Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz colizoli #8771. hozzászólásáraNekem a megelőző évben leadott táblák alapból megjelennek. Általában csak igazítani kell rajtuk, mert valószínű, az ellenőrzésekkor némelyik táblát igazítják, én meg visszaigazgatom.
Hogy lehet az egységes kérelembe a táblásitást megúszni? Ugyanazon aterületeken gazdálkodom már évtizedek óta és nem értem, hogy miért kell minden évben berajzolgatni a táblákat. Lehet-e a tavalyit valahogy behozni, hogy el is fogadja?
Sziasztok! SPC 6 soros vetőgéphez keresek komplett ventilátort. Ha valakinek van a polcon felesleges, működő, szívesen megvenném. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye előnyben!
Ha jól értelmezem, elvileg a 82 lábon a +12-t a motor indítás idejére egy relén keresztül megszakítsa, hogy a feszültség ingadozás miatt nehogy tönkre menjen ami reá van kötve.
Ha értesz englisül kibogarászhatod, sajna én csak fordítóval értem.
Ha az első / jelig visszatörlöd az URL címet akkor megkapod az egész manualt.
Ha el nem toftam, elvileg így van.
A tuti ha megtalálod rajta a számokat, ha meg a trakin már fent van a dugalj akkor érdemes leellenőrizni hogyan van bekötve.
Válasz envagyok2 #8730. hozzászólásáraA csavar a zöld támaszon "aminek" nekimegy a fényes tőcsonk, azt nem lehet feloldani és a csapot bentebb ütni?A kaszán igy volt több állás.
Válasz B.J. #8736. hozzászólásáraNekem a vastag rész lesz hasznalva...de nem értem az miért kúpos? A sprirálos szívótömlő a végén szorul csak meg valamennyire.
Válasz medikus #8712. hozzászólásáraMegjött a csap.
Brutális méretű. A tenyerembe alig fér el.
A csonkok a meneten előre betekerve teflon szalaggal.
A véletlen elfordulás ellen reteszelve a forgató rész..
Nagyon király!
Ajánlom másoknak is!
Válasz szantofold22 #8718. hozzászólásáraígy néz ki gyárilag, ilyet maszekba azért nem barkácsolnék, hahah
de az is tény, hogy beleérne a függesztőkar a vonórészbe, ha tövig be lenne nyomva. az lesz a megoldás, hogy csinálnom kell ide egy kúpos pogácsát, azt arra rászorítom, vagy legalábbis akkorát kell csinálnom, hogy majdnem rászorítva se ez a biztosító tartson...
13079 hozzászólás
Válasz sörhas #8777. hozzászólásáraMiféle szerkezet ez, nincs valami robbantott ábra a neten ha rákeresel?
Válasz colizoli #8776. hozzászólásáraAz alsó tányér az lent van.
Válasz rigás #8775. hozzászólásáraIgen azt.
De felül van rajta anya ami biztositva van .
Válasz sörhas #8773. hozzászólásáraAkkor alulról kezd. Zégerfogó meg 1 jó csapágylehúzó legyen.
Válasz sörhas #8773. hozzászólásáraA függőleges tengelyeket akarod kivenni?
Mert az felülről nem szokott menni, alulról kell kezdeni bontani.
Válasz sörhas #8773. hozzászólásáraAz össze szerelés fordított sorrendjében!
Ezt hogy lehet szét szedni?
A tengelyeket szeretném ki venni amin a dob van
Válasz colizoli #8771. hozzászólásáraNekem a megelőző évben leadott táblák alapból megjelennek. Általában csak igazítani kell rajtuk, mert valószínű, az ellenőrzésekkor némelyik táblát igazítják, én meg visszaigazgatom.
Sziasztok
Hogy lehet az egységes kérelembe a táblásitást megúszni? Ugyanazon aterületeken gazdálkodom már évtizedek óta és nem értem, hogy miért kell minden évben berajzolgatni a táblákat. Lehet-e a tavalyit valahogy behozni, hogy el is fogadja?
Válasz medikus #8769. hozzászólásáraMegvan! Intézem.Köszi
Válasz medikus #8768. hozzászólásáraSPC 6 vetőgépek!2.oldal!
Válasz Ákos1 #8767. hozzászólásáraValamelyik fórumban épp a minap kínálták! Nézelődj!!
Sziasztok! SPC 6 soros vetőgéphez keresek komplett ventilátort. Ha valakinek van a polcon felesleges, működő, szívesen megvenném. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye előnyben!
Sziasztok hol lehet kapni 10 bordás 30 mm átmérő és 750 mm hosszú bordás tengelyt.
Válasz envagyok2 #8749. hozzászólásárahttps://www.permetezes.hu/permetezo_fuvokak/szantofoldi_fuvokak/keles-elotti-gyomirtas/ez_legbeszivasos_lapos_sugaras_fuvokak/ez_03_fuvoka_30276
1354,- Ft + áfa/db, készleten.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8763. hozzászólásáraMindenki magábul indul elfele.
(Amúgymeg tényleg ki tudja melyik paraszttól emeltük el...)
Válasz *** HM *** #8762. hozzászólásáraHonnan loptad
Mihez volt ez a cucc?
Válasz B.J. #8756. hozzászólásáraés nem tudnád bepötyögni ezt a cikkszámot is?
Válasz B.J. #8759. hozzászólásáraItt van két JD leírás a 82 lábhoz
http://manuals.deere.com/omview/OMWZW14410_19/WZ00232,0000306_19_20111123.html
http://manuals.deere.com/omview/OMWZ51011_19/WZ00085_00002EB_19_16FEB05_1.htm
Ha jól értelmezem, elvileg a 82 lábon a +12-t a motor indítás idejére egy relén keresztül megszakítsa, hogy a feszültség ingadozás miatt nehogy tönkre menjen ami reá van kötve.
Ha értesz englisül kibogarászhatod, sajna én csak fordítóval értem.
Ha az első / jelig visszatörlöd az URL címet akkor megkapod az egész manualt.
Válasz _NB_ #8757. hozzászólásáraKöszönöm szépen! Igen megvannak a számok!
Válasz B.J. #8756. hozzászólásáraAkkor valamit elírtál
Válasz B.J. #8755. hozzászólására
Ha el nem toftam, elvileg így van.
A tuti ha megtalálod rajta a számokat, ha meg a trakin már fent van a dugalj akkor érdemes leellenőrizni hogyan van bekötve.
Válasz envagyok2 #8749. hozzászólásáraÉn csavarnak néztem a cikkszámot....
Válasz _NB_ #8754. hozzászólásáraKöszi.
Gondolom az aljzat ennek a tükörképe?
Válasz B.J. #8750. hozzászólásáraItt felül a keresőbe írd be COBO
Válasz envagyok2 #8749. hozzászólásáraAsszem ebből átalakító kupak lesz, meg teejet aixr
Válasz B.J. #8751. hozzászólásáraMég jó hogy lehet kapni
Válasz envagyok2 #8749. hozzászólására6300+ÁFA
Sziasztok.
A 3 pólusú COBO csatlakozónak melyik a +, és - csatlakozója?
prillinger árat tud valaki?
kéne egy valaggal ebből:
00342961
Tudja valaki esetleg hogy a jd gen4 4640 sorvezetőn mi a 8 as hibakód?
Válasz Cajg #8746. hozzászólásáraÚjat vettem.....remélem megjön.
Sziasztok!
Webco kompresszorom felvette az olajat, tudtok észak dunántúlon felújítót? Vagy hol lehet felújítottat venni. 4111410020 a száma.
Srácok. Amit ma fujtam nitrosollal búzát, mikor lehet rá sekator gyomirtót fújni?
Válasz envagyok2 #8730. hozzászólásáraA csavar a zöld támaszon "aminek" nekimegy a fényes tőcsonk, azt nem lehet feloldani és a csapot bentebb ütni?A kaszán igy volt több állás.
Válasz Celtises #8742. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz endypapa_20120 #8741. hozzászólásáraT=tank
P=nyomóág
Kormány orbitba hova kell kötni a nyomást, illetve a tartályba visszafolyót? A jobb, balon kívűl, T, P jelzés van.
Válasz medikus #8738. hozzászólásáraBaccák meg...
Válasz *** HM *** #8731. hozzászólásárakerner stratos
Válasz Nyomasek Bobo #8737. hozzászólásáraLehet gumicsőhöz lett tervezve!
Válasz B.J. #8736. hozzászólásáraNekem a vastag rész lesz hasznalva...de nem értem az miért kúpos? A sprirálos szívótömlő a végén szorul csak meg valamennyire.
Válasz Nyomasek Bobo #8734. hozzászólásáraÖsszeraktam. Javaslom, a két oldali csatlakozókat, 3 szög reszelő élével rakjál bele körkörösen vágatot, jobban tart a tömlő!
Válasz B.J. #8733. hozzászólásáraAkkor hurrááááááááá!
Válasz B.J. #8733. hozzászólásáraÉn is rendeltem, ma hozzák.
Válasz medikus #8712. hozzászólásáraMegjött a csap.
Brutális méretű. A tenyerembe alig fér el.
A csonkok a meneten előre betekerve teflon szalaggal.
A véletlen elfordulás ellen reteszelve a forgató rész..
Nagyon király!
Ajánlom másoknak is!
Válasz Nyomasek Bobo #8729. hozzászólásáraSzégyelték magukat helyetted hogy csak ilyen kicsit kaptál az élettől.
Válasz envagyok2 #8730. hozzászólásáraMi ez a gép?
Válasz szantofold22 #8718. hozzászólásáraígy néz ki gyárilag, ilyet maszekba azért nem barkácsolnék, hahah
de az is tény, hogy beleérne a függesztőkar a vonórészbe, ha tövig be lenne nyomva. az lesz a megoldás, hogy csinálnom kell ide egy kúpos pogácsát, azt arra rászorítom, vagy legalábbis akkorát kell csinálnom, hogy majdnem rászorítva se ez a biztosító tartson...