traktornál lehet néhány dolog, vagy rendelsz. De polcon nem hiszem hogy sok minden lenne.
Válasz III.Gyula #9842. hozzászólására Ha vásár lesz akkor a parkolás megoldott bármelyik utcában akarsz leállni kérik a pénzt ne kérdezd mennyit mert nem tudom a mostani tarifát de a lényeg az egész településen kötelező fizetni ha nem vagy helyi lakos nem sok s egész nap ott lehet a jármű
Sziasztok!
Kecskeméten hol találok Oros ill. Nas
alkatrészt?
A hétvégén elmennénk a hídi vásárba,
Érdemes?milyen a parkolási lehetőség,a programok milyenek szoktak lenni?
Aki tud segítsen.
Köszi.
Válasz Sk Laci #9839. hozzászólásáraKöszönöm!
Nem akarok így trükközni, kB én lennék az az egy akit megállítanak.
Egy jó barátom, aki be van oltva, megnézni majd.
Bocs. Nem elegendő a telefon kikapcsolása, ha az akkuja nem kivehető.
Fémdobozba kell betenni. Akkor oké, ha egy másik telefonról indított hívásra, a "...nem kapcsolható..." hangüzenet érkezik.
Az okostelefon kikapcsolt állapotban sem kapcsolja ki teljesen saját magát sohasem.
A kis fémdobozka adott esetben tárgyaláson, vagy otthon is hasznos lehet.
Válasz a.varga #9838. hozzászólásáraKuldjed el privátban a linket. Nem biztos, hogy a használt gép Komáromban van. Tobbnyire a tulajoknál szerte Szlovákiában.
Kapcsoljad ki otthon a mobilt, amit hozol magaddal SK-ba. Szlovák határorok nem állitják meg csak a szlovák kocsikat. Haza meg mehetsz nyugodtan. Mobilt csak "vészesetben" kapcsold be SK-ban. Kutya se tudja meg, hol jársz.
Válasz a.varga #9837. hozzászólásáraAgroservis spol s. r. o
Válasz Sk Laci #9836. hozzászólásáraAz nem rossz. Én meg 150 re, csak nem vagyok oltva így nem mehetek át.
Egy kereskedőről szerettem volna érdeklődbi, és egy gépet kellett volna megnézni.
Válasz a.varga #9834. hozzászólására90 km-re vagyok Komáromtól.
Válasz GREVEN #9832. hozzászólásáraRoyalfutar? utóbbi időben ők a tutik nálam.
Sziasztok!
Szlovákiai Komárno-ból vagy a közeléből van valaki?
Válasz GREVEN #9832. hozzászólásáraMagad uram,ha szolgád nincs!
Üdv.
Tud mondani valaki olyan futárt, ami normális áron szállítana el 2 db teleszkópos rakodó abroncsot?
3 éve kb még fel tudtam adni egy 520-as gumit 5 ezer forint körül, most 15-16 ezer alatt nem találok semmi lehetőséget.
Kösz mindenkinek a segítséget, de egy kicsit más lett a megoldás. Meg kell a rugó végét támasztani hogy fixen legyen, másképp nem sikerült 1méteres erőkarral 2 órán keresztül sem.
Válasz mtz1221 #9828. hozzászólásáraHát igen. Elhiszem.
Ha leteszed egy üllőre, megkalapálod a hangja megmutatja meddig ér,
meg lehet könnyebben kitekerhető
Válasz mtz1221 #9828. hozzászólására3 vagy 4 menetnél nem lehet több, hegessz rá egy 16 vagy 20-as anyát és csillagkulccsal kitekerheted meg a csőfogóval.
Válasz ...:::Pisti:::... #9827. hozzászólására13-as anyag, nem olyan könnyen hajlítgatom.
Válasz mtz1221 #9826. hozzászólásáraDe ha meghajlitod látszik hogy meddig ér be.
Válasz später77 #9825. hozzászólásáraKösz majd próbálgatom, az a gond hogy nem látszik meddig ér be a közdarab.
Válasz mtz1221 #9823. hozzászólásáraAhol véget ér a menet, ott fogd be, hogy tudjon a rugó engedni.
Válasz Gepi #9822. hozzászólására
Válasz Gepi #9822. hozzászólásáraKösz de egy kicsit részletesebben kérném.Ez egy kb 80 centi hosszú rugó, mennyire fogjam be a satuba a kivetendő résztől ??? A kivetendő közdarab közepében van egy M16-os menet amibe beleszakadt a csavar ez a gondom. Meg le is van gyalulva a két oldala, ahová ha csinálok 62mm-es villás kulcsot, akkor megtudom fogni is.
Válasz mtz1221 #9819. hozzászólásáraAkkor ez hasonló gondolom mint a E301 kaszálógépek rugóinak. A rugót befogatod satuba majd egy nagy csőfogóval megtekered a rugónak az első menetét visszafele ezáltal "fellazul" az egész és akkor kitudod tekerni a csavart ami benne van.
Válasz Nyomasek Bobo #9820. hozzászólásáraReggel majd csinálok.
Válasz mtz1221 #9819. hozzászólásáraEz "képtelenség"!
Megint én. Bálázón van egy sima bazi nagy rugó, aminek az aljába bele van csavarva egy felfogató rész. Úgy képzeljétek el mintha a rugó lenne a csavar anya a felfogató rész meg a csavar. Van valami trükkje a kettő szétcsavarásának ??? Mert összefelé menne még (nincs összerothadva) de szétfelé valamiért rászorul a rugó és nem megy sehová.
Válasz mtz1221 #9817. hozzászólásáraLétezik ezen méretben is szorító excenteres kivitel és van sima "hernyó" csavaros is valamely tuti jó kell hogy legyen.
Válasz VMisi #9816. hozzászólásáraNem e a
YET 207-106 lesz az. Beraktam egy standardod , csak ha találok széleset akkor rendelek/veszek belőle mert sokkal erősebnek néz ki.
Válasz mtz1221 #9811. hozzászólásáraA kombájnnál mi is ebben a cipőben jártunk. Az ina csapágy is keskenyebb volt, mint a gyári (ami szintén ina) Ráadásul sok webáruházban is rosszul szerepelnek a méretek. Olyan méretek vannak írva a honlapon mint amit keresel, de gyakorlatban meg nem az. Meg kell méretni velük.
Be kell rakni a sima ina-t. A külsőnél nem számít az önbeállósaság miatt, a kis d-hez meg kell egy távtartó cső.
Válasz mtz1221 #9811. hozzászólásáraHa a szabványos vékonyabb tegyél bele egy hézagolót és már mehetsz is dolgozni!
Válasz mtz1221 #9813. hozzászólásáraÍrd már le a 4 méretet!
Belső átmérő, külső átmérő, két szélesség, akkor tudok lehet számot mondani!
De akár magad is beírhatod! https://rolling.hu/index.php?doaction=search&smode=1&searchexp=207&contains=pl.%3AC3&bore=0&diameter=0&width=0&precision=0&categorie=Mind
Válasz Cajg #9812. hozzászólásáraNem az enyémnek 72 mm az átmérője mint a standardnak. Bálázóban volt, csak lekoptak róla a feliratok mire szétesett.
Válasz mtz1221 #9811. hozzászólásárahttp://www.lodixtrade.hu/webaruhaz-termek-UC-307-KOY-CSAPAGY
Nem ilyen erősítettre gondoltál?
Yet 207 csapágyat, milyen szám alatt kellene keresni ami szélesebb ??? A standard 18 mm széles, ami nekem kellene az 20 mm. És a közép része is sokkal szélesebb a standartól.
Válasz máris szomszéd #9809. hozzászólásáraA dióda már az ingadozástól ment tönkre!
Válasz medikus #9798. hozzászólásáraNos megoldódott.
Kefe meg egy dióda csere.
Válasz máris szomszéd #9797. hozzászólásáraMilyen gépen van mennyi óra van benne??? Összefosta magát a szénkefe, szereld le a gencsit cseréld ki a kefét ami egybe van a szabályzóval és megint jó lesz a töltés! alkatrészt kapsz hozzá harmada pézééééért a Fervil-nél a fővárosban!
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem. Keresek mtz re munkalámpa tartós szpoilert.Sajnos a pontos nevét nem tudom,lehet csak én smile pimphívom így. Fényképem nincs róla de egy két gépen szoktam látni. Kinézetre annyi információt tudok adni, hogy amiket láttam, az fekete színű és olyan hosszú, mint a 80as mtz panoráma kabin front hosszósága. a szpoilerbe a két szélén munkalámpa hely volt kialakítva. Ha tudod hogy hol lehet ilyet beszerezni, vagy ha esetleg van eladó kérlek írj, vagy hívj ezen a számon +36303220071
120-45 illetve zetor adagolóban jártas van köztünk?? 161-45 nél ha a fogaslécet kiakasztom a regulátor 1 az egyben átrakható????? ill beállítási adatokat tudna hozzá valaki adni???
fok szög löket 100/200 stb.. indító töltet szabályzás kezdete stb :)
köszönöm előre is :)