Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát igen igazad van nagyon jó ez a forúm de nem mindig szaladhatok haza a mezőrölamugy én is gondoltam egy gaspardo 4 soros gépre de alkatrész szempontjábol az spc jobb
Nincs kitől tanulni,hát akkor szerinted ez a fórum miért van?
Itt csak tanulni lehet,okosat is meg hülyeséget is.
20 ha nál érdemesebb venni egy komolyabb vetőgépet.
Jó az spc,de van jobb is.
20 hek vagy25 egyenlöre a 2013 évben enyit tervezek 20hek biztos meg van szántva még kezdő vagyok 3 éve probálok gazdákodni kiseb nagyobb sikerel azota csak gépeket meg földet vásárolok és igen nehézkesen megy hiányzik a rutin a tapasztalat a tudás meg persze a pénz meg persze nincs kitöl tanulni ez a legnagyob gond de egyszer csak jó lesz
Mondjuk ennyit én se adnék egy ilyenért.
Ennyiért vettem a trakit ekével.
Az én 6 sorosom 100 ba került gumikerekes és 4 esre lett csinálva mert nem fértem be sehová vele,80 lett ráköltve felújításkor.
Válasz #1217. hozzászólásra
Teljesen igazad van nem terem tobbet csak akkor most vegyek egy mutragyaszorot is de hat ilyen aron vannak a gepek es egy kerdes mitt is kell nezni egy vetogepen mielott meg venem
Mert ez nem az a fajta, ami gyárilag ilyen. Jobb a gumikerék, ha kicsit nedvesebb a föld nem tapad rá annyira, másrészt a homokba is fog nem csak dúr.
Meg ennyi pénzért SPC-t venni... Inkább 200-300 közt aztán ha javítani kell, mert kell, akkor nem esik zokon felújítani totál és még ki is ismeri a gépet.
A műxar szórás meg sztem potya, meg időkiesés és semmivel nem terem többet.
Csak mesze van elege igy hat varunk hisz csak penteken lesz meg a penz mert eladok kukit de van egy 4 soros 160 ezer.az http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3359701/spc-vetogep.html erre is gondoltam de sokat kell lehet ra kolteni
nem gyujtom csak nem lelek sehol egy jo gepet 4 sorost arban majdnem anyi mint a 6 soros es levagom 4 sorosra a 2db dobozt a mutragy. csinalok egy sorkozmuvelet amely teszi a mukakit.Gergo igert egy 4 sorost neki lesz elado de nem tudom a tel. szamat fel hivjam
Fel se volt a monitor része rakva mert az olyan pici mag meg olyan sűrűn kellet ugye hogy vesse hogy értelme nem lett volna
Hanem időnként ránéztünk megforgattuk a kereket hogy szórja e aztán szórta a magot nem volt vele baj!
A repcét érzékelte amúgy? Bár gondolom állítani kellett az érzékenységen. A naprával nekem semmi gond nem volt. Akkor volt baj, ha háttal a napnak volt felemelve és rossz szöget kapott. Egyszer volt, hogy teljesen be vakult a cucc. De amúgy én megvagyok vele elégedve.
3 vagy 4. éve megy már nálunk.Igazából volt már hogy a csávázóanyagtól az érzékelője elromlott.De ahogy visszaküldtük a rossz fotocellát annak aki ezeket csinálja küldött helyette jót!
Ha meglesznek a méretek akkor én kiszerkesztem az osztókört és felteszem ide. 1:1-be kinyomtatod és ráteszed a vaktárcsára és kifúrod. 400 Ft körül van egy vaktárcsa.
Nekem az lenne még a kérdésem milyen áttétellel ment a dolog?
Mélységhatárolós csoroszlya kell vagy jó a sima is? Mármint repcéhez.
Rendben van itthon egy 1 tonnás darunk felrakás nem lesz gond vagy vannak itt nem messze tőlünk targoncások!
Vet4es vetésellenőrző van rajta itt egy link: VET4
A legörgeted majdnem a legaljára ott lesz a leírás hogy "vetésellenőrző SPC-hez"
Hát de ez nem gyári repce tárcsa hanem mi csináltattuk.Ha lefényképezem a tárcsát elmondom mekkora lyuk mérettel van meg összesen hány db lyuk akkor te is meg tudod csináltatni vaktárcsát kell csak venni!
Az eredetihez képest a 2-2 műtrágyatartály össze van kötve 1-1 nek (mint ahogy a 3. képen lehet látni de az nem a mi vetőgépünk) így megvan növelve a tartálytérfogata ebből adódóan olyan 300-300kg műtrágya megy bele
3577 hozzászólás
Válasz #1225. hozzászólásra
Hát igen igazad van nagyon jó ez a forúm de nem mindig szaladhatok haza a mezőrölamugy én is gondoltam egy gaspardo 4 soros gépre de alkatrész szempontjábol az spc jobb
Válasz #1223. hozzászólásra
Akkor már csak 17 év és jó lesz csak éljek még
Válasz #1222. hozzászólásra
Nincs kitől tanulni,hát akkor szerinted ez a fórum miért van?
Itt csak tanulni lehet,okosat is meg hülyeséget is.
20 ha nál érdemesebb venni egy komolyabb vetőgépet.
Jó az spc,de van jobb is.
Válasz #1208. hozzászólásra
Főváros déli része.
Válasz #1222. hozzászólásra
Csak az elsö 20év a nehéz...
Válasz #1221. hozzászólásra
20 hek vagy25 egyenlöre a 2013 évben enyit tervezek 20hek biztos meg van szántva még kezdő vagyok 3 éve probálok gazdákodni kiseb nagyobb sikerel azota csak gépeket meg földet vásárolok és igen nehézkesen megy hiányzik a rutin a tapasztalat a tudás meg persze a pénz meg persze nincs kitöl tanulni ez a legnagyob gond de egyszer csak jó lesz
Válasz #1219. hozzászólásra
Azt kell nézni hogy mindene meglegyen,ha fel akarod újítani ez a fontos.
Mekkora földre kell?
Mondjuk ennyit én se adnék egy ilyenért.
Ennyiért vettem a trakit ekével.
Az én 6 sorosom 100 ba került gumikerekes és 4 esre lett csinálva mert nem fértem be sehová vele,80 lett ráköltve felújításkor.
Teljesen igazad van nem terem tobbet csak akkor most vegyek egy mutragyaszorot is de hat ilyen aron vannak a gepek es egy kerdes mitt is kell nezni egy vetogepen mielott meg venem
Honnan látod hogy nem az a fajta?
Azért mert kékre van festve nem pedig zöld re?
Válasz #1216. hozzászólásra
Mert ez nem az a fajta, ami gyárilag ilyen. Jobb a gumikerék, ha kicsit nedvesebb a föld nem tapad rá annyira, másrészt a homokba is fog nem csak dúr.
Meg ennyi pénzért SPC-t venni... Inkább 200-300 közt aztán ha javítani kell, mert kell, akkor nem esik zokon felújítani totál és még ki is ismeri a gépet.
A műxar szórás meg sztem potya, meg időkiesés és semmivel nem terem többet.
Válasz #1215. hozzászólásra
Így mért nem jó?
Mi gond van a fém kerekessel?
Amíg a kis hajtó pöckök rajt vannak addig nincs gond vele.
Válasz #1212. hozzászólásra
Erre alapból kell 6 gumi a hátsó kerekekre. Ez irdatlan drága.
Csak mesze van elege igy hat varunk hisz csak penteken lesz meg a penz mert eladok kukit de van egy 4 soros 160 ezer.az http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3359701/spc-vetogep.html erre is gondoltam de sokat kell lehet ra kolteni
Válasz #1212. hozzászólásra
Ha ez neked közelebb van elgondolkodnék rajta a helyedben mert ugye a szállítás is pénz.Gergőnek meg írj hogy adjon tel.számot.
Ilyet leltem 6 sorost 450 ezeret.
Válasz #1210. hozzászólásra
Gergo azt irta majd jelentkezik igy hat varok hat ha sikerul meg egyezunk mindenkep jan.feb szeretnek gepet venni legyen a sajatom
Válasz #1209. hozzászólásra
nem gyujtom csak nem lelek sehol egy jo gepet 4 sorost arban majdnem anyi mint a 6 soros es levagom 4 sorosra a 2db dobozt a mutragy. csinalok egy sorkozmuvelet amely teszi a mukakit.Gergo igert egy 4 sorost neki lesz elado de nem tudom a tel. szamat fel hivjam
Válasz #1208. hozzászólásra
Gyűjtöd őketvagy már a 4-es helyett kell a 6 soros.
Válasz #1206. hozzászólásra Hol volna a gep es menyi az ara
Válasz #1206. hozzászólásra
Feltettem egy kereső hirdetést mindjárt lett a környékben 3 eladó is 4-es 6-os is megnézem őket.Te merre vagy?
Válasz #1205. hozzászólásra
Ha érdekel a dolog tudok rá műkaki adagolót szerelni, mind a hat sorhoz!! De a 6 sorosból könnyebb 4 sorost csinálni mint fordítva!!!
Válasz #1204. hozzászólásra
4 soros műtrágyásat keresgélek de felék aztán nincsAmugy tudom hogy román csak nem írtad hogy 4-es v.6-os meg hogy van e rajt valami +ba.
Válasz #1203. hozzászólásra
Román gyártmány 6 soros gumikerekes vas magtartályos jó állapótú. mi érdekel még???
Válasz #1202. hozzászólásra
Kicsit bővebben mert van pár fajtája már!
Van eladó spc vetőgépem, ha érdekel valakit.
Válasz #1200. hozzászólásra
Hello Gergo irtam neked egy emailt ha lesz idod akkor valaszolj kerlek koszi
Válasz #1199. hozzászólásra
Nem használtuk csak a láncon lett állítva meg a műtrágya kerekeken meg a traktoron a középső orsón.
Válasz #1198. hozzászólásra
A repcéhez használtatok a csoroszlyához a mélységhatárolót? Vagy csak a mankó kerékkel és a lánccal állítottátok.
Válasz #1197. hozzászólásra
Fel se volt a monitor része rakva mert az olyan pici mag meg olyan sűrűn kellet ugye hogy vesse hogy értelme nem lett volna
Hanem időnként ránéztünk megforgattuk a kereket hogy szórja e aztán szórta a magot nem volt vele baj!
Válasz #1195. hozzászólásra
A repcét érzékelte amúgy? Bár gondolom állítani kellett az érzékenységen. A naprával nekem semmi gond nem volt. Akkor volt baj, ha háttal a napnak volt felemelve és rossz szöget kapott. Egyszer volt, hogy teljesen be vakult a cucc. De amúgy én megvagyok vele elégedve.
Válasz #1193. hozzászólásra
Ja értem!
Válasz #1192. hozzászólásra
3 vagy 4. éve megy már nálunk.Igazából volt már hogy a csávázóanyagtól az érzékelője elromlott.De ahogy visszaküldtük a rossz fotocellát annak aki ezeket csinálja küldött helyette jót!
Válasz #1193. hozzászólásra
Ha meglesznek a méretek akkor én kiszerkesztem az osztókört és felteszem ide. 1:1-be kinyomtatod és ráteszed a vaktárcsára és kifúrod. 400 Ft körül van egy vaktárcsa.
Nekem az lenne még a kérdésem milyen áttétellel ment a dolog?
Mélységhatárolós csoroszlya kell vagy jó a sima is? Mármint repcéhez.
Válasz #1187. hozzászólásra
Gondoltam, hogy nem gyári , de ha eladód vaktárcsát se kell vennem, neked se kell semmit lemérni.
Válasz #1189. hozzászólásra
Hány éve megy ez a VET vetésellenőrző? Én most leszedtem a csoroszlyákból a fotocellát. Ti foglalkoztok ilyennel vagy volt már baja?
Koszonom mindenkinek a tanacsat es a hoza szolasat sikerult el donteni igy hat spc lesz koszonom tovabbi szep estet
Válasz #1189. hozzászólásra
Oke Gergo meg bizom benned es remelem jo lesz a gep es akkor varom az ar ajalatot es orulok neki szia
Válasz #1186. hozzászólásra
Rendben van itthon egy 1 tonnás darunk felrakás nem lesz gond vagy vannak itt nem messze tőlünk targoncások!
Vet4es vetésellenőrző van rajta itt egy link: VET4
A legörgeted majdnem a legaljára ott lesz a leírás hogy "vetésellenőrző SPC-hez"
Válasz #1186. hozzászólásra
Gergo akkor varom de szolj ha talaltal vevot konkret vevot mert akkor keresgelek mashol es meg egyszer koszi
Válasz #1185. hozzászólásra
Hát de ez nem gyári repce tárcsa hanem mi csináltattuk.Ha lefényképezem a tárcsát elmondom mekkora lyuk mérettel van meg összesen hány db lyuk akkor te is meg tudod csináltatni vaktárcsát kell csak venni!
Válasz #1184. hozzászólásra
A fuvar nem gond meg oldom en csak anyit kerek legyen mivel fel rakni a trelere kuldtem emailt
Válasz #1174. hozzászólásra
Repce tárcsát nem adod el külön?
Válasz #1183. hozzászólásra
Rendben! Te hova valósi vagy melyik megye?
Válasz #1181. hozzászólásra
Oke csak arat kuldj meg email cimet meg tel.szamot es koszi hogy szoltal es ha meg egyezunk megyek erte Januarba
gergeboy@freemail.hu az email címem!
Találtam két képet másik SPC-s topicba.
Az eredetihez képest a 2-2 műtrágyatartály össze van kötve 1-1 nek (mint ahogy a 3. képen lehet látni de az nem a mi vetőgépünk) így megvan növelve a tartálytérfogata ebből adódóan olyan 300-300kg műtrágya megy bele
Válasz #1176. hozzászólásra
Kuldesz egy email cimet Gergo
Na akkor ez a gép Anonimus82 kollégának lesz közelebb mert én biza nem egy kőhajításra vagyok tőled
Gergo ha tudod az arat meg kuldesz kepet meg ha meg egyezunk engem erdekel majd irj majd ide januar az jo lesz anonimus_83@freemail.hu